22246
Hattrick
  • bigfoot
    meg a kupa!
  • HURRICAN
    Az utolsó bajnoki után osztályozók majd 1 hét pihi aztán kezdődik az új bajnokság.
  • Nuki
    utolsó bajnoki, ezután még lesz eksön?
  • Láma!
    köszi:)
    ezzel 1-1:)
  • HURRICAN
    a vége is az sajnos :(

amugymeg grat a győzelemhez
  • Láma!
    jah,már 4-0
  • HURRICAN
    egy pár percig még igen
  • Láma!
    vezetek
  • Tono34
    Nem rossz oldal.
  • Grenzjager
    stattrick.retech.hu
  • Grenzjager
    én a stattrickot szoktam használni, az is jó, és elég klafa forduló elemzések vannak benne hétről hétre
  • Tono34
    Nem semmi, úgy néz ki minimum osztályozós helyre jó leszek.
  • bigfoot
    tök jó :)
    egyebként a player star raking nél ez mi :Worth és mi az érték mögötte?
  • bigfoot
    jó ez az oldal,nem is ismertem
  • M.A.D.
    Az szép! Mi lecsúsztunk a 4. helyről 6. helyre a IV.osztályúak közül (IV.55).
  • Tono34
    Itt próbáld.
  • Láma!
    ezt hol lehet megnézni?
    [láma]
  • Tono34
    A mi csoportunk (IV.28) 13. helyen van a IV. osztály közül.
  • M.A.D.
    Mi meg vezetjük a listát. :((( legalább ebben elsők vagyunk Hatstat.
    Most Misunderstood (more) és van 2 sérültünk is. Mindkettő +4 meccs. Jó kilátások a zárófordulóra. :( Még lehet, hogy osztályozó is lesz belőle.
  • pilboy
    látszik, milyen kemény csoportban vok
    ebben a fordulóban a 2. legerősebb volt a csoportom:
    2. V.230 160.3 41.3
    hely csop. ht-stat *
  • Grenzjager
    most már tuti az 5. hely, négy ponttal előttem a 4., négy ponttal mögöttem a 6.
    osztályozó és kész a stadion, 35ezres. Most már az is hoz majd jó pénzeket és nem kell majd eladnom idő előtt.

ti gondolkodtatok már azon, hogy válogatottakba ruházzatok be pénzt??

mivel most van egy csomo új ország (Kirgizia, Libanon, Elefántcsontpart...etc) a hattrickban, ahol csak 7-15 játékos van, de van rendesen válogatottjuk és U21-es válogatottjuk is, ifi termelésük is remek már az elsőosztályokban,

mondjuk sokannn cuppanak rá, mert egy 17 éves, rossz emberi tulajdonságú, középszerű átadással, és megfelelő gólszerzéssel ment el 135milláért, de vmelyik új afrikai országból való
  • Grenzjager
    szerintem idén jóval több feljutó lesz minden osztáklyból :)))

mert az összes both csapatot, meg ami "még csak bothba szenved" de már 7 hete nem lépett be a tulajdonosa visszasorolják az utolsó osztályba.

• pilboy
    utóbbi 9 bajnokimból csak 1-et veszítettem a bajnok ellen, és csak 3. leszek
    viszont 15 gólos gólkirályjelöltem van :)
  • Nuki
    felsorolja a csapatom, és ilyetszól utána: "Ezek szerint Lipcsei Peti kimaradt a csapatból." :))) hát azt én is nagyon sajnálom..;DD
  • Láma!
    én csak most nézem, de nagyon nagy:DD

"A félidő eredménye: 2 - 1. Na végre, hála az égnek, húzok a büfébe! Aztán egy kétbetűs kitérő és jövök vissza. Imre, addig csináljátok az összefoglalót! Ugye lekevertétek a mikrofonom? Itt az idő bekapni egy szendvicset, vagy éppen csurizni egy jóízűt."

"A 90 perc elteltével is ruganyos bíró szájába veszi a fütyülőjét, és véget vet az összecsapásnak, 6 - 1 a végeredmény. Remek április elsejei mérkőzés volt, valljuk be."

:D
  • M.A.D.
    Van ilyen! Sőt! Én közel a négy év alatt...(F.C.Zuglo)....és ma is...

mi már ....
  • Sippie
    " 19 éves, jó forma, egészséges
    Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes. "

és 30 perc alatt két sárgát szedett össze... aha...
  • Sippie
    nem hiszem el, a remek középpályásom a következő tétmeccsről eltiltva a szezon legfontosabb meccse, mert a második hely a tét
    Persze a góllövőlistán eddig első csatárom, egy gólt sem rúgott, ellenben a középső védőm kettőt is... Az ellenfél játékosa meg persze 3 gólt is bezavart a kapuba, így holtversenyben állnak 14-14 góllal. Asszem a góllövőlista elúszott, és a második hely is kérdéses, lévén az utolsó két meccsen mindig volt kiállítottam, már a 30 perc környékén. Azért ez nem poén
  • Sippie
    "'Jött egy felhő, leszállt közénk s mi felszálltunk rá oly könnyedén' - gondolta 10099 fizető néző a lenyűgöző Dobler ARENA nézőterén ezen a felhős délutánon" :D:D:D
  • M.A.D.
    no komment.
  • Sippie
    "A határozott edzői utasítást követő Pöts a biztos előny tudatában visszahúzodott a saját térfelére. A defenzív taktika ellen hangosan tiltakoztak a nézők, különösen a mérkőzésen megjelent görög pókervilágbajnok, Namilesz Teosztasz, aki inkább támadásra buzdít a folyamatos 'All-in!'-ezésével. "

pffffffffff :D:D:D:D:D
  • HURRICAN
    Elnézést kérünk, a magyar kommentár nem érkezett meg, így a Sat1 követítésébe kapcsolódunk be, ahol a szakkommentátor a híres pilóta, Lezu Hans: Guten Tag meine Damen und Herren. Ja, heute ist meccs, sehr fantasztische meccs. Gibt es elég sok Regen, de nem régen, hanem heute, aber mégis gekommen 11171 Zuschauer, akik gespannten várták, was mutat a zwei Mannschaft a felázott manager Arena feldjén. A látszólag jól felkészült manager 4-4-2 felállásban kezdte a mérkőzést. De komolyan, hogy 22 felnőtt ember azzal keresse kenyerét, hogy egy bőrgolyót gerget a füvön! És ezt milliók nézik! Egy pillanat, beveszem a gyógyszeremet. (…) Az összeállítás: Hamvas - Novák, Nagy, Kónya, Visky - Stemler, Novák, Kriszt, Ábel - Paulusz, Faragó.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sippie
    "Zúgott a stadion, amikor Domonkos Iglódi egy jobb oldali akció végén a hálóba fejelte a labdát: 1 - 3. Én mondjuk ennek annyira nem örülök, tönkrevágták a totószelvényemet!" :D
  • M.A.D.
    Azért 4 év alatt fejlődött a magyar HT is. :))) Gratula!
  • M.A.D.
    Újitás a HT-ben! Ilyen még Szilveszterkor sem volt.
  • Sippie
    gondoltam... már 1-3... Rohadt HT random
  • Sippie
    "39. perc: A játék 39. percében Adrian Bu³at viszi a labdát, JÓ LÖVÉS!!! Bedobás…. a 16-osról lőtt pedig. "

anyád :D:D:D:D:D:D
    a csoport gollóvőlistáján pedig második... :D
  • Sippie
    Aha... április 1... a legjobb... remek!! középpályásomat kiállították... komolyan kezdem nem elhinni, az előző meccsen is kiállították az egyik középpályásomat, akkor a második legjobbat, úgyhogy a mai meccset kihagyni kényszerült... megint lazázok, két legjobb középpályásom nincs a pályán, és jelenleg 0-3-ra vezetek. Nagyon remélem hogy nem volt sárgalapja, mert ha a szezon legfontosabb meccsét ki kell hogy hagyja, akkor én tuti főbe lövöm magam :P
  • Láma!
    "Ritka női név, négy betű. Béla? Elnézést, csak unalmas a meccs."
  • Láma!
    :DDDDDDDDD