22246
Hattrick
  • Láma!
    a random golszerzést végre kiiktatták4!!!
  • Tono34
    Nagyon csicsa ez az új beállítás :)
  • Fenrir
    Nézem, nézem...

Én arra várok, hogy mikor vezetnek be olyat hogy lehessen pl taktikát váltani félidőben, esetleg embert cserélni.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Változások!

- az újonnan vásárolt játékosok egy heti fizetését azonnal ki kell fizetni, ez majd az átmeneti költségek között jelenik meg

- a csőd rendbehozatalára két hét áll rendelkezésre, nincs login-korlátozás

- szélre küldött csatár kevesebb csillagot fog kapni (de a csapatrészekhez hozzáadott szerepe nem változik)

- a gólszerző személye nem leszz teljesen random, a gólszerzés, forma, tapasztalat, pozíció, egészség befolyásolni fogja, ki lövi a gólt

- új meccsriportok az LA-k billentyűzetéből

- a felállás beállításánál új, vizuális flash-technológiát vagy tudomisénmit lehet használni (a Beállításoknál lehet ezt választani)

Nekem ez az újfajta Flashes mérkőzésbeállítás nagyon tetszik.
    Amióta pedig lett ez az új külső, + az Intel lett a hivatalos partnere az oldalnak, azóta még egyszer sem tapasztaltam belassulást, ami valljuk meg, ezelőtt igencsak gyakori jelenség volt.
  • Fenrir
    Nekem a szponzorok karneváliak, a szurkolók meg fellegjárók. Maradhatna így mondjuk, nem bánnám :P
  • Sippie
    Áhá, köszi...

naja, nekem is mámoros most mind a kettő. Nem baj, majd fel megy az első meccs után, miután nyertem :)
  • Nuki
    lehet a tördelés nem lesz jó mert csak ctrl+v-zek :]

16. hét szombat nincsenek meccsek
    újraállítódik: magabiztosság, csapatszellem, szponzorok, szurkolók
    hétfõ a játékosok életkora 1 évvel nõ
    a játékosok fizetésének kiszámolása, sárga/piros lapok törlése
    szerda elsõ kupa vagy barátságos meccs

csak az a kár hogy a szponzorjaimnak és a szurkolóimnak is nagyon jó kedve van és ez rezetelődik :\\
  • Sippie
    Mikor fogják 0-ázni a sárgalapokat, és visszaállítani a csapatszellem és egyéb dolgokat?
  • Nuki
    van hetedik osztáj is... lehet méjebre csúszni
  • Fenrir
    2006-04-19

We are very pleased to release a major new upgrade of Hattrick Supporter, with many brand new features as well as improvements to a few old ones.

The New Hattrick Supporter
    Hattrick Supporter is very important for us; this voluntary paid service is what makes it possible to run Hattrick as a free game for the vast majority of our users. It is our belief that it should always be possible to enjoy Hattrick without ever paying for it, and that paying users should never get an in-game advantage over non-paying ones. Instead, Hattrick Supporter focuses on adding to the user experience in other ways. Federations, Bookmarks, News tickers, Newsletters, Customized Team Kits, Upload of team logos are a few of the features that come with Supporter membership. The time has come to make some exciting additions to that list.
  • Nuki
    pl?
  • Fenrir
    Néhány új dolog jelent meg a HT-támogatóknak...
  • Fenrir
    Azért írtam, hogy olyannak lenne jó aki nem csatárt edz.
  • bigfoot
    kicsit már öreg szegény edzéshez
  • Tono34
    Nekem sajna túl gyenge.
  • Fenrir
    Nem kell valakinek ez a csatár? Olyannak lenne jó aki nem csatárt képez.

Márk Gedeon (97289298)
    26 éves, forma, egészséges
    Bajkeverő alak, aki temperamentumos és egyenes.
    Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.

Specialitása: Erőteljes

Ország: Magyarország
    TSI: 1 130
    Fizetés: 148 eFt/hét
    Tulajdonos: Mars F.C.
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Erőnlét: középszerű Védés: pocsék
    Játékszervezés: megfelelő Átadás: gyenge
    Szélsőjáték: gyenge Védekezés: gyenge
    Gólszerzés: megfelelő Pontrúgás: katasztrofális
  • Láma!
    ok, semmi gond:)
  • bigfoot
    akkor majd a kupa után,mert már lett meccsem bocsi
  • Láma!
    ok,ha még aktuális
  • Nuki
    huhh :D
  • Fenrir
    Sőt, annak sem. Mivel öntörvényű :(

Anti-bohóc.

Amúgy a bohóc az az ember akinek a legmagasabb a vezetői képessége (az edző után) és a legjobb a csapattagokkal a viszonya. (pl népszerű, szimpatikus, imádott csapattag). Ilyenkor ez a csapatszellemet növeli mert ő a csapat kabalája, nevettetője.

Lehet anti-bohócod is ha magas a vezetőképesség, de a viszony nagyon rossz. (pl öntörvényű, bajkeverő)

Ha több ugyanolyan vezetőképességű ember van akkor nem lehet megállapítani, hogy ki a bohóc, egyszerűbb kirúgdosni a bajkeverőket vagy veszel direkt egy olyan embert akinek magasabb a vezetőképessége mint a többieké és népszerű.
  • Narandil
    Vki nem tudja mikor lesz, amikor a játékosok öregednek? Kössz.
  • bigfoot
    annak full nem való
  • Nuki
    bohóc?
  • Fenrir
    Mennyi az annyi?

Átadás nem valami jó, nem éppen középpályás alkat :\

Max bohócnak kellene...
  • banok
    eladó!!!!

Bence Magyar (110526515)
    17 éves, megfelelő forma, egészséges
    Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
    Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van.

Ország: Magyarország
    TSI: 1 060
    Fizetés: 140 eFt/hét
    Tulajdonos: Banok FC
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: Átadás: gyenge
    Szélsőjáték: gyenge Védekezés: gyenge
    Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
  • bigfoot
    köszi,visszavágó?
  • Láma!
    most jutottam csak nethez, grat jo meccs volt:D
  • Láma!
    3. lettem, meg golkirályi cim.
  • pilboy
    kap edzést
  • bigfoot
    lesérült 5 hétre a játékosom
    erőnlétet edzek akkor most nem fog kapni?vagy még igen mert játszott?
  • M.A.D.
    Igen! Ez ettől a szezontól újítás a HT-ben. Mármint a szélekre kitolt játékosok felértékelése. Jó szélső adottságai lehetnek a passzolás mellett.
  • pilboy
    van még néhány stat-oldal, vagy segédoldal, ha kell vkinek, belinkelgetem
  • Nuki
    :)
    loál és csak most veszem észre hogy egy szaros kis pont vagyok az univerzumban, amikor csak a segédletet elolvasom...:o :D
  • Sippie
    Beszarok... most vettem észre hogy még le is van fordítva magyarra... eszem megáll :D
  • Nuki
    fú ez nagyon fasza, htx érte :D
  • Sippie
    naaa, te gondolatolvasó vagy :) Már régóta kerestem egy olyan oldalt, ahol le vannak írva hogy mi mennyi idő alatt fejlődik. Látom hogy a rövid passzok 5 hét alatt lépnek szintet, ez király :)
  • pilboy
    erőnlét és pontrúgás edzésnél nem
    ajánlom figyelmedbe a következő oldalt:
    http://www.databased.at/hattrick/x-files/
  • Sippie
    nekem jó edzőm van mondjuk, és tény hogy a katasztrófális erőnlétű játékosaim hamar lettek megfelelőek, meg jók, és remekek. De gondolom magasabb szinten már több idő kell a fejlődésre, nem?
  • Sippie
    Nah most viszont buta kérdés következik. A napokban vettem észre, hogy az egyik csatárom szélre helyezve 4 csillagos. Eddig örültem ha a csatijaim 2,5 3 csillagosak ha voltak. Most ezzel a szélre helyezéssel, és hogy 4 csillagos, így többet ér mint egy 3 csillagos alap helyzetben? Már csak azért is mert az utolsó meccsen 2x jutott át a védőkön de mind a kétszer mellé lőtt, viszont a meccs végi értékelésben ő volt a legjobb teljesítményű.