22246
Hattrick
  • Nuki
    nálunk is bepistult egy idejig mert mindenkinek azt a nevét írta ki amikor még bot volt
    eltűnt a meccs, de mindenki boldog-boldog-on van önbizalom erős, úgyhogy lehet hogy nyertem...:| és csak 1700bevétel jött, no comment :Ð
  • HURRICAN
    ezt most nem értem
    kikaptam és a köv héten is kupameccset játszok
  • HURRICAN
    kib@szott velem a HT
    amikor élőben néztem a meccset 5-0 -ra vezettem a 40.ik percben
    erre most nézem nyert az ellenfél 5-2 re
  • Sippie
    mondjuk ha ezt tudo akkor lazázok, és inkább felnyomom a csapatszellemet. már megvan a kövi ellenfelem, hátrébb rangsorolt mint én, mégis nálam lesz, remélem teltházzal... jól jönne már valami komolyabb bevétel :)
  • Grenzjager
    "csak" 8-0

és szintén eltűnt az eredmény, már megint baszakszik a server
  • Sippie
    én is csak 9:0-ra nyertem :( ráadásul valami 5200 néző jött ki, a bevétel is csak 2000 volt, hát nagyon gyatra... meg el is tűnt a meccs a mérkőzések archívumából egyelőre :)
  • Tono34
    Sajna csak 9:0 :)
  • Grenzjager
    remélem mindenki 10-0-val veszi a kupa első fordulót :D
  • Grenzjager
    elsejéig lehet szavazni az u20 szövkapra.

én Riot-ot ajánlom
  • Láma!
    minél nagyobb a szurkolotáborod, annál kevesebben jönnek:)
  • Narandil
    akkor nem tom... lehet, hogy a random ott is közbeszól...
  • Sippie
    "A csapat a legutóbbi 9 tétmérkőzésen veretlen, és sorozatban 9 győzelme van."

Eleget :D
  • Narandil
    a csatlakozás részben függ a nyert/vesztes meccsektől is (hányat nyersz vagy vesztesz el egymás után)...
  • Sippie
    Nah most nem vágom, a sorsolás tök ugyanaz mint az előző fordulóban volt
  • Sippie
    tudom hogy ez van leírva, de az hogy hány szurkoló csatlakozik, az a szurkolók hangulatától függ. És az végig szinte mámoros volt, mégis egyre kevesebben és kevesebben csatlakoztak, hiába vettem fel több szóvivőt. De jó, mert legalább a szponzorok hangulatát felnyomták.
  • Sippie
    Nah szívtam a sorsolással :/
    Azzal a csapattal játszom elsőre, aki a 3. lett és az utolsó fordulóban dőlt el a második hely sorsa. Idegenben kezdek, aztán 2 hazai meccs, 2 béna csapat ellen, úgyhogy a teltházat felejthetem jó ideig. Még jó hogy pont most fogtam bele az építkezésbe... tök fölöslgesen :/
  • Narandil
    azt nem tudja vki, hogy a ma délután felhozott ifik is öregszenek hétfőn?
  • Narandil
    pedig ez így van leírva...
  • Sippie
    Nah most az a gáz, hogy nekem egész szezonban 1 volt... jöttek a szurkolók 18-17-16osával... felvettem még 4 szóvivőt, erre a kövi héten már csak 15 szurkoló jött... há banyek :D
  • Nuki
    valami Szentendre FC annak ilyen bot-neve van onnan gondoltam :) én is ezelőtt MTK Nyíregyháza voltam :]
  • bigfoot
    nemá?:D
  • Nuki
    ezaz tőlünk bot ment tovább az 5. osztályba
  • bigfoot
    hogy hogy lett 7. osztály?
    mert még a 6. sem lett tele!
  • Narandil
    üdv!

a 10 szóvívő megéri... minél több van annál több szurkoló jön a csapathoz... ha már tudtad, akkor ne vedd figyelembe ezt a hozzászólást...
  • Nuki
    na mennyen csak föl a szponzorok hangulata, felvettem 10 szóvivőt, kiváncsi vagyok megérte-e....
  • Nuki
    htx all^^
  • Sippie
    vezetői képesség és tapasztalat számít.
    "A csapat rutinjának kiszámításakor, az egyéni tapasztalatok kerülnek összegzésre. Ehhez járul hozzá egy képlet alapján a csapatkapitány tapasztalata és vezetői képessége."
  • Láma!
    akinek a legjobb a vezetöi képessége, poszt sztem lényegtelen.
  • Nuki
    csapatkapitánynak kit a legérdemesebb beállítani?
  • Nuki
    ezt én is tapasztaltam, most akartam megnézni hogy minek kell hogy jo legyen egy középen lévő csatárnak stb... de tényleg leheg hogy bug:o
  • Nuki
    nagyon faszás, csak túl új, ki kell tapasztalni :DD
  • Láma!
    ohh, lehet hogy akkor bug
  • Fenrir
    Most próbáltam ki egy teljesen üres felállással. 4-3-3-at játszok.

Beteszem a Jobbhátvédet, Középhátvédet, Középhátvédet, Balhátvédet.
    Aztán Jobbszélső, Középpályás (támadóra tolva), Balszélső.
    Utána a 3 csatár, nekik nincs külön pozíció nevük. Most is a középső csatár sárga. Bármelyiket teszem oda akkor is sárga.

Nem értem...
  • Fenrir
    Pár napja tették fel ezt is, nekem tök üres és fogalmam sincsen, hogy hogyan kerülnek be oda a játékosok.
  • Sippie
    Amúgy megjelent a hírességek csarnoka is... vagy ez régi csak én nem láttam? :D
  • Sippie
    "- szélre küldött csatár kevesebb csillagot fog kapni (de a csapatrészekhez hozzáadott szerepe nem változik)"

Jellemző... szezon végén veszem észre, hogy van egy 4 csillagos képességű csatárom szélre helyezve. Erre pont lebutítják... pf :D
  • Láma!
    mert a szélröl vagy a vhonnan teszel át egy játékost, és azt középcsatárnak teszi be.
  • Fenrir
    Én azt nem értem ebben az új flashben, hogy a súgója azt írja hogyha a játékos sárga keretben van akkor át van helyezve és az adott pozícióban kevesebb csillagot ad. Ez most éppen a középcsatáromat érintette a 4-3-3 felállásban. Bármilyen csatárt rakok oda sárga marad.
  • bigfoot
    nagyon nagy ez az új flash!!!
  • Láma!
    nagyon jo az uj flash-es megoldás!!
    eszméletlenül tetik!!!
    és minden ottvan egy helyen!!!
    nagyon jooooo!!!!!