22246
Hattrick
-
Nuki #1230 nálunk is bepistult egy idejig mert mindenkinek azt a nevét írta ki amikor még bot volt
eltűnt a meccs, de mindenki boldog-boldog-on van önbizalom erős, úgyhogy lehet hogy nyertem...:| és csak 1700bevétel jött, no comment :Ð -
#1229 ezt most nem értem
kikaptam és a köv héten is kupameccset játszok -
#1228 kib@szott velem a HT
amikor élőben néztem a meccset 5-0 -ra vezettem a 40.ik percben
erre most nézem nyert az ellenfél 5-2 re
-
#1227 mondjuk ha ezt tudo akkor lazázok, és inkább felnyomom a csapatszellemet. már megvan a kövi ellenfelem, hátrébb rangsorolt mint én, mégis nálam lesz, remélem teltházzal... jól jönne már valami komolyabb bevétel :) -
Grenzjager #1226 "csak" 8-0
és szintén eltűnt az eredmény, már megint baszakszik a server -
#1225 én is csak 9:0-ra nyertem :( ráadásul valami 5200 néző jött ki, a bevétel is csak 2000 volt, hát nagyon gyatra... meg el is tűnt a meccs a mérkőzések archívumából egyelőre :) -
#1224 Sajna csak 9:0 :) -
Grenzjager #1223 remélem mindenki 10-0-val veszi a kupa első fordulót :D -
Grenzjager #1222 elsejéig lehet szavazni az u20 szövkapra.
én Riot-ot ajánlom -
#1221 minél nagyobb a szurkolotáborod, annál kevesebben jönnek:) -
Narandil #1220 akkor nem tom... lehet, hogy a random ott is közbeszól... -
#1219 "A csapat a legutóbbi 9 tétmérkőzésen veretlen, és sorozatban 9 győzelme van."
Eleget :D -
Narandil #1218 a csatlakozás részben függ a nyert/vesztes meccsektől is (hányat nyersz vagy vesztesz el egymás után)... -
#1217 Nah most nem vágom, a sorsolás tök ugyanaz mint az előző fordulóban volt -
#1216 tudom hogy ez van leírva, de az hogy hány szurkoló csatlakozik, az a szurkolók hangulatától függ. És az végig szinte mámoros volt, mégis egyre kevesebben és kevesebben csatlakoztak, hiába vettem fel több szóvivőt. De jó, mert legalább a szponzorok hangulatát felnyomták. -
#1215 Nah szívtam a sorsolással :/
Azzal a csapattal játszom elsőre, aki a 3. lett és az utolsó fordulóban dőlt el a második hely sorsa. Idegenben kezdek, aztán 2 hazai meccs, 2 béna csapat ellen, úgyhogy a teltházat felejthetem jó ideig. Még jó hogy pont most fogtam bele az építkezésbe... tök fölöslgesen :/ -
Narandil #1214 azt nem tudja vki, hogy a ma délután felhozott ifik is öregszenek hétfőn? -
Narandil #1213 pedig ez így van leírva... -
#1212 Nah most az a gáz, hogy nekem egész szezonban 1 volt... jöttek a szurkolók 18-17-16osával... felvettem még 4 szóvivőt, erre a kövi héten már csak 15 szurkoló jött... há banyek :D -
Nuki #1211 valami Szentendre FC annak ilyen bot-neve van onnan gondoltam :) én is ezelőtt MTK Nyíregyháza voltam :] -
#1210 nemá?:D -
Nuki #1209 ezaz tőlünk bot ment tovább az 5. osztályba -
#1208 hogy hogy lett 7. osztály?
mert még a 6. sem lett tele! -
Narandil #1207 üdv!
a 10 szóvívő megéri... minél több van annál több szurkoló jön a csapathoz... ha már tudtad, akkor ne vedd figyelembe ezt a hozzászólást... -
Nuki #1206 na mennyen csak föl a szponzorok hangulata, felvettem 10 szóvivőt, kiváncsi vagyok megérte-e.... -
Nuki #1205 htx all^^ -
#1204 vezetői képesség és tapasztalat számít.
"A csapat rutinjának kiszámításakor, az egyéni tapasztalatok kerülnek összegzésre. Ehhez járul hozzá egy képlet alapján a csapatkapitány tapasztalata és vezetői képessége." -
#1203 akinek a legjobb a vezetöi képessége, poszt sztem lényegtelen. -
Nuki #1202 csapatkapitánynak kit a legérdemesebb beállítani? -
Nuki #1201 ezt én is tapasztaltam, most akartam megnézni hogy minek kell hogy jo legyen egy középen lévő csatárnak stb... de tényleg leheg hogy bug:o -
Nuki #1200 nagyon faszás, csak túl új, ki kell tapasztalni :DD -
#1199 ohh, lehet hogy akkor bug -
#1198 Most próbáltam ki egy teljesen üres felállással. 4-3-3-at játszok.
Beteszem a Jobbhátvédet, Középhátvédet, Középhátvédet, Balhátvédet.
Aztán Jobbszélső, Középpályás (támadóra tolva), Balszélső.
Utána a 3 csatár, nekik nincs külön pozíció nevük. Most is a középső csatár sárga. Bármelyiket teszem oda akkor is sárga.
Nem értem... -
#1197 Pár napja tették fel ezt is, nekem tök üres és fogalmam sincsen, hogy hogyan kerülnek be oda a játékosok. -
#1196 Amúgy megjelent a hírességek csarnoka is... vagy ez régi csak én nem láttam? :D -
#1195 "- szélre küldött csatár kevesebb csillagot fog kapni (de a csapatrészekhez hozzáadott szerepe nem változik)"
Jellemző... szezon végén veszem észre, hogy van egy 4 csillagos képességű csatárom szélre helyezve. Erre pont lebutítják... pf :D -
#1194 mert a szélröl vagy a vhonnan teszel át egy játékost, és azt középcsatárnak teszi be. -
#1193 Én azt nem értem ebben az új flashben, hogy a súgója azt írja hogyha a játékos sárga keretben van akkor át van helyezve és az adott pozícióban kevesebb csillagot ad. Ez most éppen a középcsatáromat érintette a 4-3-3 felállásban. Bármilyen csatárt rakok oda sárga marad. -
#1192 nagyon nagy ez az új flash!!! -
#1191 nagyon jo az uj flash-es megoldás!!
eszméletlenül tetik!!!
és minden ottvan egy helyen!!!
nagyon jooooo!!!!!