22246
Hattrick
-
Grenzjager #1270 überfasza megint a server -
pilboy #1269 nem, mert vannak akik kiszúrnak és akkor pá -
#1268 ugyérted, hogy?:D -
#1267 :DD -
#1266 lehet csalni a hattrickben? -
Nuki #1265 ti szoktatok...öhm...nem túl korrekt megoldásokat használni Hattrickben?
[igyekszett diplomatikus lenni:] -
Nuki #1264 saját tapasztalat szerint a szponzorók jókedvétől erősebben függ, mert amikor felvettem 1ről 10 szóvivőt, az naggyából év elején volt, és nem vettem észre nagy változást :| -
#1263 A szóvívők a szponzorok adományait növelik amit meg tudsz nézni a pénzügyeknél,a szurkolókat csak a szurkolók hangulata befolyásolja, hogy mennyien csatlakozhatnak hozzád. -
#1262 Pontosabban 17:45 :)
Fontosabb időpontok:
Barátságos/Kupa meccs: szerda 09:45
Edzés: csütörtök 17:45
Pénzügyi frissítés: péntek 23:45
Bajnoki: szombat 15:30
A nemzetközi barátságosok időpontjai persze attól függenek, hogy melyik országba mész. -
#1261 Köszi a segítséget, még tudnék mit kérdezni de majd felnézek máskor inkább :) me majd kifolyik má a szemem :( -
Nuki #1260 páj^^
én direkte VIP helyekkel bővitettem oszt a szponzoraim mindig ott süttetik a feneküket -
#1259 :D én is bővítettem, de elég gyér bővítés volt csak 150 hely :D
na de most mek alszok erre egypárat :D na Byezz -
Nuki #1258 Attól hogy hány szóvivőd van, csapatod hogy nyer...még valami? -
Nuki #1257 nekem az első hazai meccsem teltházas volt, azóta sosem -.-
ugy elkurtam a játékkezdést hogy stadion bővitettem mert attól féltem hogy nem fognak sose beférni XD -
#1256 és az pontosan mit jelent hogy menni a szurkolók száma? most épp 253 :) -
#1255 de én nenm értek hozzá:D -
#1254 3-4 nyert meccs -
#1253 csütörtök este fél 8:) -
#1252 És szerintetek mennyi idő kell ahhoz hogy eljussak odáig, hogy legyenek teltházas meccseim? mert az uccso bajnoki meccsemen nem volt túl sok fan.. -
#1251 :PPPPPPPPPPPP -
#1250 idővel majd belejössz nem megy egyik napról a másikra :) -
#1249 Már valaki megadta nekem ezt a linket, bele is olvasgattam, de azért minden nem marad meg bennem... -
#1248 az, hogy te nem értel a HT-hez =/= azzal, hogy más se :PPPPPPP -
Nuki #1247 én bocs hogy ilyen közhellyel állítok ide, de a legjobb hely ilyeneknek a válaszhoz ez: http://www.databased.at/hattrick/x-files/
amúgy hetente egyszer van edzzés, péntekenként. Ugye-e? -
#1246 pl: edzések... Játékszervezést nyomtam be. De mire javulnak ezek a képességek az legalább 6-7 hét. Azt nem tudom hogy minden nap javulnak a játékosok edzett tulajdonságai, vagy csak akkor ha egész héten nem változtattam meg? Gondolkoztam hogy beállítom most az általános edzést, az asszem javít a formákon... -
Nuki #1245 ezaz vannak már nálam is újregebbek innen =) -
#1244 áá, kizárt:d -
#1243 ha leírod mit nem értesz akkor valaki lehet, hogy tud segíteni :) -
#1242 Üdv! Nemrég regeltem még csak a játékra, de megtetszett :) Viszont van még pár dolog amit nem értek... első kupameccsemet én is megnyertem igaz csak 4-1 re :D
de majd csak alakul ez a kis csapat :) -
#1241 The page cannot be displayed
The request cannot be processed at this time. The amount of traffic exceeds the Web site's configured capacity.
Haha, Hattrick lehalt :) -
Nuki #1240 valamit valamiért ;) ne legyen má' tejjel mézzel fojó kánaán minden :Ð -
#1239 Ezek szerint egyedül csak én kaptam itt ki a kupameccsen :)
Sebaj, kaptam 8 millió Ft-ot a jegybevételből, a meccsemen 9700-as voltak :) -
#1238 ugyanezt akartam írni az Inteles dologgal kapcsolatban :D:D
Mondjuk pár óra múlva már tényleg ott volt a meccs, úgyhogy nem okozott problémát. -
Nuki #1237 épp mesélgettétek hogy nincs is probléma mióta az intel lett a támogató, na itt az első ^^
bár nekem személy szerint nem okozott akkor a fejfájást, visszanéztem később és müködött minden :) -
#1236 Amikor a meccset lejátszották, az "eltűnik" a mérkőzések oldalról. Elő fog jönni, egy jópár óra múlva. A rendszer valami big back-loggal müxik, ezt nem értem, a lényeg hogy csak egy időre tűntek el a meccsek, ahogy én is sejtettem. -
#1235 magyarul is htx -
#1234 2006-04-26 at 13.11 (Global)
When a match is played, it currently "disappears" from the matches-page. It will show up after, at most, a couple of hours. The system is currently working through a big back-log.
/ HT-Team -
#1233 Főleg hogy be se jön az oldal -
#1232 Na ezekután én is megkérdőjelezem a 9-0-ás győzelmemet -
Nuki #1231 ja meg játszok én is jövő héten :) akkor nyertem ^^ csak mennyire és hogy :P