22246
Hattrick
  • Grenzjager
    überfasza megint a server
  • pilboy
    nem, mert vannak akik kiszúrnak és akkor pá
  • Láma!
    ugyérted, hogy?:D
  • Láma!
    :DD
  • Sippie
    lehet csalni a hattrickben?
  • Nuki
    ti szoktatok...öhm...nem túl korrekt megoldásokat használni Hattrickben?
    [igyekszett diplomatikus lenni:]
  • Nuki
    saját tapasztalat szerint a szponzorók jókedvétől erősebben függ, mert amikor felvettem 1ről 10 szóvivőt, az naggyából év elején volt, és nem vettem észre nagy változást :|
  • Fenrir
    A szóvívők a szponzorok adományait növelik amit meg tudsz nézni a pénzügyeknél,a szurkolókat csak a szurkolók hangulata befolyásolja, hogy mennyien csatlakozhatnak hozzád.
  • Fenrir
    Pontosabban 17:45 :)

Fontosabb időpontok:

Barátságos/Kupa meccs: szerda 09:45
    Edzés: csütörtök 17:45
    Pénzügyi frissítés: péntek 23:45
    Bajnoki: szombat 15:30

A nemzetközi barátságosok időpontjai persze attól függenek, hogy melyik országba mész.
  • Iceman89
    Köszi a segítséget, még tudnék mit kérdezni de majd felnézek máskor inkább :) me majd kifolyik má a szemem :(
  • Nuki
    páj^^
    én direkte VIP helyekkel bővitettem oszt a szponzoraim mindig ott süttetik a feneküket
  • Iceman89
    :D én is bővítettem, de elég gyér bővítés volt csak 150 hely :D
    na de most mek alszok erre egypárat :D na Byezz
  • Nuki
    Attól hogy hány szóvivőd van, csapatod hogy nyer...még valami?
  • Nuki
    nekem az első hazai meccsem teltházas volt, azóta sosem -.-
    ugy elkurtam a játékkezdést hogy stadion bővitettem mert attól féltem hogy nem fognak sose beférni XD
  • Iceman89
    és az pontosan mit jelent hogy menni a szurkolók száma? most épp 253 :)
  • Láma!
    de én nenm értek hozzá:D
  • Láma!
    3-4 nyert meccs
  • Láma!
    csütörtök este fél 8:)
  • Iceman89
    És szerintetek mennyi idő kell ahhoz hogy eljussak odáig, hogy legyenek teltházas meccseim? mert az uccso bajnoki meccsemen nem volt túl sok fan..
  • Láma!
    :PPPPPPPPPPPP
  • HURRICAN
    idővel majd belejössz nem megy egyik napról a másikra :)
  • Iceman89
    Már valaki megadta nekem ezt a linket, bele is olvasgattam, de azért minden nem marad meg bennem...
  • HURRICAN
    az, hogy te nem értel a HT-hez =/= azzal, hogy más se :PPPPPPP
  • Nuki
    én bocs hogy ilyen közhellyel állítok ide, de a legjobb hely ilyeneknek a válaszhoz ez: http://www.databased.at/hattrick/x-files/

amúgy hetente egyszer van edzzés, péntekenként. Ugye-e?
  • Iceman89
    pl: edzések... Játékszervezést nyomtam be. De mire javulnak ezek a képességek az legalább 6-7 hét. Azt nem tudom hogy minden nap javulnak a játékosok edzett tulajdonságai, vagy csak akkor ha egész héten nem változtattam meg? Gondolkoztam hogy beállítom most az általános edzést, az asszem javít a formákon...
  • Nuki
    ezaz vannak már nálam is újregebbek innen =)
  • Láma!
    áá, kizárt:d
  • HURRICAN
    ha leírod mit nem értesz akkor valaki lehet, hogy tud segíteni :)
  • Iceman89
    Üdv! Nemrég regeltem még csak a játékra, de megtetszett :) Viszont van még pár dolog amit nem értek... első kupameccsemet én is megnyertem igaz csak 4-1 re :D
    de majd csak alakul ez a kis csapat :)
  • Fenrir
    The page cannot be displayed
    The request cannot be processed at this time. The amount of traffic exceeds the Web site's configured capacity.

Haha, Hattrick lehalt :)
  • Nuki
    valamit valamiért ;) ne legyen má' tejjel mézzel fojó kánaán minden :Ð
  • Fenrir
    Ezek szerint egyedül csak én kaptam itt ki a kupameccsen :)

Sebaj, kaptam 8 millió Ft-ot a jegybevételből, a meccsemen 9700-as voltak :)
  • Sippie
    ugyanezt akartam írni az Inteles dologgal kapcsolatban :D:D
    Mondjuk pár óra múlva már tényleg ott volt a meccs, úgyhogy nem okozott problémát.
  • Nuki
    épp mesélgettétek hogy nincs is probléma mióta az intel lett a támogató, na itt az első ^^
    bár nekem személy szerint nem okozott akkor a fejfájást, visszanéztem később és müködött minden :)
  • Sippie
    Amikor a meccset lejátszották, az "eltűnik" a mérkőzések oldalról. Elő fog jönni, egy jópár óra múlva. A rendszer valami big back-loggal müxik, ezt nem értem, a lényeg hogy csak egy időre tűntek el a meccsek, ahogy én is sejtettem.
  • Láma!
    magyarul is htx
  • Sippie
    2006-04-26 at 13.11 (Global)
    When a match is played, it currently "disappears" from the matches-page. It will show up after, at most, a couple of hours. The system is currently working through a big back-log.
    / HT-Team
  • Sippie
    Főleg hogy be se jön az oldal
  • Sippie
    Na ezekután én is megkérdőjelezem a 9-0-ás győzelmemet
  • Nuki
    ja meg játszok én is jövő héten :) akkor nyertem ^^ csak mennyire és hogy :P