22246
Hattrick
  • Grenzjager
    kevés, én speciel 3 kiemelkedő csatárral (megfelelő és középszerű átadásokkal) nem bírtam az V.-öt, úgy hogy mindenki más hozza a 3-4 csillagot, ők 3an meg a 4-4.5-t.

Az V.ben meg nagyon sokan hosszú ideig készülnek a IV.-re (nálunk a csóka már 3szor volt bajnok, talán idén...) szal nagy pofonokat kaphatsz és azonnal mész vissza a VI-ba, miközben folyamatosan hagynak el a drukkerek és a végén még 10%is elmegy
  • Fenrir
    Nekem jó lenne feljutni az V.-ik osztályba, jönne a sok pénz a meccsek után :)

Most erre úgy néz ki, hogy minden esélyem van, vezetem a csoportomat és mindenkit körbe tudok verni.

Főleg így:

Flemming Mølgaard:
    A játékos gólszerzés képessége megfelelő szintről jó szintre emelkedett.
    Hans Böhler:
    A kitartó munka meghozta gyümölcsét, gólszerzés képessége megfelelő szintről jó szintűre változott.

3 "jó" fiatal csatárral :)
  • pilboy
    nekem tavaly a 4. legerősebb voltaz V. osztályú csoportom :P
  • Nuki
    szóval ha átváltom az Itt vagy-t akkor a keresés már arra az országra értendő. köszi ^^
  • Sippie
    ahol az áll hogy "Itt vagy" - Magyarország
    és a magyarország ilyen legördülő menüben van, ott átváltassz egy neked szimpatikus országra, bemész az eszközökben a keresésbe, és beírsz egy tetszőleges osztály számot V.28 pl, és akkor kidobja az a csoportot.
  • Nuki
    ja engem meg kihívott egy holland csapat :P
    nem tudjátok hogy lehet külföldieknél alacsonyabb osztájokat megnézni? kihívni csapatokat, etc?
  • Nuki
    de akkor valaki mégis csak tovább fog jutni tőled =)
  • Tono34
    Az enyém a 20. legerősebb a IV-ben. (volt már a 10. is).

Ha kiesel és nem akarsz visszajutni, akkor lehet PIC-ni végig + szerdán játszik a jobb csapat (kupában tovább tudsz haladni) a bajnokin meg B csapat. Modjuk ez attól is függ, hogy mit edzel.
  • Grenzjager
    az még elmegy, ha hétvégén nem nyerek 3 szezon után tuti visszaesem majd a VI-ba, egy világkalsszis játékszervezésű középpályással, és 2 kiemelkedő fiatal csatival...és a többi is hozza a 3-4 csillagot, jó edző remek tapasztalattal középszerű vez'képesség, 35e-s stadion, a szívem szakad meg.

(amúgy úgy néz ki, hogy nyerek, de szerintem búcsúzom majd, mert hiányos középpálya miatt otthon szívtam kétszer a két számomra verhető ellenféltől....
    én hozok 41 csillagot az ellenfél 30-32-t és hazavitte a 3 pontot, kétszer is.... köcce random szép volt.

Baj az hogy ha kiesem nem akarok majd egyből visszajutni, mert minek, jobban fejlődőm odalent, jönnek a drukkerek, elveszem a játéktól a kedvét egy pár embernek, mert a leendő 6od osztályú ligámból senki sem fog feljutni 2-3 szezon át, mert az uccsó meccseim majd leadom vmi bénának és az osztályozót meg tuti bukom. De majd egy 70ezres stadionnal és 3e drukkerrel újra neki vágok az V.nek, és akkor már talán nem az 5öd osztályozó határán fogok táncolni...most még az se.....

és az én ligám "csak" a 18. legerősebb V. osztály..
  • Tono34
    IV.
  • Grenzjager
    V.ből??
  • Tono34
    Fontos meccs előtt 2 eltiltott kulcsjátékosom van :(
    Ha kikapok akkor kiesek :(
  • Nuki
    kapusedző-segédedzés miatt, csak bág?
  • Láma!
    mia fasz van?
    aszongya hazavágta a zavaros taktika az edzést. holott kurvára nem változtattam semmit. annyi volt a különbség, hogy szombaton játszott egyik kapusom, öt ugye kedden eladtam. vettem egy másikat, és azt raktam be a szerdai meccsre. ez olyan zavaros bassza meg?
  • pilboy
    kiestem a kupából :(
    nagyon egyszinten voltam az ellennel, de sajnos random így döntött
    1-3
  • Nuki
    :o
    de akkor tulajdonképpen meccsen úgy natúr sérülnek le, vagy az edzéstől a meccsen vagy ezt nemértem.... :S
  • Grenzjager
    én 100%kon, és 10 gyuró, néha hullanak ugyan mint a legyek de legalább nem azok akiket edzem :)), az orvosi stáb már olyan príma, hogy elgázolt veteránt vettem akit helyre pofoznak, hogy megtérüljön eddigi mükődésük :)

• HURRICAN
    én 95% on nyomom 4 gyúróval és ebben a bajnokságban még nem volt sérültem
  • Nuki
    100
    (meccsen sérültek lefelé)
  • HURRICAN
    az edzésintenzitásod hány %os?
  • Nuki
    jókor sérül le a legjobb csatárom meg védőm :\
    -fel kéne állni, de nehéz lesz így-
  • Láma!
    9+2nél még nem
  • Tono34
    Nem inkább 8+2? 10 fölött sztem már edzésbukta van.
  • Nuki
    vagyis ez nem neked szólt, ez csak úgy általában :)
    vannak jó szövegek csak kár hogy kevés, ja és az április 1-jei szövegeket is rendszeresíthetnék :D
  • Láma!
    "A csapatszellem szintje csökkent, mert a seregnyi segédedző nem tudott megegyezni és összeverekedett."
  • Nuki
    összeverekedeett? :D
  • Láma!
    10+2 összeverekedett:DD
    szal marad a 9+2:D
  • Nuki
    el se kezdtem XD
    újreg csapatvezető vagyok, ilyenek hogy 'csatáredző' stb... még nem jöttek le, most tanulom meg a krémjét, tapasztalom a fogásokat :Ð
  • Grenzjager
    kevés bevétel??

mármint a csati edzésből :)) ?
  • Nuki
    kevés bevétel, és -1millió pénz (jelenleg:)
  • Grenzjager
    mi tart vissza?
  • Nuki
    :]
    közgasdasági.... az is jó név ;D

én is inkább csatáredző lennék :)
  • Grenzjager
    mostanában lementek a csatár árak.... nem jó....mivel csatár edző vagyok.... :((

amúgy visszatérvén egy korábbi kérdése, a Hattrick alapjában nem foci menedszer, hanem egy közgazdasági játék !! ez nagyon fontos!
  • Nuki
    o_O gratulálok :DDDDddd
    na majd ha az ifim remek lesz, akkor biz' :D
  • Tono34
    Van egy 20 éves természettfeletti és egy 18 éves ragyogó kapusom
  • Nuki
    én néha lustaságból :D
    meg amig nem tudtam hogy lehet változtatni :D
  • Nuki
    az a kár hogy NEM lehet beállítani úgy őket :) 4 kapus? :D
  • HURRICAN
    de akkor nem kapnak edzést