22246
Hattrick
-
Nuki #1550 nekem egy jó ifiből származó pénzösszeg is jól jönne...10-20k -
#1549 Olyankor inkább gyenge, középszerű, megfelelőek jöttek, nagyon ritkán becsúszott jó képességű is, de jó képességűek inkább már remek szintű ifiknél jönnek fel.(itt sem túl gyakran azért, de nagyobb rá a sansz)
Ahhoz pedig, hogy remek szintűből remeket hozzál fel, na ahhoz (szvsz) piszok nagy mázli kell. Egy 17 éves "remek" képességű ifi eladása (főleg) szezon elején azért nem kis pénzt hoz a konyhára :) -
Nuki #1548 ja o_O
én direkte azért gyúrtam ifikre, hogy no majd jó meg remek szinten jönnek a jó meg megfelelő jatekosok :C -
#1547 nekem még remek ifivel is kozépszerü játékosok jönnek fel, néha becsúszik 1-2 megfelelő -
#1546 és amikor mondjuk az ifi csapat képességű jó szintű, akkor is előfordul hogy katasztrofális, és pocsék szintű játékosokat húzol fel, vagy olyankor inkább gyenge, és középszerűk, és megfelelők jönnek fel? -
#1545 Amíg az V-öd osztályban ténykedtem addig kb. 3 hetente (de volt olyan is, hogy hetente ) jött fel "jó" képességű játékos. (remek képességű még sosem volt, amit ifiből húztam volna fel, pedig már két hónap híján ez lesz majd a második évem a hattrick világában)
Aztán idővel egyre kevesebbet foglalkoztam a csapattal, és visszaestem megint a VI-od osztályba. Előző VI-od osztályú szezonomban egyetlen egy "jó" képességű sem volt,(osztályozón pedig elhasaltam, így most is VI-odban vagyok) és ezidáig ez az első "jó" képességű spíler. Mondjuk szerintem abszolúte de nem osztályfüggő a "játékosminőség", csak jó pillanatatot kell kifogni. ^^
Egyébként a taktikám az volt V-öd osztályban (és aktív HT-s pályafutásom ideje alatt -.-), hogy pontban pénteken éjfélkor hoztam fel ifiket, és nagyon soxor be is jött ez a húzás :) De mostanság, mint már mondtam, nagyon kevés időm jut hattrickre, éjfélig meg már nincs erőm fenntmaradni suli után :D -
#1544 Neked milyen gyakran jönnek fel ilyen játékosok? -
#1543 Mekkora hülye álmom volt...
azt álmodtam hogy nyertem a csoportot, és osztályózó nélkül feljutottam, de nem oda ahova eredetileg akartak, hanem a 3. legjobb V-ös csoportba... aztán körbevertek, és visszaestem, és a szurkolóim is elhagytak, és csődbe is mentem... ó jaj, minő borzadáj... :D -
#1542 Hétvégén elfelejtettem ifit felhozni, most pótoltam :)
Titusz Mizsei (117551832)
17 éves, megfelelő forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és igazságos.
Tapasztalata katasztrofális, és jó vezetői képessége van.
Ország: Magyarország
TSI: 450
Fizetés: 156 eFt/hét
Tulajdonos: Ferencvárosi_TC
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: katasztrofális Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: gyenge Védekezés: jó
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: megfelelő
Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0
Védőket eddzek, sazl nem is rossz -.- -
pilboy #1541 nyertem 4-0-ra a IV. oszt-ból kiesett csapat ellen -
Nuki #1540 jabocs :D -
#1539 :)
énse reménykedem benne:D -
Nuki #1538 te kikaptál?! :o és én még reménykedtem valaha a följutásban :Ð -
#1537 kikaptam 5-1re otthon...
mindegy, de épül a stadion, 20000res lesz. 2 játékosom van eladolistán, onnan legalább még 30-40millát várok, és akkor veszek végre egy jobbszélsöt, mert most 5-böl 4gol jobb oldalo támadásbol született, a multkori barin meg mind a 3. -
Nuki #1536 az most lessz, kihívott ety holland ^.^
szóval ezekre gyúrok, nagy érvágás volt hogy a legjobb játékosaim (kettő) lesérüt =)
és az ificsapatom is szépen araszol felfelé =) -
Grenzjager #1535 és lehetőleg nemzetközi barátságos meccsen, mert ott még gyorsabban nő a tapasztalat. -
#1534 játszatod őket, és a tapasztalat úgy nő :P -
#1533 Tapasztalat:
A játékosok bajnoki/kupa/válogatott, osztályozó és barátságos mérkőzések lejátszásával szereznek tapasztalatot (a hazai barátságos mérkőzések a nemzetközi meccsen megszerezhető tapasztalatnak csak a felét adják).
* Minden bajnoki meccsen, osztálytól függetlenül, némileg véletlenszerű mennyiségű tapasztalatot szereznek a játékosok, ezért előfordulhat, hogy különböző játékmennyiség szükséges a szintlépéshez.
* A kupameccseken szerezhető tapasztalat a bajnokik tapasztalatának nagyjából a duplája.
-
Nuki #1532 3-0 ra nyertem, de van 2 katasztrófális tapasztalatu csókám :Ð
ezeket valahogy fejleszteni kéne... hogy is lehet...?:) -
Grenzjager #1531 4-2-re nyertem, és így nyomták a fiúk
Középpálya: jó (régi)
Jobb oldali védelem: középszerű (régi)
Középső védelem: kiemelkedő (régi)
Bal oldali védelem: nagyszerű (régi)
Jobb oldali támadás: kiemelkedő (régi)
Középső támadás: világklasszis (régi)
Bal oldali támadás: középszerű (régi)
szal még harcolok az V.osztályban maradásért -
#1530 Azért tudom ám hogy a random mellettem áll.
1 hét múlva, egy eléggé fontos meccset játszok, a csoportmásodik ellen (már annyira nem fontos, mival ma meglepetésre kikapott, de azért presztízsmeccs)
A legjobb KP-mnak, van 2 sárgája, és volt egy olyan megérzésem, hogy ha ma játszik, akkor tuti kap sárgát, hogy ki kelljen hagynia a fontos meccset. Úgyhogy ma nem játszattam.
Erre történik az... hogy a legjobb csatáromnak volt már 1 sárgája a szezonban, és a mai napon 90 perc letelte előtt mehetett öltözni... ígyhát a legjobb KP-m helyett a legjobb csatárom hagyja ki a tétmeccset... áhá, nem lenni ideges -
#1529 A csapat a legutóbbi 5 tétmérkőzésen veretlen, és sorozatban 5 győzelme van. -
#1528 én is 4-1-re nyertem és most lettem első, mert aki eddig vezetett az most kikapott :) -
#1527 Nah ezt a meccset is 1-4-re hoztam, még mindig első vagyok :P -
pilboy #1526 köcce -
#1525 a csoportom mult szezonban 594. volt. msot 194. fejlödtünk:D
illetve kiesett hozzánk, egy elég ütös csapat:D -
Grenzjager #1524 most nézem hogy cirka a 700. legerősebb hatodosztályba esnék ki, akkor inkább már menekülés a győzelembe -
#1523 hmmm... hát meglestem hogy jelen állás szerint melyik csoportba jutnék fel... És hát igen nagy szívás :D
A statok alapján 2 verhető csapat van, a többi az átlagban 10 csillaggal többek mint én. Hm... hát asszem még gyúrnom kéne mielőtt felkerülök :/ -
Grenzjager #1522 jó csapat, gratula -
pilboy #1521 Manchester FC Fehérvár (158340) -
pilboy #1520 átl. HT Stats 159.1
átl. csillag 40.3
1.forduló után csak a 27., 2. forduló után a 9., 3. forduló után már a 7., most meg már 2. legerősebb csoport!
fejlődünk... -
Grenzjager #1519 melyik vagy te? -
pilboy #1518 aztaq..
most néztem a 4. fordulóban Mo-on a mi V. osztályú csoportunk a 2. legerősebb!!!
(V.230) -
#1517 VI.818
HatStats átlag a(z) 4. fordulóban: 86.6
átlag a(z) 4. fordulóban: 22.4
Rangsor az osztályában (4. forduló): 465
Rangsor összesítve (4. forduló): 806
HatStats átlag a(z) 29. szezonban: 85.4
átlag a(z) 29. szezonban: 22.8
Rangsor az osztályában (29. szezon): 452
Rangsor összesítve (29. szezon): 793
Asszem nem ez a legerősebb csoport :) -
Grenzjager #1516 de a HATSTATS is jó, ott még van forduló válogatottja is :) -
Grenzjager #1515 STATTRIK -
#1514 Mi ennek a hatstats oldalnak a linkje? -
Grenzjager #1513 az melyik liga??
és most nézem az ém ligám akkor a 118. legerősebb volt, most meg 19. ....ezé szívok -
Grenzjager #1512 és igazából nem tudom jó ha egy nagyon erős ötödosztályban vagyok, visszajutván majd a VI-ból mennyi esélyem van gyengébbe kerülni? és megéri szerintetek? -
Grenzjager #1511 nálunk eddig:
V.96
HatStats átlag a(z) 29. szezonban: 146.9
átlag a(z) 29. szezonban: 37.6
Rangsor az osztályában (29. szezon): 19
Rangsor összesítve (29. szezon): 104
(29.szezon nemzetközileg értendő, ez Magyaroroszágon a 14. szezont jelenti)