22246
Hattrick
  • Nuki
    :D
    én röplabdatrick-re gondoltam, és "lehetne nézni a formás kis lánykákat ahogy játszanak" szkillt tenni bele mint menedzsernek :P
  • HURRICAN
    ha már itt tartunk, csinálni kellene egy bordélyház-manager játékot és a neve lehetne: sextrick :O)))
  • Nuki
    "tartsunk technikás edzést?"
    "ja meg hát..."
    :o
  • HURRICAN
    egy ilyen csaj legalább 500 milla :)))
  • Sippie
    és legyen temperamentumos :D:D
  • HURRICAN
    és a tapasztalat?
  • Fenrir
    Védekezés is legyen nagyszerű :)
  • Nuki
    :D
    erőnlét remek se árt ^^
  • pilboy
    nekem a szájhős leányzó is jó lenne
    on
  • HURRICAN
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Nuki
    17:30 kor van a meccs a hollandokkal, ó egy jó gólszerző 17 évest adj ó random, de egy csinos 17es "jó" kézimunkás lánnyal is megelégednék
  • Láma!
    én 3-0ra:)
    jol indul a régio kupám:)
  • Fenrir
    7-0-ra nyertem :)
  • Láma!
    hát necces
    :DDDD
  • Sippie
    én egy remek védőt kérnék ó random... bár ez katasztrofális ificsapattal aligha fog összejönni, igaz? :D:D:D
  • Láma!
    én meg egy remek 17 éves kis kapust:)
    csak ugy random:P
  • Grenzjager
    csoportban is megkérdeztem, van aki, detto 7 szezon óta van olyan akinek semmi "remek" nem termett eddig, sőt néla a max: 800 TSI eddig !!!

nálam az eddigi ifikből származó bevétel és a kiadás eddig egálban van, szal ezek szerint még jól jártam...

De a bajnokunk írta, aki szintén 7 szezonja nyomja hogy 3 héten keresztül jó-remek főskilles ifiket hozott fel.

ó RANDOM egy remek gólszerzésű, jó átadással jó pontrúgással bíró, technikás 17 éves ifit kérnék szépen :)

• Láma!
    persze, böven, bár remek az ifim de a legutobbi elött vagy 3 olyan játékos volt, akiknem minden pocsék vagy vmi... szal kell mák is
  • Nuki
    szóval ifik kapnak 1000< is TSI-t...
  • Láma!
    nekem most egy 3660as TSI jü 22 éves jo kapust hoztam fel. de a legjobb eddig egy 18 éves asszem 3500-3700 TSI-jű jo védésű volt:)a héten adtam el 250 milláért
  • Nuki
    szivesen lennék az az ember :P
  • jAsOn VoOrHeEs
    detto, 7 szezonnal a hátam mögött :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Persze lehet, hogy Nuki egy piszok nagy mázlista, és az első alkalomkor remek szinű ifiből felhoz egy 17 éves remek képességekkel rendelkező univerzális játékost, remek gólszerzéssel, remek játékszervezéssel, remek védekezéssel, remek átadással stb...
  • Grenzjager
    ja igen, és már 3 szezon óta a "remek" az ifi csapatom, full zsével

az eddigi legjobb egy 1900TSIjű, 19 éves, jó védekezésű, jó pontrugó, megfelelő átadású kölök
  • Grenzjager
    én még soha se húztam "remek"et, pedig ez már az 5. szezonom
  • jAsOn VoOrHeEs
    Jaja, ha később anyagilag helyrerázódsz akkor állítsd át az a 2 millát 4-re, mert úgy gyorsabb lesz a szintlépés, persze csak abban az esetben, ha a játékospiac helyett az ifit részesíted inkább előnyben :) Ha magad szeretnéd megoldai az utánpótlást, akkor elég sok idődbe fog telni míg megtérül majd a befektetett pénz (ha egyáltalán valaha is megtérül, lásd: én )
  • pilboy
    egyszer kell egy remeket húznod az első 4-5 hétben és azzal a lóvéval el van intézve az ifid jópár szezonra
  • Sippie
    nekem meg egyelőre nincs pénzem ilyesmire, még -37ezerbe vagyok, úgyhogy ha majd stabilabb lesz az anyagi helyzetem akkor esetleg belenyomok lóvét, de mondjuk tény hogy sokan mondják hogy nekik nem érte meg, pedig remek az ifi szintje meg hasonlók. Lehet én is inkább játékosokat vásárolok, mint ifire költök.
  • pilboy
    hát ezért vannak pénzügyi szintek is :)
    minél többet nyomsz bele, annál gyorsabban fejlődnek
    hogy is nézne ki, h én nyomok bele 4 millát, te meg 1-et, és ua idő allatt lesz remek
  • HURRICAN
    igen, az ificsapat csak a belefeccölt péztől lesz jobb
  • Nuki
    jó mondjuk még jó-n sem vagyok, mert egyszer abbahagytam most meg alig akar fejlődni :\
  • pilboy
    abból nem megy fel remekre, és lassabban megy szinteket
  • Nuki
    az edzés típusának?
  • HURRICAN
    szerintem semmi közük az ificsapathoz
  • Nuki
    én 2k-val támogatom, ígyis adósság küszöbön sodródom
    abból is egy szízon amig felmegy?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Jah, hát a favágók a leggyakoriabbak, de azért valljuk meg, ez a valóságban sem működik annyira másként :) Nem minden héten születik az ificsapatok bölcsőjében 17 éves aranylábú "csemete" -.-
    Nekem eddig abszolúte de nem érte meg az ificsapatba fektett heti 4 milkó. :( Már játszok a ht-vel mondjuk kb. 100 hete, az jelent úgy 400 milkó beleölt pénzt, és ez az összeg kanyarba nem térült meg, jó ha mondjuk 100 millát kerestem a felhozott ifik eladásából, de már nem lépek vissza a támogatástól, mert ha visszaesik jó szintre az ificsapat, akkor egy szezon múlva lesz csak újra remek.
  • pilboy
    nekem elég régóta remek az ifim, egyszer sikerült egy év eleji jó-t eladni 180 milláért, azóta meg sem közelítettem a 100 millát sem :( (pedig ez már lassan 2 éve volt)
    most is pl. 10 TSI-set hoztam
  • Nuki
    kösz a tanácsot.
    de függ az hogy milyen segédedzőim-kapusedzőim vannak? :o állítólag igen, de mi a tapasztalat? :D
  • HURRICAN
    Amikor még jó szintű volt az ifim akkor mindig kapusokat hoztam fel és volt olyan hogy jó kapus jött fel. Az eladásából pedig fedeztem az ificsapat kiadását egy szezonra a többi már csak ráadás volt szal szerintem megéri befektetni az ifibe
  • Sippie
    értem, mondjuk az érdekelt, hogy ha az ifibe ölöm a pénzt, azért ha már remek szintű, akkor legalább ne a legpancserebbek jöjjenek fel, hanem legalább akkor a két szint között, de akkor ezekszerint ez a gyakoribb.