Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek mennyit kell várni hogy csapatot kapjak???
REAL MADRID
mondtam, hogy mindenki egy privit, mert igy lehetetlen megszámolni!
szal küldjétek jason kivételével
szal küldjétek jason kivételével
De
REAL MADRID
azon van, szal reménykedem
Szinte biztos. 😊 Már, ha maximum van az ifiképzés.
ó akkor 7 héten belül kapok egyet 😊)))
1 szezonba, ha egyszer ad használhatót.
Ja, igaz, ennek már lassan három éve...)) Mivel az elején nem edzettem õt (sem)olyan intenzíven. 😊
Õ az: Egyed Katalin (21534640) és a ahol leledzik az a csapatom. 😊
Õ az: Egyed Katalin (21534640) és a ahol leledzik az a csapatom. 😊
az már marha jó 😊
én csak várok és várok...de egylõre nem jön a remekem 😊
én csak várok és várok...de egylõre nem jön a remekem 😊
nálam 1 év alatt ha három jött. Az egyik anno Egyed Katalin volt. Most 80.000 a TSI-je.
és nem elfelejteni minig a maximumot az ifi csapatnak!!! 2-3 szezon és remek képességû, 17-18 éves 1000-2000-es TSI-jû spílereket hozol fel....
...csak már jönnének...
...csak már jönnének...
a játékosokat ki lehet rúgi!!!
, asszem 300e Ftba kerül a kirúgás, és naponta csak egy játékossal teheted meg!
, asszem 300e Ftba kerül a kirúgás, és naponta csak egy játékossal teheted meg!
REAL MADRID
Hali itt vok!!! Engem is ha lehet!!!
Kb. 10 perce regeltem a Hattrick-on így csapatom még nincs!!!
Nem tudom hogy megy ez!!
Kb. 10 perce regeltem a Hattrick-on így csapatom még nincs!!!
Nem tudom hogy megy ez!!
REAL MADRID
Srácok!
ha van igény egy sg-kupára, akkor jelezzétek ezt nekem privátban, itt. megnézem mennyi jelentkezö lenne, és ha megleszünk mondjuk 12en, akkor megszervezem!
ha van igény egy sg-kupára, akkor jelezzétek ezt nekem privátban, itt. megnézem mennyi jelentkezö lenne, és ha megleszünk mondjuk 12en, akkor megszervezem!
jéééézus, boccs 😄
téényleg... nagyon benéztem 😄
csak végigolvastam a szabályzatot, és csak eladást láttam leírva... anyám de vak vagyok 😄
Kösz M.A.D
téényleg... nagyon benéztem 😄
csak végigolvastam a szabályzatot, és csak eladást láttam leírva... anyám de vak vagyok 😄
Kösz M.A.D
Maximum esni fog a csapatszellem. 😊
Mi??? Miért nem lehet egybõl kirúgni? Ott van az-az opció!!!
nekem az nem tetszik csupán, hogy játékost nem lehet kirúgni... az egy dolod hogy kirakom a piacra a kevésbé fontos játékosokat, de a hülye se veszi meg, még ingyen sem. Nekem meg fizetni kell õket meg foglalkoztatni hogy egyáltalán tudjanak fejlõdni, hogy késõbb eladhatóak legyenek egyáltalán <#szomoru1>#szomoru1>
Ûdv. Mindenkinek!
Nem játszana valaki velem szerdán egy meccset??
Azonositóm : 578250
Elõre is köszönöm! msgti
Nem játszana valaki velem szerdán egy meccset??
Azonositóm : 578250
Elõre is köszönöm! msgti
na kaptam csapatot az elzö vezetö kb 1* se lépet be a csapathoz ugy hogy van böven mello 😄 nem rosz egy csapat roszabbra számitotam csak meglátjuk pénzügyileg hogy birom 😄
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
én filóztam rajta... folyton nyert helyzetbõl bukom el, ráadásul a drágán megvett játékosok TSI-je folyamatosan esik... pf pf 😞
én filóztam rajta... folyton nyert helyzetbõl bukom el, ráadásul a drágán megvett játékosok TSI-je folyamatosan esik... pf pf 😞
Mivel õk találták ki, úgy már 7 éve! 😊
kezdõként nagyon kevésszer fogsz még nyerni...játszál sok barátságost és eddzd a játékosaidat sokat, így idõ után meg lessz az eredménye...türelem
A halál csupán a kezdet...
najó csak érted vettem egy kapust akkor még 3600 TSI-je volt, most meg 2600... és a fontos meccseken õ játszik, 4 kapusedzõm van, de védést nem eddzek. És zsinórban megvan a 7. vereségem 😊
0 pontal állok egyszerûen képtelen vagyok nyerni... elõzõ heti meccsen is 2x vezettem, majd 5-2-re kaptam ki... a main is 2-0-ra vezettem, erre 4-2-re kaptam ki, és kiállították egy játékosomat... 3 meccs van még hátra, és asszem az utolsó hely elkerülési esélyei elszálltak végleg.
0 pontal állok egyszerûen képtelen vagyok nyerni... elõzõ heti meccsen is 2x vezettem, majd 5-2-re kaptam ki... a main is 2-0-ra vezettem, erre 4-2-re kaptam ki, és kiállították egy játékosomat... 3 meccs van még hátra, és asszem az utolsó hely elkerülési esélyei elszálltak végleg.
A svédeknél 3-3.5 hónapot kell pl. várni.
de legalább 8 kapusedzõ ha kapust edzel, ha nem akkor elég 1-2
óóóó hát ez hattrick random....
elvileg akkor nõ ha edzed (kapusé akkor ha kapus edzel, csatáré ha gólszerzést...stb) általánost ne edzetek mert fölösleges ! Erõnléti edzésnél mindenkinek esik a TSI-je. lényeg elvileg az edzés hatására nõ a TSI (na most aki nem játszik az nem is edzõdik, tehát irhattam volna azt is hogy a meccsek hatására)
elvileg akkor nõ ha edzed (kapusé akkor ha kapus edzel, csatáré ha gólszerzést...stb) általánost ne edzetek mert fölösleges ! Erõnléti edzésnél mindenkinek esik a TSI-je. lényeg elvileg az edzés hatására nõ a TSI (na most aki nem játszik az nem is edzõdik, tehát irhattam volna azt is hogy a meccsek hatására)