Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálunk is bepistult egy idejig mert mindenkinek azt a nevét írta ki amikor még bot volt <#idiota>
eltûnt a meccs, de mindenki boldog-boldog-on van önbizalom erõs, úgyhogy lehet hogy nyertem...:| és csak 1700bevétel jött, no comment :Ð

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

HURRICAN
ezt most nem értem
kikaptam és a köv héten is kupameccset játszok<#fejvakaras>

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

HURRICAN
kib@szott velem a HT
amikor élõben néztem a meccset 5-0 -ra vezettem a 40.ik percben
erre most nézem nyert az ellenfél 5-2 re
<#boxer><#falbav><#fejvakaras><#mf3><#wow1><#guluszem1><#boxer><#boxer><#boxer>

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Sippie
mondjuk ha ezt tudo akkor lazázok, és inkább felnyomom a csapatszellemet. már megvan a kövi ellenfelem, hátrébb rangsorolt mint én, mégis nálam lesz, remélem teltházzal... jól jönne már valami komolyabb bevétel :)
"csak" 8-0

és szintén eltûnt az eredmény, már megint baszakszik a server

Sippie
én is csak 9:0-ra nyertem :( ráadásul valami 5200 nézõ jött ki, a bevétel is csak 2000 volt, hát nagyon gyatra... meg el is tûnt a meccs a mérkõzések archívumából egyelõre :)
Tono34
Sajna csak 9:0 :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

remélem mindenki 10-0-val veszi a kupa elsõ fordulót :D

elsejéig lehet szavazni az u20 szövkapra.

én Riot-ot ajánlom

Láma!
minél nagyobb a szurkolotáborod, annál kevesebben jönnek:)

akkor nem tom... lehet, hogy a random ott is közbeszól...
Sippie
"A csapat a legutóbbi 9 tétmérkõzésen veretlen, és sorozatban 9 gyõzelme van."

Eleget :D
a csatlakozás részben függ a nyert/vesztes meccsektõl is (hányat nyersz vagy vesztesz el egymás után)...
Sippie
Nah most nem vágom, a sorsolás tök ugyanaz mint az elõzõ fordulóban volt <#nemtudom>
Sippie
tudom hogy ez van leírva, de az hogy hány szurkoló csatlakozik, az a szurkolók hangulatától függ. És az végig szinte mámoros volt, mégis egyre kevesebben és kevesebben csatlakoztak, hiába vettem fel több szóvivõt. De jó, mert legalább a szponzorok hangulatát felnyomták.
Sippie
Nah szívtam a sorsolással :/
Azzal a csapattal játszom elsõre, aki a 3. lett és az utolsó fordulóban dõlt el a második hely sorsa. Idegenben kezdek, aztán 2 hazai meccs, 2 béna csapat ellen, úgyhogy a teltházat felejthetem jó ideig. Még jó hogy pont most fogtam bele az építkezésbe... tök fölöslgesen :/
azt nem tudja vki, hogy a ma délután felhozott ifik is öregszenek hétfõn?
pedig ez így van leírva...
Sippie
Nah most az a gáz, hogy nekem egész szezonban 1 volt... jöttek a szurkolók 18-17-16osával... felvettem még 4 szóvivõt, erre a kövi héten már csak 15 szurkoló jött... há banyek :D
valami Szentendre FC annak ilyen bot-neve van onnan gondoltam :) én is ezelõtt MTK Nyíregyháza voltam :]

bigfoot
nemá?:D

ezaz tõlünk bot ment tovább az 5. osztályba <#hehe>

bigfoot
hogy hogy lett 7. osztály?
mert még a 6. sem lett tele!

üdv!

a 10 szóvívõ megéri... minél több van annál több szurkoló jön a csapathoz... ha már tudtad, akkor ne vedd figyelembe ezt a hozzászólást...
na mennyen csak föl a szponzorok hangulata, felvettem 10 szóvivõt, kiváncsi vagyok megérte-e....

htx all^^

Sippie
vezetõi képesség és tapasztalat számít.
"A csapat rutinjának kiszámításakor, az egyéni tapasztalatok kerülnek összegzésre. Ehhez járul hozzá egy képlet alapján a csapatkapitány tapasztalata és vezetõi képessége."
Láma!
akinek a legjobb a vezetöi képessége, poszt sztem lényegtelen.

csapatkapitánynak kit a legérdemesebb beállítani?

ezt én is tapasztaltam, most akartam megnézni hogy minek kell hogy jo legyen egy középen lévõ csatárnak stb... de tényleg leheg hogy bug:o

nagyon faszás, csak túl új, ki kell tapasztalni :DD

Láma!
ohh, lehet hogy akkor bug

Fenrir
Most próbáltam ki egy teljesen üres felállással. 4-3-3-at játszok.

Beteszem a Jobbhátvédet, Középhátvédet, Középhátvédet, Balhátvédet.
Aztán Jobbszélsõ, Középpályás (támadóra tolva), Balszélsõ.
Utána a 3 csatár, nekik nincs külön pozíció nevük. Most is a középsõ csatár sárga. Bármelyiket teszem oda akkor is sárga.

Nem értem...

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Pár napja tették fel ezt is, nekem tök üres és fogalmam sincsen, hogy hogyan kerülnek be oda a játékosok.

Sippie
Amúgy megjelent a hírességek csarnoka is... vagy ez régi csak én nem láttam? :D
Sippie
"- szélre küldött csatár kevesebb csillagot fog kapni (de a csapatrészekhez hozzáadott szerepe nem változik)"

Jellemzõ... szezon végén veszem észre, hogy van egy 4 csillagos képességû csatárom szélre helyezve. Erre pont lebutítják... pf :D
Láma!
mert a szélröl vagy a vhonnan teszel át egy játékost, és azt középcsatárnak teszi be.

Fenrir
Én azt nem értem ebben az új flashben, hogy a súgója azt írja hogyha a játékos sárga keretben van akkor át van helyezve és az adott pozícióban kevesebb csillagot ad. Ez most éppen a középcsatáromat érintette a 4-3-3 felállásban. Bármilyen csatárt rakok oda sárga marad.

bigfoot
nagyon nagy ez az új flash!!!

Láma!
nagyon jo az uj flash-es megoldás!!
eszméletlenül tetik!!!
és minden ottvan egy helyen!!!
nagyon jooooo!!!!!

Láma!
a random golszerzést végre kiiktatták4!!!<#worship><#worship>

Tono34
Nagyon csicsa ez az új beállítás :) <#eljen>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fenrir
Nézem, nézem...

Én arra várok, hogy mikor vezetnek be olyat hogy lehessen pl taktikát váltani félidõben, esetleg embert cserélni.

jAsOn VoOrHeEs
Változások!

- az újonnan vásárolt játékosok egy heti fizetését azonnal ki kell fizetni, ez majd az átmeneti költségek között jelenik meg

- a csõd rendbehozatalára két hét áll rendelkezésre, nincs login-korlátozás

- szélre küldött csatár kevesebb csillagot fog kapni (de a csapatrészekhez hozzáadott szerepe nem változik)

- a gólszerzõ személye nem leszz teljesen random, a gólszerzés, forma, tapasztalat, pozíció, egészség befolyásolni fogja, ki lövi a gólt

- új meccsriportok az LA-k billentyûzetébõl

- a felállás beállításánál új, vizuális flash-technológiát vagy tudomisénmit lehet használni (a Beállításoknál lehet ezt választani)

Nekem ez az újfajta Flashes mérkõzésbeállítás nagyon tetszik. <#worship>
Amióta pedig lett ez az új külsõ, + az Intel lett a hivatalos partnere az oldalnak, azóta még egyszer sem tapasztaltam belassulást, ami valljuk meg, ezelõtt igencsak gyakori jelenség volt. <#eljen>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Fenrir
Nekem a szponzorok karneváliak, a szurkolók meg fellegjárók. Maradhatna így mondjuk, nem bánnám :P

Sippie
Áhá, köszi...

naja, nekem is mámoros most mind a kettõ. Nem baj, majd fel megy az elsõ meccs után, miután nyertem :)
lehet a tördelés nem lesz jó mert csak ctrl+v-zek :]

16. hét szombat nincsenek meccsek
újraállítódik: magabiztosság, csapatszellem, szponzorok, szurkolók
hétfõ a játékosok életkora 1 évvel nõ
a játékosok fizetésének kiszámolása, sárga/piros lapok törlése
szerda elsõ kupa vagy barátságos meccs

csak az a kár hogy a szponzorjaimnak és a szurkolóimnak is nagyon jó kedve van és ez rezetelõdik :\\

Sippie
Mikor fogják 0-ázni a sárgalapokat, és visszaállítani a csapatszellem és egyéb dolgokat?
van hetedik osztáj is... lehet méjebre csúszni <#rinya>

Fenrir
2006-04-19

We are very pleased to release a major new upgrade of Hattrick Supporter, with many brand new features as well as improvements to a few old ones.

The New Hattrick Supporter
Hattrick Supporter is very important for us; this voluntary paid service is what makes it possible to run Hattrick as a free game for the vast majority of our users. It is our belief that it should always be possible to enjoy Hattrick without ever paying for it, and that paying users should never get an in-game advantage over non-paying ones. Instead, Hattrick Supporter focuses on adding to the user experience in other ways. Federations, Bookmarks, News tickers, Newsletters, Customized Team Kits, Upload of team logos are a few of the features that come with Supporter membership. The time has come to make some exciting additions to that list.