Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez végülis csak a kezdõ csapatoknak egy kis segítség... a kiesõknek meg átok...

Nézõszám módosítás

2006-05-30
Nem vagyunk teljesen elégedettek a nézõk viselkedésével, és annak érdekében, hogy javítsuk a nézõi reakciót, kis mértékben állítunk a formulákon. Ez a javítás azt jelenti, hogy a stadionotokban több nézõ lesz, ha a szurkolók boldogak, és kevesebb, ha elégedetlenek. Ezenfelül, a nézõket kevésbé fogja foglalkoztatni az ellenfél személye. Ez a változás a szezon felénél, június 16-án lép életbe.

ott volt a hattrick vezércikkben, rögtön bellépés után, július 1-tõl változott, hidd el én is nagyon bánom

Sippie
nah igen, van egy olyan rész, amikor meg akad a dolog, amikor a 4-4-2-õn új felállást próbálsz ki, akkor is várni kell 1 meccset és csak utána enged tovább, hát ehhez most türelem kell, a holtszezonban csak 1 meccset tudsz összehozni hetente. Addig tanulmányozd a súgót, szerencsére a fontos dolgok ott le vannak írva, meg javaslom hogy szerezz be egy HTRatingset a késõbbi könyebb csapatépítésért, és játékos fejlõdés figyeléséért. A stadionbõvítéssel egy darabig nem kell foglalkoznod, amíg össze nem hozol egy jobb csapatot, és elkezdenek jönni a teltházak a gyõzelmek miatt :)
most a 14. diploma cuccnál tartok, lekéne játszanom a köv. mérkõzésem vagyis utasításokat adni rá, mikor még az 1.-t sem játszottam le:O
Sippie
csináld meg a diplomás cuccokat, akkor olyan 40ezer körül kell lenned elvileg, és -40ezerig vásárolhatsz, szal arra majd lesz pénzed no para :)
de még nincs elegendõ pénzem:(((
Sippie
vezetõi képesség csapnivaló, edzõ szintje pedig JÓ!!
támadó vagy védekezõ vagy egyiksem azt te döntöd el. Ha védekezést akarsz játszani 5-3-2, és mondjuk védõt edzel, akkor értelmszerû, ha inkább támadsz és középpályát edzel 3-5-2, vagy támadót edzel 3-4-3-at játszol, akkor is értelemszerû :) A játékosok fejlõdésére nincs hatással, csak a meccsekre van.
Ja és milyen vezetõi képessége legyen?
És milyen edzõt toborozzak?Támadót, védekezõt vagy egyikséset?:D
Sippie
jah és segédedzõbõl 9 kell, és 1 kapusedzõ optimálisan, ha nem kapust edzel :)
Sippie
Figyelj nagyon, hogy van egy olyan lehetõség hogy árbecslés... afölött ne licitálj mert nem éri meg. És elvileg megfelelõ védésû egyéned kéne hogy legyen, mert 1 kapust mindenképpen kapsz, bár lehet csak középszerû. A lényeg hogy ne költs nagyon összevissza, mert nehézkes az elején beindulni. Vegyél egy csapnivaló vezetõi képességû JÓ edzõt, az olyan 50ezer körül van árban, azzal megalapozod a leendõ pénzmagod. Vegyél néhány 17 éves megfelelõ, vagy jó képességû játékost nagyon nagyon olcsón, és õket kezd el edzeni, 1 szezon alatt az értékük akár 200-ról 30-40ezerre is felmehet, mivel kb 2 szintet lépnek. A lényeg hogy türelmesnek kell lenni, és nem szabad összevissza licitálni, várni kell a megfelelõ alkalmakat, és a jó árakat, és figyelni az egyéni tulajdonságokat is, lehetõleg ne legyen temperamentumos, és sunyi, mert azok kevesebbért kelnek el késõbb.
Sippie
De hogy a kérdésedre is válaszoljak :D
Idõben ugyanúgy 90 perc mint egy igazi meccs, és van negyed óra szünet... Ebbõl konkrétan nem sokat látsz, csak néha bedob egy üzenetet hogy éppen történt-e valami fontos. Pl ha rámész a mérkõzéseknél a "mérkõzések archívuma" pontra, és rámész egy korábbi meccsedre, akkor látsz egy leírást... olyan szintû az egész, grafikailag nincs megoldva a dolog.
Már vettem egy segédeddzõt, és a kapus amire licitáltam az megfelelõ minõsétésû.
Sippie
edzõt vegyél elsõnek, ne jó kapust... Döntsd el mit szeretnél edzeni, aztán szerezz be 17 éves fiatal "megfelelõ", ill "jó" képességû edzhetõ játékosokat 400, ill 200-as pénzekért. Elsõ csapatommal én is egy kapusra licitáltam 50ezerért, de nem éri meg, a jó edzõ sokkal többet ér.
Na végre kész lett a csapatom:Celldömölk VSE!Már a kezdõt meg ilyesmiket beállítottam, hamarosan megrendezésre kerül 1. meccsen egy barátságos meccs!És már licitáltam is egy játékosra(kapus), azért kapusra mert ami van az nagyon gyenge!Kb idõben mennyi idõ hosszúságú egy meccs?És ez hogy zajlik le, mit látok?
Sippie
mondjuk egy magasabb osztálybelinél biztos több nézõ van alapból, mint egy alacsonyabb osztálybelin.
Viszont én akkor is cáfolnám, mert:
"3268 bátor szurkoló vásárolt jegyet a méregdrága Nou Camp stadionba, bár félõ, hogy a mai kánikulában ropogósra fognak sülni a lelátókon. A nagyon elszánt Pöts átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkõzésre. A kezdõ csapat: Zaragoza - Kamchen, Baticz, Drugics - Parkelj, Csóka, Heinrich, Huszta, Bánó - Dörnyei, Dobrovolszki."
Elõzõ heti meccsem, amikor egy francia III. osztályú jött el hozzám.
Ma pedig:
"Bár a meteorológusok mára esõt jósoltak, a csodálatos Nou Camp 1008 nézõjének mégsem kellett elõvennie az esernyõket. A nagyon elszánt Pöts átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkõzésre. Az összeállítás: Zaragoza - Kamchen, Baticz, Drugics - Bánó, Csöregh, Reising, Huszta, Parkelj - Dörnyei, Dobrovolszki."
Egy VI. osztályú magyar csapat ellen. Nem hiszem hogy az esõjóslásnak ekkora változást kellett volna behoznia.
Számít az ellenfél ugyanúgy, csak nem ANNYIRA, mint eddig.
ez sztem nem igaz... nagybátyám játszott egy magasabb osztálybeli angol csapattal idegenben és volt kb 3e nézõje... két hét múlva egy alacsonyabb osztályú angol csapattal játszott megint kinn és nem volta annyi nézõ, pedig az idõjárás is jó volt mindkét helyen...
július óta nincs szerepe az ellenfél kilétének, sem a bajnokin, sem a barin a nézõszám szempontjából

csak a szurkolók hangulata és a szurkolói klub létszáma, valamint az idõjárás a meghatározó, SAJNOS semmi más....

pedig imádtam észt, lett II-IIIosztályú csapatok ellen, 5ezer nézõ elõtt... de most... smafu...

jujj, már elfogadtam egy kihívást :(
majd jövõre, de ha szóltál volna elõre, akkor elfogadtam volna :)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Láma!
hátigen.
énis köszi!
visszavágó nálam?

Sippie
ellenféltõl függ, német francia II. III. otszályú ellen 3900-2900 között szokott lenni, magyar ellen kb 1000 ha összejön :D
az jó nézõszám :)

szteteka barátságos meccsre a nálam 1500 kilátogato nézõ, 6. osztályba mien? vagy nálatok mennyi az ember barin?

akkor ez nem a te napod volt :D
kösz a meccset!

kikaptam 0-9 re :D

Sippie
:D:D:D:D:D
Hát bocsie :D:D
Úristen kicsit átlatatlan még nekem ez az egész, asszem keresnem kell egy SokkerRatings programot :D
Láma!
és nzertél, opsz:D
pedig jobb voltam mindenben:PPP

Sippie
nah szép :D Nem is tudtam hogy már megkaptam a csapatot, opsz :D
Láma!
lol, sokkerban veled játszom a kupában:DD
reszkess:D

Nortai
Nah mai nap is jo! Kikapok ugy hogy a haverom emgint lerugta a kapusom! már a 2.kat 4hétre hazavágta! király...
Most meg felvett vmi Umut gyeret, németországbol, rám akarja sözni a 20e-ért a 310TSi-vel rendlekezö emberét aki szinte semmit nem tud! eröszakos nép a német... :D

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Fenrir
1-2-re vezet az ellenfél és nekem is van 1 sérültem :\

A halál csupán a kezdet...

Fyrex
a mai meccsen 3-0megy az ellenfél és még félidõ elõtt már lerugták 2 játékosomat...fasza...

Avanti Crociati!

jAsOn VoOrHeEs
Eddig :D

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Láma!
háhá!!!
vezetek:DDDD

kiváncsi vagyok meddig:DDD

jo mer vki a tapasztalatrol rinyált nekem...

pontosan

nemtudjatok h 11es rugasoknal kik rugjanak? a pontrugas szamit?

off:
senkit nem érdekel egy hasonló (talán még jobb lesz a késõbbiekben, mint HT) játék? itt a fóruma
on

ez pl a frissités miatt zárva: http://hungary.hatstats.info/
Sippie
nah de melyik az az egyik oldal? :P ez érdekelne engem is :D
az rendben, hogy kilehet számolni, de ha személyszreint magakarnám tudni, hogy ki helyett jutok fel, inkább megvárom az egyik oldal számításait... egyrészt sokkal biztossabb és sztem még gyorsabb is...
Sippie
Ki lehet számolni ki melyik csoportba kerül fel, az egész egy sima algoritmus, sorba rakja a kiesõket, és sorba rakja a feljutókat... ugyanaz amit a rangsornál látni elvileg. És azok cserélõdnek ki, a legjobb feljutó, a legjobb kiesõ helyére kerül. Persze még meg van keverve az osztályozós részénél, szóval ezt ki lehet számolni, a stattricken is megvolt elvileg, csak mondom behalt szegényke, és nem nagyon akaródznak megcsinálni.
ilyen hamar sztem még sehol... majd holnap... esetleg...
Sippie
tud valaki olyan oldalt ahol meg lehet nézni a feljutásokat?
A statrick behalt a 11. forduló után, amikor az a szép kis leállás volt.
faaaaaaaaa....
elfelejtettem beállítani a MOTS-ot<#wilting><#falbav><#rinya>
ki is kaptam 4-2-re úgy, hogy az uccsó 3 percben 2 gólt kaptam
pedig elég lett volna az x a 3. helyhez, de így az ellen lett a 3. :(

Nortai
És mikor kerülnek a csapatok egyel feljebb csoportba, mior várhato a változás kb?

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Sippie
vagytok 4-en, 4 szezon alatt feljuttok. Egyszerû, nem? :P
Az hogy egyszerre csak 1 juthat fel. Egyszeru nem?