22246
Hattrick
-
igen baj, csapnivaló vezető képességű, jó edzői képességűt kell venni az elején. -
nektek milyen szintű edzőtök van? nekem nagyon lassan fejlődnek a kapusok...:S
bár mondjuk asszem megfelelő (vagyközépszerű) szar vezetői képességgel. azbaj? -
Hol van az a kalap amibe bele kell rakni a csapatot hogy barátságos meccsem legyen? -
Rudee #6270 Bajom nincs vele, de a védőként játszó játékosok szinte mindegyike fejlődött és lehet, hogy jobban járok, ha váltok. Pl játékszervezés edzésem is van bennük és nem kellene annyit várni az újabb fejlődésre, mint védekezésnél. -
Mi bajod a védekezés edzéssel? :o -
Burkus FC!!!!XD -
Rudee #6267 Erősen filozfálok, hogy az eddig idén igen siekres védekezés edzést lassan leváltom.
-
felhoztam egy játékost. átadás középszerű. megpróbálom eladni. -
Rudee #6265 Legtöbbünknek akadémiája van. Gondolom normális játékosokhoz a jó szintet azért el kellene érnie. -
srácok, most látom, hogy az ifim szintetlépett. már középszerű. ez mit takar?:D nektek milyen? mikor tudok már használható játékosokat is húzni? -
27 évesen megéri még edzeni? Hány hét alatt lépett szintet? -
mai lépésem
Mikko Kakkinen
27 éves és 15 napos, TSI = 63 610
Forma: jó, erőnlét: jó
Védés: katasztrofális
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: titáni
Szélsőjáték: csapnivaló
Átadás: megfelelő
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: jó -
geo91 #6261 jaok. -
félre írtam nem neked akartam, zsoltank =)) -
geo91 #6259 tudod te azt, jövő héten játszunk barátságost! ;D -
inkább add meg a te csapatneved és elküldöm =) -
geo91 #6257 milyen névvel? -
vagyis, ha még nemtudod hol keredd meg a csapatom, akkor címzettnek a Chriss_ -
írj üzit hattrickben CF Catalunya nekem és addig megkeresem a segítséget. -
Király végre sikerült beregelenem!!!
Adnátok tippeket hog mit hogy szoktatok csinálni? -
Még nincs másik csapatod?
Játszik valaki ugyan arról a gépről mint te?
Amúgy lehet, hogy minden név amit akartál már szerepel. Próbáld meg valami extrém kitalált névvel hátha be engednek. -
Na akkor ez megis oldódott =) -
geo91 #6251 kihívtalak. (hungeo fc) -
Valaki akar egy barit?Valamikor estefele klapozok, de addig, ha akar valaki kihívhat CF Catalunya (583699) VI. 551. osztály -
Mert gondolom a teljes kezdojevel jatszott.
Elobb vagy utobb ugyis rajon, hogy nem az eredmeny a lenyeg a szerdai napokon, hanem hogy akik nem kapnak lehetoseget a rendes merkozesen megkaphassak az edzesadagjukat es a kezdok ne seruljenek le. :D -
HORDAS DE BELCEBU (spanyol VI.) - Banok FC 2 - 6
2480 néző
0 - 1 Manuel Magister 3'
0 - 2 Sándor Debreceni 33'
1 - 2 Jaime Saenz Romero 34'
1 - 3 Gunnar Liedwald 41'
2 - 3 Alaric Fourel 54'
2 - 4 Manuel Magister 68'
2 - 5 Manuel Magister 78'
2 - 6 Manuel Magister 88' -
geo91 #6247 de, és szeretném is, csak még új vagyok és nem töltött el elég időt az ifiben. -
Rudee #6246 Ifidbe nincs elfogadható kapus, akit fel tudsz vinni? -
geo91 #6245 kösz, utólag én is ilyen okos lennék... :ASD:AS:DAS:DASd -
Miért nem a cserekapus játszott inkább?:D -
geo91 #6243 próbáld meg ezt: zsolti 2009 fc -
Valaki segítsen hogy-hogyan regeljek mert mindig elutasítanak tegnap a Burkus Fc névvel is elutasítottak!!!
Mit csináljak? -
Grat :D TSI-m volt amugy kb 20 :D Nem merem betenni a kezdokbol senkit mert leserulnek, amugy a szim 8:0-t jatszott a rendes csapattal nekem az organizerben. :D
Mindenesetre legalabb edzenek ilyenkor a tobbiek, bar valoszinuleg legtobbtol megvalok es jobbakat veszek nemsokara, hogy megfelelo jatekosok legyenek szinte minden poszton, ha legkozelebb is lenne egy ilyen seruleshullam a csapatban. -
geo91 #6240 és 7-1re, jakuza csapata ellen. :) csak egy volt a gáz h lesérült a kapusom... a cserekapusom még kész katasztrófa... -
Rudee #6239 Én nyertem 3-0ra a barátásgos meccsen, ismét az az egyik tavalyi rivális hívott ki. -
Én a Kalapban Nézelődésre gondoltam. -
geo91 #6237 nem jött ez most jól... lesérült az egyetlen jó kapusom... :( -
En is ugy csinalnam, de hiaba hivom ki az embereket ifi bari mecsre, nem nagyon nezik a kihivast az ifiknel es eppen ezert sosem okezzak le. -
Én mindig a nézelődést választom és keresek magamnak megfelelőt. -
ifibe amiert 2000 körül vannak a kalapban beletelik pár órába :S akár napokba ha hazai meccset akarsz, de lelehet kötni támogató nélkül.
Barimeccsemen nyertem 4-2re =) bemutatkozott az új csatárom is.