Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokan 4-4-2 ben játszanak, elég stabil taktika, és jónak mondható, feltéve ha nicns még arra elképzelésed hogy mire eddz 😊
de ha vannak ismerõseid akkor õk késszéggel segítenek,akár mi is😊 , egyikük sincs véletlen itt az sg-n? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Carlos
Köszönöm!
Olvasgatok, meg kérdezgetek, sokan játszanak itt a cégen belül, van aki évek óta, és sok hasznos infóval látnak el.
Az elsö edzömeccsen 0-0 lett, aminek örültem, mert aszittem nagy ruhát kapok, nem mintha számitana az eredmény.
Jó lett volna gyözelemmel inditani egy karriert...

Þór vígi þessi rúnar

szal már nincs teendõd...
dõlj hátra, és élvezd végig az elsõ ht-meccsed, 4-4-2 -vel. és legfeljebb kikapsz, de vereséggel is lehet indítani 1 jó karriert. mûvelõdj, fórumozz, okosodj, és nem lesz gond a jövõben. sok sikert! ui:én 4-4-2 -ben jáccok😊
Carlos
15 Töltsd ki az adataidat 4 000 eFt

Az utolsó feladatokat csak azután teljesítheted, hogy a játékmesterek (GM-ek) aktiválták a felhasználói adataidat. Õk automatikusan értesülnek errõl, neked nincs már teendõd.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem játszottam. Szóval akkor:
Szombat, csapatot megkaptam. Hétfön és kedden eljutottam a 15-ik leckéig. (15 lecke: személyes adatok beirása: majd értesitenek, ha jóváhagyják a GM-ek). Szerda: barátságos meccs 0-0.
Várom a szombatot ahol bajnokit játszok és ott szeretném a taktikát beállitani, csak ahhoz jóvá kéne hogy hagyják az adataim változásait.
Szóval para, hogy 4-4-2-t kell játszanom, amivel esélyem sincs az ellenfelem ellen.

Þór vígi þessi rúnar

szerintem le kell játszanod egy bajnokit (vagy elég egy szerdai meccs is) és tudod állítgatni hogy támadó-védekezõ-alap-extra csatár-védõ-középpályás satöbbi minden egyes játékosnál aki a pályán van 😊
ha meg már játszottál hattrickel akkor szorri a kioktatásért =)

Carlos
Még nem játszottam bajnokit. Hétfön kezdtem a játékot (szombaton kaptam meg a csapatot), egy edzömeccset játszottam csak eddig szerdán.

Þór vígi þessi rúnar

ha egy bajnoki meccset lejátszottál, akkor már átállítgathatod.

Carlos
Kedden csináltam meg a 15-ik leckét ami az adataim kitöltése!
Ez után állithatom be a formációt és a taktikát.
A kérdésem az lenne, hogy mikor hagyják jóvá a PM-ek a változásaimat? A szombati meccsre már szeretnék normális taktikával menni, nem a 4-4-2, normál gagyival.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Eddig háromszor találkoztam vele, mindháromszor elég nagy gólkülönbséggel vertem.

A halál csupán a kezdet...

Láma!
attol függ mennyire jo az ellenfeled, ha jobb vagy nála, akkor eben a felállásban is megvered, ha viszont lyan mint te, vagy csak kicsi a különbség, akkor tényleg ne kockáztass.

szerintem maradj a réginél (bár ha az új nagyon tutinak tûnik az ellenfél stratégiája/felállása ellen??), de inkább ne kockáztass
Fenrir
Kérdés:

Változtattam felállást és az újjal a tapasztalatom még csak középszerû. Megkockáztassam középszerûn a hétvégi bajnokit vagy a régi felállásban játsszak ami jobb mint ezt és az újban csak akkor ha felmegy még jobbra?

ja köszi ^^
(most tettem össze a kezeimet...😄)

...és reménykedem. (azt szabad, nem?) 😄

tedd össze szépen a két kezet, és adj hálát a randomnak, én ilyet már fél éve nem húztam, pedig "remek" az ifi szintje... és "remek"-et (mármint olyat aminek van legalább egy remek képessége) eddig még soha, pedig most már lassan 5 szezon óta "remek" az ifi...

szal gratula

megfelelõ ificsapattal felhoztam egy 19 éves megfelelõ gólszerzésû játékost.... ha abból a szempontból nézem a dolgot, hogy VI. osztályú vagyok, és csatáredzõ, akkor nem is olyan rossz ^^ legalább 2hónapja megfelelõ az ificsapatom és most megpróbáltam 1x...és bejött ^^

többiek tapasztalat?

FC Kondi (580500) viszont már kezdi nagyban nyomni, noha mégcsak 7osztályú, de nagyon pofátlan

igen itt is elég sok a "SFAC" és a "SFAC II" közti átigazolás....

de legalább nem nagyiparban csinálja... alig láttam 1-1 eladást... õ még kezdõ :Ð

az én ligámban is van egy csaló, eddig kétszer jelentettem de nem történt semmi... ráaádsul a fõcsapata pl 8 játékost adott el egy másik csapatnak. Ki az aki 8 játkost egy konkért másik csapatból szerez be.... hmmm

17 éves jó szélsõ védõ eladó

Gergely Hernádi (132458722)
17 éves, megfelelõ forma, egészséges
Kedves fickó, aki jámbor és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetõi képessége van.

Specialitása: Jól fejelõ

Ország: Magyarország
TSI: 1 240
Fizetés: 148 eFt/hét
Tulajdonos: Tupolev Hungary
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Erõnlét: csapnivaló Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerû Átadás: csapnivaló
Szélsõjáték: megfelelõ Védekezés: jó
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló

Kikiáltási ár: 20.000 eFt
Határidõ: 2006-09-26 at 20:14

Grez=Grenz
Grez, látzs rajta valami érdekeset? SFAC (582250)
Pofátlanság,hogy valaki ennyire lusta,hogy több csapata van, de másik néven már nem agyal!
csak az orvos csökkenti a sérülés idõtartamát (az mindegy, hogy vöröskereszt vagy tapasz van ott) minnél több doki, annál gyorsabb a felépülés, és minnél idõsebb a játékos annál lassabb a felépülés

a gyúróval magát a sérülést kerülheted el (csökkenti a sérülés esélyét), nekem pl 10 gyúróm van, és ebben a szezonban eddig 3 tapasz és össz 2 hét vöröskeresztes sérültem eddig
(igaz tavaly a random adott így is bõven sérültet)

bigfoot
vki egy frendly mecs?

szerintem mindig csak növeli :] ezért tartok max 1et 😉

nem tudja vki, h a sportpszihó az hogyan befolyásolja a csapatszellemet? gondolok itt pl arra, h ha a csapatszellem boldogon van, akkor megpróbálja ott tartani, vagy "vissza húzza" az alap értékre?
www.rovidites.hu asszem 😛 amúgy #2555 😊 htx=thx szerintem mindkettõ be van ott jegyezve mint rövidítés 😊)

Fenrir
Thx 😊

Mi az a htx? Csak nem a htanks rövidítése?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

akkor a 10 titkosügynök-ömmel szépen elcsalogatom <#hehe>

Tono34
A 10 szóvivõ nem hoz annyi pénzt az elején, hogy megérje annyit tartani.

Jó volt a mai edzés, a egyik kapusom legendás lett 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

htx ^^

köszönöm a válaszokat
Fenrir
Ha keresztes akkor orvos, ha tapaszos akkor gyúró.

kik azok akik csökkentik a sérülés idõtartamát?

az ifit tartsd meg 4 millán! 9 segéd+ 1 kapus edzõd legyen. szóvivõbõl túl sok van 850 szurkerra VI. osztban elég 2. ezeket leszámítva 1-t értek fenrirel.
Hmm... ennyi szurkoló kb 2 szezon alatt jön össze a VI. osztályban! Gyorsan összejött a remeked!
és érdemes megtartani a 3 kapusedzõt meg a 7 segédedzõt
hello
köszi a válaszokat az ifik remek szinten vannak már akkor is érdemes nullára álítani vagy inkáb hadjam ugy
2 milla is luxus az elején...
Ennyi idõ alatt még tuti nem érte el a remek szintet egyébként!
Fenrir
10 szóvivõ kell a szponzorok miatt.

Ha nincs sérülted akkor orvos nem kell. Ha nem vagy -40 millióban akkor közgazdász sem kell. Sportpszichológust is rúgd ki nyugodtan 😊

És az ifi képzés tényleg nem kell ilyenkor még, 0-ra állitsd 😊

Tono34
Sztem 10 szóvivõ sok, kb 2-4 elég lehet.
Hány játékosod van? Ha kell a pénz el kell adni párat belõle (azért maradjon hazsnálható).
Ificsapat: megfelelõ szintet el lehet érni havi 2 millás ráfordítással, utánna kell a teljes 4 milla, de ha már remek szint van akkor sztem nem érdemes már csökkenteni a támogatást.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az ificsapattól megvonod a támogatást! VI. osztályban ne akarj ifiket nevelni!
hello
azt szeretném megkérdezni hogy az alábi pénzügyi helyzetemen hogy tudnák változtatni én a hatodik osztályban vagyok

Készpénz: -18 199 eFt (-15 955) eFt
Szponzorok hangulata: karneváli
Szurkolói Klub: 849 tag
Szurkolók hangulata: fellegjáró

Ezen a héten

Bevételek Költségek
Jegybevétel 10 671 Stadion 1 420
Szponzorok 10 426 Bérek 4 012
Pénzügyi 0 Kamatok 910
Ideiglenes 90 Ideiglenes 1 100
Személyzet 7 500
Ificsapat 4 000
Teljes bevétel 21 186 Összes költség 18 942
Várható nyereség/veszteség 2 244

Múlt hét

Bevételek Költségek
Jegybevétel 417 Stadion 1 420
Szponzorok 10 170 Bérek 4 012
Pénzügyi 0 Kamatok 542
Ideiglenes 120 Ideiglenes 600
Személyzet 7 500
Ificsapat 4 000
Teljes bevétel 10 707 Összes költség 18 074
Múlt heti nyereség/veszteség -7 367

A klub

Ificsapat: remek
Az ificsapat támogatása: 4 000 eFt / Hét

Kapusedzõ: 3
Segédedzõ: 7
Sportpszichológus: 2
Szóvivõ: 10
Közgazdász: 1
Gyúró: 1
Orvos: 1
a válaszokat elöre is köszönöm
most én is egy nívós nemzetközi kupában vok - no nem az MK-ban, sajnos - és célom a legjobb 8 közé jutás 😊

majd meglátjuk azt a megerõsödést, bár hiszek neked, de nehogy azt hidd, h én addig csak lógatom a lábaimat 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Láma!
hát igen, pár honap😊)
de összemérhetjük majd az erönket,csak most indul a szokásos kupám, szal kell várnod amig vége, csak addigra durván megerösödik😛PP

köszike<#vigyor2>

emlékezz csak!
egy erõsebb csapat ellen, mi történt 😊

jól van mostantól nem b@sztatlak ezzel, mert van pár hónap elõnyöm 😊

Lámának jó csapata van!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Láma!
ehehhhee😄DDDDD

kabbe😄

...és vége a fordulónak..