Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jesszusom M.A.D 😊 neked 6 éve megvan a csapatod? az nem semmi😄 Zuglo fc komoly😊

Banok FC örök😊

😄😄😄😄 tudom nálam is "õk a favoritok" kiírás van és otthon játszom megint yeaaahh kis bevétel sosem árt már 400 000 EFT-m van és nem is kell nagyon költekeznem a csapat ugy jo ahogy van és a stadion 45000-re épül mostan😄

Casillas
még én is, de a következõ ellenfelem 3 csatárának annyi tsi-je van, mint nekem az egész csapatnak összesen, ráadásul még nem is hazai meccs <#szomoru1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

banok
én is állok még az MK-ban.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

megvertem 2-0 ra õket😄😄😄 hihetetlen nem várt gyõzelmet aratott a csapat és evvel már a 4. fordulóba léptünk csodálatos😊 tavalyi szezonban is idáig jutott a csapat!

Delta? Valami rémlik. Úgy kb. 4 éve voltunk egy csoportban.

oksa.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

majd ha kiesek a kupából egy visszavágóban benne vagyok Zsotesz😊 multkor 1-1 lett, hozzáteszem a cserecsapatom játszott😊

multkor 82000-ért tettem ki senkinek nem kellett ez van... így jött ki:S

Valaki bari meccs? 1651344

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Arms
Hali!
Valaki bari? 579075

GTheo

Jiøí Herold (183872322)
29 éves és 91 napos, középszerû forma, egészséges

Kedves fickó, aki lobbanékony és becsületes.
Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetõi képessége van

Specialitása: Jól fejelõ

Következõ születésnap: 2008-11-07
Ország: Èeská republika
TSI: 1 150
Fizetés: 130 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: GTheoTeam
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Erõnlét: megfelelõ Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerû Átadás: gyenge
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: gyenge
Gólszerzés: jó Pontrúgás: jó

Gólok száma: 11
Mesterhármasok száma: 2
Bajnoki gólok ebben a szezonban: 0
Kupagólok ebben a szezonban: 0

Ára: 6 000 eFt -> 7. osztályban isten volt, most hogy csatárt edzek már nem fér be kezdõbe, de ha középhátvédben ilyen tulajdonságai lennének, ott kezdene 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Kurva jól jártál 😄
Nem kéne véletlenül egy remek csatár hasonló árért?😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

én már kiestem, de tavaly ugyanezzel a készlettel 2 hétig tovább bírtam <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

köszi 😊 megvették 67700 eft-ért😛😛 egész jó áron tudtam eladni...

bocsánat 3. forduló😄

jaja nekem is most jön a 2. forduló... Delta FC ellen magasabb osztályú de lehet esély...!

támogatom az sg kupát 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Nem vagyok nagyra, tegnap én is elbúcsúztam, figyelmetlenségem miatt.:-( Gyengébb középpályával lebirtokolt, mert a szélõsit befelé húzta és a hazai pálya több eseményt generált neki. Ánnyi. Szval senki ellen sem lehet biztosra menni...
Ráérünk 😊

Csak gondoltam felfrissítem az emberek emlékezetét, illetve cup managerben lehet majd késõbb csinálni külön kupát ha már tudjuk hogy mindenki végzett, hogy ne kelljen annyit szervezkedni.

banok
én még állok a kupában és ha minden jól megy ezt jövõ héten is el tudom majd mondani a Banok FC-rõl.

Burdi
most nem kell nagyralenni, sokkal nehezebb 2-3-4 csillagos emberekkel a elverni az 5-6 csillagos csapatot...

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

GTheo
Kikaptam 0-9-re egy feljebb lévõ csapattól... 16dik perctõl 10 emberrel voltam :\

Nem mondjátok, hogy már az elsõ fordulóban elvéreztetek?
Én is támogatom a kupát, a magyar kupából már úgyis kiestem. Egyébként én sem a hétvégi csapatot játszatom bari meccsen.

Casillas
HT Ratings fejlesztõcsapata már nem foglalkozik vele, és mivel a HT-sok kitalálták, hogy most már nem engednek minden programot hozzáférni az adatbázis, csak ha hitelesítik, és emiatt át kéne írni a programot (de ugye õk már kiszálltak), valószínûleg soha többet nem lesz jó, hacsak rá nem beszéli õket valaki/meg nem csinálja más, de aligha

Vivimos por ti, vence por nosotros.

GTheo
Rajta vagyok, de én hétközben általában azokat játszatom akik hétvégén nem játszottak, nehogy a kezdõk lesérüljenek.

Burdi
errõl már volt szó ha jól emléxem😄
én akkor is támogattam.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Nos, fórumosok, egy SG kupához mit szóltok, majd ha mindenki kiesett?

Ordan FC

GTheo
Én megvenném, de kurva sok csatárom van, és van 2 18 éves remek csatárom is, szóval felesleges lenne nekem, fõleg ennyiért. Inkább stadionba ölöm a pénzt.

Vki segítsen pls, max 15 000 eFt körül nézne nekem vki egy középhátvédet, vmikor holnap esti végzõdésû licittel, és kb 3-4 csillag legyen..? Nem tudok egyszerûen jó köéphátvédet venni, vettem a múltkor egy jó védekezésût, közepes forma, jó erõnlét és 2-2,5 csillag :\

Burdi
mi a csapatneved? ha lehet tudni persze😄

Fogalmam sincs, de jó sok 😄

Szoktam sûrûn kapni pénzt innen-onnan, anyaegyesület részesedése címen 1-2 eFt-okat 😛

Ha nem vészes kirakom piacra 0 pénzért, ha elviszik örülök 😊
mindegy hogy csak 200ért vagy többért, mert nem ebbõl fog visszajönni az ificsapatba fektetett pénzem 😛

Sok van meg lehet õket nézegetni ott az oldalon, nem tudjuk azért nem válaszoltunk eddig.

REALista
Már én is kérdeztem de senki sem válaszolt?Nincs valami hasonló progi?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hát gyerekek aki tud valamit a HT Ratings nevû programról, hogy kb mikorra lesz már jó és használható az írjon!!! Elõre is köszi... 😊<#nemtudom><#conf><#email>

hány saját nevelésed van?😊

Rudolf Szûcs (221330662)
18 éves és 101 napos, megfelelõ forma, egészséges

Bajkeverõ alak, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.

Következõ születésnap: 2008-10-25
Ország: Magyarország
TSI: 2 050
Fizetés: 99 eFt/hét
Tulajdonos: Chipperfield CF

Erõnlét: középszerû Védés: katasztrofális
Játékszervezés: megfelelõ Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: gyenge
Gólszerzés: jó Pontrúgás: pocsék

Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Bajnoki gólok ebben a szezonban: 0
Kupagólok ebben a szezonban: 0

21400 körüliért tettem ki vigye már el vki!!! ennél alacsonyabb nem adom sztem 65000-et simán megérne:S

Fú, ma valami nagyon fos játékost sikerült eladnom :o

Volt talán 2 megfelelõ tulajdonsága, gondoltam kirakom 0 pénzért a piacra, hátha, erre elvitték 21.000e forintért!
(terjesztem a sajátjaimat a világban, mindenhová befolyok mint a szabadkõmûvesek <#idiota>)

Nem baj, tehetsz ellene (:

nem vagyok felháborodva csak elkeserít h nem bírok feljutni... baj h leírom?

Burdi
ha a gólszerzése nem lenne ien, még el is vinném 😊

banok
eladó

Lénárd Rényi (221422014)
19 éves és 46 napos, megfelelõ forma, egészséges

Öntörvényû ember, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata nemlétezõ, és csapnivaló vezetõi képessége van.

Specialitása: Jól fejelõ

Következõ születésnap: 2008-12-17
Ország: Magyarország
TSI: 1 000
Fizetés: 79 eFt/hét
Tulajdonos: Banok FC

Erõnlét: középszerû Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás:
Szélsõjáték: megfelelõ Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: pocsék

Határidõ: 2008-10-14 21:06
Kikiáltási ár: 1 000 eFt

-by defó-

campy! te mire vagy felháborodva? én 6(!) éve HT-zem, azt nem pofázom, a GM-ek csalása miatt! Kérdés van még? Amúgy IV. osztály, F.C.Zuglo

ja és 2-3 játékosom képes az 5 csillagos teljesítményre😊

ennél jobban márcsak úgy tudnám ha fejleszteném õket ugyanis nagyon drágák lettek ajátékosok és kidobom a pénzt 1-2 szinttel jobb játékosra de mit tomén szarabb a tapasztalata és gyengébben teljesít mint ami van nekem... nem éri meg... már felépítettem egy csapatot ami képes lenne benn maradni az V-ben hidd el... pedig nincsen 10000 TSI fölötti játékosom ..

Örülj neki, egyes csapatok azért küzdenek hogy NE jussanak fel 1-el jobb osztályba, mert akkor nem biztos hogy akkora nyereségsorozatuk lenne mint a jelenlegiben és veszteségesek lennének, elpártolnának a szurkolók, stb...

Szerintem örülj és hozz össze mégjobb csapatot 😛

nem bírok feljutni V-be pedig már 2 szezon óta én vagyok a bajnok és elbukom az osztályozót... nagy szemétség még 2005-ben nem kellett osztályozni az V-ért szánalmas... pedig már erõsebb lennék simán minthogya a VI ban dekkoljak:S:S😞