Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duby
Gebasz LT nem tudta vendégül látni az elsõ fordulóban FC Bendzso-t. Nekem volt elõre lekötött meccsem.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Csak én játszottam az ellenfelemmel mérkõzést?

Aki mást foglalt le, az kérem írja be a csapatnevével együtt, aztán ha úgy jön ki hogy mindketten mást foglaltak le akkor 0-0, ha a másik csapat mérkõzés nélkül maradt volna akkor õ meg 1-0 -ra nyer (nem 3-0-ra ahogy azt máshol csinálják, most kivételesen).

Én megbízok bennetek 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

sziasztok, full kezdõ csapatnak mileyn edzésre érdemes menni++az erõnléti edzés hány%os legyen?
válaszotokat köszönöm! Jó játékot kívánok!

For the greater good

Nekem kell beírnom kézzel hogy 3-0 vagy 0-3 attól függõen, hogy ki 'nem vett részt' a meccsen.

Már csak az a kérdés, hogy a nem létrejött meccsekkel mit fog kezdeni ez a cup manager.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Duby
Nekem is sima bukó 0:3 az elsõ meccs, mert van lekötve bari. Nem gondoltam volna, hogy így szalad az idõ... Ígyjárás... <#nemtudom>

Nekem mindegy, a 3 pontot nem én bukom hanem GTheo. Nekem még nincs lekötve meccsem.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ha megnézed a késõbbi meccseket, láthatod hogy az éppen aktuális adatok alapján generálja a következõ meccset. Vagyis lejátszódnak a csoportmérkõzések, egybõl jönnek rá következõ héten a döntõk.

Az objektív random, és visszaélési lehetõségek elkerülése végett akartam ezt a rendszert használni a klasszikus papír-ceruza helyett.

A másik probléma az, hogyha most megtehetjük, hogy halasztgatunk, akkor mindenki akar majd halasztgatni mert "õ is megtehette". Ettõl csak még macerásabbá válik minden.
Ki volt írva mikor kezdünk fórumon is, kupánál is, sajnálom ha emiatt kellemetlenség ér, de el kellett volna olvasni 😛
Ha én is elfelejtem, ugyanúgy 0-3-at fogok kapni mint bárki más ez benne van a pakliban.

Én benne lennék abban hogy az uccsó forduló után játszuk le, de "Mivel a program elméletileg a dátumnak megfelelõ meccset kihalássza az adatbázisból magától, ezért az elhalasztás nem jó.".

Meg hogy lehet csalni egyáltalán?

Honnan veszed hogy csalt?

Én (mi) kikaptunk! Várható volt. Lassan 7 éve nyomom a HT-t! Nem szeretem a csalókat! Ütnék! Kapnék 2 + 2 +20 perc végleges fegyelmit (ja, ez nem az a sportág)! Néha megérné. Negyedosztályban vagyok, de van sok "bunkigyökiköcsi"! Szerencsére nem a csoportomban!
Hajrá!

ld. #4322

Mivel a program elméletileg a dátumnak megfelelõ meccset kihalássza az adatbázisból magától, ezért az elhalasztás nem jó.

Igazából sosem csináltam még ilyet, szóval inkább nem akarok eltérni a sablontól, mert lehet hogy olyan hibákat okozna amik felkavarnának mindent.

Én a te helyedben nem aggódnék, az egész sg felhozatalbóli sztárválogattot is laposra vernéd. 😄
Egy vereség nem számít neked 😛

banok
ok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

leesett, felöllem lejátszhatjuk a meccset jövõhéten ha gondolod.

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

banok hogy megy itt a kihivás? nem ismerem ezt a cup managert...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

"És még egy kérdés, ti cserecsapattal fogjátok nyomni?" - én igen, fõleg az edzés miatt.

banok
Banok FC – !ASR! 2-0
Nézõszám: 28227 (szakadó esõ!)

1 - 0 Manuel Magister (41)
2 - 0 Karol Cejnar (53)

PIC-el nyertem. 8 pont elõnnyel vezetem a csoportomat. Nagy az esély a feljutásra!!!

GTheo
Szerintem én is, nem akarok kockáztatni sérülésekkel.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

banok
utolsó kérdés: én igen

GTheo
Már csak egy problémám lenne... Van lekötve barátságosom szerdára :S
Azt akkor 3-0-ra nyeri Zsotesz vagy az utsó forduló után lejátszuk ?
És még egy kérdés, ti cserecsapattal fogjátok nyomni?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

banok
de ugye csak jövõ héttõl mert nekem már van barátságosom szerdára.

remek, egy kérdés: valaki használja a hattrick forever progit?

Szuper! Elfogadtam, és létre is hoztam a meccseket! Kérlek nézzétek meg ki-kivel játszik aztán hívjátok ki egymást kupaszabályokkal.
A bal oldali van otthon.

GTheo
Most már sikerült, csak nem hittem volna, hogy ide is reggelni kell, azt hittem hogy a HT-s regg ide is jó. Waiting list-en vagyok 😊

GTheo
Jelentkeznék, de vmiért nem fogadja el a belépésemet... :\

Nem akar még 1 valaki jelentkezni az sg-s kupába? 1 emberre lenne még szükség és kezdhetnénk 😊

link: http://www.cupmanager.org/files/index.php?nCupId=97201

GTheo
Hát mit mondjak, nemrossz 😄
Nekem Henningsen a gólvágóm, neki van a legjobb értékelése(5 csillag) és õ ér a legtöbbet, mivel még fiatal. Van 2 db 32-33 éves Ragyogó és egy Lenyûgözõ irányítóm, de õk már idõsek. Védelmembe kéne beújítanom, még egy Remek kapus kéne, meg egy nagyszerû szélsõ és mehetnék egy osztállyal feljebb... Újoncként 4. vagyok VI.osztályban, ami szerintem elég jó, a harmadiktól 4-3-ra kaptam ki idegenben, most otthon játszok vele + játszik az új Vkpm is. De jó lenne nyerni 😊

Tono34
Jelenleg õ legjobb nálam:

Lukas Andersson (58810095) Add hozzá a kedvenceidhez
29 éves és 69 napos, jó forma, egészséges

Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata nagyszerû, és középszerû vezetõi képessége van

Specialitása: Gyors

Következõ születésnap: 2009-01-10
Ország: Sverige
TSI: 52 380
Fizetés:8899.20 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Nagyigmánd
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Erõnlét: megfelelõ Védés: katasztrofális
Játékszervezés: titáni Átadás: középszerû
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

GTheo
Jelenlegi legértékesebb játékosom 😊
Most fejlõdött szintet, most már jó edzõm van, remélem 7-8 hét múlva újra fejlõdik. Most úgy kb. 300 000 eFt-t ér 😛

Sirko Henningsen (191013750)
21 éves és 8 napos, jó forma, egészséges

Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetõi képessége van

Következõ születésnap: 2009-03-11
Ország: Deutschland
TSI: 7 750
Fizetés: 444 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: GTheoTeam

Erõnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: középszerû
Szélsõjáték: megfelelõ Védekezés: gyenge
Gólszerzés: kiemelkedõ Pontrúgás: pocsék

banok
ELADÓ

Fernando Tejera (64033625)
29 éves és 63 napos, jó forma, egészséges

Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata jó, és csapnivaló vezetõi képessége van

Specialitása: Jól fejelõ

Következõ születésnap: 2009-01-15
Ország: España
TSI: 13 950
Fizetés: 1442.40 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Banok FC
Lapok: 1

Erõnlét: megfelelõ Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerû Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: lenyûgözõ
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló

Határidõ: 2008-11-29 19:46
Kikiáltási ár: 300 000 eFt

Kellene még egy jelentkezõ kupára, és akkor jövõ héten indulhatna.

Tono34
Ha jól tudom a pingpong-szakosztályt 12 óránként lehet bõvíteni 1 fõvel.

Ifiket úgy húzod vagy akadémiád van? Ha húzod, akkor addig sztem nem érdemes amíg megfelelõ szintet el nem éri.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

LoL😄DD megfogadom, de mindegyik nyomorékkal csak nem tehetem ezt meg, vagy de?

For the greater good

Burdi
egyet értek😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

GTheo
Van egy olyan poszt, hogy Ha gondolod, ki is rúghatod a játékost. Na neki ez a tökéletes poszt.

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Szóval itt van ez a nyomorult akit felhoztam(olyan szarok a képességei, hogy nem tudom eldönteni melyik posztra való):
Emil Visky (222280569)
18 éves és 2 napos, gyenge forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van
Következõ születésnap: 2009-03-16
Ország: Magyarország
TSI: 0
Fizetés: 50 eFt/hét
Tulajdonos: Keleti Büszke Fiai
Sérülések:Egészséges
Erõnlét:megfelelõ
Védés:katasztrofális
Játékszervezés:katasztrofális
Átadás:pocsék
Szélsõjáték:pocsék
Védekezés: pocsék
Gólszerzés:csapnivaló
Pontrúgás:katasztrofális
Gólok száma:0
Mesterhármasok száma:0
Bajnoki gólok ebben a szezonban:0
Kupagólok ebben a szezonban:0

For the greater good

Burdi
6 vagy 7.
aztán már nem volt jó semmire sajna :/
legjobb szélsõm volt. no midn1. lassan ugyis be kell vásárolnom😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

GTheo
Melyikõjük legyen a kezdõ középhátvédem?

Pieter-Jesse Genders (71354773)
28 éves és 86 napos, megfelelõ forma, egészséges

Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata gyenge, és katasztrofális vezetõi képessége van

Következõ születésnap: 2008-12-22
Ország: Nederland
TSI: 1 000
Fizetés: 108 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)

Erõnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: középszerû
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: jó
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: gyenge

Vagy Õ?

Gergely Kámán (190239555)
28 éves és 103 napos, megfelelõ forma, egészséges

Népszerû fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata középszerû, és középszerû vezetõi képessége van

Specialitása: Jól fejelõ

Következõ születésnap: 2008-12-05
Ország: Magyarország
TSI: 2 060
Fizetés: 94 eFt/hét

Erõnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: jó Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: gyenge Védekezés: megfelelõ
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: jó

Kámán volt eddig a Vkp, de igazoltam helyére egy jobb játékost és nem szeretném kihagyni. Szerintem Kámán a jobb, szerintetek ?

Ordan FC

Az durva, ha remekrõl esik közepesre vissza :oo
Hány hétre sérült le?

Burdi
hasonló volt velem is.
vennem is kellett játékosokat.. :/
a legjobb szélsõm meg nem tudott visszajönni a formába. gólszerzése remekrõl közepesre esett vissza meg hasonlók..

egyb. mi a csapatod neve? 😛

Leszopom magam.
Elõzõ meccsen lerúgták két csatárom (5-5 orvossal és gyúróval 3, 4 hétre, fasza) felvettem még 5-5-öt hogy ne forduljon elõ több ilyen, erre következõ meccsen (vagyis most) másik kettõt rúgtak le 5 és 6 hétre.

Szombatig van idõm. Milyen szerencse, hogy olyan csapat ellen fogok játszani, akinek 1 csillag per játékos felállásai szoktak lenni.

Tono34
0 TSI-vel játékost miért akarod edzeni? Beírhatnád a tulajdonságait.

Nem elképzelhetetlen, hogy olyan poszton játszott ami nem edzett poszt.
Mit edzel és milyen poszton játszott?

Duby
Érdekes, hogy 0 marad a TSI-je, mert ha meccset játszik, minimum tapasztalatot szerez, ezáltal némileg nõ a TSI-je. Mindenesetre 0 TSI-s ifibõl nem hiszem hogy valamirevaló játékos lesz, de látni kéne a tulajdonságait.
Hogy ki mikor kap edzést, az így elsõ látásra nem egyszerû.
Attól függõen milyen edzéstípust állítasz be, csak meghatározott csapatrész(ek) kap(nak) edzést - kvázi nõ a szóban forgó képességük - a többieknek nem változnak a képességei (illetve változhatnak, de nem az edzés hatására).
Érdemes elolvasni a HT-n található hivatalos ismertetõt errõl a témáról: Súgó/Szabályzat/6. Edzés.
Vagy van még itt egy általánosabb írás kezdõknek:
http://koopee.extra.hu/hattrick/segitseg.html

Duby
<#eljen> Kösz!

Sziasztok! Most ismerkedem a Hattrickel és eddig nagyon tetszik a játék, de pár dolgot nem értek, illetve a fórumban nem találtam megfelelõ választ a kérdéseimre.
1. Felhoztam egy ifit (ez kb. 3 hete volt), fõleg bari meccseken játszatom, de a TSI-je mégis nulla. Mitõl függ az, hogy kap e TSI-t a játékosom? Attól, hogy bari meccsen vagy bajnokin játszatom? Illetve, az sem totál világos, hogy mikor kap edzést és mikor nem.

Válaszotokat elõre is köszönöm!
Csáó!

For the greater good

Most már gyakorlatilag is 😊

Duby
Elvileg jelentkeztem. Gebasz LT

Ordan FC

Ha lejjebb lapozol egy kicsit, ott van egy ilyen házi-kupa szerûség. Ha akarsz jelentkezz oda, illetve ott van 1-2 csapatnév 😛

Annyi a tétje, hogy akikkel barátságos meccseket vívsz, azok nézik az eredményt. A csapatod semmilyen kárt nem fog ebbõl szenvedni.

Mellesleg én is, és (majdnem) mindenki a gyengébb játékosait teszi be ide, hogy tudjon edzeni. Nem? 😊