Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Aki mást foglalt le, az kérem írja be a csapatnevével együtt, aztán ha úgy jön ki hogy mindketten mást foglaltak le akkor 0-0, ha a másik csapat mérkõzés nélkül maradt volna akkor õ meg 1-0 -ra nyer (nem 3-0-ra ahogy azt máshol csinálják, most kivételesen).
Én megbízok bennetek 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
válaszotokat köszönöm! Jó játékot kívánok!
For the greater good
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Az objektív random, és visszaélési lehetõségek elkerülése végett akartam ezt a rendszert használni a klasszikus papír-ceruza helyett.
A másik probléma az, hogyha most megtehetjük, hogy halasztgatunk, akkor mindenki akar majd halasztgatni mert "õ is megtehette". Ettõl csak még macerásabbá válik minden.
Ki volt írva mikor kezdünk fórumon is, kupánál is, sajnálom ha emiatt kellemetlenség ér, de el kellett volna olvasni 😛
Ha én is elfelejtem, ugyanúgy 0-3-at fogok kapni mint bárki más ez benne van a pakliban.
Hajrá!
Mivel a program elméletileg a dátumnak megfelelõ meccset kihalássza az adatbázisból magától, ezért az elhalasztás nem jó.
Igazából sosem csináltam még ilyet, szóval inkább nem akarok eltérni a sablontól, mert lehet hogy olyan hibákat okozna amik felkavarnának mindent.
Én a te helyedben nem aggódnék, az egész sg felhozatalbóli sztárválogattot is laposra vernéd. 😄
Egy vereség nem számít neked 😛
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Nézõszám: 28227 (szakadó esõ!)
1 - 0 Manuel Magister (41)
2 - 0 Karol Cejnar (53)
PIC-el nyertem. 8 pont elõnnyel vezetem a csoportomat. Nagy az esély a feljutásra!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Azt akkor 3-0-ra nyeri Zsotesz vagy az utsó forduló után lejátszuk ?
És még egy kérdés, ti cserecsapattal fogjátok nyomni?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A bal oldali van otthon.
link: http://www.cupmanager.org/files/index.php?nCupId=97201
Nekem Henningsen a gólvágóm, neki van a legjobb értékelése(5 csillag) és õ ér a legtöbbet, mivel még fiatal. Van 2 db 32-33 éves Ragyogó és egy Lenyûgözõ irányítóm, de õk már idõsek. Védelmembe kéne beújítanom, még egy Remek kapus kéne, meg egy nagyszerû szélsõ és mehetnék egy osztállyal feljebb... Újoncként 4. vagyok VI.osztályban, ami szerintem elég jó, a harmadiktól 4-3-ra kaptam ki idegenben, most otthon játszok vele + játszik az új Vkpm is. De jó lenne nyerni 😊
Lukas Andersson (58810095) Add hozzá a kedvenceidhez
29 éves és 69 napos, jó forma, egészséges
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata nagyszerû, és középszerû vezetõi képessége van
Specialitása: Gyors
Következõ születésnap: 2009-01-10
Ország: Sverige
TSI: 52 380
Fizetés:8899.20 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Nagyigmánd
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erõnlét: megfelelõ Védés: katasztrofális
Játékszervezés: titáni Átadás: középszerû
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Most fejlõdött szintet, most már jó edzõm van, remélem 7-8 hét múlva újra fejlõdik. Most úgy kb. 300 000 eFt-t ér 😛
Sirko Henningsen (191013750)
21 éves és 8 napos, jó forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetõi képessége van
Következõ születésnap: 2009-03-11
Ország: Deutschland
TSI: 7 750
Fizetés: 444 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: GTheoTeam
Erõnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: középszerû
Szélsõjáték: megfelelõ Védekezés: gyenge
Gólszerzés: kiemelkedõ Pontrúgás: pocsék
Fernando Tejera (64033625)
29 éves és 63 napos, jó forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata jó, és csapnivaló vezetõi képessége van
Specialitása: Jól fejelõ
Következõ születésnap: 2009-01-15
Ország: España
TSI: 13 950
Fizetés: 1442.40 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Banok FC
Lapok: 1
Erõnlét: megfelelõ Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerû Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: lenyûgözõ
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló
Határidõ: 2008-11-29 19:46
Kikiáltási ár: 300 000 eFt
Ifiket úgy húzod vagy akadémiád van? Ha húzod, akkor addig sztem nem érdemes amíg megfelelõ szintet el nem éri.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
For the greater good
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Emil Visky (222280569)
18 éves és 2 napos, gyenge forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van
Következõ születésnap: 2009-03-16
Ország: Magyarország
TSI: 0
Fizetés: 50 eFt/hét
Tulajdonos: Keleti Büszke Fiai
Sérülések:Egészséges
Erõnlét:megfelelõ
Védés:katasztrofális
Játékszervezés:katasztrofális
Átadás:pocsék
Szélsõjáték:pocsék
Védekezés: pocsék
Gólszerzés:csapnivaló
Pontrúgás:katasztrofális
Gólok száma:0
Mesterhármasok száma:0
Bajnoki gólok ebben a szezonban:0
Kupagólok ebben a szezonban:0
For the greater good
aztán már nem volt jó semmire sajna :/
legjobb szélsõm volt. no midn1. lassan ugyis be kell vásárolnom😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Pieter-Jesse Genders (71354773)
28 éves és 86 napos, megfelelõ forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata gyenge, és katasztrofális vezetõi képessége van
Következõ születésnap: 2008-12-22
Ország: Nederland
TSI: 1 000
Fizetés: 108 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Erõnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: középszerû
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: jó
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: gyenge
Vagy Õ?
Gergely Kámán (190239555)
28 éves és 103 napos, megfelelõ forma, egészséges
Népszerû fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata középszerû, és középszerû vezetõi képessége van
Specialitása: Jól fejelõ
Következõ születésnap: 2008-12-05
Ország: Magyarország
TSI: 2 060
Fizetés: 94 eFt/hét
Erõnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: jó Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: gyenge Védekezés: megfelelõ
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: jó
Kámán volt eddig a Vkp, de igazoltam helyére egy jobb játékost és nem szeretném kihagyni. Szerintem Kámán a jobb, szerintetek ?
Az durva, ha remekrõl esik közepesre vissza :oo
Hány hétre sérült le?
vennem is kellett játékosokat.. :/
a legjobb szélsõm meg nem tudott visszajönni a formába. gólszerzése remekrõl közepesre esett vissza meg hasonlók..
egyb. mi a csapatod neve? 😛
Elõzõ meccsen lerúgták két csatárom (5-5 orvossal és gyúróval 3, 4 hétre, fasza) felvettem még 5-5-öt hogy ne forduljon elõ több ilyen, erre következõ meccsen (vagyis most) másik kettõt rúgtak le 5 és 6 hétre.
Szombatig van idõm. Milyen szerencse, hogy olyan csapat ellen fogok játszani, akinek 1 csillag per játékos felállásai szoktak lenni.
Nem elképzelhetetlen, hogy olyan poszton játszott ami nem edzett poszt.
Mit edzel és milyen poszton játszott?
Hogy ki mikor kap edzést, az így elsõ látásra nem egyszerû.
Attól függõen milyen edzéstípust állítasz be, csak meghatározott csapatrész(ek) kap(nak) edzést - kvázi nõ a szóban forgó képességük - a többieknek nem változnak a képességei (illetve változhatnak, de nem az edzés hatására).
Érdemes elolvasni a HT-n található hivatalos ismertetõt errõl a témáról: Súgó/Szabályzat/6. Edzés.
Vagy van még itt egy általánosabb írás kezdõknek:
http://koopee.extra.hu/hattrick/segitseg.html
1. Felhoztam egy ifit (ez kb. 3 hete volt), fõleg bari meccseken játszatom, de a TSI-je mégis nulla. Mitõl függ az, hogy kap e TSI-t a játékosom? Attól, hogy bari meccsen vagy bajnokin játszatom? Illetve, az sem totál világos, hogy mikor kap edzést és mikor nem.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Csáó!
For the greater good
Ha lejjebb lapozol egy kicsit, ott van egy ilyen házi-kupa szerûség. Ha akarsz jelentkezz oda, illetve ott van 1-2 csapatnév 😛
Mellesleg én is, és (majdnem) mindenki a gyengébb játékosait teszi be ide, hogy tudjon edzeni. Nem? 😊