Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az edzõ vezetõi képessége a csapat MOTS-PIC részére van befolyással.
Mivel én kapusedzõ vagyok nem tudom, hogyan szokták váltogatni az edzéseket, de én elsõsorban a fõ skillekre összpontosítanék (védekezés, játékszervezés, szélsõjáték, gólszerzés), pláne, ha nincsen sok pénz.
Így viszont azt kellene csinálni szerintem, hogy veszel ifiket, 1-3 szintet edzed õket majd eladod. Elõbb-utóbb összejön annyi, hogy tovább tudjad majd edzeni õket és így több bevételed lesz majd az eladásnál.
HT fórumon szinte mindegyik edzéshez van a fórumban topik. Õk esetleg többet tudnak majd mondani a mezõnyjátékosok edzésérõl.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Most egy ilyen edzom van:
"Egy középszerû edzõ, aki támadó szellemû. Tapasztalata megfelelõ, és középszerû vezetõi képessége van"
Ezzel mar lehet kezdeni valamit?
Mas:
Egy kezdo csapat szamara anyagilag nem tulsagosan megterhelo, ha "sok" segedezot alkalmaz? Vagy erdemes mar az elejen mondjuk 5 segedezdzot, es 1 kapusedzot felvenni? Ha jol emlexem akkor 8-2-es elosztasban az idealis! De ez mar 4 millio hetente es kb. 6-7 millio profitom van 2 hetente! Meg keves a nezo a hazai meccseken!<#levele>#levele>
Komolyabb edzéshez nem árt, ha jó edzõd van. Így ha sikerül venned, húznod pl egy 17 éves jó játékszervezésû ifit akkor abból talán még válogatott is lehet. (Ilyenkor célszerû felvenni a kapcsolatot a megfelelõ emberrel, esetleg tanácsot kérni tõle).
17-18 éves megfelelõ játékos jó edzõvel elérhetõ olyan szint amin szépen lehet már keresni. Abból lehet venni újakat és így tovább ....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy egy középszerû/megfelelõ szélsõjátékkal vagy játékszervezéssel jó lenne.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Egy KP-nal gondolom a jatekszervezes, az atadas a legfontosabb, utana kovetkeznek a vedekezes es a golszerzes!
Egy vedonel a vedekezes, az atadas es gondolom a szelsojatekhoz is ertenie kell egy picit, meg akkor is ha belso vedokent jatszik!
A csataroknal golszezres, atadas meg egy kis szelsojatek?
A masik:
A szintlepes azt jelenti, hogy mondjuk kozepszerubol megfelelo lesz? Ehhez kell edzoktol, eletkortol es edzestipustol fuggoen 7-10 het?
Van-e ertelme surubben valtogatni az edzeseket? Ti hogy szoktatok?
A harmadik:
Ez kimondottan Tono34-nek megy! Mit ertesz komoly edzes alatt?<#vigyor2>#vigyor2>
Talán itt az az egy szerencse, hogy 17 éves, talán lehet belõle még vmi.
A mai fogas 1 millaert:
Arnaud Cazier
België 17 éves
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki lobbanékony és balhés.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Budapesti Spartacus SE (2009-04-01 óta)
TSI: 940
Fizetés: 98 eFt/hét (a 20%-os prémiumot is beleértve)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 7/20 jó
Szerintetek?
nézzétek meg a csapat nevét meg hogy hogy hívják a játékosokat 😄
remélem jó lesz a link
Így van, akinek már 3 tulajdonsága is jó.
Legjobb játékosom ilyen: remek védekezéss (ha jól emléxem), jó szélsõjáték, jó gólszerzés. 3 helyen is gond nélkül jáccathatom.
Tehát szükség esetén több poszton is bevethetõ lesz az illetõ. Ha esetleg nem válik be, akkor meg kicsivel könnyebben eladható.
én pl védõket edzek, most van 9 darab belõlük 😄
9-bõl 7 olcsó ifi volt, akit 200-400 között hoztam és mindnek "megfelelõ" a védekezése, kinevelem õket, aztán eladom, fontos, hogy mindegyik játszon egy héten minimum egyszer, mert csak akkor kapnak edzést, az edzõmeccsen most már 5 védõvel állok majd ki 😄
Amugy probalok olyan fiatal 17-18 eves jatekosokat venni akiknek egy bizonyos kepesseguk minimum "JO"! Ezekbol talan lehet majd valami egy-ket szezonon belul!
majd átolvasom már a szabályönyvet
Szerintetek megerte megvenni ezt a jatekost? Mindossze 400e ft volt!
Sándor Tiefenbach
18 éves és 21 napos, TSI = 600
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 2/20 pocsék
viszont ha megnézed a múltheti meccsünket, akkor az a hazai mezem, aminek a képét beraktam ide 😄
már nem lehet 😄DDDDDDDDDDDDD
ejjj még pont megcisnáltam magamnak idõben tegnap XD
<#lama>#lama><#vigyor2>#vigyor2>
Odaig eljutottam, hogy mezkereses, itt ranyomtam a keresesre, majd kivalasztottam egyet! A torlesig mar nem jutok el! Hol kell torolni?😊
Kihivott barira a Bse83, elso a VII.426 csoportban... Remelem nem futok bele egy nagy zakoba...

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
csak úgy véletlenül szoktam találni õket, de annyiért elhozom... 😄 majd meglátjuk, hogy mire lesznek képesek
végre vezet az ifim 3:0-ra 😛
Károly Paluska (240788727)
Magyarország 17 éves és 97 napos, következõ születésnap: 2009-04-13
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-03-28 óta)
TSI: 320
Fizetés: 62 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Határidõ: 2009-03-31 17:30
Kikiáltási ár: 400 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!