Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott van ahol összeállítod a meccsre a csapatot, alul van 3 legördülõ menü, abból a középsõ az

[Jakuza]
Hol az istenbe lehet taktikat allitani a csapatnak, mint a szeleken tamadas, mert nekem ilyen menu sehol nincs ill nem talalom a merkozesek beallitasainal, mikozben az osszes ellenfelem valamilyen taktikaval ver el.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

eldöntöd, hogy mit akarsz edzeni, veszel hozzá olcsó tehetséges ifiket és azt a tulajdonságot edzed hónapokig, amikor már jó játékosok lesznek, akkor meg eladod õket és pénz is lesz, a végére meg van egy kurvajó csapatod...
JimKirk
Rendben, most mar nagyjabol minden ertek!😊 Koszonom a segitseget!
Tono34
Nem akarlak elkeseríteni, de legalább megfelelõ edzõ kellene.
Az edzõ vezetõi képessége a csapat MOTS-PIC részére van befolyással.

Mivel én kapusedzõ vagyok nem tudom, hogyan szokták váltogatni az edzéseket, de én elsõsorban a fõ skillekre összpontosítanék (védekezés, játékszervezés, szélsõjáték, gólszerzés), pláne, ha nincsen sok pénz.

Így viszont azt kellene csinálni szerintem, hogy veszel ifiket, 1-3 szintet edzed õket majd eladod. Elõbb-utóbb összejön annyi, hogy tovább tudjad majd edzeni õket és így több bevételed lesz majd az eladásnál.

HT fórumon szinte mindegyik edzéshez van a fórumban topik. Õk esetleg többet tudnak majd mondani a mezõnyjátékosok edzésérõl.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JimKirk
Ezt ugy ertsem, hogy egy edzestipust kell nyomni honapokig igy tobbet fejlodik mondjuk a tamadasepitesben, vagy varjam meg az elso szintlepest es aztan alljak at masikra? En 10 het utan valtottam, miuta latszott a jatekosokon a fejlodes! Ez rovid idonek szamit?

Most egy ilyen edzom van:
"Egy középszerû edzõ, aki támadó szellemû. Tapasztalata megfelelõ, és középszerû vezetõi képessége van"

Ezzel mar lehet kezdeni valamit?

Mas:

Egy kezdo csapat szamara anyagilag nem tulsagosan megterhelo, ha "sok" segedezot alkalmaz? Vagy erdemes mar az elejen mondjuk 5 segedezdzot, es 1 kapusedzot felvenni? Ha jol emlexem akkor 8-2-es elosztasban az idealis! De ez mar 4 millio hetente es kb. 6-7 millio profitom van 2 hetente! Meg keves a nezo a hazai meccseken!<#levele>
Tono34
Edzést úgy célszerû, hogy az elején eldöntöd milyen játékost akarsz "nevelni". Nem célszerû váltogatni, el kell dönteni, hogy védõt, csatárt ... edzel. Így olyan ifit kell venni ami ezeknek a követelményeknek megfelel.

Komolyabb edzéshez nem árt, ha jó edzõd van. Így ha sikerül venned, húznod pl egy 17 éves jó játékszervezésû ifit akkor abból talán még válogatott is lehet. (Ilyenkor célszerû felvenni a kapcsolatot a megfelelõ emberrel, esetleg tanácsot kérni tõle).

17-18 éves megfelelõ játékos jó edzõvel elérhetõ olyan szint amin szépen lehet már keresni. Abból lehet venni újakat és így tovább ....

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Rudee
Balhés, ami már alapból nem jó 😊
Amúgy egy középszerû/megfelelõ szélsõjátékkal vagy játékszervezéssel jó lenne.

Szar Bayern, szar Bayern :)

JimKirk
Jo, hogy szoba hoztad a fo posztokat!

Egy KP-nal gondolom a jatekszervezes, az atadas a legfontosabb, utana kovetkeznek a vedekezes es a golszerzes!
Egy vedonel a vedekezes, az atadas es gondolom a szelsojatekhoz is ertenie kell egy picit, meg akkor is ha belso vedokent jatszik!
A csataroknal golszezres, atadas meg egy kis szelsojatek?

A masik:

A szintlepes azt jelenti, hogy mondjuk kozepszerubol megfelelo lesz? Ehhez kell edzoktol, eletkortol es edzestipustol fuggoen 7-10 het?
Van-e ertelme surubben valtogatni az edzeseket? Ti hogy szoktatok?

A harmadik:

Ez kimondottan Tono34-nek megy! Mit ertesz komoly edzes alatt?<#vigyor2>
ha játékszervezést kezdenél edzeni, akkor talán jó lenne, bár a középpályásokhoz nemértek 😄
Tono34
Sztem célszerûbb lenne, ha a fõ posztok vmelyike legalább középszerû, ha komoly edzést akar csinálni az ember akkor minimum megfelelõ.

Talán itt az az egy szerencse, hogy 17 éves, talán lehet belõle még vmi.

JimKirk
Igazad van, jobb olyan fiatal jatokosokra vadaszni akiknek tobb kepesseguk is minimum "megfelelo"! Mindig megfeledkezek arrol, hogy itt a jatekosoknak nincsen allando posztjuk!<#beka3>

A mai fogas 1 millaert:

Arnaud Cazier
België 17 éves

Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki lobbanékony és balhés.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Budapesti Spartacus SE (2009-04-01 óta)
TSI: 940
Fizetés: 98 eFt/hét (a 20%-os prémiumot is beleértve)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 7/20 jó

Szerintetek?
JimKirk
Amugy kikaptam 6-0-ra😊
JimKirk
<#ijedt><#szomoru2>
Rudee
Be, bár nem vártam hogy komolyabb helyzet nélkül megússza a védelmem.

ezen besírtam 😄
nézzétek meg a csapat nevét meg hogy hogy hívják a játékosokat 😄
remélem jó lesz a link
bejött a játéktördelés 😄
Rudee
Én olyat giazolok inkább, akinek 3 tulajdonsága is középszerû vagy jobb. De ha lehet, akkor inkább megfelelõ.

Így van, akinek már 3 tulajdonsága is .
Legjobb játékosom ilyen: remek védekezéss (ha jól emléxem), jó szélsõjáték, jó gólszerzés. 3 helyen is gond nélkül jáccathatom.
Tehát szükség esetén több poszton is bevethetõ lesz az illetõ. Ha esetleg nem válik be, akkor meg kicsivel könnyebben eladható.

elég a félidõ is
JimKirk
Az is eleg, ha csak egy felidot jatszanak a jatekosok, vagy muszaj 90 percig a palyan lenniuk?
na én erre alapozva edzem most az ifiket 😄
JimKirk
Hat en most vagy 10 hetig tamadasepitest edzettem, most valtottam vedzkezesre, ezt is nyomatni fogom vagy 2 honapig! A szabalykonyv szerint kb 8-10 het kell a szintlepesig! Nemelyik kp-m atadasa fejlodott is egy szintet!
nah, akkor értelmesebb kiválasztani egy edzés típust, amit folyamatosan minden héten edzel és arra venni a fiatalokat

én pl védõket edzek, most van 9 darab belõlük 😄
9-bõl 7 olcsó ifi volt, akit 200-400 között hoztam és mindnek "megfelelõ" a védekezése, kinevelem õket, aztán eladom, fontos, hogy mindegyik játszon egy héten minimum egyszer, mert csak akkor kapnak edzést, az edzõmeccsen most már 5 védõvel állok majd ki 😄
JimKirk
A szabalykony jo otlet!<#bee1>

Amugy probalok olyan fiatal 17-18 eves jatekosokat venni akiknek egy bizonyos kepesseguk minimum "JO"! Ezekbol talan lehet majd valami egy-ket szezonon belul!
asszem szezonoként, régen úgyvolt, de lehet, hogy mostmár még rövidebb, vagy nemtom 😄
majd átolvasom már a szabályönyvet
JimKirk
Mar reg meg akartam kerdezni, hogy a jatekban valos idoben oregednek egy evet, vagy szezononkent?
hát ha edzeni akarod, akkor megérte 😄
JimKirk
Ekkora mazlit!😊

Szerintetek megerte megvenni ezt a jatekost? Mindossze 400e ft volt!

Sándor Tiefenbach

18 éves és 21 napos, TSI = 600
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 2/20 pocsék
dehogy fizettem, tegnap próbálgattam és elmentettem meznek, de gondolom azóta észrevették, hogy nem csak támogatóknak jön be 😄DDD
JimKirk
Ezt hogy csinaltad?😊 Azt hittem csak tamogatok valtoztathatjak meg a csapatuk mezet! Vagy mar elofizettel?
visszakerestem a linkjét az elõzményekbõl, de már az van kiírva, hogy csak támogatók használhatják 😄
viszont ha megnézed a múltheti meccsünket, akkor az a hazai mezem, aminek a képét beraktam ide 😄
hoppppá 😮
már nem lehet 😄DDDDDDDDDDDDD
ejjj még pont megcisnáltam magamnak idõben tegnap XD
JimKirk
Bubos banka legyek ha en ezt ertem!
<#lama><#vigyor2>

Odaig eljutottam, hogy mezkereses, itt ranyomtam a keresesre, majd kivalasztottam egyet! A torlesig mar nem jutok el! Hol kell torolni?😊
amikor bejelentkezel, baloldalt a menüben van olyan, hogy mezkeresés, ott kiválasztol egyet, törlöd aztán és marad az üres, na azzal azt csinálsz amit akarsz, a végén ha készvagy, akkor elmented hazainak, vagy idegenbelinek
JimKirk
Nem talalom a mezszerkeztot, hol keressem?
srácok, ha megcsináljátok a csapat mezét és elmentitek, hogy ez legyen a hazai, meg az idegenbeli, akkor igaz, hogy nem teszi ki a csapat fõoldalára, hogy ilyen a mezed, de a meccseken kirakja és abba fog játszani a csapat 😄
énis gondolkozok rajta
JimKirk
Licitaltam ra!😊

Kihivott barira a Bse83, elso a VII.426 csoportban... Remelem nem futok bele egy nagy zakoba...
JimKirk
Ez marha jo!😊
Erosen gondolkodom azon, hogy bealljak a tamogatok soraba!😊
kipróbáltam ezt a mezszerkesztõt, kár hogy elõ kell fizetni, hogy ebben is játszanak a srácok... 😄

de jó neked

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

banok
burzsoá XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nálam most az újak fognak játszani, megint volt pár nagy fogásom olcsón 😄
csak úgy véletlenül szoktam találni õket, de annyiért elhozom... 😄 majd meglátjuk, hogy mire lesznek képesek

végre vezet az ifim 3:0-ra 😛
Tono34
Elköltöttem 1,1 milliárdot 😊

Rudee
Elég nyomorult kezdõt raktam össze, kiváncsi leszek 😊

JimKirk
Nem is rossz!😊 A VII. osztalyba siman megfelelne 4. csatarnak😄
banok
tehát eladó

Károly Paluska (240788727)
Magyarország 17 éves és 97 napos, következõ születésnap: 2009-04-13

Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-03-28 óta)
TSI: 320
Fizetés: 62 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Védekezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

Határidõ: 2009-03-31 17:30
Kikiáltási ár: 400 eFt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Akkor gondolom most kest koszorulsz!?<#violent>
a búbánat vágja bele a ménykût!kikaptam 2-3-ra,így már csak a 3.vagyok!!!!!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

JimKirk
10k-ert elvinnem😄