Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
Köszke!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

kupáért nem, bajnokságért vagy a feljutésért igen, meg a szurkolók fizetnek éves tagdíjat
JimKirk
Grat a feljutashoz es drukkolok neked, hogy sikerlujon bentmaradnod!😊
A juttatasok engem is erdekelnenek, jo lenne valamit kapni a szponzoroktol egy sikeres szezon utan!😊
rvn
Elsõ teljes szezonomban sikerült feljutnom az utolsó osztályból 1 döntetlennel vereség nélkül, még van 1 meccs egy gyengébb képességü csapat ellen. Év végén kapok valami juttatást a kupaszerplésért (2. körben estem ki egy 2. osztályu csapat ellen) illetve a bajnoki szereplésért? Rem megmaradok a 6. osztályban😊

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

én 3-3-at játszottam!Az ifi megholnap játszik az elsõvel!nagyon jó az ificsapatom,bízom benne,ha elküldöm a taktikát,akkor tuti nyerek!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

igen
matthias92
ifit úgy érted hogy fiatal játékosokat a piacról?

figyelj, ha nem akarsz belebukni, akkor gyorsan felejtsd el stadionbõvítést, elõször is döntsd el, hogy mit akarsz edzeni, aztán arra a posztra vegyél ifiket, akik megfelelõ szinten vannak az adott tulajdonságból, az ifiakadémia pedig jó dolog, ha foglalkozol vele
matthias92
srácok, most kaparítottam meg a csapatomat. régebben játszottam a hattrickkel, de azóta már elfelejtettem mit hogy. Szeretnék tõkét szerezni elõször is, hogy legyen pénz az edzõre, meg a stadion továbbfejlesztésére, illetve néhány új játékos is elkellene még hozzánk.
Az ifiakadémiáról mi a véleményetek?

JimKirk
A szamomra meg elerhetetlen osszegek, es jatekosok!<#vigyor4>

Tarottam tole, hogy felre fogod ertelmezni!<#ejnye1><#buck>
Mi olyan vicces Jim ?
Rudee
Ifimnél nekem egyéni edzés van beállítva. Posztokat variáltam és úgy került mindenki a helyére. Igaz így is utolsó elõttiek vagyunk, de az nem baj 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

edzést nem tudom, de cserélgetni persze, hogy lehet, én úgy jöttem rá, hogy ki hol jó
JimKirk
Ificsapatnal is tobb szezonon keresztul kell ugyan azt edzeni, vagy itt surubben kell valtogatni? Plusz az is erdekelne, hogy a jatekosokat lehet-e a kulonbozo posztok kozott cserelgetni, hogy rajojjek melyik fekszik nekik a legjobban?
Rudee
Hattrick organizernél én nézem hogy ki milyen poszton mire jó. Viszont nem hagyom, hogy a program rakja össze a kezdõt, mert manuálisan 2-3 csillaggal jobbat rakok össze.

JimKirk
LOL!<#vigyor4>
Rudee
Én nem szoktam. Akik most vannak, azoktól is megválok majd idõvel.

Sziasztok srácok!

Eladó hátvédek :

17 éves 99 napos hátvéd : REMEK védekezés ( van benne 5-6 edzés ) ---> 120 000
17 éves 104 napos hátvéd : REMEK védekezés ( van benne plusz 1-2 edzés) ---> 50 000
18 éves 22 napos hátvéd : REMEK védekezés ---> 10 000

Eladó középpályások :

22 éves 37 napos középpályás : REMEK játékszervezés, MEGFELELÕ szélsõjáték. ---> 10 000
28 éves 3 napos középpályás : JÓ játékszervezés, MEGFELELÕ szélsõjáték, KÖZÉPSZERÛ védekezés. ---> 10 000

Eladó csatárok :

26 éves 92 napos csatár : KIEMELKEDÕ gólszerzés, KÖZÉPSZERÛ védekezés ---> 250 000
27 éves 67 napos csatár : REMEK gólszerzés, KÖZÉPSZERÛ átadás és szélsõjáték, MEGFELELÕ játékszervezés ---> 70 000

Továbbá : Akit érdekel egy 27 éves VILÁGKLASSZIS középpályás MEGFELELÕ átadással, JÓ pontrúgással, az szóljon. Az ára olyan : 280 000 - 300 000.

Jah és még valami: Van egy 17 éves 101 napos játékosom kint, neki jelenleg REMEK a védekezése, de 1 edzés és lép NAGYSZERÛre!
220 000-ért van kint!
JimKirk
Sunyi jatekosokat "szabad" venni?😊
JimKirk
Azt hiszem en is vedekezest fogok edzeni!
Christian88
ettõl nem kell félni ha /.-ba jutsz fel szerintem. Én is PIC-eltem egy most feljutóval még az elején és kikaptam =D

http://www.twitch.tv/hegii

Rudee
Kössz 😊 Csak ne essek vissza rögtön 😊

JimKirk
kuzco007:

OFF:

Hajra Fradi!<#szeret>

ON:

Rudee:

Gratulalok!😊
Rudee
4 játékost eladok. Dave Nafziger (kp/v) és Szoboszlai Emil (cs) viszonylag jó, a másik kettõ meg fiatal. Tesék licitálni.

Rudee
4-0után kaptam kettõt, de az már senkit se érdekel 😊
Bajnokcsapat, bajnokcsapat!

Záró fordulóban a már biztos 2. ellen otthon jáccunk.

kuzco007
3adik helyen végeztem a 6odik osztályban, szünetben viszont nagyon rágyúrok a kövi bajnokságra mert jó lenne szintet lépni, legjobb teljesítményem h osztályozóig jutottam

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

JimKirk
Profi FC |2| - |5| BSFC

0 - 1 Barabás Cseh 17'
0 - 2 Ármin Szécsényi 23'
1 - 2 Imre Ignácz 39'
1 - 3 Barabás Cseh 47'
1 - 4 Botond Séra 70'
1 - 5 Sándor Tiefenbach 72'
2 - 5 Simon Voczelka 75'
na azért grat mindenkinek, a játéktördelés is majdnem bejött..
az én meccsem 7-0 lett, de 2 középpályásom is megsérült.<#szomoru1>

meg is fordították a meccset 😞
na fasza, pirosat kapott a jobbszélsõm :S
JimKirk
En mar 4-1-nel tartok! Egyenlore nincsenek serultjeim, remelem igy is marad!

Banok: reszvetem!
na most egyenlítettek nálam a hazaiak
banok
Banok FC - Seel El Hasit-Lak 2 - 2
30856 nézõ

0 - 1 Juan Sebastián Jurado 2'
0 - 2 Carmel Benado 21'
1 - 2 Fuat Heirmans 31'
2 - 2 Aki Silvola 68'

Középpálya: nagyszerû (Átlag alatt) megfelelõ (Éppen)

annyát ennek a randomnak. :mad:
majdnem biztos, hogy kiestem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

én továbbra is tartom idegenben a 0:1-et a második ellen, neki 74%-os labdabirtoklása volt 😄

Rudee már 0:2-re vezet, pedig emberhátrányban is van 😄
JimKirk
En eddig egy BOT ellen 2-1-re megyek idegenben.
Nah, nálam félidõben eddig 4-0 hazai pályán az 5. ellen. Kicsit nehezen indult a gólgyártás. + 1 sérülés <#szomoru1>
#5536 köszi

na a második helyezett ellen (akinek sokkal jobb csapata van) eddig bejött a játéktördelés 😄
kiszenvedtünk egy gólt is 😛
Christian88
mármint amikor elkezdtem úgy az elején =)

JimKirk
Talalatam egy jo oldalt!

Egesz jo anyag!😊
nem az elején, hanem amúgysem éri meg többet tartani, mert már nem segítenek, csak plusz pénz, de az elején sokba kerül annyit tartani
Christian88
hát nekem azt mondták hogy 9 segédedzõ 1 kapusedzõm legyen az elején 10nél semmi képpen se legyenek többen(ha kapust edzel akkor fordAmelyik posztot edzeni akarod oda vegyél fiatal játékosokat, ha nincs rá nagy kereted akkor 17-18 éves megfelelõ játékosokat szerintem.

Ha valamit rosszul mondtam volna majd kijavítanak =).Edzõbõl se mindegy milyened van.

annyi segédedzõ elég
elõször is el kell döntened, hogy mit akarsz edzeni: védés, védekezés, játékszervezés, vagy gólszerzõs, asszem ezek a fõ skillek

én védekezést edzek, jelen pillanatban van 9 védõm akiket játszatok minden héten
JimKirk
Magam sem tudom, azt hittem fontos kepessegnek szamit az atadas!<#lama>

Meg azt sem tudom milyen 17-18 fiatalokat lenne erdemes vasarolnom, ahhoz kotnem az edzest is! Ebben segithetnetek😊
Öt segededzo nagyjabol elegedonek szamit a fejlodes szempontjabol? Mas szakembert meg nem merek felvenni, mert nem szeretnem nagyon megterhelni a koltsegvetest amig nincs allandoan 8-10 ezer nezom!!
JimKirk
Ot akarja berakni csatarnak

Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 8/20 remek
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 7/20 jó

En meg ra gondolotam:

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 2/20 pocsék

Tudom nem egy nagy spiler(18 ev) de mind2 csatarom serult. Ninncs jobb kepessegu golszerzom, a tobbi is aki van az kozepszereu! A jo atadas miatt esett ra a valasztasom!

Szerintetek?

Christian88
Miért nem valami fõskillt edzel átadás helyett?

nekem a hcp eléggé reális kezdõt szokott generálni, bár mindig finomítok rajta valamit
JimKirk
Uraim!

Minden estebne lehet tamaszkodni a kulonbozo "legjobb felallas kalkulatorokra"? Mert nekem erdekes kezdot szamol ki a program, nem igazan ertek vele egyet! Merjek a fejem utan menni, vagy inkabb a programra hallgassak? Mennyire megbizhato?

Sok sikert ma mindenkinek,en egy BOT csapat ellen jatszom idegenben!
Egy 29 eves kozeppalyasomnak fejlodott az atadasa jorol remekre!😊
persze, hogy nem gond, ezért van a topik 😄
gratula a feljutáshoz!
Üdv managertársak<#wave>
Egy kis helyzetjelentés ha nem gond..gondoltam megosztom veletek.
Nekem már az elõzõ fordulóban eldõlt a feljutásom a nem túl acélos VII.249-bõl. Jövõre jo lenne megragadni valahogy a 6. osztályban..meglátjuk. Barátságosra meg hívjatok ki ha gondoljátok, megyek szívesen. hétvégére sok sikert mindenkinek

Rudee
Kössz, majd adok a pezsgõbõl ha feljutunk 😄