Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 pontra vagyok a harmadik helyezettol is, de realisan nezve a dolgokat, ugy gondolom oket nem fogom megelozni, mert az utolso helyezettel jatszanak, aki botcsapat, tehat maradhat a 4. hely.
Igaz hozzakell tennem, hogy sajnalatos modon, nem jatszhat a bajnoksag gollovolistajat vezeto csatarom, mert termeszetesen, mikor ha nem most begyujtotte a 3. sargajat es igy eltiltas miatt nem szerepelhet, ami nagy szivas, mert igy valoszinuleg megelozik majd tobben is a gollovolistan.
Na de mindegy mert a lenyeg most a merkozes megnyerese, ami a "bajnoksag legfontosabb merkozese" featureval, talan elerheto.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Alatalaban mennyire tornazzak fel a vetalarat a licit vegere?
Peldaul egy 18-19 eves remek vedekezo es kozepszeru/megfelelo szelosjatekkal rendelkezo jatekost mennyiert lehetne lepasszolni?
(Szimpi, higgadt es becsuletes)
Rudolf Kelecsényi (243447496)
Magyarország 17 éves és 32 napos, következõ születésnap: 2009-07-21
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Népszerû fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és katasztrofális vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-05-02 óta)
TSI: 1 470
Fizetés: 86 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erõteljes
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
este piacra teszem. 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Rudee-nak is sikerult masodjara feljutnia!<#pias>#pias>
Megprobalok peldat venni rola!<#worship>#worship>
Bravúros pontszerzés a listavezetõ ellen.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
fater, muter, barátnõ 😄
ez a youthclub, amit egyszer linkeltem, eléggé hasznosnak bizonyult
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
5 alatt jó lenne megúszni.
Ha a 2 sárgalapos játékosom holnap kap megin, akkor a következõ szezontba elsõ meccsen jácchat, vagy nem?
Viszont megmaradt az ideny legfontosabb merkozese feature, ugy hogy most lesz mit hasznalni ellene.
Otthon jatszom, szoval az elso idenyben a 4. hely nem is lesz olyan rossz foleg ugy, hogy az elso merkozeseken nem is vettem jatekosokat.
Én azt hittem, hogy jobban kikapok. Egyre csak esett a csapat szervezettsége. A kapusom meg elkezdett "lábadozni, de már játszhat".
Veszek ócsó pézé egy 17 éves kapust, akinek a védés és védekezés értéke is jobb, mint a jelenlegi kapusomé.
Alábbi kérdések merültek fel bennem: Jó az 5-3-2 taktika ellentámadással? A lábadozó kapusomat a következõ létfontosságú meccsen játszassam? (a liga állása szerint 20-20 ponttal állunk az utolsó forduló elõtt. a másik csapat szoros mérkõzést fog játszani, lehet hogy X-elnek, és ha X-el, akkor meglesz neki a 4. hely, amire nekem fáj a fogam. Ha Xelek és õ is, akkor már én vagyok a negyedik, ha pedig õ kikap énmeg X-elek akkor egyértelmû).
Szoval a lábadozó, vagy az új kapus játszon a ligaelsõ ellen?
Bubblorna 1 000 eFt
2009-04-29 Emil Szoboszlai
AC Mengede 1 000 eFt
Akkor gaz, hogy van 2 szelsom akiknek az atadasuk es a szelsojatekuk jo ill. megfelelo, de a jatekszervezesuk gyenge ill. csapnivalo!😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ON: turn on😄
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
gentdelBARCA:
A bajnoki tablazat a hattricken belul lenne vezetve, vagy egy kulon oldalon?
Szeretnénk útjára indítani a Hattrick Barátság Kupát, melynek célja, hogy a szerdai barátságos meccs napokat kicsit feldobjuk és szervezett formában versenyszerûvé tegyük. Nevezhetnénk akár tartalék bajnokságnak is, hiszen a szerdai meccsnapnak az edzés az elsõdleges célja, de így B csapatunknak is megadhatjuk a lehetõséget hogy „tétre” menõ meccseket játszanak.
Részletek, szabályok, jelentkezés itt -> Barátság Kupa
Szeretettel várunk mindenkit. 😊
http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák