Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem tartsd meg egy ideig, nézd meg felnõttként miután felhoztad a nagycsapatba hogy fejlõdik, megéri e megtartani, ha nem akkor add el amikor a legtöbbet érthet.
lehet szar helyre töltöttem fel. boccsss
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
elvileg már remek. remélem is. sztetek eladjam vagy megtartsam? 😊
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Szar Bayern, szar Bayern :)
Mindenesetre aki maga állítja össze az a nehezebb megoldás, de nagyobb dicsõséggel jár, mint ha vmi megcsinálja helyetted.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kezdéskor 1 játékos felvitele nem telik 1 percbe és összesen 16an vannak.
Ugy ahogy mondod minden poszoton kiprobalom az adott sracot es ha sehol sem eri el legalabb az 5 csillagot, akkor megy a szemetbe!
Nekem nincs turelemem beirogatni mindent abba a progiba, pedig biztos hasznos lehet!
de akkor azt nem vágom, hogy mi a problémád, hiszen most már látni bizonyos tulajdonságait is a játékosoknak, így azért jóval könnyebb összerakni program meg oldal nélkül is, papíron össze lehet írni egy kezdõcsapatot, ha meg a játékosaid minõségével van gond, akkor meg kegyetlenül szabadulj meg a gyengéktõl, nem kell õket pátyolgatni, ha soha nem lesz belõle elfogadható játékos
Azt hiszed, hogy attol jo egy ifi csapat, hogy az oldalt hasznalod, mikozben leirtam, hogy vegig vannak a jatekosok probalva a posztokon es az ott kapott csillagok alapjan vannak-voltak rendezve.
Ehhez pedig nem kell kulso segitseg, annelkul is megoldhato.
Ennyi a tortenet.
Ellenben ott lehet latni, hogy amikor te magad tudod kivalogatni-vetellel a tulajdonsagok szerint a jatekosokat, akkor az eredmenyek mast mutatnak.
Nem automatizalt oldalon, hanem esszel. Hogy is allunk a csoportban ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
más: lenne egy olyan kérdésem, hogy ti mit változtatnátok a hattrick-en? miaz ami nem tetszik? hetente csak egy meccs? átigazolások? stb...
további sok sikert a szarodhoz! én csak segíteni akartam<#zavart2>#zavart2>
Tudod a posztokra ki van probalva es ahol a legjobb eredmenyt eri el ott jatszik onnantol. De meseld meg el please, hogy te talaltad fel a spanyolviaszt. LOL
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Van olyan jatekos az akademian ami folyamatosan rotalva van hogy megtalalja a legjobb posztot es ket csillagnal jobbat nem tud elerni mert olyan fos jatekos mikozben lassan ket ideny ota van edzetve.
Kemenyen van egy db 5 csillagos jatekosom, mert en belehuztam a szarokba mig a tobb 3-4 csillago kozotti atlag az osszes poszton.
Szoval ennyit a sirasrol, meg a programrol, de halkan megjegyzem neked a HT Juveniles-el se lettek jobb jatekosok, pedig az ugyanazon az elven dolgozik, mint a weblap.
http://www.twitch.tv/hegii
Csak az a gaz, hogy latom annelkul is hogy hany szilagosok a posztokon azert nem kell nekem kulon weblapra irkalas.
Persze azt hiszed az oldal miatt szerepelsz olyan jol, mikozben csak azert mert te belehuztal a jatekosokba es nem mindenki kap 5 csillagos jatekosokat az ifiben.
Egy olyan kerdesem lenne, hogy ha ificsapatot is iranyitok es edzek, irja hogy mi a maximum tulajdonsaga, amire fel tudom barmelyik jatekost is edzeni. Kerdesem annyi lenne, hogy ha a jatekosom meg csak most lett 16 eves, es mar elerte a max kiirt passable fejlettsegi szintet, akkor hiaba edzenem tovabb meg 1 szezonon keresztul, ez mar nem valtozik? Illetve az a tulajdonsaga mar nem lesz magasabb szintu ha felhozom majd a felnottbe? Ertem ugy, hogy amikor felhoztam es felnottben edzem tovabb, akkor lehet hogy 1-2 het alatt fellepne solid-ba, vagy mintha 0-as szintu lenne az a tulajdonsaga, es el kell telnie rendesen 8-9 hetnek is hogy szintet lepjen?
Koszi elore is a valaszt!
tovabbi szep napot!
A halál csupán a kezdet...
ne sírjál, hogy nem megy az ifidnek, ha nem vagy hajlandó idõt fordítani rájuk -.-
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
14. Pepita Juvenil 26 4 4 18 39-93 (-54) 16
Ha vége ennek a bajnokságban, biztos nem 16 csapatosba fogok nevezni velük 😄
Az esetek tobbsegeben, olyan 80%-ban mindig kikapok.
Hiaba probalkozok barmivel valahogy ott nem akar osszejonni, meg annak ellenere sem, hogy keresem a legmegfelelobb posztokat a jatekosoknak.
amint lesz pénzem, jó edzõt veszek, illetve lekell cserélnem a védõsoromat, meg venni két-három, akár 5 17 éves kp-t.
http://www.twitch.tv/hegii
edzõi képesség: ?
minimum milyen legyen akkor pontosan pls?
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Martin Székely lábadozik, de már játszhat
15 éves és 90 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés:
5/?
középszerû (maximum ismeretlen)
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás:
6/8-1/6
ismeretlen (maximum megfelelõ)