Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
off: nincs valakinek pár forint a bwin számláján? mert csak ott lehet nézni a hoffenheim meccset és fontos lenne :S
Ha tapasztalt jatekosbol szeretnel edzot csinalni, akkor az is penzebe kerul, nem is kevesbe!<#dumcsi>#dumcsi>
hát ezt lehet hogy elrontottam, tudtam volna felvenni egy olyan kapust ifibe, aki kb. megfelelõ szintig fejlõdhetett volna az ifimben.
gyerekek, lehet várok még két hetet az edzõcserével.
van egy jó vezetõi képességgel rendelkezõ csatárom (tapasztalata gyenge, de mivel most megláttam hogy mien alkalmas lenne edzõnek, emiatt elkezdem játszatni), akit harmadikán (ha jólemlékszem 4 hónapot kell legalább a csapatnál tartózkodnia) már edzõvé tudok nevezni. esetleg addig vegyek egy megfelelõ edzõt?
van egy jó vezetõi képességgel rendelkezõ csatárom (tapasztalata gyenge, de mivel most megláttam hogy mien alkalmas lenne edzõnek, emiatt elkezdem játszatni), akit harmadikán (ha jólemlékszem 4 hónapot kell legalább a csapatnál tartózkodnia) már edzõvé tudok nevezni. esetleg addig vegyek egy megfelelõ edzõt?
eladó
Luca Proto (109273716)
29 éves és 17 napos, következõ születésnap: 2009-11-17
Forma: jó, erõnlét: megfelelõ
Öntörvényû ember, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata jó, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2008-06-13 óta)
TSI: 77 050
Fizetés: 12 406 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: földöntúli
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: megfelelõ
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: csapnivaló
Határidõ: 2009-08-15 17:59
Kikiáltási ár: 210 000 eFt
Luca Proto (109273716)
29 éves és 17 napos, következõ születésnap: 2009-11-17
Forma: jó, erõnlét: megfelelõ
Öntörvényû ember, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata jó, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2008-06-13 óta)
TSI: 77 050
Fizetés: 12 406 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: földöntúli
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: megfelelõ
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: csapnivaló
Határidõ: 2009-08-15 17:59
Kikiáltási ár: 210 000 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nah, új taktikát próbálok ki a meccsen... vagyis felállást.
3-5-2 továbbra is, de:
a középpálya módosul: két darab támadó szélsõ, két darab védekezõ belsõ kp, és egy alap kp, majd két szélen lévõ csatár. széleken támadást alkalmazzak mellé esetleg?
3-5-2 továbbra is, de:
a középpálya módosul: két darab támadó szélsõ, két darab védekezõ belsõ kp, és egy alap kp, majd két szélen lévõ csatár. széleken támadást alkalmazzak mellé esetleg?
én nem találtam meg magamat, úgy látszik elég egyedi nevem van. 😄
azért fletó nagyot ütött... 😄DDD hol lehet név szerint keresni?
amig leszedi, addig keresgetek egykét érdekes nevû játékost. kezdésnek megtaláltam magamat, majd az ország
legszimpibb emberét (szimpatikus fickó? 😄), végül koplárovics játékosunkat is.
legszimpibb emberét (szimpatikus fickó? 😄), végül koplárovics játékosunkat is.
akkor tedd fel azt is
az kérlek szépen jó dolog, úh tedd fel nyugodtan 😊
egy keretrendszer, ami sok mindenhez szükséges 😊
nyugodtan leszedheted, ártani nem fog
egy keretrendszer, ami sok mindenhez szükséges 😊
nyugodtan leszedheted, ártani nem fog
igen már rájöttem. leis szedtem, de nem akarja telepíteni, vmi Májkrszoft .Net framework 1.1-et akar letöltetni velem. azmiaz?
Hattrick Coach Professional
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Frissítettem a HCP-t, és azt tapasztaltam, hogy a fiatal védõim védekezése nem nõtt százalékban, pedig az edzést megkapták.... Nem értem miért.
Ifiakadémia elég szeszélyes szerintem, mindig nagyon várom pár játékosomat, hogy felhozhassam, és nagyot csalódom.
Volt pl h egy játékos mindig 5 csillag felett teljesített és legjobb tulajdonsága középszerû volt mikor felhoztam.
Az ellenpélda pedig egy olyan játékos, aki mindenhol sz@r volt, de felhoztam kíváncsiságból, és megfelelõ szinteket hozott.
Volt pl h egy játékos mindig 5 csillag felett teljesített és legjobb tulajdonsága középszerû volt mikor felhoztam.
Az ellenpélda pedig egy olyan játékos, aki mindenhol sz@r volt, de felhoztam kíváncsiságból, és megfelelõ szinteket hozott.
Nekem is van 4-5 olyan ifim, aki 5-5.5 csillagot hozza rendre, mégse ér sokat. Most még legalábbis. Ha majd látod a posztokhoz szükséges fõ tulajdonságaitkat, akkor el tudod dönteni, hogy fel hozod-e Õket.
Az edzés itt is a játékidõtõl függ.
Az edzés itt is a játékidõtõl függ.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ja nem, a 4*os szélsõ játékszervezése gyenge ,mást egyelõre nem tok róla, viszont egynek pocsék játékszervezése van, de középszerû átadása. játékszervezés terén már nem tud fejlõdni. középhátvédnek 3 csillagos, csatárnak két és fél. akkor ezzel mit csináljak?15 éves és 85 napos. esetleg szélsõnek nézzem meg?ha védõnek alkalmazom, nemfog fejlõdni az átadása.
ifi:
egyik 4*os szélsõm játékszervezése gyenge, átadása középszerû. játékszervezést és átadást edzek. mitõl függ, az, hogy az ifi mien idõközökét fejlõdik?
van még egy 5,5* csillagos középpályásom, egy 5 csillagos középpályásom, illetve egy hatcsillagos védõm. folytassam a játékszervezés + átadás edzést?
a védõ 17éves és pár napos.
egyik 4*os szélsõm játékszervezése gyenge, átadása középszerû. játékszervezést és átadást edzek. mitõl függ, az, hogy az ifi mien idõközökét fejlõdik?
van még egy 5,5* csillagos középpályásom, egy 5 csillagos középpályásom, illetve egy hatcsillagos védõm. folytassam a játékszervezés + átadás edzést?
a védõ 17éves és pár napos.
Nekem is az egyik védõm sérült le ellene még anno, biztos erre utazik <#hehe>#hehe>
Ma egy játékost leszámítva a B csapat játszott barátságoson. az eredmény 0-6, és természetesen az elsõ számú szélsõm sérült le 6 hétre 😞
spreeuw sport (belga VI.) - Banok FC 1 - 3
3825 nézõ
0 - 1 Imre Géza 37'
1 - 1 Adrián Rodríguez 67'
1 - 2 Nisse Andersson 79'
1 - 3 Aki Silvola 85'
3825 nézõ
0 - 1 Imre Géza 37'
1 - 1 Adrián Rodríguez 67'
1 - 2 Nisse Andersson 79'
1 - 3 Aki Silvola 85'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
széleken támadás
a sérült játékos miatt meg bocsi... <#szomoru1>#szomoru1>
a sérült játékos miatt meg bocsi... <#szomoru1>#szomoru1>
hungeo fc - Budapesti Spartacus SE 2 - 3
0 - 1 Apolló Szinetár 40'
0 - 2 Apolló Szinetár 41'
0 - 3 Márton Lakatos 42'
1 - 3 Humbert Krausz 53'
2 - 3 Felix Cernea 61'
Megsérült Dumitru Marcu 60'
Hat baratom a taktikad nem nagyon jott be! Amugy milyen utasitast adtal a csapatnak?
Leserult az egyik fiatal vedom!😞
0 - 1 Apolló Szinetár 40'
0 - 2 Apolló Szinetár 41'
0 - 3 Márton Lakatos 42'
1 - 3 Humbert Krausz 53'
2 - 3 Felix Cernea 61'
Megsérült Dumitru Marcu 60'
Hat baratom a taktikad nem nagyon jott be! Amugy milyen utasitast adtal a csapatnak?
Leserult az egyik fiatal vedom!😞
Rámész a meccsre és jobb oldalt felül lesz a 2 csapatnév mögött 1-1 kis kép. Na ott.
Hogy ki mennyi csillagot kapott azt hogyan tudom megnézni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Grat.
Jó játékos.
Nekem is kéne egy ilyen.<#vigyor0>#vigyor0>
Jó játékos.
Nekem is kéne egy ilyen.<#vigyor0>#vigyor0>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
17 évesen azért szerintem nem rossz

Hosszabbítás után nyertem 2-1re a mai meccset. Egy sérülés volt, szerencsére nem komoly és nem is kulcsjátékos.
vegyél fel msn-re, ott van a profiloldalamon. érdekelnének a részletek. 😄D
ha lesz még jelentkezõ, akkor késõbb részletezem 😄
az esetleges megvalósításról részletek?
nem rossz ötlet.
azon gondolkozom, hogy minden regisztrált tagnak lehetõsége lenne egy saját blogot írni a csapata aktuális eseményeirõl
szívesen csatlakoznék. 😊
Ez mindenkinek szól: lenne itt pár ember, aki segítene híreket és cikkeket írni egy esetleges hattrickkel foglalkozó portálra?