Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gratulálunk, én mázlista vagyok, eza maranax fazon szntem direktben baszik el mindent, mert jövõre akar koncentrálni, a többiek meg botok lettek, meg sok váltás volt... meg persze sok játékost vásároltam, etc. de szezon elején 6. voltam tsi-ben.
ja, így már tuti a feljutás. jövõ héten egy rosszabb csapat ellen fogok játszani, otthon.
<#worship>#worship>
Budapesti Spartacus SE - Öngyújtó SC 10 - 0
1 - 0 Márton Lakatos 6'
2 - 0 Gábor Romanek 32'
3 - 0 Gábor Romanek 37'
4 - 0 Dávid Lukács 39'
5 - 0 Bãnel Oprescu 39'
6 - 0 Márton Lakatos 53'
7 - 0 Wienus Beerda 69'
8 - 0 Dávid Lukács 72'
9 - 0 Dávid Lukács 73'
10 - 0 Petter Olenby 74'
12 ezer nezo, csatar mesterharmas, no serult, tokeletes!
1 - 0 Márton Lakatos 6'
2 - 0 Gábor Romanek 32'
3 - 0 Gábor Romanek 37'
4 - 0 Dávid Lukács 39'
5 - 0 Bãnel Oprescu 39'
6 - 0 Márton Lakatos 53'
7 - 0 Wienus Beerda 69'
8 - 0 Dávid Lukács 72'
9 - 0 Dávid Lukács 73'
10 - 0 Petter Olenby 74'
12 ezer nezo, csatar mesterharmas, no serult, tokeletes!
1 - 0 Ákos Gyucha 12'
2 - 0 Stéphane Amiel 19'
3 - 0 Bobby Reuter 31'
4 - 0 Ákos Gyucha 56'
5 - 0 Nino Grooteman 65'
6 - 0 Nino Grooteman 85'
7 - 0 Joni Ohukainen 88'
a meccs érdekessége a két sérültem:
José Manuel Corti 88'
Nino Grooteman 89'
egymás után két játékos, 2 és 3 hétre, ráadásul úgy, hogy grooteman elõtte rugott 4 perccel gólt.
illetve tapaszos lett egy másik góllövõm is, méghozzá ohukainen (õ az új szerzemény, minden csapnivaló, kivéve a játékszervezést, mert az nagyszerû, és a pontrugást, mert az remek)
Joni Ohukainen 89'
Ákos Gyucha játékosom pedig vszeg bebiztosította a gólkirályi címet erre a szezonra. (14 gólos, a mögötte lévõ játékos 9 gólos).
2 - 0 Stéphane Amiel 19'
3 - 0 Bobby Reuter 31'
4 - 0 Ákos Gyucha 56'
5 - 0 Nino Grooteman 65'
6 - 0 Nino Grooteman 85'
7 - 0 Joni Ohukainen 88'
a meccs érdekessége a két sérültem:
José Manuel Corti 88'
Nino Grooteman 89'
egymás után két játékos, 2 és 3 hétre, ráadásul úgy, hogy grooteman elõtte rugott 4 perccel gólt.
illetve tapaszos lett egy másik góllövõm is, méghozzá ohukainen (õ az új szerzemény, minden csapnivaló, kivéve a játékszervezést, mert az nagyszerû, és a pontrugást, mert az remek)
Joni Ohukainen 89'
Ákos Gyucha játékosom pedig vszeg bebiztosította a gólkirályi címet erre a szezonra. (14 gólos, a mögötte lévõ játékos 9 gólos).
Sárközi - hungeo
A mérkõzés folyamatban van, a második félidõ 35. percében járunk.
0 - 1 Bán Gácsér 9'
0 - 2 Bán Gácsér 12'
0 - 3 Turan Feri 66'
A mérkõzés folyamatban van, a második félidõ 35. percében járunk.
0 - 1 Bán Gácsér 9'
0 - 2 Bán Gácsér 12'
0 - 3 Turan Feri 66'
Banok FC - Révai Fc 3 - 0
40611 nézõ
1 - 0 Attila Sztankay 20'
2 - 0 Nisse Andersson 64'
3 - 0 Aki Silvola 67'
40611 nézõ
1 - 0 Attila Sztankay 20'
2 - 0 Nisse Andersson 64'
3 - 0 Aki Silvola 67'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nem, csak mákom volt 😊
Van a csoportban 2 bot, akik ugyan jobb játékosokkal rendelkeznek, de tulaj nélkül szinte semmit se érnek. Meg a mai ellenfél is nemrég maradt manager nélkül. A többiek meg elverték egymást.
Van a csoportban 2 bot, akik ugyan jobb játékosokkal rendelkeznek, de tulaj nélkül szinte semmit se érnek. Meg a mai ellenfél is nemrég maradt manager nélkül. A többiek meg elverték egymást.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Összegezve:
Pepita F.C.-Sconto Fc 1-0
Bravúr, amivel biztossá vált a 4. hely. Újoncként ki ne lenne elégedett? <#crazya>#crazya>
Pepita F.C.-Sconto Fc 1-0
Bravúr, amivel biztossá vált a 4. hely. Újoncként ki ne lenne elégedett? <#crazya>#crazya>
A hajrára felpörögtek az események, sajnos:
Antoni Fons óriási védéssel tartotta életben a vendégek esélyeit 80 perc elteltével, amikor László Mikos balról egy bõdületes erejû lövést küldött kapura. Gyula Gyarmati növelhette volna a csapata elõnyét a játék 81. percében, de Antoni Fons remek kapusteljesítménye életben tartotta a vendégek esélyeit. Gyula Gyarmati egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkõzés. Helyére a meccs 83. percében Dárcio Maltez állt. Az eredetileg kijelölt csapatkapitány kiesése után Tivadar Faragó vette át a Pepita-csapat kapitányi szerepét.
Legjobb játékosom (Gyarmati, >10K TSI) 3 hétre dõlt ki, még szerencse, hogy az új szezonra felépül majd.
Antoni Fons óriási védéssel tartotta életben a vendégek esélyeit 80 perc elteltével, amikor László Mikos balról egy bõdületes erejû lövést küldött kapura. Gyula Gyarmati növelhette volna a csapata elõnyét a játék 81. percében, de Antoni Fons remek kapusteljesítménye életben tartotta a vendégek esélyeit. Gyula Gyarmati egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkõzés. Helyére a meccs 83. percében Dárcio Maltez állt. Az eredetileg kijelölt csapatkapitány kiesése után Tivadar Faragó vette át a Pepita-csapat kapitányi szerepét.
Legjobb játékosom (Gyarmati, >10K TSI) 3 hétre dõlt ki, még szerencse, hogy az új szezonra felépül majd.
felidoben 4:0-ra vezetek idegenben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
CF Catalunya - Komjáti
31700 nézõ megint teltház.
13. veretlen meccsem 5. gyõzelmem zsinórban
1 - 0 Francesco Fanfara 16'
2 - 0 Jonas Klinke 18'
3 - 0 Juan Jesús Prieto 24'
3 - 1 Eraldo Giovanelli 26'
3 - 2 Éric Lenglart 39'
4 - 2 Juan Lafuente Illera 67'
31700 nézõ megint teltház.
13. veretlen meccsem 5. gyõzelmem zsinórban
1 - 0 Francesco Fanfara 16'
2 - 0 Jonas Klinke 18'
3 - 0 Juan Jesús Prieto 24'
3 - 1 Eraldo Giovanelli 26'
3 - 2 Éric Lenglart 39'
4 - 2 Juan Lafuente Illera 67'
http://www.twitch.tv/hegii
na mégegyszer 😄
ha kiállítják egy védõmet, jöjjön az egyik csatár helyére egy másik védõ a padról
ha kiállítják egy védõmet, jöjjön az egyik csatár helyére egy másik védõ a padról
basszus, éreztem, hogy lesz kiállítás, még jó, hogy a meccs elõttem beraktam, hogy ha kiállítják egy védõmet, jöjjön az egy csatár helyére egy védõ... -.-
Továbbra is eseménydús a meccs:
A mérkõzés folyamatban van, a második félidõ 29. percében járunk.
45:00
A labdabirtoklási arány a félidõben 55% volt a frissebben mozgó Pepita javára.
A félidõ eredménye: 1 - 0.
A mérkõzés folyamatban van, a második félidõ 29. percében járunk.
A labdabirtoklási arány a félidõben 55% volt a frissebben mozgó Pepita javára.
A félidõ eredménye: 1 - 0.
félidõben és még most is 3-2. Sajnos a fiúk beáltak védekezni 3-0 után így csak imádkozok, hogy ne menjen el ezért a meccs :S
http://www.twitch.tv/hegii
mai ifim
Imre Biró (255285025)
Magyarország 17 éves és 58 napos, következõ születésnap: 2009-10-08
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki jámbor és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-08-15 óta)
TSI: 1 520
Fizetés: 106 eFt/hét
Lapok: A lapok nem jelennek meg, amíg a mérkõzések be nem fejezõdtek.
Sérülések: A sérülések adatai nem érhetõk el a mérkõzések ideje alatt.
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
este piacra dobom.
Imre Biró (255285025)
Magyarország 17 éves és 58 napos, következõ születésnap: 2009-10-08
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki jámbor és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-08-15 óta)
TSI: 1 520
Fizetés: 106 eFt/hét
Lapok: A lapok nem jelennek meg, amíg a mérkõzések be nem fejezõdtek.
Sérülések: A sérülések adatai nem érhetõk el a mérkõzések ideje alatt.
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
este piacra dobom.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ja, nem csak elnéztem mikor kezdõdik a meccsem.... 😄DD
2. perc: Kazincbarcika megszerezte a vezetést, amikor Levente Oláh pontos, jobb oldalról érkezõ lövése épp a bal felsõ sarokban landolt. 1 - 0.
innen már nem szabad elrontani!
innen már nem szabad elrontani!
na meccskezdésig van még idõ, elmentem játszani a fifa07 menedzser módjával. 😄
<#gonosz1>#gonosz1><#idiota>#idiota>
Hasonlóképpen látom én is.
De azért vezetünk:
16.perc: A játékvezetõ Pepita javára tizenegyest ítélt. Szokás szerint Hogan Sollis állt a labda mögé, és... góóól! 1 - 0, és ezzel át is vették a vezetést! Nagyon szép gól volt!
De azért vezetünk:
16.perc: A játékvezetõ Pepita javára tizenegyest ítélt. Szokás szerint Hogan Sollis állt a labda mögé, és... góóól! 1 - 0, és ezzel át is vették a vezetést! Nagyon szép gól volt!
köszi! <#fogmosas>#fogmosas>
Adja az Isten!<#worship>#worship>
Neked amugy is kimondottan szoritok hogy feljuss! Egy kissebb csodaval er fel, hogy a te szerenyebb kepessegu csapatoddal ilyen sokaig feljuto helyen alltal!
Neked amugy is kimondottan szoritok hogy feljuss! Egy kissebb csodaval er fel, hogy a te szerenyebb kepessegu csapatoddal ilyen sokaig feljuto helyen alltal!
hát még az enyém. 😄DD most ugye 3. vagyok már csak 7. és 5. ellen játszom. az 1. a 2. meg a 4. meg most egymással. ha én nyerek ma és jövõhéten, a többiek meg döntetlenek játszanak, vagy körbeverik egymást, feljuthatok.
A te idenyed mar amugy is sikeresnek mondhato, hiszen bent maradtal a VI. osztalyban!<#eljen>#eljen>
Egy paran igen izgalmas idoket eltek meg a HT-ban!😊
En csak a 3. helyemet szeretnem megtartani, mar azzal is elegedett lennek!
Hazai palyan jatszom a 4. helyezett bot csapat ellen!
En csak a 3. helyemet szeretnem megtartani, mar azzal is elegedett lennek!
Hazai palyan jatszom a 4. helyezett bot csapat ellen!
Kezdõdik a felnõtek meccse.
Hazai pályán utolsó meccs "idén", jó lenne pontszerzéssel zárni. Bár szerintem kikapunk, ellenfél a 2. helyezett 😊
Hazai pályán utolsó meccs "idén", jó lenne pontszerzéssel zárni. Bár szerintem kikapunk, ellenfél a 2. helyezett 😊
na ma játszom a szezon meccsét, ha megnyerem, akkor feljutottam, az egy ponttal mögöttem lévõ harmadik az ellenfél, viszont ha nem nyerem, akkor is marad még esélyem, mer jövõhéten õ az elsõvel játszik, akit eddig csak én tudtam megverni egyetlen egyszer
Arsene Youngs Football Club 2009 0 - 4 Pepita Juvenil
Emberhátrányban nyertek az ifik.
0 - 1 Sándor Sepsey 3'
Gábor Petrók 30'
Leó Ray 36'
0 - 2 Mihály Lóránt 42'
Gábor Petrók 43'
0 - 3 Ernõ Veres 57'
0 - 4 Ábel Király 65'
Bence Sultz 66'
Emberhátrányban nyertek az ifik.
0 - 1 Sándor Sepsey 3'
Gábor Petrók 30'
Leó Ray 36'
0 - 2 Mihály Lóránt 42'
Gábor Petrók 43'
0 - 3 Ernõ Veres 57'
0 - 4 Ábel Király 65'
Bence Sultz 66'
bár necces, hisz kell új kp-kat vennem holtszezonban. akkor lesz kb. -30millám. akkor még vásárolhatok, vagy nem?
akkor szntem a mai mérkõzés után vásárolok egy jó edzõt csapnivaló vezetõi képességgel, majd spórolok és játszatom a tagot, hogy a tapasztalata is javuljon, s jövõre már remek edzõt csináltatok belõle... vagy késõbb 😄😄