Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is kicsit lassú és ez a 57.000 user átlagfölöttinek számít.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nálam eddig egy izgalmas meccs van kialakulóban
0-1,0-2 ide, majd 1-2, 1-3 és a szünet elõtt 2-3 ide
remélem sikerül nyerni
0-1,0-2 ide, majd 1-2, 1-3 és a szünet elõtt 2-3 ide
remélem sikerül nyerni
ezt nem hiszem el...
44:05 Mihály Tokody (Kazincbarcika) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 44. percben.
43:51 Hard tovább növelte elõnyét a mérkõzés 43. percében, amikor Norbert Vecsei tört át a középsõ védelmen, majd eredményesen zárta le akcióját: 3 - 0.
43:37 A nézõtéren többen is úgy gondolták, hogy a bíró nem volt elég határozott, amikor egyedül Jelko Lajovic (Kazincbarcika) játékosnak adott sárga lapot a 43. percben.
43:06 43. perc: Cajetan Pinsolitsch (Hard) áttört az ellenfél középsõ védelmén, majd gólt szerzett: 2 - 0 az állás.
42:19 Kazincbarcika úgy tûnt, kísérletezget a felállással, nem csoda hát, hogy szervezettségük megfelelõ szintre esett vissza.
41:03 A mérkõzés 41. percében az egyik Kazincbarcika-játékos, Albert Szendrõdy sárga lapos figyelmeztetésben részesült, szándékos szabálytalanság miatt.
44:05 Mihály Tokody (Kazincbarcika) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 44. percben.
43:51 Hard tovább növelte elõnyét a mérkõzés 43. percében, amikor Norbert Vecsei tört át a középsõ védelmen, majd eredményesen zárta le akcióját: 3 - 0.
43:37 A nézõtéren többen is úgy gondolták, hogy a bíró nem volt elég határozott, amikor egyedül Jelko Lajovic (Kazincbarcika) játékosnak adott sárga lapot a 43. percben.
43:06 43. perc: Cajetan Pinsolitsch (Hard) áttört az ellenfél középsõ védelmén, majd gólt szerzett: 2 - 0 az állás.
42:19 Kazincbarcika úgy tûnt, kísérletezget a felállással, nem csoda hát, hogy szervezettségük megfelelõ szintre esett vissza.
41:03 A mérkõzés 41. percében az egyik Kazincbarcika-játékos, Albert Szendrõdy sárga lapos figyelmeztetésben részesült, szándékos szabálytalanság miatt.
olyan lesz a meccsed mint a tegnapi olasz-magyar.. <#idiota>#idiota>
3 perc alatt 3 játékosom kapott sárgát, pedig széleken támadást állítottam, itt tuti lesz még kiállítás is :S
Remélem a meccs végére örülni fogok ...
Jelenleg 0:1 (11-es)
Jelenleg 0:1 (11-es)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
11 perc után 3-0 ide idegenben, ez a meccs is behuzva.
vajon kapok golt a szezonban?😄
eddig 22-0 😄
vajon kapok golt a szezonban?😄
eddig 22-0 😄
a csoport egyik legerõsebb csapatával játszom most, idegenben és vezetek.
Köszi majd kipróbálom <#buck>#buck><#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
<#hehe>#hehe>
Amikor megy a meccs kapcsold be a Sport1-et és képzeld azt,hogy a te csapatod játszik.<#buck>#buck>
anno 1987
Ez a baj.Pl.:lehet hogy ott vannak a meccsnézõ programok,azokon is csak olvashatsz,sõt,egyik se angol.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
köszi szépen most már ezt is tudom 😊
csak szöveges közvetítés van a meccsrõl, "nézni" csak úgy tudod, hogy olvasod, hogy mi történik
Én meg nemsokára mehetek munkába, így nem látom a mai meccsünket.
Illene gyõzni, mint azt az elõzetesben is leírtam szerdán. Csak behúzzuk.

Illene gyõzni, mint azt az elõzetesben is leírtam szerdán. Csak behúzzuk.

Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha 50 000 alatt megy el, akkor csalódott leszek, 60-70 között van reálisan az ára szerintem. Bízom benn, hogy sokan licitálnak rá vasárnap délután.
épp állítom össze a csapatot a mai meccsre, aztán nézem hogy az egyik védõm remek lett. 😊
Hali
Lenne egy olyan kérdése, ha a gépnél vagyok és meccsem van azt tudom nézni valahogy vagy csak a HT live-ban figyelni az eseményeket?
Lenne egy olyan kérdése, ha a gépnél vagyok és meccsem van azt tudom nézni valahogy vagy csak a HT live-ban figyelni az eseményeket?
az lesz
ELADÓ VÉDÕ 0 Ft
Leo¹ Vìtrovský (247326198)
18 éves és 42 napos, következõ születésnap: 2009-12-18
Èeská republika
Forma: megfelelõ, erõnlét: megfelelõ
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Gyömöre
(2009-08-08 óta , 3sz 12h 6n)
TSI: 1 300
Fizetés: 113 eF (94 Ft) t/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 808 Ft / season
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 8/20 remek
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Leo¹ Vìtrovský (247326198)
18 éves és 42 napos, következõ születésnap: 2009-12-18
Èeská republika
Forma: megfelelõ, erõnlét: megfelelõ
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Gyömöre
(2009-08-08 óta , 3sz 12h 6n)
TSI: 1 300
Fizetés: 113 eF (94 Ft) t/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 808 Ft / season
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 8/20 remek
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
na holnap tuti bukta lesz, gondoltam lépek egy merészet és beválalom az ellenfelem taktikájának ellenszerét, majd meglátjuk, hogy mire lesz elég 😄
akkor várni kell, amíg egy gm engedi, hogy továbblépj
Amíg nem igazolják vissza, hogy a beírt személyes adatokat megnézte egy GM és elfogadta addig nem tud tovább lépni.
A halál csupán a kezdet...
belekapaszkodsz az egérrel az egyik középsõ középpályásodba pl és behúzod csatárnak, elfogadod és kész is
Nálam is ketten léptek feljebb:
Mikos védekezése megfelelõ lett. Õ egyébként középpályás, csak az edzõmeccsen raktam a védelembe, hogy lássam hol is tart. Erre fejlõdött. Így már 4.25 csillagot hoz kp-n.
A másik Akesson volt, Õ jóról remekre lépett. Becsült értéke is 64 millióval ugrott. Lassan eléri a 3000 TSI-t is 😊
Mikos védekezése megfelelõ lett. Õ egyébként középpályás, csak az edzõmeccsen raktam a védelembe, hogy lássam hol is tart. Erre fejlõdött. Így már 4.25 csillagot hoz kp-n.
A másik Akesson volt, Õ jóról remekre lépett. Becsült értéke is 64 millióval ugrott. Lassan eléri a 3000 TSI-t is 😊
Szar Bayern, szar Bayern :)
A vedoim nagyszeruek illetve remekek, es sajnos nincsen jobb csatarom!
Eleg nagy "gondban" vagyok, mert az ifiben annyi jo jatekosom van, hogy nem tudom mindent a legjobb posztjan palyara kuldeni... Foleg a kozeppalyan vagyok gondban, mert eddig 3-5-2-ben toltam de most ugy latszik, hogy osszejott a 4. tehetseges vedo, de viszont ha atallok 4-4-2-re akkor egy 5 csillagos kp-t nem tudok jatszatni. Csatart sem tudok kivenni a csapatbol mert ezen a poszton is van 2 igen tehetseges jatekosom!
Eleg nagy "gondban" vagyok, mert az ifiben annyi jo jatekosom van, hogy nem tudom mindent a legjobb posztjan palyara kuldeni... Foleg a kozeppalyan vagyok gondban, mert eddig 3-5-2-ben toltam de most ugy latszik, hogy osszejott a 4. tehetseges vedo, de viszont ha atallok 4-4-2-re akkor egy 5 csillagos kp-t nem tudok jatszatni. Csatart sem tudok kivenni a csapatbol mert ezen a poszton is van 2 igen tehetseges jatekosom!
fentvan a taktikai ABC-nek nagyjából a fele, próbálom olvashatóbbá tenni a kinézetét
ha valaki szeretne hasonló ikont, mint jimkirk kolegának, csak szóljon. <#vigyor3>#vigyor3>
Szerintem õ már védõnek jobb, mint csatárnak. <#vigyor0>#vigyor0>
Egy próbát mindenesetre megérne védõként, ha van hasonló vagy jobb csatárod.
Egy próbát mindenesetre megérne védõként, ha van hasonló vagy jobb csatárod.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nalam az egyik aki szintet lepett az egy 18 eves vedo, o remek lett! A masik meg a csatarom aki most jo vedekezessel rendelkezik😄
11. Dávid Lukács (Cs)
23 éves és 89 napos, TSI = 3 640
Forma: jó, erõnlét: remek
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 6/20 megfelelõ
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 2/20 pocsék
11. Dávid Lukács (Cs)
23 éves és 89 napos, TSI = 3 640