Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
javítottam
látod hogy fenn vagyok fb chat-en, mi? :D pill
Kopters 4 - 0 Rumi
1 - 0 Sven Hoefer-Jani 47'
2 - 0 Jaunutis Stukys 72'
3 - 0 Julian Stagg 76'
4 - 0 August Cichy 78'
Eddig minden jól alakul szerencsére, jövõ héten nagy rangadó, de ha kikapok sincs semmmi gond egyenlõre, de azért az X jobban tetszene :)
1 - 0 Sven Hoefer-Jani 47'
2 - 0 Jaunutis Stukys 72'
3 - 0 Julian Stagg 76'
4 - 0 August Cichy 78'
Eddig minden jól alakul szerencsére, jövõ héten nagy rangadó, de ha kikapok sincs semmmi gond egyenlõre, de azért az X jobban tetszene :)
Egy ideig nem mûködött ez a funkció, és így maradt, de akkor pls. írja át valaki. :)
Fc. Catalunya(1648022)
V.91 (19363)
Fc. Catalunya(1648022)
V.91 (19363)
Nem a te bajnoksagod van feltuntetve a fejlecedben! Vagy legalabbis en nem latom a Catalunyat a csoportban!:)
Marco11 - Fc. Catalunya 1 - 2
0 - 1 Petr Reif 73'
0 - 2 Tonny Vodsgaard 75'
1 - 2 Bogusz Celarek 81'
Sérülésekkel tûzdelve, sikerült hozni ezt a rendkívül fontos 3 pontot, így idén elsõ gyõzelmünket arattuk. Második V. osztályos szezonunkban nem kellett több mint fél szezont várnunk rá. :)
0 - 1 Petr Reif 73'
0 - 2 Tonny Vodsgaard 75'
1 - 2 Bogusz Celarek 81'
Sérülésekkel tûzdelve, sikerült hozni ezt a rendkívül fontos 3 pontot, így idén elsõ gyõzelmünket arattuk. Második V. osztályos szezonunkban nem kellett több mint fél szezont várnunk rá. :)
Ugyan mar, vicc a mai meccs. Olafnak iden meg nem aldoztam szuzet, azt hiszem hamarosan bepotolom, mert elegge csunya dolgok tortennek mostanaban a csapattal!<#action>#action> A vegen kockaztattunk es harom csatarral tamadtunk, nem jott be. A ket serules is nagyon rosszkor jott(mikor nem?), foleg a titani kozeppalyas erint erzekenyen, nem sokkal utana kaptuk be a golt! Ducker, a masik serult pedig atadon van, igy biztos nem viszik el!<#taps>#taps>
Varom Jakuza landzsajat a szivembe!<#integet2>#integet2>
Varom Jakuza landzsajat a szivembe!<#integet2>#integet2>
Van. :)
Fc Hungary United
Haszkovó FC
Rafko FC
Ajax Angyalföld
Foxtrotty FC
Ez az öt csapat szinte egy szinten áll (hatstatban, átlag TSI-ben), mindegyik 270-230 hatstat körül képes játszani, kemény ellenfelek!
Fc Hungary United
Haszkovó FC
Rafko FC
Ajax Angyalföld
Foxtrotty FC
Ez az öt csapat szinte egy szinten áll (hatstatban, átlag TSI-ben), mindegyik 270-230 hatstat körül képes játszani, kemény ellenfelek!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
<#eljen>#eljen>
Spartacus 1 - 1 MD
1 - 0 Milojko Nikoliæ 11'
1 - 1 Robert Squires 79'
Megsérült (3 hét) Philipp Dücker 57'
Megsérült (2 hét) Ján Vavreèák 72
HatStats: 268 218
Védelem: 102 92
Középpálya:81 69
Támadás: 85 57
LoddarStats 21.94 16.51
<#eljen>#eljen><#pias>#pias>
Spartacus 1 - 1 MD
1 - 0 Milojko Nikoliæ 11'
1 - 1 Robert Squires 79'
Megsérült (3 hét) Philipp Dücker 57'
Megsérült (2 hét) Ján Vavreèák 72
HatStats: 268 218
Védelem: 102 92
Középpálya:81 69
Támadás: 85 57
LoddarStats 21.94 16.51
<#eljen>#eljen><#pias>#pias>
Tyúkszembrigád 5 - 3 BcsabaUFC
34912 nézõ
0 - 1 Czes³aw Wilde 4'
1 - 1 Sándor Bussy 19'
2 - 1 Bengt Nøhr 26'
3 - 1 Márk Móga 31'
4 - 1 Florencio Maggi 34'
4 - 2 Czes³aw Wilde 57'
5 - 2 Olli-Pekka Weberstetter 59'
5 - 3 József Jordáki 66'
Ez egy olyan merkozes volt, amit be kellett huzni.
34912 nézõ
0 - 1 Czes³aw Wilde 4'
1 - 1 Sándor Bussy 19'
2 - 1 Bengt Nøhr 26'
3 - 1 Márk Móga 31'
4 - 1 Florencio Maggi 34'
4 - 2 Czes³aw Wilde 57'
5 - 2 Olli-Pekka Weberstetter 59'
5 - 3 József Jordáki 66'
Ez egy olyan merkozes volt, amit be kellett huzni.
Foxtrotty - MoKi FC 2:1
271 hatstatot kaptunk, ez szép! :)
Új rekord, és nem is volt MOTS.
271 hatstatot kaptunk, ez szép! :)
Új rekord, és nem is volt MOTS.
Váááhááááá :D
Ex Pepita F.C - St. Diósgyõr 3-2 (0-1)
11634 nézõ
22' 0-1 Eugeniusz Kazior
47' 1-1 Géza Manga
52' 2-1 Géza Manga
66' 2-2 Andreas Oppenauer
81' 3-2 Tomàs Coll
HatStats 174-142
Középpályán egyenlõk voltunk, pedig attól tartottam.
Ráadásul a 3 pont nélküli csapat kikapott, így még értékesebb az újabb gyõzelmünk. Jövõ héten mondjuk sima zakó jön, de a jelek szerint akár még bent is maradhatunk.
Ex Pepita F.C - St. Diósgyõr 3-2 (0-1)
11634 nézõ
22' 0-1 Eugeniusz Kazior
47' 1-1 Géza Manga
52' 2-1 Géza Manga
66' 2-2 Andreas Oppenauer
81' 3-2 Tomàs Coll
HatStats 174-142
Középpályán egyenlõk voltunk, pedig attól tartottam.
Ráadásul a 3 pont nélküli csapat kikapott, így még értékesebb az újabb gyõzelmünk. Jövõ héten mondjuk sima zakó jön, de a jelek szerint akár még bent is maradhatunk.
Szar Bayern, szar Bayern :)
3:0 -ra nyertem hazai pályán úgyhogy még mindig vezetem a tabellát hibátlan mérleggel.:)
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hát, ahogy várható volt nem bírtuk ki. 2-2. Ez is szép eredmény, egy sokkal erõsebb ellenfél ellen.
Visszaestünk a 3. helyre a Bajnokságban, de egyre távolabb kerülünk a kieséstõl. 7 pontra vagyunk jelenleg, jövõ héten pedig könnyû meccs, még senki ellen sem állt ki csapattal.( reméljük tartja jó szokását )
Visszaestünk a 3. helyre a Bajnokságban, de egyre távolabb kerülünk a kieséstõl. 7 pontra vagyunk jelenleg, jövõ héten pedig könnyû meccs, még senki ellen sem állt ki csapattal.( reméljük tartja jó szokását )
http://www.twitch.tv/hegii
Ja, azt hittem 1-2 az ellenfélnek. Nem akarom elkiabálni, de Manga megfordította a meccset, úgyhogy most "csak" ki kell húzni.
Én is bízom az egyenlítésben. Középen támad, de számítottam rá ezért a 2 szélsõ védõ befele van nyilazva. Labdabirtoklás egál, csak az a kibacott 11es... <#falbav>#falbav>
Azért kicsit acélosabb középpályát vártam az ellenféltõl
"Ez a félidõ egyértelmûen Kosh-fölényt mutatott, ugyanis 61 százalékban birtokolták a labdát."
1-2 jelenleg. Remélem meg lesz legalább az egyik pont. A többi csapatrészben jócskán elõttem jár.
"Ez a félidõ egyértelmûen Kosh-fölényt mutatott, ugyanis 61 százalékban birtokolták a labdát."
1-2 jelenleg. Remélem meg lesz legalább az egyik pont. A többi csapatrészben jócskán elõttem jár.
Kellemes, tiszta idõ es 34912 nézõ.
Igy lesz egy kis penz, ami most jol fog jonni, mert mar egy szezon ota nincs ertelmes ifi, akit kaptam volna talan ha 5 milliot tudtam, csinalni elozo idenyben is es ma is, valami ratyi jatekost huztam.
Igy lesz egy kis penz, ami most jol fog jonni, mert mar egy szezon ota nincs ertelmes ifi, akit kaptam volna talan ha 5 milliot tudtam, csinalni elozo idenyben is es ma is, valami ratyi jatekost huztam.
"A szakadó esõ ellenére is 24344 nézõ látogatott ki a mérkõzésnek otthont adó Fox Arena stadionba."
Alig több, mint a fele a stadionnak. Pedig számítottam a meccsbevételre.
Alig több, mint a fele a stadionnak. Pedig számítottam a meccsbevételre.
Kiütésem lesz már ettõl a kúva játéktól, az utolsó 10 bajnoki meccsen legalább 7 büntetõ kap az ellenfél.
15 éves és 21 naposan tökéletes korban lenne, de ne legyünk telhetetlenek :)
Az esélytelen meccsem elég érdekes fordulatot vett, amikor 2 SE gólt szereztem és megyek 0-2-re. Bár most visszahúzódtunk és nem hiszem, hogy ki tudom húzni :(
Az esélytelen meccsem elég érdekes fordulatot vett, amikor 2 SE gólt szereztem és megyek 0-2-re. Bár most visszahúzódtunk és nem hiszem, hogy ki tudom húzni :(
A bajnoki meccsemen ma valószínûleg kikapok idegenben.
De hogy ne legyek elkeseredve, kaptam egy ilyen ifit:
Orlandó Jordáki (120429100)
15 éves és 29 napos, következõ születésnap: 2012-06-01
Technikás
Védekezés: max középszerû
játékszervezés: jelenleg középszerû
Remélem magas lesz a játékszervezés vége, köv meccsen ki is derítem.
De hogy ne legyek elkeseredve, kaptam egy ilyen ifit:
Orlandó Jordáki (120429100)
15 éves és 29 napos, következõ születésnap: 2012-06-01
Technikás
Védekezés: max középszerû
játékszervezés: jelenleg középszerû
Remélem magas lesz a játékszervezés vége, köv meccsen ki is derítem.
<#shakehead>#shakehead>
#21063 Sysfox: Hat hianyozni is fog a csapatbol az a plusz kiemlkedo jatekszervezes, meg a vezetoi kepesseg! De az uj csatarral ket szintet emelkedett a kozepso tamadasom. Az lenne az igazi, ha mindharmukat jatszathatnam!:)
#21063 Sysfox: Hat hianyozni is fog a csapatbol az a plusz kiemlkedo jatekszervezes, meg a vezetoi kepesseg! De az uj csatarral ket szintet emelkedett a kozepso tamadasom. Az lenne az igazi, ha mindharmukat jatszathatnam!:)
Én pedig Juillardot nem adtam volna el... :)
Jó vezetõi képessége van, és a középszerû tapasztalata már nincs messze a jótól, ezért ideális edzõjelölt, és annyira nem is rossz, játszhatna az elsõ csapatban még.
Jó vezetõi képessége van, és a középszerû tapasztalata már nincs messze a jótól, ezért ideális edzõjelölt, és annyira nem is rossz, játszhatna az elsõ csapatban még.
Azokat miert adnal? Edzem oket tovabb! Duckert is csak azert adom el, mert titani folott mar baromi lassu a fejlodes, en csak eddig szoktam edzeni oket. A ket belso tud atadni, jol fejelne, sokkal tobbet tudok majd ertuk kerni.
Ezt a fiatal sracot igazoltam Nikolic melle!
Ha elviszik az atadon levo jatekosaimat, akkor beruhazok egy Woolfenden-hez hasonlo szelsobe. Igy szamitasaim szerint lesznek kiemlkedo-remek-kiemlkedo tamadasaim, jo-remek kozeppalyaval. Kovetkezo szezon elejere a vedekezesm is ujra eleri a lenyugozo szintet. Nem lesz itt gond(remelem)!<#nevetes1>#nevetes1>

Ha elviszik az atadon levo jatekosaimat, akkor beruhazok egy Woolfenden-hez hasonlo szelsobe. Igy szamitasaim szerint lesznek kiemlkedo-remek-kiemlkedo tamadasaim, jo-remek kozeppalyaval. Kovetkezo szezon elejere a vedekezesm is ujra eleri a lenyugozo szintet. Nem lesz itt gond(remelem)!<#nevetes1>#nevetes1>

Ja, és MOST ilyen, a következõ meccsen már nem ilyen lesz, mindig az adott ellenfélhez igazítom. Ez egy alapfelállás, nem minden meccsen így állok fel.
Jakuza, ennyit számít az átadás? Nekem megfelelõ-jó általában mindenkinek, a fiatalabbaknak középszerû. Mert akkor ráállok én is!
Jakuza, ennyit számít az átadás? Nekem megfelelõ-jó általában mindenkinek, a fiatalabbaknak középszerû. Mert akkor ráállok én is!
Nekem ilyen nagyjából, de ez nem a legerõsebb, mert 2 stabil kezdõm is gyenge formában van, õket most nem tettem be a csapatba. Az elõzõ állapot is látszik, az a széleken támadással, a középsõ támadás két szinttel gyengébb úgy, és 0,75-tel erõsebb a szél. Nem éri meg, tisztán látszik!

Mindket fo taktikam varazslatos szinten. De a sok atadas edzes segit. Kozeppalyat edzek a szezonok 2/3-ban es atadast az utolso harmadban 5-5-0 felallassal 18 ember tamadas epites edzesevel, altalaban. Igy vannak olyan jatekosaim, akikeknek az atadas skillje kiemelkedo a masodlagos skillje, de lathato a kepen is a csataromnak ragyogo a skillje es a tobbsegnek is legalabb jo-remek.
Nekem a taktikam meg nem jart vilagklasszis felett, pedig mar tobb mint egy szezon ota csak a szelso jatekra koncentralok.
Szimplan olyan jatekosokkal, akiknek jo az atadas masodlagos skillje es a magas taktikaval.
En az atadast es a jol fejelest reszesitem elonyben egy hatvednel.
Hat, ahogy nezem egy nagyszeru szelso jatekkal rendelkezo csatar nem sok extrat ad hozza a szelso tamadashoz... Erdekes.
Ugy tunik igazatok van, jobban jarnek egy Nikolichoz hasonlo csatarral.
Hat, ahogy nezem egy nagyszeru szelso jatekkal rendelkezo csatar nem sok extrat ad hozza a szelso tamadashoz... Erdekes.
Ugy tunik igazatok van, jobban jarnek egy Nikolichoz hasonlo csatarral.
Amióta semleges edzõm van, azóta nekem is simán jó-remek támadásaim vannak, esetenként nagyszerû, bár az leginkább széleken támadás esetén.
Ezeket ragyogó-lenyûgözõ csatárokkal érem el, megfelelõ-jó átadással, középszerû játékszervezéssel. A szélsõjátékuk csapnivaló, ezért kérdeztem, hogy ez mennyit számít, ha szélre nyilazom õket, de nem kaptam eddig választ!
Árky pl. lenyûgözõ, de erõteljes, ezért esõben 7-7,5 csillagot játszik.
Ezeket ragyogó-lenyûgözõ csatárokkal érem el, megfelelõ-jó átadással, középszerû játékszervezéssel. A szélsõjátékuk csapnivaló, ezért kérdeztem, hogy ez mennyit számít, ha szélre nyilazom õket, de nem kaptam eddig választ!
Árky pl. lenyûgözõ, de erõteljes, ezért esõben 7-7,5 csillagot játszik.
"Rajta kivul meg egy hatvedem rendelkezik megfelelo jatekszervezessel."
Nekem az összes! :D
Na jó, majdnem! De a középszerû az alap, az alatt nem is veszek hátvédet, kevés kivételtõl eltekintve.
Nekem az összes! :D
Na jó, majdnem! De a középszerû az alap, az alatt nem is veszek hátvédet, kevés kivételtõl eltekintve.
Nezegetem az ertekeles elorejelzest, es lehet tenyleg jobban jarnek ha Juillard helyre vennek egy verbeli csatart, olyamsit mint Nikolic.
Most neztem, hogy neked jo-remek-kiemlkedo tamadasaid vannak. Nem rossz! Hogy hoztad ossze, milyen jatekosokkal?
Ha a titani Ducknert eladnam, akkor 400 milla utne a markomat, viszont igy nem kicsit gyengulne a vedelmem. Juilliard meg most is 300 korul menne el, tehat lenne penz az erositesekre. Lehet szombaton kirakom es veszek egy masik csatart, csak talajak a kov. forduloig egy masikat!:)
Ha a titani Ducknert eladnam, akkor 400 milla utne a markomat, viszont igy nem kicsit gyengulne a vedelmem. Juilliard meg most is 300 korul menne el, tehat lenne penz az erositesekre. Lehet szombaton kirakom es veszek egy masik csatart, csak talajak a kov. forduloig egy masikat!:)
Edzest valtani most meg nem szeretnek! Viszont ha most kezdenem a jatekot, akkor valoszinuelg csatarokat edzenek.
Juillard nem olyan rossz gyerek: kiemlkedo jatekszervzes, kiemlkedo golszerzes es remek atadas. Vedekezo csatarkent 0.50-et ad a kozeppalyahoz, pontosan ezert vettem, hogy erositse a kp.-t!
Nikolic: vilagklasszis golszerzes, ragyogo atadas, jol fejelo spec. Ot igazabol alapon kellene hagynom, ugy 7-8 csillagot hoz.
A jovendobeli csataromnal azert tartanam fontosnak a szelso jatekot, mert ha szelre iranyitom, akkor 1-2 szinttel megdobja a szelso tamadasomat. Mint irtam, csak egy oldalon tudok elerni szamomra elfogadhato(kiemlkedo-lenyugozo) tamadast, ezert ragaszkodom a szelso tamadashoz. Alap taktikaval talan megfelelo-jo-jo tamadasaim lennek, ez ezen a szinten mar nagyon keves lenne, ezert torekedek arra, hogy akkor legalabb egy oldalon tudjak egy "eros" tamadast osszehozni!
A heten egy 17 eves es 40 napos olasz hatvedet vettem, jol fejel, megfeleloen vedekezik, es jol szervezi a jatekot. Valamit majd o is hozza fog adni a kozeppalyahoz. Rajta kivul meg egy hatvedem rendelkezik megfelelo jatekszervezessel.
Juillard nem olyan rossz gyerek: kiemlkedo jatekszervzes, kiemlkedo golszerzes es remek atadas. Vedekezo csatarkent 0.50-et ad a kozeppalyahoz, pontosan ezert vettem, hogy erositse a kp.-t!
Nikolic: vilagklasszis golszerzes, ragyogo atadas, jol fejelo spec. Ot igazabol alapon kellene hagynom, ugy 7-8 csillagot hoz.
A jovendobeli csataromnal azert tartanam fontosnak a szelso jatekot, mert ha szelre iranyitom, akkor 1-2 szinttel megdobja a szelso tamadasomat. Mint irtam, csak egy oldalon tudok elerni szamomra elfogadhato(kiemlkedo-lenyugozo) tamadast, ezert ragaszkodom a szelso tamadashoz. Alap taktikaval talan megfelelo-jo-jo tamadasaim lennek, ez ezen a szinten mar nagyon keves lenne, ezert torekedek arra, hogy akkor legalabb egy oldalon tudjak egy "eros" tamadast osszehozni!
A heten egy 17 eves es 40 napos olasz hatvedet vettem, jol fejel, megfeleloen vedekezik, es jol szervezi a jatekot. Valamit majd o is hozza fog adni a kozeppalyahoz. Rajta kivul meg egy hatvedem rendelkezik megfelelo jatekszervezessel.