Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
1-0 eddig, vesztésre állok azért még a meccs nagy része hátra van, a feljutás már tuti így is

anno 1987

LoSA
Remélem, hogy a mai meccsen nyerni fogok, csak az a gond, hogy a csoport 2.-al fogok játszani, így nincs sok esély rá! <#confused>

banok
ha ma nyerek akkor biztosan feljutok a IV. osztályba - ismét.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

most már tök mindegy, hogy nyerek-e az utolsó meccsen, stabilan megvan az ötödik hely<#eljen>
kovacsgeri
Sanszos, hogy lesznek ma leállások, mert most is 63 000 felhasználó van hattricken.

matthias92
Sok sikert mindenkinek a szezon utolsó meccsére. Én vszeg nyerek. Jólenne, ha a harmadik kikapna, akkor megörökölném a helyét. Reménykedünk. 😊

csak papírom, ahogy nézem. elég valószínûtlen, hogy a Stradi SC nyerjen, pláne nem jó sok góllal...
Tono34
Érdekes meccsem lesz nekem is. Lehet akár a 4. is de ki is eshetek, ha a meccsek úgy alakulnak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kazai21
Még egy kicsit parázok,hogy hogyan fogok szerepelni a VI.osztályba remélem azért lesznek kisebb sikereim😊

De le is kopogtam.

Mi equipo favorito: Real Madrid

gabber_saviola
Uhh, látom nálatok tényleg rangadó lesz a feljutásért. Kívánom, hogy gyõzelemmel érjen véget a mérkõzésed.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

köszi, jó lenne. 😛

hát az... sajna elfeljtettem, hogy egy idióta topikba írok, meg nem is a témára válaszolva írtam...
gabber_saviola
Köszönöm. Te meg gyorsan és megerõsödve juss vissza a hatodba!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kazai21
Én is szurkolok😊

én szurkolok! <#eljen>
gabber_saviola
Én azonos pontszámmal állok a 2. helyen. Remélem most az utolsó fordulóban bukik az elsõ, és megtörténik a helycsere.

Hát én nekem már mindegy hogy nyerek vagy nem,de a többieknek sok szerencsét!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

gabber_saviola
Sok sikert mindenkinek, az év utolsó meccsére! Külön szorítok azoknak, akik a bent maradásért vagy a feljutásért harcolnak ma. Hajrá, mutassuk meg, mit tudunk! <#eljen>

kazai21
Köszönöm.<#puszis> Amúgy sima ügy lesz feljtuni.

Még a B csapattal is megvernénk õket de az A-t állította fel Magic Boy😄

JimKirk
Ezjoez!
JimKirk
Sok szerencset a Burkusnak es a Hard Madridnak a feljutas kiharcolasahoz!

Kazai meg ne probalj ne feljutni!😛
eladó, hetedosztályba tökéletes:

Eligio Bernocchi (248493223)
TSI: 990
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Játékszervezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ

Határidõ: 2009-12-15 11:10
Kikiáltási ár: 1 000 eFt
kazai21

JimKirk
Na latod ezt nem tudtam, hogy egyenin lassabban fejlonek! Beallitom az edzes ugy ahogy mondtad!
jhetedikj
Jövõ hétre szabad vagyok egy barátságos meccsre.<#vigyor2>

anno 1987

jhetedikj
"En ugy tudtam, hogy ha egyeni edzes van beallitva akkor az osszes palyara lepo jatekos megkapja a posztja legfontosabb fokepesseget."

Na ja azt tényleg megkapja, de úgy jóval lassabban fejlõdik. Amúgy ha van egy jó játékosod érdemes õt edzeni mindig, mert ha eladod azzal az egyel több pénzhez jutsz mintha kiképeznél egy csomó közép szintû játékost. Kár, hogy 17 már elmúlt.

anno 1987

JimKirk
Koszonom a kielegito valaszt!

En ugy tudtam, hogy ha egyeni edzes van beallitva akkor az osszes palyara lepo jatekos megkapja a posztja legfontosabb fokepesseget. Ezert gondoltam azt, ha huzamosabb ideig jatszatom a szelen, akkor a szelsojatakat maxolni tudnam, majd utana berakom kozepre es johet a jatekszervezese is!
jhetedikj
Állítsd át az elsõdleges edzést szélsõjátékra, a másodlagos edzést pedig játékszervezésre a srácot pedig játszasd szélsõként, így mindkét edzést fogja kapni( az elsõdleges és a másodlagost edzéseket felcserélheted, attól függ melyiket akarod elõbb maxoltatni, de ha berakod középre úgy nem tudod edzeni a szélsõjátékát) amúgy jó kis játékos.

Így gyorsabban fog majd fejlõdni.😊

anno 1987

gabber_saviola
médzsik te össze vissza edzel mindenkit? vagy minek akarsz egy ifit felhozni, aki lent megkapja az edzést fent meg nem....nem értem

Magic Boy
Jenõ Csiszár (243188107)
20 éves és 70 napos, következõ születésnap: 2010-01-22
Forma: középszerû, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2009-07-25 óta (10/39), 1sz 3h 6n)
TSI: 3 250
Fizetés: 378 eFt/hét 6 048 Ft / season
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 7/20 jó
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális

Õ lenne az a kapus.
Ha eladom akkor feledzem remekre. (nem sok kell már neki)

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Ja. <#vigyor0>

Magic Boy
Egy kérdés!

Fel tudnám hozni az ifiben 7 csillagot tudó fiatal kapusomat és így el tudnám adni a jelenlegi kezdõ kapusomat amivel "némi" pénzhez juthatnék a holtszezonban elszabaduló árak okán.

Szerintetek felhozzam?

mert a védelmet edzem 😄
kazai21
És amúgy a csapatnév változtatás az pénzbe kerül?

Magic Boy
Bivaly erõs a védelmed, de miért nem játszol 3-5-2-õt, hogy javuljon a középpályád és a támadójátékod?

kazai21
<#vigyor3>

Magic Boy
Nyugi jó kis csapatod van és a nyáron följavítjuk a csapat formáját.

kazai21
Akkor biztos jól meg gondoltuk ezt a feljutást?😊

na lassan végére ér a szezon, most sikerült bentmaradnom, a védelmem eléggé erõsnek érzem, viszont vennem kell most majd egy belsõ középpályást, vagy lehet, hogy kettõt is 😄 meg csatárra lesz még szükségem azt hiszem, mert a következõ szezon rohadt nehéz lesz :S
JimKirk
elsoeleges edzes: egyeni
masodlagos edzes: atadas
JimKirk
Arra tudja valaki a valaszt, hogy ez a jatekosom miert nem fejlodik? Legalaabb 4 hetig jatszottam szelsokent de kozepszerurol az istenert sem akar tovabb fejlodni a szelsojateka! Most beraktam kozepre, hogy legalabb a jateszervezese javuljon!
JimKirk
Alap!<#vigyor2>

#10636: Hat jah, akkor annyi lett volna a karacsonyi ajandekomnak!😄
na az jó! <#eljen>
gondolom csíteltél, csak azért nem szállt el a többi is! <#beka3>
kovacsgeri
Nem merem olcsóbban kitenni, mert annyira áron alul viszik el pár játékosomat... Ha nem viszik el ezt a pár játékost, akkor megtartom õket. De annál többet érnek, hogy 50-60%ot kapjak értük.

Magic Boy
Alaposan túláraztad õket mondhatom, de mivel szezon vége van így szerintem elviszik õket.

kovacsgeri
Én most kitettem pár játékost átadóra, akikkel már nem számolok jövõ évtõl, remélem megveszik õket, kb árbecslés átlagáron van az összes.

Magic Boy
Nyugi a kapus srác akit átadóra raktál minimum 20-25 milliót ér.
És a hétvégi meccsedbõl is jön jó pár millió.

kazai21
ejj de lekopasztom magam😞

Lehet el kell majd adni 1-2 játékost,hogy legyen majd pénz.

matthias92
hat darab remek játékszervezésû játékos. fejlõdgetünk gyerekek, fejlõdgetünk. Nagyszerûig megsem állunk, aztán meg mindenkit legalább jó átadásig edzetek. Bár a jó átadású kp-mat (remek játékszervezéssel, aki már a kezdetek óta a csapatom tagja... 😄) szntem kiemelkedõ átadásig fogom edzetni. igaz 25 éves már. :S

Rudee
Kihívva.

Szar Bayern, szar Bayern :)

2-1 bari meccsen oda!Valaki egy barátságost?

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!