22246
Hattrick
-
#13000 Szerintem pont ilyenkor nem szabad vasrolni mert baromi dragak a jatekosok!:)
Most eladni kell!:D -
#12999 Hajrá!
Mindenkinek sikeres, áron aluli erősítéseket kívánok a holtszezonra! Én szerintem csak védőket, és egy csatárt próbálok vásárolni. :)) -
#12998 Kellemes!:) -
Valti98 #12997 Nálam szinte teljesen új keret van -
#12996 Az eddigi kapusedzés helyett váltok középpályások edzésére. Szóval mondhatni igen, hamarosan felvásárolom majd a 17-18 éves reménységeket.:D -
#12995 Fiatalítasz? -
#12994 ezeknek a barátságos meccseknek igazából nincs komoly tétje, majd a kupa és bajnoki meccseken kell jól szerepelni:)
Nálam is kiárusítás van minden játékos 0 eFt áron! Most nem részletezem úgy is megtalálja aki meg szeretné nézni őket, főleg középpályások és szélsők. -
#12993 köszi (:
megvan a jövőheti meccsem is, ott a cél az, hogy 10-nél többet ne kapjak és esetleg rúgjak gólt :D -
#12992 Grat! -
#12991 -
Rudee #12990 Elvitték a kitett játékosok zömét:
Vargha 110.000e
Hári 2.500e
Szabó 10.000e
Angyal 47.000e
Loccioni 62.600e
Ezzel van 375.000e a számlán, jöhet 1-2 erősítés. -
geo91 #12989 ma 6-kor jár le a licit, ajánlom mindenkinek, a hetedosztályban húzóember lehet, hatodban nagyszerű csere -
#12988 na megvolt az első mérkőzésem, nem gondoltam volna, hogy nyerek :)
FC Color Dem - Kabai Meteorit 2-0 (0-0)
1 - 0 Krisztián Pérez 57'
2 - 0 Brendon Kondás 86' -
#12987 Lattam mar egy ideje,tok pofas. -
#12986 Wow
Nézzétek az ifiakadémiánál az új csapatbeállítás menüt!!!
Innentől az ifimeccseken a vadiúj mérkőzésmotor is be van élesítve. -
BlancoMark #12985 Kitettem a kezdő csapatomból hat játékost áron alul. A leggyengébb játékos is minimum kiemelkedő a posztján.
Miskolci VSE (1645795) -
#12984 A fiatalok edzésénél a vezetői képesség nem jelent semmit, az csupán a csapatszellemet javítja.
Az ugyebár alap, hogy jó edzőre van szükséged az edzéshez, viszont nem mindegy, hogy mennyiért jutsz hozzá.
Az én módszeremmel kijön egy jó edző, megfelelő vezetői képességgel 100 000e Ft-ból, míg hogyha te toborzod, akkor egész pontosan 351 700 eFt-ba kerülne.
A játékos tapasztalatától függ, hogy mennyiért tudod őket jó edzővé konvertálni. -
#12983 attól függ, hogy mit akarsz
a magas vezetői képesség arra jó, hogy meccsről meccsre jó lesz a csapatszellem, és jól teljesítenek a játékosok,
a tapasztalat meg a játékosok fejlődését segíti, gyorsabban fejlődnek edzéskor
ha belső játékosból csinálsz edzőt, akkor a tapasztalat határozza meg, hogy milyen edző lehet belőle, (minél magasabb tapasztalat annál jobb)
a vezetői képesség meg olyan amilyen, nem befolyásoló tényező edző toborzásnál, de célszerű ennél is egy magas érték
nekem ez jött le a szabályzatot olvasva -
#12982 kész feladom. -
#12981 edzés szempontjából az a jó, ha remek egy edző (minél nagyobb tapasztalata legyen)
a vezetői képesség a csapatszellemet befolyásolja
szóval fiatalok edzéséhez fontosabb talán egy remek edző, de a csapatszellem megtartásához viszont a vezető képesség kell,
szóval szerintem a tapasztalat nyom a latban főleg(de kinek mi...) -
#12980 idézek abból, amit bekopiztál ide: "Tehát egy tapasztalt, magas vezetői képességekkel rendelkező játékos igazi aranybánya számodra! "
szóval maradjunk annál, hogy a vezetői képesség az elsődleges, amit nézni kell. -
#12979 nem azt írtam, hogy mi a fontos, hanem azt, hogy mi nyom jobban a latban. -
#12978 Koszkosz -
#12977 Így igaz, érdemes. Mikor edzőt akarsz váltani, akkor ott a kiválasztásnál mutatja is, hogy kiből milyen edzőt lehet kinevelni. -
#12976 Ha egy játékosból képzel edzőt, megtartja a vezetői képességét. A játékos tapasztalata meghatározza, hogy mennyire jó edző válhat belőle, illetve minél jobb a tapasztalata, annál olcsóbb a képzése. Tehát egy tapasztalt, magas vezetői képességekkel rendelkező játékos igazi aranybánya számodra! Viszont csak olyan játékost képezhetsz edzővé, aki már egy teljes szezon (16 hét) óta a gárdád tagja.
Nekem ebből az jön le hogy a tapasztalat a fontos.
-
#12975 Erdemes tehat oreg playakat keresni akiknek magas a vezetoi tapasztalata?Abbol siman egy ido utan lehet edzot faragni?Csak mert az en jo edzom is nemsokara el fog faradni,egy eve edzi a fiukat. -
#12974 edzőnél a vezetői képesség nyom a latban, azaz egy megfelelő vezetői képességgel sokra nem mész. -
#12973 Most van egy jó/pocsék edzőm, de gondolok a jövőre, uh vettem egy ilyen játékost:
Torkild Andersen (44984295)
35 éves és 67 napos, következő születésnap: 2010-05-21
Danmark
Forma: jó, erőnlét: középszerű
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata kiemelkedő, és megfelelő vezetői képessége van.
+1 éve vettem egy hasonló játékost, ő már ragyogó/megfelelő, és akár most alkalmazhatnám is -
#12972 sokan kiléptek az ifibajnokságomból... 4-en maradtunk csak. tudtok vmi jó ifiligát ahová már csak 1-2 csapat kell? -
#12971 Neked először is egy jó/csapnivaló edző kellene és edzhető fiatalok valamelyik fő posztra. -
Valti98 #12970 legújabb vételem, egy rutinos védő lett.
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
400 eFT-t megért...
igaz 33 éves de pár évig elmegy -
#12969 holtszezonban mindig felmennek az árak, így lesz ez most is, ha meg nem viszik el, akkor majd kirakom olcsóbban, ha meg nálam maradnak, akkor meg cserébe jók lesznek...
próba szerencse...:) hátha valaki mellényom :) -
#12968 hát én is szoktam balek lenni, de aki az utsó kettőt megveszi ennyiért, az is az lesz...:D -
#12967 volt pár töltelékjátékos a csapatban, többnyire fiatalok, gondoltam kirakom őket, nálam úgysem játszanak, kirúgni meg mégiscsak pocsékolás lenne...:
Virgil Borgulya
Dániel Fekete
Tamás Gér
Pascal Hengl
Ő idősebb (32), de tulajdonságai magasabbak, és az ára hasonló a többiekéhez!!! VII. osztályba tökéletes..
István Geress
Dávid Rosza
Antal Geress
Máté Boday
Itzhak Tzemah
Szintén idősebb (28), magas tulajdonságokkal. VII.-VI. osztályba is elmegy sztem...
Kicsit komolyabb játékosok:
Izhar Slupsky
Hans Gerd Moisling
nohát ők lennének.. -
#12966 gratula :) -
#12965 üdv mindenki
én is ebben a szezonban kezdtem, sima volt :)
-
#12964 A szurkolói klub nem nő a végtelenségig, sőt, akár csökkenhet is, attól függően, hogy miként teljesít a csapat. Minden osztályban van egy úgy nevezett szurkolói létszámstop, amely egy klub teljes szurkolói taglétszámának durva becslése. Amint a szurkolói klub eléri ezt az értéket, csökken a klubhoz csatlakozni kívánó tagok száma, sőt, egy idő után épp csak csörgedeznek az új szurkolók. A szurkolói taglétszám maximumát nem lehet tudni. Mindenesetre minden magasabb osztálynak nagyobb a létszámstopja, mint az alatta lévőé.
Most nekem is 11 jön mámoros szintnél. -
AdamBeyer #12963 az tényleg érdekes, lehet hogy osztályonként van egy maximális limit.
nálam most 2 meccs óta karneváli a hangulatuk és heti 11 jön, 5 szóvivővel és csak hármat nyertem zsinórban.
a 16 szurkoló meg gondolom annak tudható be hogy most kezdte a játékot. -
#12962 Az mikor derül ki, hogy ki melyik csoportba kerül? -
#12961 Na akkor most vagy a VI.132 vagy a VI.725 csoportba fogok feljutni.
Remelem a masodikba mert az sokkal konnyebb, bar ahogy eddigi utja alakult a csapatnak valoszinusitem, hogy az elso csoportba sorsol es akkor megint kutya kemeny lesz, mert sok 4ezer feletti sot 7ezer feletti TSI-s van a csoportban mig a masikban csak az elso eri el a 4k-t es a 3.-7. helyezettek is csak 1k TSI kornyeki erosseguek.