Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Geo: szorítok, hogy annyiért vigyék el a játékosod amennyit kapni szeretnél érte.
19 éves és 9 napos
Népszerû fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
TSI: 1 230
Játékszervezés: 8/20 remek
Kikiáltási ár: 20 000 eFt
Határidõ: 2010-01-06 20:07

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csapat (teljes TSI) 343 860
Csak gratulalni tudok azoknak akik kitalaltak ezt a kupasorsolast, hogy IV osztalyu csapatok VII. osztalyu botcsapatok ellen jatszanak. 😄
Mivel gyenge volt a védelmem így nekem megérte.
Csillagjai a HO szerint jelenleg:
Védõ: 3.19
Szélsõvédõ: 3.12
Védekezõ Középpályás: 3.62
Középpályás: 3.49
Szélsõ középpályás: 3.22
visszaigazoltam.
Én a B csapattal állnék ki, hogy kapjanak õk is edzést.
Amúgy kihívtalak ifi barátságosra kupaszabályokkal pénteken 9.45.-re.
...a reményhal meg utoljára

hungeo 3 - 2 Gloriett (266358048)
1 - 0 Hèctor Sumalla 3'
2 - 0 Bert Sørensen 8'
3 - 0 Bert Sørensen 16'
3 - 1 Adam Turner 25'
3 - 2 Valter Frisenda 74'
labdabirtoklás:
63% - 37%
67% - 33%
teltház volt:
[i]"13500 nézõ szurkolt kedvenc csapata mellett a kedvezõ idõjárásért is, ugyanis a város szívében fekvõ HunGeo FC Arena felett riasztó fellegek gyülekeztek."
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
jövõ héten egy még nehezebb ellenféllel de végre otthon játszok, kell a lé
FTCL - Viola Stoners United 2 - 3
menetelek tovább...

A vegeredmeny 3-2 az ellenfelnek.Mindegy,legalabb a masodik sor vedom is kapott edzest + szep bevetel volt a ket idei kupameccs.
ha kicsit jobb csapattal állok ki, bõven nyerek, ígycsak 1-0... vége a szereplésnek 😄
Én viszont a legjobbakkal se nyerhettem volna.
A lényeg, hogy élvezd a játékost és megtaláld benne a számításaidat.
Geo: Ebbõl a csoportból még neked is kötelezõ följutnod.<#ravasz1>#ravasz1>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A Leeds simán elsõ lesz, de ha jól igazolsz, akkor 2. simán lehetsz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy, ha Firefox a böngészõd akkor ajánlott a Foxtrick nevü kiegészítést telepíteni.
The requested URL /alltid.org was not found on this server.
Tyúkszembrigád - Nueva Guardia 4 - 3
Kupamerkozesen sikerult kivernem egy erosebb VI. osztalyut.
2:2-nel behozott egy 87k TSI-s csatart (tudni kell, hogy nekem meg 4k-s jatekosom sincs), csak valamit kihagyott a szamitasbol, hogy az en kozeppalyam erosebb volt igy nekem volt tobb helyzetem 😄
Igy jar aki nagykepuen nem az legerosebb jatekosait szerepelteti mar kezdeskor a gyengebb csapat ellen, mert azt hiszi igy is siman nyer.

Tegnap vettem egy közel 5 csillagos (4.7) csatárt, aki a holnapi kupameccsen mutatkozik majd be. Remélem beválik.
Elsõ bajnokit az V. osztályból visszaesõ ellen 3-1re elbuktuk idegenben, de szerintem a dobogó idén se lesz lehetetlen cél.
Majd vmikor a szezon közepe felé igazolok újra, már ha szükséges. Most van 4-5 olyan fiatalom, akiket szeretnék egyre jobbá edzeni. A selejtektõl meg megválok. 3 játékos most is eladó, közülük Babó a leginkább használható VII. osztályban.
Holnapi kupameccsre visszatérve: nyerhetünk holnap, bár kicsit felforgattam a kezdõt. Kb 2x több az össz és az átlag TSI is nálam, mint a Bébibogyó csapatánál. Bízom benne, hogy a pályán is kijön az eltérés.
Szar Bayern, szar Bayern :)

Bár egy jó edzõvel még játékost is lehet belõle faragni. (jelenleg 2.89-es középpályás ami kevés)