Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
itt kell csinálni kódot.
aztán a stadionméretezõ oldalon beírod a felhasználó neved és a biztonsági kódod. ne a jelszót!
Mcfrost:igen,userid kell es a titkos kod.Lehivja az adatokat es annak megfeleloen szamolja ki az optimalisat.(ahogy nekem mondtak)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nekem 20277-est javasol (nincs rá pénzem), ha mindent bekapcsolok neki.
És a fejlesztés szükségességét jelzõ sáv maximumon van.
Arenaoptimizer
Szar Bayern, szar Bayern :)
Viszont 3500hellyel bovitjuk a stadiont,erre ment el a maradek sporolt penz.Kiraktam 4fiatalt TL-re,lovesem nincs hasznalhato e barmelyik.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

egész pontosan itthttps://www.facebook.com/ferfiklubb/
még valami jó kis online focimenedzsert nem tudtok ajánlani?

Erik Vincze (273440089)
Magyarország 18 éves és 111 napos, következõ születésnap: 2010-01-18
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Öntörvényû ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-01-16 óta)
TSI: 220
Fizetés: 66 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Határidõ: 2010-01-20 17:37
Kikiáltási ár: 250 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ja és legjobb játékosom lesérült
jövõ héten viszont elindul a szekér remélem
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Nyert a tartalékcsapatom, méghozzá úgy, hogy 53 percig emberhátrányban játszottak és laza játék volt megadva.