22246
Hattrick
  • gercse
    játékosra rákatt, és átigazolások a jobb oldalt (árbecslés felett)
  • alratar
    Ezt az összehasonlítást, hol lehet tetten érni?
  • gercse
    attól függ hány éveset akarsz
  • geo91
    100 alatt jó vétel akkor egy remek kapus?
  • kovacsgeri
    100 millából egy remek kapusra futja, ha jókor böngészed a piacot. Én is most adtam el a kapusomat, úgyhogy nekem is a cserekapus lesz egy darabig, aki megfelelő.
  • geo91
    nem igazán találtam új kapusnak valót a piacon, szóval a holnap spanyolországi vendégjátékra beraktam az edzőm a kapuba.

ha van eladó kapusotok 100 milláig, jelezzétek!
  • geo91
    mázli volt, mindegyik tök más napszakban lett kitéve, nem is tudom melyik pontosan mikor...
  • Zenszkij
    Grat hozzá. Most nem nagyon mennek a középpályások, ügyes voltál. Mikorra raktad ki, hogy lejárjon?
  • Fabio Capello
    Rottyantott Csirke FC-Rynart FC 4:1

1 - 0 Ninni Migliaccio 38'
    1 - 1 Líber Rodríguez 39'
    2 - 1 Przemys³aw Szwagierek 40'
    3 - 1 Massimiliano Tarani 47'
    4 - 1 Gaudantas Raketis 50'
    sérült Spiridon Apostolescu 34

Köszi a meccset! :)
  • kazai21
    Rottyantott Csirke FC-Rynart FC 4:1

Capello: Köszi a meccset.
  • geo91
    az elmúlt 3 napban eladtam 3 játékosomat is, két remek kp-t (kadir, haldrup) és egy jó kapust (gamlieli). mindegyik áron felül kelt el, nem panaszkodom. az utóbbi kettőt csak kitettem 50-50 milláért, hátha megveszi valaki hát megvette. most, hogy pénz állt a házhoz veszek egy fasza kapust és ha még marad egy kicsi pénz, egy új 17 éves kp-t.

• alratar
    Ha nincs olyan amelyiknek két megfelelő skillje van, rúgd ki.
  • jhetedikj
    azokat rúgd ki nyugodtan nem érnek semmit
  • adenin2
    Köszi a tanácsokat, és a 44 játékosaim közül sok a fiatal, akinek kevés a TSI-je azokat kidobjam? Mert kitettem átadólistára a fél csapatom többséget(0 kezdő licittel) és nem sokat vettek meg, próbálkozzak majd később még az átadólistával vagy dobjam ki őket?
    HA majd valaki ráér az írhatna véleményt illetve válaszolhatna az első két hozzászólásomra is: #14779, #14780
  • kovacsgeri
    Üdv!

Megnéztem a csapatodat, az észrevételeim:
    - remek edződ van, érdemes ezt kihasználni! csak egyfajta edzést csinálj hosszabb ideig, ne nagyon változtass
    - 17-18 éveseket vegyél olcsón, és azokat tedd az edzett posztokra (nagyon gyorsan fognak fejlődni)
    - 44 játékosod van a keretben, ennek a fele is bőven elég
  • adenin2
    Bocs, de mivel csak a 3. hozzászólásomnál írtam be helyesen( 1.nél csak kódokat írtam 2. ban nem volt szóköz, a 3. volt a jó)
    On: Nekem az a gondom az egésszel, hogy mikor néhány átigazolásnál kinézek egy jó játékost az átadólistánál és ránézek az árára, hát sokan teljesen irreális árat kérnek érte, ami nem jó. Különösen fiatalokért kérnek néha túl sok pénzt.
    Ti tényleg milyen edzéseket csináltatok eddig? Én eddig játékszervezés és támadásépítés, átadás
    A másik kédésem ti milyen mecstaktikával mentek? Én általában középpen támaddással megyek
  • alratar
    A nevem alratar!

Ha nem megy, ott van a Válasz erre opció.
  • geo91
    nem kell minden hsz-edbe beleírni a csapatneved, főleg, hogy már ott virít a logófejléceden.
  • adenin2
    Adenin2 (1644230) VI.684 (72475)
    Altrator talán megveszik mivel még fiatal és fejlődhet még, de nagyobb eséllyel vennék meg, ha rendelkezne valami specialítással.
  • alratar
    Ugye? :)
  • adenin2
    Adenin2(1644230) VI.684 (72475)
    Most néhány játékosomat elkezdtem eladni a legfurcsább eladásaom:
    Elek Fábry 31 éves és 14 napos TSI: 340 és ezért kaptam 10 000 eFt én ezért a játékosért amit kitettem semmit sem adtam volna itt meg 10000-kaptam érte ami szerintem sok.
    A másik dolog van egy játékosom messze a csapatom legjobbja(persze már nem TSI-ben)
    József Skaliczky
    30 éves és 110 napos, TSI = 7 670
    Forma: jó, erőnlét: jó
    Tapasztalata megfelelő, és gyenge vezetői képessége van
    Védés: pocsék
    Védekezés: csapnivaló
    Játékszervezés: kiemelkedő
    Szélsőjáték: pocsék
    Átadás: remek
    Gólszerzés: csapnivaló
    Pontrúgás: katasztrofális
    2010-07-03 (Középpályás)
    Szerintetek eladjam vagy még játszassam egy évet még mivel ő kapja a legtöbb csillagot még mindig?
  • adenin2
    1644230 72475
    20000 e Ft? talán megveszi valaki, de lehet kicsit drága
    Most írok ide először, régóta játszok, de először veszem komolyabban a szezont először is pénzt gyűjtöttem és 2 éve vettem egy játékost aki nagyszerű tapasztalattal rendelkezik és edzővé tettem(Egy remek edző, aki támadó szellemű Öntörvényű ember, aki higgadt és balhés. Tapasztalata nagyszerű, és középszerű vezetői képessége van) Jó döntés volt szerintetek? Eddig elég jól jött mivel mindenki gyorsan fejlődött.
    1 hónappal ezelőtt vettem egy játékost 51000 e Ft-ért: 1 hónap után így néz ki: Forma: jó, erőnlét: jó
    Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
    Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.

TSI: 3 010
    Fizetés: 305 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    Specialitása: Technikás

Védés: katasztrofális
    Védekezés: pocsék
    Játékszervezés: nagyszerű
    Szélsőjáték: gyenge
    Átadás: gyenge
    Gólszerzés: gyenge
    Pontrúgás: pocsék
    Az átadás szinje fejlődött csak egy szintet, de szerintem megérte. Szerintetek amennyiért vettem az olcsó volt vagy drága vagy pont megfelelő? Nem vagyok teljesen tisztában mennyiért édemes játékosokat venni, de ennél olcsóbbat nem nagyon láttam akkor. Majd nézzétek meg a csapatomat és mondjataok véleményt.
    Meglepetés számomra, hogy ebben az évben elég jól szerepelek a bajnokságban pedig nincs is olyan sok TSI-s játékosom, talán ez annak az oka, hogy a mecseken a taktikám világklasszis szint között mozog? Nem tudom nekem az volt ebben a szezonban a célom, hogy bennmaradjak erre még az 1. helyért is versenghetek pedig a többieknek több 10000 fölötti Tsi-s játékosuk van nekem meg csak 1 A másik gondom érdemes laza játékot játszani egy bot csapat ellen? Bot csapat ellen garantálva van a győzelem? Mert azon gondolkozok, mivel a következő mecsen egy gyenge bot csapat ellen mennék, hogy érdemes lenne e laza játékra váltani?
  • kovacsgeri
    20 000-nél többet nem is ér szerintem, szóval tényleg örülhetsz, ha elkel.
  • alratar
    Szerencsés?

Espen Seierstad (272640248)
    19 éves és 54 napos, következő születésnap: 2010-09-02
    Norway

Forma: középszerű, erőnlét: jó
    Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Neumarkt (2010-01-12 óta)
    TSI: 920
    Fizetés: 98 e Ft (81 Ft) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
    1 568 Ft /szezon
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    Betöltés... Betöltés...
    ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 2/20 pocsék
    Játékszervezés: 8/20 remek
    Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
    Átadás: 4/20 gyenge
    Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
    Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

Kikiáltási ár: 20 000 eFt
    Határidő: 2010-07-09

És örülhetek, ha ennyiért elmegy.
  • Immigrants
    Szerda délután kb.: 1-3-ig! Mert pont szombaton jár le és akkor még a mindenki a meccsre akar erősíteni! Én ezt csináltam csak 4:30-kor tettem ki de ugyan úgy eredményes volt!

Bár ha kikap a csapat lehet szombat este igazol és akk ha szerdán 6-8 körül rakod ki lehet az se rossz!
  • Jakuza001
    En meg tobb 40-60 kozotti jatekost nem tudtam eladni 20 ert sem.
    Egyik elment 18-ert a masik 20-ert.
    Szoval ti meg szerencsesnek mondhatjatok magatokat.
  • alratar
    Jah az.
    Annak én is megéreztem a szelét. Az 55 millás játékost, 50-ért alig bírtam eladni!
  • geo91
    hogy a következő szezontól jelentősen gyorsabb lesz az edzés.
  • alratar
    Milyen bejelentés amortizálta le a piacot?
  • geo91
    érdekes, én a napokban raktam ki egy 17 éves remek ifim 50 milláért, még több mint 4 óra van a licitből, de már licitáltak rá.
  • gercse
    így van, most már über brutál játékosokat kell kiedzeni, és eladni, ahhoz hogy jöjjön a pénz
  • Jakuza001
    Az a gaz hogy ilyen jatekosokat sok tizmillioert ellehatett adni, most meg adnak nemelyikert 15-t es kesz, de ha peches vagy es 0-ert rakod ki lehet hogy meg 4 milliot se kapsz erte.
    Ennyire leamortizalta hirtelen a piacot a bejelentes.
  • kovacsgeri
    Eladó az >>> ifim <<<, most hoztam fel, remek a védekezése.
    0 Ft-ért tettem ki, szóval így év végén ár alatt is megveheti valaki
  • Jakuza001
    Hogy ugy jojjon ki, hogy szombat este lehessen megvenni, mert akkor vannak fent a legtobben, bar most kitenni jatekost mar lenyegtelen annyira el van qrva a piac. :(
  • Magic Boy
    Kinek mi a tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mikor érdemes kirakni egy játékost, hogy minél nagyobb legyen az érdeklődés iránta?
  • gercse
    értem, én is kapust edzek, tényleg csak ilyen felfogásban lehet, ahogy írod, tavaly kezdtem, egy szezon alatt (kicsit kevesebb, mert közben vettem őket) lett két nagyszerű, és felbuzdulván el is adtam őket, de az idei kettőből csak egyet adtam el, a másikat edzem jó sokáig, meg persze mellette az újat
  • alratar
    Sziasztok.

Ha középen szeretnék támadásokat vezetni, milyen Spec. tulajdonság ajánlott a középpályásnak?
    Technika?
  • Láma!
    itt nem is a hirtelen gazdagodás a lényeg mert olyat nem lehet.
    én kapusokat edzek idötlen idök ota, 2-3 szezononként adok el 1-et, de azt 1 milliárd felett, abbol veszek helyette, és egy olyan mezönyjátékost aki 6-7 szezonig alapember a posztján, év közben pedig a jegybevételekböl 1-1 mezönyjátékost van hogy sikerül venni.
  • kovacsgeri
    Most eladtam a remek kapusomat 140 000-ért, és a szezont kihúzom egy megfelelő portással, aztán csak akkor veszek újat, ha találok nagyon olcsón egy legalább 4 csillagosat.
  • gercse
    hát ja, csak abból ugye nem tudsz túl sokat edzeni...