Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Ezt láttam, de elvileg osztályozó van nem?
Ha meg osztályozó van akkor a csoport bajnokának (új csapat) esélye sincs e kettõ bármelyike ellen.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

JimKirk
Ne izgulj, nem lesz az olyan egyszeru mert e ket csapata kozul esik ki valamelyik hozzad!😊

Zilah SE.
Vasarhely Galdiators
uhh, ez majdnem a leggyengébb... bár nekem nem lenne gáz, én itt csak simán bennmaradnék, feljutni nem jutnék fel.
Magic Boy
Én szívesen mennék a csoportodba Geo, mer ahova én jutottam az nagyon gyenge.

Magic Boy
Banyek ha ez igaz az nagyon gáz, mert azt a csoportot amit nekem jelez akár meg is nyerhetem olyan gyenge.

JimKirk
Az lesz az mert a 14. fordulo utan mar a vegleges elorejelzest mutatja!
Magic Boy
Végül az lett amit vártam az elsõ 3 nyert és maradt a sorrend, de tényleg szoros volt.

Az mikor derül ki, hogy melyik csoportba kerülök? (remélem nem abba amit az attlid jelez, mert az nagyon gyenge)

választhatsz egy rakás szín közül. én is vip vagyok, de nem raktam ki a csillagokat.
kovacsgeri
aha, kösz
Adja az isten, hogy én ne legyek VIP, mert ilyen lila színnel nem mernék kommentelni 😊

McFrost
vip, csak nem tette ki a csillagokat.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kovacsgeri
HOgyan vagy te lila ?

ajánlom neked, húzóember lehet nálad 1-2 szezonon át még simán.

Zbigniew Rosadziñski (139422843)
30 éves és 50 napos

TSI: 1 440

Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 8/20 remek

legjobb teljesítménye 4,5 csillag, de 3,5-et mindig hoz!

Kikiáltási ár: 10 000 eFt
Határidõ: 2010-04-07 18:02
toysoldier
szia

köszi, licitáltam (:

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

JimKirk
Szia!

Az en csapatomban is van egy 28 eves megfelelo szelso kp aki ha jo formaju, akkor 4 csillagot hoz! Nullarol indul a licit szerintem siman elviszed majd 1-2 millioert, persze csak ha erdekel!😊

Link
Rudee
Ifim 2-1re nyert egy rangadót, a kezdõbõl csak 1 játékos nem érte el az 5 csillagos értékelést. Jó lesz, ha kiedzem néhányukat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

toysoldier
köszi, Hárira és Szabóra licitáltam.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Rudee
3 játékos lett végül, nem kettõ 😊

Rudee
Ha nem akarsz sokat költeni, akkor ajánlok 2 játékost, akik hasznodra lehetnek. Ma raktam ki õket.

Mihály Lóránt
csatárként 2.5 csillagot tud, VII. és VIII. osztályba még bõven jó

Géza Hári
védekezõ középpályásként 3; középpályásként, középsõ védõként, szélsõ védõként és szélsõként közel 3 csillagot hoz, védekezését heteken át edzettem

Kelvin Szabó
középpályásként közel 3.5 csillagos, középsõ védõként és szélsõ védõként is közel a 3hoz, ráadásul jó pontrúgó

Becslésem szerint 12-14 millió körül meg tudod venni hármukat.

kazai21
Elkezdtem ezt a Sokker Managert de már fel is idegesített lehet újra kezdem a Hattricket.

Mi equipo favorito: Real Madrid

megfelelõ alá ne add sosem a fõképességeket! fõleg azért jókat vegyél.

kapus-védés
védõ-védekezés
középpályás-játékszervezés
stb...
toysoldier
ja nem tudtam.

Forma: jó, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetõi képessége van.

Védés: 5/20 középszerû

logódat frissítettem!
védése? megfelelõ, jó, milyen? (azt csak neked írja, más nem láthatja)
toysoldier
köszi

közben vettem egy kapust is. vélemény?

kazai21
Grat.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Fabio Capello
Ma lesz az utolsó meccsem, de nem oszt, nem szoroz, másodikként végeztem az elsõ szezonomban 😊

gratula mindenkinek!

üdv a ht topikban!
Köszi

toysoldier
köszi megvan.

szerdán lesz az elsõ meccsem, remélem nem kapok ki nagyon 😄

Rudee
A következõ meccs(ek)nél van két ikon, elsõ a HT live a második meg a csapat beállítása.

toysoldier
sziasztok

tegnap elkezdtem a játékot, és lenne egy kérdésem: a kezdõcsapatot hol tudom beállítani? nem találom

amúgy itt a csapatom, õ pedig az elsõ vételem 1200 eFt volt.

Rudee
Én még nem tudom, mi legyen a jövõ évi cél.
Kéne 3-4 játékos, akik 5 csillagot hoznak és akkor a feljutás se lenne lehetetlen, de erre nem hiszem, hogy egyhamar lenne pénzem.
Új kapusom az ifibõl lesz nemsokára, meg van ott még 2-3 játékos, akik teljesen kiedzve jók lehetnek (legalább eladás céljára). Gondolkodtam azon is, hogy egyik jobb védõmön túladok. Meg lenne még pár spíler, akiket valószinûleg ki fogok rakni, hátha kell valakinek.

Loccioni, Vargha, Angyal, Szabó és Lóránt is esélyes a távozásra.

kovacsgeri
Védekezést eddz elsõdlegesen, és védõként játszasd, másodlagosnak pedig támadásépítést állítsd be, mert kétféle átadás edzés van ifiben, de az egyik nem edzi a védõket!

JimKirk
Grat neked is!
xy-team - Viola Stoners United 3 - 4
0 - 1 Paul Albutt 2'
0 - 2 George Muntean 33'
0 - 3 Paul Albutt 41'
0 - 4 Cristóbal Melenas 42'
1 - 4 Julio Patiño 60'
2 - 4 Mika Lagerblad 65'
3 - 4 Mika Lagerblad 76'

A végére leizzadtam. De ez ám a feltámadás, az utolsó 3 meccsbõl hármat nyertem, 5gy-9v statisztikával, bent maradtam végül. Nagy bravúr.
Grat mindenkinek!

kicsit nehéz a felfogása
JimKirk
Ne szivasd a sracot!
onnan gondolom, h te is így csinálnád.
te is így csinálnád?
<#eljen>
Tudom, de csak most jelentette az edzõ, hogy milyen védõ lehet..
Ezentúl Védekezést edzek, meg Átadást..
Utána Szélsõjátékot, meg Gólszerzést..
És addig nem hozom fel, ameddig ki nem maxolom a védekezését...
jóféle, de védõként sokkal több csillagot hozhatna!
milyen?
én is most vagyok elõször, de sajna -34000 eFT-be..
De holtszezonban valahogy összehozom
JimKirk
En nem tudom hogy csinaljatok, en sosem voltam minuszban!😛
Igen, ezt mondták, csak ahhoz pénz kéne, de nem akarják elvinni az embereim, s minuszba vagyok.. 😊
JimKirk
JimKirk
Eloszor dontsd el, hogy mit szeretnel edzeni majd pedig igazolj 17 eves fiatal jatekosokat. Ha peldaul vedoket szeretnel edzeni, akkor igazolj 10 fiatal megfelelo vedekezes kepesseggel rendelkezo jatekosokat. A tobbi posztra is probalj meg megfelelo fokepessegu jatekosokat venni.

Valaki majd biztos belinkel egy leirast kezdoknek!😊