Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg osztályozó van akkor a csoport bajnokának (új csapat) esélye sincs e kettõ bármelyike ellen.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Zilah SE.
Vasarhely Galdiators
bár nekem nem lenne gáz, én itt csak simán bennmaradnék, feljutni nem jutnék fel.A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az mikor derül ki, hogy melyik csoportba kerülök? (remélem nem abba amit az attlid jelez, mert az nagyon gyenge)
Adja az isten, hogy én ne legyek VIP, mert ilyen lila színnel nem mernék kommentelni 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Zbigniew Rosadziñski (139422843)
30 éves és 50 napos
TSI: 1 440
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 8/20 remek
legjobb teljesítménye 4,5 csillag, de 3,5-et mindig hoz!
Kikiáltási ár: 10 000 eFt
Határidõ: 2010-04-07 18:02
köszi, licitáltam (:
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Az en csapatomban is van egy 28 eves megfelelo szelso kp aki ha jo formaju, akkor 4 csillagot hoz! Nullarol indul a licit szerintem siman elviszed majd 1-2 millioert, persze csak ha erdekel!😊
Link
Szar Bayern, szar Bayern :)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mihály Lóránt
csatárként 2.5 csillagot tud, VII. és VIII. osztályba még bõven jó
Géza Hári
védekezõ középpályásként 3; középpályásként, középsõ védõként, szélsõ védõként és szélsõként közel 3 csillagot hoz, védekezését heteken át edzettem
Kelvin Szabó
középpályásként közel 3.5 csillagos, középsõ védõként és szélsõ védõként is közel a 3hoz, ráadásul jó pontrúgó
Becslésem szerint 12-14 millió körül meg tudod venni hármukat.

Mi equipo favorito: Real Madrid
kapus-védés
védõ-védekezés
középpályás-játékszervezés
stb...
Forma: jó, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Védés: 5/20 középszerû

gratula mindenkinek!

szerdán lesz az elsõ meccsem, remélem nem kapok ki nagyon 😄
Kéne 3-4 játékos, akik 5 csillagot hoznak és akkor a feljutás se lenne lehetetlen, de erre nem hiszem, hogy egyhamar lenne pénzem.
Új kapusom az ifibõl lesz nemsokára, meg van ott még 2-3 játékos, akik teljesen kiedzve jók lehetnek (legalább eladás céljára). Gondolkodtam azon is, hogy egyik jobb védõmön túladok. Meg lenne még pár spíler, akiket valószinûleg ki fogok rakni, hátha kell valakinek.
Loccioni, Vargha, Angyal, Szabó és Lóránt is esélyes a távozásra.
0 - 1 Paul Albutt 2'
0 - 2 George Muntean 33'
0 - 3 Paul Albutt 41'
0 - 4 Cristóbal Melenas 42'
1 - 4 Julio Patiño 60'
2 - 4 Mika Lagerblad 65'
3 - 4 Mika Lagerblad 76'
A végére leizzadtam. De ez ám a feltámadás, az utolsó 3 meccsbõl hármat nyertem, 5gy-9v statisztikával, bent maradtam végül. Nagy bravúr.
Grat mindenkinek!

Ezentúl Védekezést edzek, meg Átadást..
Utána Szélsõjátékot, meg Gólszerzést..
És addig nem hozom fel, ameddig ki nem maxolom a védekezését...

De holtszezonban valahogy összehozom

Valaki majd biztos belinkel egy leirast kezdoknek!😊