Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vargha 110.000e
Hári 2.500e
Szabó 10.000e
Angyal 47.000e
Loccioni 62.600e
Ezzel van 375.000e a számlán, jöhet 1-2 erõsítés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
FC Color Dem - Kabai Meteorit 2-0 (0-0)
1 - 0 Krisztián Pérez 57'
2 - 0 Brendon Kondás 86'
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nézzétek az ifiakadémiánál az új csapatbeállítás menüt!!!
Innentõl az ifimeccseken a vadiúj mérkõzésmotor is be van élesítve.
anno 1987
Miskolci VSE (1645795)
Az ugyebár alap, hogy jó edzõre van szükséged az edzéshez, viszont nem mindegy, hogy mennyiért jutsz hozzá.
Az én módszeremmel kijön egy jó edzõ, megfelelõ vezetõi képességgel 100 000e Ft-ból, míg hogyha te toborzod, akkor egész pontosan 351 700 eFt-ba kerülne.
A játékos tapasztalatától függ, hogy mennyiért tudod õket jó edzõvé konvertálni.
a magas vezetõi képesség arra jó, hogy meccsrõl meccsre jó lesz a csapatszellem, és jól teljesítenek a játékosok,
a tapasztalat meg a játékosok fejlõdését segíti, gyorsabban fejlõdnek edzéskor
ha belsõ játékosból csinálsz edzõt, akkor a tapasztalat határozza meg, hogy milyen edzõ lehet belõle, (minél magasabb tapasztalat annál jobb)
a vezetõi képesség meg olyan amilyen, nem befolyásoló tényezõ edzõ toborzásnál, de célszerû ennél is egy magas érték
nekem ez jött le a szabályzatot olvasva
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a vezetõi képesség a csapatszellemet befolyásolja
szóval fiatalok edzéséhez fontosabb talán egy remek edzõ, de a csapatszellem megtartásához viszont a vezetõ képesség kell,
szóval szerintem a tapasztalat nyom a latban fõleg(de kinek mi...)
szóval maradjunk annál, hogy a vezetõi képesség az elsõdleges, amit nézni kell.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nekem ebbõl az jön le hogy a tapasztalat a fontos.
Torkild Andersen (44984295)
35 éves és 67 napos, következõ születésnap: 2010-05-21
Danmark
Forma: jó, erõnlét: középszerû
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata kiemelkedõ, és megfelelõ vezetõi képessége van.
+1 éve vettem egy hasonló játékost, õ már ragyogó/megfelelõ, és akár most alkalmazhatnám is
György
anno 1987
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerû
400 eFT-t megért...
igaz 33 éves de pár évig elmegy
próba szerencse...😊 hátha valaki mellényom 😊
Virgil Borgulya
Dániel Fekete
Tamás Gér
Pascal Hengl
Õ idõsebb (32), de tulajdonságai magasabbak, és az ára hasonló a többiekéhez!!! VII. osztályba tökéletes..
István Geress
Dávid Rosza
Antal Geress
Máté Boday
Itzhak Tzemah
Szintén idõsebb (28), magas tulajdonságokkal. VII.-VI. osztályba is elmegy sztem...
Kicsit komolyabb játékosok:
Izhar Slupsky
Hans Gerd Moisling
nohát õk lennének..
Most nekem is 11 jön mámoros szintnél.
anno 1987
nálam most 2 meccs óta karneváli a hangulatuk és heti 11 jön, 5 szóvivõvel és csak hármat nyertem zsinórban.
a 16 szurkoló meg gondolom annak tudható be hogy most kezdte a játékot.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Remelem a masodikba mert az sokkal konnyebb, bar ahogy eddigi utja alakult a csapatnak valoszinusitem, hogy az elso csoportba sorsol es akkor megint kutya kemeny lesz, mert sok 4ezer feletti sot 7ezer feletti TSI-s van a csoportban mig a masikban csak az elso eri el a 4k-t es a 3.-7. helyezettek is csak 1k TSI kornyeki erosseguek.

ez mitõl függ, hogy mikor mennyien csatlakoznak?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Szar Bayern, szar Bayern :)

(asszem meglesz az a bentmaradás.
)0 - 1 Gion Weiermann 29'
1 - 1 Jêdrzej Majczak 43'
1 - 2 Cristian Toma 43'
2 - 2 Omer Chaliba 44'
2 - 3 Jorge Federico Pavioni 47'
3 - 3 Tsuneyo Masaoka 51'
4 - 3 Vyktor Ursul 56'
Végeredmény:
Asszem van mire büszkének lennem 😊
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8