22246
Hattrick
  • Immigrants
    köszi!
  • kovacsgeri
    gratulálok!

az én meccsemnek 2-2 lett a vége, 2 gólos hátrányból
  • Immigrants
    Froza - Hungary 0 - 8
    0 - 1 Augustin Rothfischer 2'
    0 - 2 Lourenço Barbosa 12'
    0 - 3 Bep Benjamin 31'
    0 - 4 Augustin Rothfischer 32'
    0 - 5 Nikolasz Czut 58'
    0 - 6 Timo Montti 62'
    0 - 7 Bep Benjamin 84'
    0 - 8 Jean-Charles Drieu 86'
    1 sárga lap Zsombor Dzurják 85'
    1 sárga lap Rikárdó Tűhegyi 87'
    Tapaszos lett Rikárdó Tűhegyi 35'
    Megsérült Nikolasz Czut 88'
    Csere Ki Nikolasz Czut
    Be Máté Békés 88'

A 2. pedig ezt játszotta:

Futótűz - tj92 2 - 2
    0 - 1 Márk Földessy 27'
    1 - 1 Olivér Rácz 34'
    1 - 2 Gusztáv Pongrácz 57'
    2 - 2 Emil Pápa 78'
    Sárga lap Tibor Kothencz 7'
    Tapaszos lett Frank Maksa 26'

Tehát bajnok vagyok!

• hapeti #14957
    Real CSEPEL - FC NLG 5-0

Elérhető a 3. hely.
  • banok
    Lendület KHFC - Banok FC 4 - 1
    1 - 0 Plepan Sopaj 15'
    2 - 0 Plepan Sopaj 24'
    3 - 0 Ákos Takáts 70'
    3 - 1 Jacco Veenstra 73'
    4 - 1 Ákos Takáts 84'

:(

ha a következő fordulóban otthon sikerül legalább 1 pontot szereznem akkor 2. leszek!
  • daver88
    30000-50000 első körben...de mindenképpen este, 8-9 körül :)

ha meg nem vinnék el, akkor kicsivel csökkentsd, de sztem ennyiért simán, sőőt...
  • kovacsgeri
    Félidőben vesztésre állok egy olyan csapat ellen, akit még sosem tudtam megverni... sajna a kapusom meg is sérült, de még nincs veszve minden.
    ellentámadás a taktikája, és csak ő támad, az a vicces :D
  • JimKirk
    17 éves és 5 napos, TSI = 900
    Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
    Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.

TSI: 900
    Specialitása: Technikás

Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 4/20 gyenge
    Játékszervezés: 4/20 gyenge
    Szélsőjáték: 4/20 gyenge
    Átadás: 4/20 gyenge
    Gólszerzés: 7/20
    Pontrúgás: 2/20 pocsék

Szerintetek mennyiert rakjam ki?
  • kovacsgeri
    Roland Horváth mehet be védőnek, és edz védekezést elsődlegesen. Ha beteszed mellé Norbert Görögöt szélső védőnek, akkor az ő védekezése is hamar ki fog derülni. másodlagos edzésnek edzhetsz szélsőjátékot mondjuk.
  • adenin2
    OKé kösz a segítséget.
    15 éves játékosom jelenleg ez a kettő van:
    Norbert Görög (78880110)
    15 éves és 102 napos

A játékos képességei

Védés: ismeretlen
    Védekezés: ismeretlen
    Játékszervezés: ismeretlen (maximum csapnivaló)
    Szélsőjáték: ismeretlen (maximum jó)
    Átadás: ismeretlen
    Gólszerzés: gyenge (maximum gyenge)
    Pontrúgás: ismeretlen
    Ezt nem rég találta a játékosmegfigyelőm, de még nem tudok sokat róla pl, hogy szélsőhátvédként vagy szélsőként játszassam, mivel se átadását, se védekezését még nem tudom

A másik: Roland Horváth
    15 éves és 104 napos,

A játékos képességei

Védekezés: gyenge (maximum megfelelő)
    Játékszervezés: középszerű (maximum középszerű)
    Szélsőjáték: csapnivaló (maximum ismeretlen)
    Gólszerzés: ismeretlen

Hát ennek se ismerem az átadását, de ennek a védekezését ismerem már, a többi játékosom már idősebb, de akkor most már 15 éveseket hozok majd csak fel.
  • kovacsgeri
    Azok az ifik érik a legtöbbet, akik legalább ilyen jók, mint a te játékosod, de fiatalabbak. A te játékosoddal az a baj, hogy 17 évesen és 0 naposan nem fogod tudni felhozni, mert addigra még nem húz le egy szezont a csapatodban. Ha a játékosmegfigyelőd 15 éves játékost ajánl, azt érdemes majd elfogadnod, mert potenciálisan ők a legértékesebbek.
    Ha nincs jelenleg jobb játékosod, akkor őt nyugodtan maxold ki, és továbbedzheted a felnőttcsapatban.
  • adenin2
    AZ ifi akadémiát nem rég hoztam létre(ebben az évben) vagyis még nem tudok felhozni senkit, de azt szeretném kérdezni, milyen ifiket érdemes felhozni?
    Jelenleg a legjobb ifim akiről többet tudok:
    Benjámin Lipcsei
    16 éves és 67 napos

A játékos képességei

Védekezés: gyenge (maximum ismeretlen)
    Játékszervezés: ismeretlen (maximum megfelelő)
    Szélsőjáték: ismeretlen (maximum megfelelő)
    Gólszerzés: ismeretlen (maximum középszerű)
    Szerintetek ezt majd felhozzam? Mert nekem ez elég jónak tűnik
    Szerződés előtt ezt írta róla a megfigyelőm: Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Benjámin Lipcsei, és 16 éves.

Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Védekezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Szélsőjáték képességű játékosod.
    SZerintetek miként játszassam majd? Közzéppályásként vagy szélsőként?
    Mindkétszer 7 csillagos osztályzatot kapott(egyszer középen egyszer szélen játszottam)Egyszer csatárként is kipróbáltam akkor 5 és felest kapott.
  • celza8807
    Az ifi csapatom kikapott, de nem is akárhogy. UDI 1 - 5 mU18

Már-már felharsant a kezdő sípszó, ám UDI még mindig színét se látta állítólagos ellenfelének. Szerencsére egy, a pálya mellett a bőrt rúgó, iskolás srácokból álló csapat ráállt, hogy a két csapat kiálljon egymás ellen.

Nem értem. O.o
  • pe28
    Ma a 18 éves 45 napos szélsőm ragyogó lett :D
  • alratar
    Szvsz ért
  • Magic Boy
    Őt most igazoltam:
    Stefan Stridbo (283369005)
    17 éves és 108 napos, következő születésnap: 2010-07-19 Denmark

Forma: jó, erőnlét: középszerű
    Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
    Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Magic Family (2010-07-15 óta (13/42), )
    TSI: 2 010
    Fizetés: 84 eFt(70 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 1 344 eFt /szezon
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 4/20 gyenge
    Játékszervezés: 8/20 remek
    Szélsőjáték: 4/20 gyenge
    Átadás: 5/20 középszerű
    Gólszerzés: 4/20 gyenge
    Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

Középpályást edzek.
    Szerintetek ő ért 50 000 eFt-t?
  • alratar
    Én se tudtam feljebb vinni!
    (Egyébként, ha szégyen, ha nem. engem vert meg botcsapat. Az ejtett ki MK-bol)
  • kovacsgeri
    grat, nekem még karneváli fölé nem sikerült felvinni a szurkolók hangulatát :)
    A botcsapatos meccsről fogalmam sincs... én még olyat nem láttam korábban, hogy egy botcsapat akárkit is legyőzzön, aki 11 játékossal kiáll ellene, szerencsére nem volt jelentősége annak a meccsnek, csak pár szurkoló távozott, de az nem vészes.
  • Magic Boy
    Mondjuk azt lestem, hogy azt, hogy hozta össze ellened a gép.

Neked van tipped, hogy hogyan csinálta?

Amúgy már csak azért is megéri MOST-olnom, mert előrébb már nem kerülhetek (matematikailag igen, de reálisan nézve nem) és hátrébb se csúszhatok, viszont, ha most szerzek egy pontot akkor a szurkolóim szobrot emelnek nekem, mert már így is szerelmes leveleket küldözgetnek.
  • kovacsgeri
    Megéri ellőni a MOST-ot, mert szezon végén visszaáll a csapatszellem, a Debrecent pedig akármilyen hozzáállással levered. (mondja ezt az, aki kikapott egy botcsapattól) :D
  • Magic Boy
    Szerintetek megéri MOST-olnom a hétvégén egy kis szerencsével verhető csapat ellen, ha az utána következő fordulóban a csoport leggyengébbjével játszom hazai pályán?
  • kovacsgeri
    Nekem lett ma két 17 éves, nagyszerű védőm :) Kis szerencsével U20-asok is lehetnek.
  • matthias92
    Márics Sándor a 19. születésnapját szintlépéssel ünnepelte! Már négy ragyogó játékszervezésű középpályásom van! :)
  • kovacsgeri
    Ja, most pályára küldöm őket, ugyan a kapusom még rossz formában van, de ha összejönnek a formák egy hétvégére, akkor 55 csillag simán van ebben a csapatban.
  • Magic Boy
    Sok sikert hozzá.

Gondolom ez a csapatod a hétvégén debütál majd nem?
  • kovacsgeri
    Vettem egy lenyűgöző középpályást 200 000-ért, úgyhogy elvileg kész a csapatom a következő szezonra.
    Ezzel a kerettel most már jövőre fel akarok jutni 10 védő edzése mellett!
  • Magic Boy
    A jövőhéten kirakok 2 Nagyszerű játékszervezésű középpályást (az egyik elmúlt 21 éves a másik majdnem annyi), ha jó áron (150 milliót szeretnék értük kapni minimum) viszik el őket, akkor kikerül másik két nagyszerű középpályásom is.

Ha mind a 6-ot (5 nagyszerű és egy remek aki lehet a héten lép, de mind 21 év körüli) sikerül jó áron eladnom, akkor az árukból veszek még 4 fiatal középpályást (2 már van) és a maradékból erősítek a csapaton.
  • Jakuza001
    Vagy nem.
    Monsdom most vettem egy ilyen vedot 20 millioert.
    Elkezdtek licitalni azonnal rajuk tettem es pillanatok alatt elment a kedvuk.
    Most igy lett ennyiert egy 4,5 csillagos vedom, aki meg olyan 5 evet le tud huzni nalam, vagy tovabbadhatom haszonnal.
  • gercse
    majd kikalkulálom a dolgokat, csak most még nincs kedvem, meg egyelőre amúgy sem aktuális, majd ha váltás közeleg
  • Tono34
    Nézd meg a hasonló szintű védők mennyit érnek. Így láthatod a különbséget az árak között. Vedd figyelembe a fizetéseket is.
  • jhetedikj
    olyen remek védőt akinek a játékszervezése megfelelő és meg tudod venni 50 millió alatt akkor azzal te már igen jól fogsz járni, ami az alatt van annak az árát a licit vége előtt majd fel fogják verni
  • Jakuza001
    Most is kint van par remek vedekezesu 27 eves vedo, 17-24m kozott.
    Igaz most ezek nem annyira jo masodlagos tulajdonsaggal rendelkeznek.
    Vagy latom van kint egy 30m-ert 25 eves.
    Szoval csak a keresot kell hasznalni es beszukiteni az ertekeket es folyamatosan nezni es licitalni az olcsobbakra.
  • gercse
    tudom, nagy pénzt lehet kaszálni, ha sokáig edzi az ember, én még csak nem rég kezdtem, a jobbik most kiemelkedő, a másik remek, még edzem őket bőven, csak meg kéne nézni, hogy ugyanannyi idő alatt vajon, ha védőket vagy középpályásokat edzek, akár több garnitúrát is, akkor az mennyi pénzt hoz
  • Tono34
    Kapusomat majdnem 1,5 milliárdért vitték el :) Pár szezon edzés benne volt :)
  • jhetedikj
    "Amugy pedig remek vedekezessel 24-26 eves vedoket, jo vagy megfelelo jatekszervezessel lehet most venni 20misi kornyeken."

Mutassatok nekem már ilyeneket mert én nem találok, hol lehet ezeket venni és mikor?
  • alratar
    IGEN!

Az egyik ifim mester négyest ért el:
    CNt 5 - 0 bps ifi
    1 - 0 Viktor Hamuth 9'
    2 - 0 Viktor Hamuth 23'
    3 - 0 Viktor Hamuth 39'
    4 - 0 Dávid Petővári 71'
    5 - 0 Viktor Hamuth 77'
  • gercse
    igen, ezért vacillálok, mert mindkettőnek megvan a jó és rossz oldala
  • Jakuza001
    Ez erdekes kerdes ugye, mert a jatekstilus is azert ahhoz kotott, amit edzel.
    Viszont ha az anyagiakat nezzuk, akkor eddig en ugy vettem eszre, hogy a vedokert tobbet adnak, mint a kozeppalyasokert.
  • alratar
    Senki!
  • gercse
    zsír, szerintem, ha jól kiedzettem a kapusaimat, én is átállok valami másra, vagy védekezés, vagy játékszervezés edzésre, utóbbi azért jó, mert az a csapatrész nagyon fontos, a védőket viszont drágábban el lehet adni, majd döntök

amíg bírom a fizetését a két srácnak, addig maradnak :D