22246
Hattrick
-
Immigrants #14960 köszi! -
#14959 gratulálok!
az én meccsemnek 2-2 lett a vége, 2 gólos hátrányból -
Immigrants #14958 Froza - Hungary 0 - 8
0 - 1 Augustin Rothfischer 2'
0 - 2 Lourenço Barbosa 12'
0 - 3 Bep Benjamin 31'
0 - 4 Augustin Rothfischer 32'
0 - 5 Nikolasz Czut 58'
0 - 6 Timo Montti 62'
0 - 7 Bep Benjamin 84'
0 - 8 Jean-Charles Drieu 86'
1 sárga lap Zsombor Dzurják 85'
1 sárga lap Rikárdó Tűhegyi 87'
Tapaszos lett Rikárdó Tűhegyi 35'
Megsérült Nikolasz Czut 88'
Csere Ki Nikolasz Czut
Be Máté Békés 88'
A 2. pedig ezt játszotta:
Futótűz - tj92 2 - 2
0 - 1 Márk Földessy 27'
1 - 1 Olivér Rácz 34'
1 - 2 Gusztáv Pongrácz 57'
2 - 2 Emil Pápa 78'
Sárga lap Tibor Kothencz 7'
Tapaszos lett Frank Maksa 26'
Tehát bajnok vagyok!
-
hapeti #14957 Real CSEPEL - FC NLG 5-0
Elérhető a 3. hely. -
#14956 Lendület KHFC - Banok FC 4 - 1
1 - 0 Plepan Sopaj 15'
2 - 0 Plepan Sopaj 24'
3 - 0 Ákos Takáts 70'
3 - 1 Jacco Veenstra 73'
4 - 1 Ákos Takáts 84'
:(
ha a következő fordulóban otthon sikerül legalább 1 pontot szereznem akkor 2. leszek! -
#14955 30000-50000 első körben...de mindenképpen este, 8-9 körül :)
ha meg nem vinnék el, akkor kicsivel csökkentsd, de sztem ennyiért simán, sőőt... -
#14954 Félidőben vesztésre állok egy olyan csapat ellen, akit még sosem tudtam megverni... sajna a kapusom meg is sérült, de még nincs veszve minden.
ellentámadás a taktikája, és csak ő támad, az a vicces :D -
#14953 17 éves és 5 napos, TSI = 900
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
TSI: 900
Specialitása: Technikás
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 7/20 jó
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Szerintetek mennyiert rakjam ki?
-
#14952 Roland Horváth mehet be védőnek, és edz védekezést elsődlegesen. Ha beteszed mellé Norbert Görögöt szélső védőnek, akkor az ő védekezése is hamar ki fog derülni. másodlagos edzésnek edzhetsz szélsőjátékot mondjuk. -
adenin2 #14951 OKé kösz a segítséget.
15 éves játékosom jelenleg ez a kettő van:
Norbert Görög (78880110)
15 éves és 102 napos
A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Szélsőjáték: ismeretlen (maximum jó)
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: gyenge (maximum gyenge)
Pontrúgás: ismeretlen
Ezt nem rég találta a játékosmegfigyelőm, de még nem tudok sokat róla pl, hogy szélsőhátvédként vagy szélsőként játszassam, mivel se átadását, se védekezését még nem tudom
A másik: Roland Horváth
15 éves és 104 napos,
A játékos képességei
Védekezés: gyenge (maximum megfelelő)
Játékszervezés: középszerű (maximum középszerű)
Szélsőjáték: csapnivaló (maximum ismeretlen)
Gólszerzés: ismeretlen
Hát ennek se ismerem az átadását, de ennek a védekezését ismerem már, a többi játékosom már idősebb, de akkor most már 15 éveseket hozok majd csak fel.
-
#14950 Azok az ifik érik a legtöbbet, akik legalább ilyen jók, mint a te játékosod, de fiatalabbak. A te játékosoddal az a baj, hogy 17 évesen és 0 naposan nem fogod tudni felhozni, mert addigra még nem húz le egy szezont a csapatodban. Ha a játékosmegfigyelőd 15 éves játékost ajánl, azt érdemes majd elfogadnod, mert potenciálisan ők a legértékesebbek.
Ha nincs jelenleg jobb játékosod, akkor őt nyugodtan maxold ki, és továbbedzheted a felnőttcsapatban. -
adenin2 #14949 AZ ifi akadémiát nem rég hoztam létre(ebben az évben) vagyis még nem tudok felhozni senkit, de azt szeretném kérdezni, milyen ifiket érdemes felhozni?
Jelenleg a legjobb ifim akiről többet tudok:
Benjámin Lipcsei
16 éves és 67 napos
A játékos képességei
Védekezés: gyenge (maximum ismeretlen)
Játékszervezés: ismeretlen (maximum megfelelő)
Szélsőjáték: ismeretlen (maximum megfelelő)
Gólszerzés: ismeretlen (maximum középszerű)
Szerintetek ezt majd felhozzam? Mert nekem ez elég jónak tűnik
Szerződés előtt ezt írta róla a megfigyelőm: Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Benjámin Lipcsei, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Védekezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Szélsőjáték képességű játékosod.
SZerintetek miként játszassam majd? Közzéppályásként vagy szélsőként?
Mindkétszer 7 csillagos osztályzatot kapott(egyszer középen egyszer szélen játszottam)Egyszer csatárként is kipróbáltam akkor 5 és felest kapott. -
#14948 Az ifi csapatom kikapott, de nem is akárhogy. UDI 1 - 5 mU18
Már-már felharsant a kezdő sípszó, ám UDI még mindig színét se látta állítólagos ellenfelének. Szerencsére egy, a pálya mellett a bőrt rúgó, iskolás srácokból álló csapat ráállt, hogy a két csapat kiálljon egymás ellen.
Nem értem. O.o -
#14947 Ma a 18 éves 45 napos szélsőm ragyogó lett :D -
#14946 Szvsz ért -
#14945 Őt most igazoltam:
Stefan Stridbo (283369005)
17 éves és 108 napos, következő születésnap: 2010-07-19 Denmark
Forma: jó, erőnlét: középszerű
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Magic Family (2010-07-15 óta (13/42), )
TSI: 2 010
Fizetés: 84 eFt(70 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 1 344 eFt /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Középpályást edzek.
Szerintetek ő ért 50 000 eFt-t? -
#14944 Én se tudtam feljebb vinni!
(Egyébként, ha szégyen, ha nem. engem vert meg botcsapat. Az ejtett ki MK-bol) -
#14943 grat, nekem még karneváli fölé nem sikerült felvinni a szurkolók hangulatát :)
A botcsapatos meccsről fogalmam sincs... én még olyat nem láttam korábban, hogy egy botcsapat akárkit is legyőzzön, aki 11 játékossal kiáll ellene, szerencsére nem volt jelentősége annak a meccsnek, csak pár szurkoló távozott, de az nem vészes. -
#14942 Mondjuk azt lestem, hogy azt, hogy hozta össze ellened a gép.
Neked van tipped, hogy hogyan csinálta?
Amúgy már csak azért is megéri MOST-olnom, mert előrébb már nem kerülhetek (matematikailag igen, de reálisan nézve nem) és hátrébb se csúszhatok, viszont, ha most szerzek egy pontot akkor a szurkolóim szobrot emelnek nekem, mert már így is szerelmes leveleket küldözgetnek. -
#14941 Megéri ellőni a MOST-ot, mert szezon végén visszaáll a csapatszellem, a Debrecent pedig akármilyen hozzáállással levered. (mondja ezt az, aki kikapott egy botcsapattól) :D -
#14940 Szerintetek megéri MOST-olnom a hétvégén egy kis szerencsével verhető csapat ellen, ha az utána következő fordulóban a csoport leggyengébbjével játszom hazai pályán? -
#14939 Nekem lett ma két 17 éves, nagyszerű védőm :) Kis szerencsével U20-asok is lehetnek. -
#14938 Márics Sándor a 19. születésnapját szintlépéssel ünnepelte! Már négy ragyogó játékszervezésű középpályásom van! :) -
#14937 Ja, most pályára küldöm őket, ugyan a kapusom még rossz formában van, de ha összejönnek a formák egy hétvégére, akkor 55 csillag simán van ebben a csapatban. -
#14936 Sok sikert hozzá.
Gondolom ez a csapatod a hétvégén debütál majd nem? -
#14935 Vettem egy lenyűgöző középpályást 200 000-ért, úgyhogy elvileg kész a csapatom a következő szezonra.
Ezzel a kerettel most már jövőre fel akarok jutni 10 védő edzése mellett! -
#14934 A jövőhéten kirakok 2 Nagyszerű játékszervezésű középpályást (az egyik elmúlt 21 éves a másik majdnem annyi), ha jó áron (150 milliót szeretnék értük kapni minimum) viszik el őket, akkor kikerül másik két nagyszerű középpályásom is.
Ha mind a 6-ot (5 nagyszerű és egy remek aki lehet a héten lép, de mind 21 év körüli) sikerül jó áron eladnom, akkor az árukból veszek még 4 fiatal középpályást (2 már van) és a maradékból erősítek a csapaton. -
#14933 Vagy nem.
Monsdom most vettem egy ilyen vedot 20 millioert.
Elkezdtek licitalni azonnal rajuk tettem es pillanatok alatt elment a kedvuk.
Most igy lett ennyiert egy 4,5 csillagos vedom, aki meg olyan 5 evet le tud huzni nalam, vagy tovabbadhatom haszonnal. -
#14932 majd kikalkulálom a dolgokat, csak most még nincs kedvem, meg egyelőre amúgy sem aktuális, majd ha váltás közeleg -
#14931 Nézd meg a hasonló szintű védők mennyit érnek. Így láthatod a különbséget az árak között. Vedd figyelembe a fizetéseket is. -
#14930 olyen remek védőt akinek a játékszervezése megfelelő és meg tudod venni 50 millió alatt akkor azzal te már igen jól fogsz járni, ami az alatt van annak az árát a licit vége előtt majd fel fogják verni -
#14929 Most is kint van par remek vedekezesu 27 eves vedo, 17-24m kozott.
Igaz most ezek nem annyira jo masodlagos tulajdonsaggal rendelkeznek.
Vagy latom van kint egy 30m-ert 25 eves.
Szoval csak a keresot kell hasznalni es beszukiteni az ertekeket es folyamatosan nezni es licitalni az olcsobbakra. -
#14928 tudom, nagy pénzt lehet kaszálni, ha sokáig edzi az ember, én még csak nem rég kezdtem, a jobbik most kiemelkedő, a másik remek, még edzem őket bőven, csak meg kéne nézni, hogy ugyanannyi idő alatt vajon, ha védőket vagy középpályásokat edzek, akár több garnitúrát is, akkor az mennyi pénzt hoz -
#14927 Kapusomat majdnem 1,5 milliárdért vitték el :) Pár szezon edzés benne volt :) -
#14926 "Amugy pedig remek vedekezessel 24-26 eves vedoket, jo vagy megfelelo jatekszervezessel lehet most venni 20misi kornyeken."
Mutassatok nekem már ilyeneket mert én nem találok, hol lehet ezeket venni és mikor? -
#14925 IGEN!
Az egyik ifim mester négyest ért el:
CNt 5 - 0 bps ifi
1 - 0 Viktor Hamuth 9'
2 - 0 Viktor Hamuth 23'
3 - 0 Viktor Hamuth 39'
4 - 0 Dávid Petővári 71'
5 - 0 Viktor Hamuth 77' -
#14924 igen, ezért vacillálok, mert mindkettőnek megvan a jó és rossz oldala -
#14923 Ez erdekes kerdes ugye, mert a jatekstilus is azert ahhoz kotott, amit edzel.
Viszont ha az anyagiakat nezzuk, akkor eddig en ugy vettem eszre, hogy a vedokert tobbet adnak, mint a kozeppalyasokert. -
#14922 Senki! -
#14921 zsír, szerintem, ha jól kiedzettem a kapusaimat, én is átállok valami másra, vagy védekezés, vagy játékszervezés edzésre, utóbbi azért jó, mert az a csapatrész nagyon fontos, a védőket viszont drágábban el lehet adni, majd döntök
amíg bírom a fizetését a két srácnak, addig maradnak :D