22246
Hattrick
  • matthias92
    Hatodik helyen zártam. Szörnyű eredmény egy csapattól, ami tavaly még a dobogó második helyét foglalta el, és kishijján megnyerte a ligáját. 1 góllal lemaradtam a gólkirályi címről idén.
    Négy játékosom eladó. Két ragyogó játékszervezésű 20 éves srác, és egy 18 éves remek játékszervezésű hapsi. Meg nyilván a 30 éves csatáromat is kitettem. Szeretnék egy új középhátvédet venni, és egy új csatárt. Legalább nagyszerűt mindkettőből. A csatárnak az átadás még a fontos, ezt tudom. A védőnek micsoda?? :$
    A barátságos meccsekre, pedig 17 éves és néhány napos jó/remek játékszervezésű játékosokat fogok vásárolni. Ha minden jólmegy.
    Jövőre cél egy hasonlóan jó teljesítmény, mint tavaly volt.
  • McFrost
    Akinek van 6odba megfelelő, eladó, megfizethető játékosa, az szóljon.
  • Fabio Capello
    hát, ha az közel biztos, akkor rá fogok baszarintani, két brutális csoportot mond nekem (V.136, V.103)
  • gercse
    Egyébként amiket az alltidon látni, hogy következő szezonban kik fognak nálunk játszani, az már frankó? vagy változhat?
  • McFrost
  • gercse
    grat., további sikereket feljebb is :)
  • McFrost
    Véget ért az évem:

• jhetedikj
    V. osztályos elsők?!? Ezek mind VI. osztályos elsők nézd meg még 1x figyelmesebben(vagy mikor kijózanodtál). xD

Osztályozó nélkül fel fogsz jutni.
  • Immigrants
    Én is gratulálok minden feljutónak és bennmaradónak!
  • Fabio Capello
    node az én gondom az, hogy rákattintok a hatodosztályra, és az ötödosztályos elsőket írja ki...

így talán érthetőbb:

Tehát nem az én osztályomat mutatja, hanem az egyel feljebb levőket, így foggalmam nincs mi lesz :)
  • JimKirk
    Jo neked, jovore egy sokkal izgibb bajnoki rendszerben fogsz jatszani!:)
  • JimKirk
    Par perce 389 millioert erkezett meg hozzank ez a hongkongi fiatalember.

• Jakuza001
    Olvasd el a tabellad oldalan az "esely a feljutasra" nevu menupontban leirtakat.
  • Fabio Capello
    hmm... ilyet már láttam, de nekünk nincsen, csak az ötödosztálynak :|
  • gercse
    Lenne egy kérdésem, most akarok edzőt váltani, játékosból csinálnék edzőt, (direkt azért vettem még előző szezonban), mennyire számít, hogy milyen felfogást választok ki neki? (védekező v támadó, vagy egyik sem?)
    azt látom a leírásnál, hogy pl. támadónál a támadás előtérbe kerül valamelyest a védekezéshez képest, ill. fordítva,
    van jelentősége az edzéshez is igazítani? mert gondolom ha kapust edzek, akkor védekező felfogás passzolna jobban
  • JimKirk
    "A győztesek egyik fele (akik a legtöbb pontot szerezték, a legjobb a gólkülönbségük stb.) osztályozó nélkül, a másik fele osztályozó mérkőzésen juthat fel, amelyet a magasabb osztály 5. és 6. helyezettjeivel játszik."
  • JimKirk
    Grat minden feljutonak!
  • Tominho94
    Hegyvidék 0 - 4 ESE

0 - 1 Bálint Papp 18'
    0 - 2 Márk Varró 21'
    0 - 3 Bálint Papp 31'
    0 - 4 Bálint Papp 41'

Így bajnok lettem és feljutottam.

És én is gratulálok mindenkinek!
  • pe28
    Hajdu 5 - 2 Sportyka (274334333)
    Szezon elején még 5-0 volt oda, azóta ennyit fejlődött a csapatom.
    Az előző szezonban épphogy bentmaradtam , most meg 4.lettem.
    Következő szezonban a védelmemet akarom megerősííteni, aztán új edző és talán a következő szezonabn megcélzom a feljutást.
  • jhetedikj
    Pinnyéd CF 4 - 0 Brendon-ZF-Eger

1 - 0 Henny Rademakers 32'
    2 - 0 Anders Schæfer 33'
    3 - 0 M¶cibor Zimoñ 34'
    4 - 0 Henny Rademakers 81'

4. helyezett lettem, nagyjából a várakozásoknak megfelelően. Jövőre megcélzom a dobogót!
  • green6k
    Szezon előtt még azt hittem sima feljutás lesz.Erre a csoport negyedik helyén végeztem.A csatáraim eléggé faszák,de nem nagyon akartak betalálni egész szezonban.A csapatom gólkirálya a bal oldali középpályásom lett ismét.Szégyen...De a jövő az én csapatom előtt van, mert eléggé fiatal a keret,szóval ha nem is jövőre,de utána meglesz az a feljutás érzem.:)
  • kovacsgeri
    Legalább te nem veszítesz el egy fél edzést, mint a legtöbb csapat!
  • JimKirk
    Ma 11-kor jar le a licit mindket jatekosomra:

Nimród Dóczi

Edzeni kivalo!

Janosch Ruggels

Feljutoknak VII.-ben huzoember lehet!
  • kazai21
    raptor666666-Rynart FC 0:9

Bajnok vagyok

És gratulálok a többieknek is.
  • Fabio Capello
    min múlik az, hogy osztályozót kell játszanod, vagy sem?
  • Jakuza001
    http://www87.hattrick.org/Club/Players/?TeamID=578914

Na meg is van kivel kell az osztalyozot jatszaniom.
    Nem is kell aggodnom a feljutassal kapcsolatban, mert ugyis sokkal erosebb a csapata. :D
  • Immigrants
    Hungary - Salgótarján 4 - 0
    1 - 0 Boles³aw Walewski 18'
    2 - 0 Bep Benjamin 31'
    3 - 0 Miklós Tóth 33'
    4 - 0 Arne Rolstad 61'
    sárga lap Wiljo van Gogh 32'
    sárga lap Jean-Charles Drieu 34'
    Megsérült Ervin Csutorás 19'
    Csere:
    Ki Ervin Csutorás
    Be Rikárdó Bognár 19'
    Csere:
    Ki Pedro Roque Antunes
    Be Zoltán Riba 60'

Góllövő lista:
    1. József Szentesi Loki SE 10
    2. Ervin Mészáros tj92 10
    3. Nikolasz Czut Great Hungary FC 9
    Ha nem dől ki az előző meccsen meglehetett volna neki! Legalább a bajnoki cím vigasztalja!

Bajnok vagyok!
  • AdamBeyer
    Viola Stoners United - xy-team 5 - 0

1 - 0 Mercurio Gazmuri 32'
    2 - 0 Lucian Chandra 37'
    3 - 0 Moritz Zotter 38'
    4 - 0 Lucian Chandra 54'
    5 - 0 Spektras Grebenkovas 69'

Szépen zártam az idényt. A bronzról sajnos lemaradtam a múlt heti 2:2-es döntetlen miatt, de csak a gólkülönbség szólt ellenem, pontazonosság lett a végén. Egy szezonnal ezelőtt éppen, hogy bent maradtam, most a középmezőny volt a realitás, annak ellenére, hogy a szurkolók már annak örültek volna ha nem esek ki, ezután pedig a dobogó lesz az egyértelmű cél. Végre csatár poszton és a kapuban is tudtam erősíteni.

Sok sikert kívánok az itteni fórumos társaimnak a következő szezonra is. Azoknak pedig gratulálok, akik elérték az előre kitűzött céljukat vagy feljutottak, esetleg kiharcolták a bent maradást.
  • Fabio Capello
    Gratulálok mindenkinek. Holnap nálam már csak alibizés lesz, a feljutás már két forduló óta biztos :)
  • gercse
    meglett nekem is a 3. hely (bár már 2 fordulóval ezelőtt is biztos volt), és az utolsó meccsén mesternégyest szerző csatárom gólkirály lett 1 góllal megelőzve a másodikat, nem gondoltam volna, hogy sikerül :), de belehúzott.

grat mindenkinek
  • JimKirk
    Grat!
    Akkor tessek licitalni a jatekosaimra!:)

#15045: Grat Jakuza!
  • geo91

GRAT MINDEN FELJUTÓNAK ÉS BENTMARADÓNAK!
  • geo91
    grat!
  • Magic Boy

Akit érdekel annak szólok, hogy elvitték mind a 3 középpályásomat.

Amúgy 6-0-ra nyertem és így első évemben 3. lettem.
  • geo91
    nyertem, így meglett a bentmaradás!

• Jakuza001
    Tyúkszembrigád - Józsa 2:1

1 - 0 Miros³aw Berezowski 3'
    2 - 0 Baldvin Meszes 24'
    2 - 1 Javier Vía 33'

Ezzel ugy lettem az elso, hogy nem is akartam elol vegezni sz a csoport merkozeseinek kozepen 5 merkozesre laza felfogasban kuldtem a fiaim a palyara. :D
    Na sebaj majd az osztalyozot leadom, hogy ne keriuljek fel, emrt ahhoz viszont meg gyenge a csapat.
  • JimKirk
    Hajjá 4 - 1 C Bucks

1 - 0 Maurice Koster 10'
    1 - 1 Sergi Muriscot 30'
    2 - 1 Alán Balázs 81'
    3 - 1 Benedek Rendek 86'
    4 - 1 Joc Gobec 89

Zsinorban a 3. veresegem de igy is a 3. helyen zartam a csoportomat.
    Ahogy nezem az ellenfeleim nagyresze drasztikusan megerositette a kozeppalyajat, igy hat nekem is ezt kell tennem az elkovetkezendo hetekben!:)

• banok
    Banok FC - fc Sanya 2 - 1
    38426 néző

0 - 1 Erwin Heirman 40'
    1 - 1 Jacco Veenstra 82'
    2 - 1 Jacco Veenstra 87'

2. lett a Banok FC a IV.53 csoportban!!!!
  • green6k
    Csapat neve(GreenCastle) Csoport neve(VI.122)
  • JimKirk
    Eladtam 4 idosebb (21 eves) vedomet par hete osszesen 820 millioert, a szamlamon meg volt vagy 600-700 millio, ebbol kb. 300 a jegyekbol jott be. Ezert is tartom fontosnak, hogy tamado formacioban jatszon a csapatom mert igy jonnek az eredmenyek es a stadi is tele van.:) Nekem megeri felaldozni azt az egy helyet az edzesben.

#15040: jo lenne!:P