22246
Hattrick
-
#15200 -
#15199 Nincs mit Jolanka :D -
#15198 Várjuk ki az osztályozókat, mert lehet h még módosul a kuparangsor, és kapunk ellenfelet is. -
#15197 Koszonjuk Emese! -
#15196 Az mas! :D -
#15195 A kupára kérdeztem. -
#15194 Kivel is kellene nektek jatszani ?
A 3. helyezetek nem jatszanak osztalyozot, csak az elso a csoportban. -
#15193 Azt tudja már valaki, hogy én és Geri (Gyömöre) kivel játszunk? (mert én még mindig nem látom) -
#15192 huh, én egy 1900 átlag tsi-s hatodba feljutó csapattal játszom, azért dobhatott volna könnyebbet is. -
#15191 En VI.-bol egy bot csapattal jatszottam hazai palyan! Egy gyozelemmel talan sikerul kiengesztelnem a merges szukoloimat!:) -
BlancoMark #15190 Miskolci VSE (1645795)
14 játékosom eladó, vigyétek őket. :smile: -
#15189 Túl jók vagyunk így bizos erőnyerők vagyunk az első fordulóban.
Amúgy ötletem sincs, hogy miért lehet. -
#15188 pár oszloppal arrébb téged is megtaláltalak, és neked sincs még ellenfeled -
#15187 Az miért van, hogy alltiden a csapatok 90%-ának van csak ellenfele a kupában? Én ha rámegyek a kuparangsorra, nem sorol mellém senkit. -
#15186 Én csak szezon elején adom el, akit el kell.
Akkor jobb a piac! :) -
#15185 Kinn van 8 játékosom átadón szombati és vasárnapi lejárattal.
A belőlük befolyó pénzből folytatom a csapat átalakítását.
Még akarok venni 8-10 játékost. -
#15184 Kihivtalak barira! -
#15183 Nem rossz!
Szombat este en is kirakok egy par jatekost! -
#15182 Bocs heted osztályban:) -
#15181 Újabb kitett játékos Csatár posztra hatod osztályban nálam végig gólkirály volt:
-
#15180 Be vagyok már sózva.Azt várom hogy igazolhassam az új spílereket az eladott játékosok árából:) -
#15179 En is szeretnek csatart igazolni, 26-27 kiemelkedo, jo/remek atadassal mar van 300-350 korul.
Szerintem 28 eves nagyszeru kapust mar talalhatsz 150-200 korul. -
#15178 Hát igen, én meg így toltam le az egész szezont.Szóval eladom a szélső védőimet és veszek helyettük belső védőt.Egy elég is lesz mert két fasza már van,de ha futja rá akkor kettő lesz.Akit legutóbb belinkeltem hogy holnap kiteszem őt is azért akarom kitenni.Lecserélem belső védőre. -
#15177 En sokaig ket belso vedovel es egy szelsovel jatszottam, tehat szabadon hagytam az egyik oldalt, igy jutottam fel a VI.-be. Direkt ehhez a taktikahoz vettem egy vedekezo kp-t! Idonkent csereltem a szabadon hagyott oldalt, hogy ne legyen olyan kiszamithato a felallasom.
Bar igy utolag szerintem hulyeseg volt egy kozeppalyast "felaldozni".
En nem mernem szabadon hagyni mind2 oldalt! -
#15176 Én is tervezem,csak adjam már el a 3-4 játékosomat.Abból befolyik majd egy 500.000 milla, abból lehet gazdálkodni.Kell kapus minimum nagyszerű olyan 25-30 év közötti, meg egy csatár is egy ragyogó az olyan 20-25 közötti. -
#15175 A hetvegen vettem egy 20 eves nagyszerut, jo pontrugassal. -
#15174 Na de mi 3-5-2t mondtunk :D -
#15173 Kérdés...Szerintetek hogy jobb 3-5-2 játszani?A védők elhelyezkedése érdekelne,mert eddíg olyan védőkkel játszottam akiknek jó a szélsőjátéka is így szélen játszattam őket,de így nagy lett az űr a védelem tengelyében és így szerintem könnyebben átjátszható.Szóval azon agyalok hogy lecserélem a szélső védőket és 3 belső védővel játszom a 3-5-2-t.Vélemény? -
davo3 #15172 télleg holnap pont 1 éve, viccesebb lett volna ha holnap irtam volna!!:)
-
#15171 az idő relatív ;)
egyébként üdv. davo3 -
#15170 Üdv,én is csak nem rég jöttem ide.:) -
#15169 3-5-2-re esküszöm.Túl sok az 5 védő,max ha feltolod őket a 3 középpályás mellé,de ahhoz meg olyanoknak kell lenniük akiknek az átadása és a játékszervezése sem szar. -
#15168 ez úgyis a játékosaidtól függ, ha nagyon jó középpályásaid vannak akkor elég lehet a 3 is, és 2 csatár, viszont ha meg van egy nagyon jó csatárod, akkor inkább a 4 középpályást kellene preferálni, hisz még mindig a középpálya a legfontosabb csapatrész, általában
ki kell kísérletezni, figyelni az értékeléseket -
#15167 olyan régen nem volt az a regisztráció, éppen holnap lesz 1 éve:D
üdv itt, Geotól kérj fejlécet.:) -
davo3 #15166 Üdv mindenkinek!!!
2 éve hattrickezem és már régebben regisztráltam ide a fórumra de eddig nem nagyon irogattam inkább csak olvasgattam :)
viszont a jővőben ezen szeretnék változtatni mert ugy láttam hogy jól ellehet beszélgetni illetve hasznos tanácsokat tudnak adni!!!
-
#15165 Én 2 szezonnal ezelőtt játszottam 5-4-1et, aztán mindenki mondta, hogy álljak át 5-3-2re, mert 1 csatárral esélytelen vagyok stb.
Most, hogy 5-3-2-t játszom, a legtöbben az 5-4-1et javasolják...
nekem 532 jobban bejön, de azért egy botcsapat lenyomta az 50+ csillagos csapatomat, uh nem mondok semmit :D -
#15164 A Te kereted sem mondható öregnek.Tök egyforma a csapatunk szinte minden poszton.Rád is rád férne egy normális kapus:) -
#15163 Mondjuk az is igaz, hogy amig nincs ambiciod a feljutasra addig folosleges 3-5-2-t jatszani! -
#15162 Túl sok fasza játékosom volt a tarcsiban így úgy döntöttem eladom őket, plussz a kezdőböl is párat.Csinálok egy vérfrissítést minőségi játékosokból. -
#15161 Szerintem nyugodtan jatszal 3-5-2-t, a barikon meg alljal ki 5 vedovel. En a kezdetek ota igy jatszom pedig vedoket edzek. Az teny, hogy buksz par szaz milliot de legalabb a taktikanak koszonhetoen folyamatos a sikerelmeny:)