Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
Maradt a 0-0 rengeteg kihagyott helyzettel

http://www.twitch.tv/hegii

jhetedikj
TSI = Total Skill Index

Olvasd el a többi cikket is:http://wiki.hattrick.org/wiki/Hu/TSI

2-0 ide az elsõ félidõben

anno 1987

félidõben emberhátrányban 1-0 ide!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

1-0 ide!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Christian88
Helyzetek itt is ott is 0-0 egyelõre. Otthon jó lenne egy gyõzelem otthon, de a döntetlen se rossz a IV.-bõl visszaesõ ellen

http://www.twitch.tv/hegii

banok
vezetek 0-1-re 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

McFrost
16án meccsed van, akkor majd utána kihívlak, ma még csak 15-ig tudlak kihívni, várok 4 napot és újra megpróbálom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Most se írja. Lehet, hogy várni kell, amíg én is le tudok kötni barit.

Szar Bayern, szar Bayern :)

McFrost
16-án nem tudlak kihívni, mert közel van egy bajnokid. Lehet az a gond, de 15-re kihívtalak.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Oké, megpróbálom megint.

Rudee
Még mindig nem írja ki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

valaki elmagyarázná nekem mi az a TSI mert eddig nem sikerült rá jönnöm.
Manoboy
Azt hiszem nem árt lassan csapatot állítani.

remélem simán nyerünk, amúgy a szurkolókat hogy lehet ösztönözni hogy nagyon gyorsan megnõjön a számuk?😄
JimKirk
Holnap az elso ellen jatszom hazai palyan, benyomtam a MOTS-ot mert az ex V. osztalyu csapatot idegenben verte az elso forduloban. A serultjeim mind flepultek kiveve egyet a legjobb csataromat o meg tapaszos. Erdemes igy palyara kuldeni, nem fogja a bibi befolyasolni a teljesitmenyet?
ahogy látom ennek a robot csapatnak 480 szurkolója van.😄
kovacsgeri
Minden bizonnyal nyerni fogsz! A szurkolóid nincsenek mindig képben 😊

holnap játszok egy robot csapat ellen szurkolók elvárása hogy jobb ha ki se állunk, nos szóval ilyenkor van esélyem?
kovacsgeri
4-4-2 ellentámadás

Én holnap az elsõvel játszom, 4.vagyok, 1 gyõzelem, 1 vereség...
Jah, és vannak eladó embereim.😊
matthias92
nos, hétvégén a gyengébbik felállással lépek pályára, és megpróbálok a kupában mégtovább menetelni. egy ötödosztályút látok vendégül. a védelme nagyon erõs, a támadásánál viszont sokkalta erõsebb az én védelmem. tippeket kérek! 😊

jhetedikj
Holnap végre jó lenne nyerni már pár pontot!
Erre minden esélyem meg is lesz, mert egy hasonló csapatot fogadok itthon aki most a 7. helyen áll. A héten lett egy bot a csoportunkban, így egy biztos kiesõ már megvan, én viszont sajnálom mert így kicsivel unalmasabb lesz a játék. Jövõ héten héten pedig a spanyol Madrid tartományban játszok egy meccset 2004-óta játszó menedzser ellen.😊

anno 1987

McFrost

köszi a segítségeket.😄
McFrost
Mán kihívtam Rudiifit egy bari meccsre, mámma😊

valaki segítene hogy milyen taktika a legjobb? milyen edzést használjak stb?
valakinek itt a csapata nagyon gazdag?😄
McFrost
Elévülhetetlen érdemei vannak csapata szárnyalásában, ez nem vitás!

gabber_saviola
amúgy médzsik kurtajól tolja ám. komoly csapatot rakott össze egy szezon alatt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Manoboy
Hát azt tudom. Én azért régóta tolom és van lóvé a csapatba és van mibõl jelenleg eltartani még, de az új meccsmotorral nem tudom hova fogok jutni.
A kupázást se a 3. körig gondoltam...
Ez van. Jah hát a földöntúli kp-m fizuja 11 miska. 😄

McFrost
Ez az, ha most regelnél sgre, Bé Boy lennél tutira.

kovacsgeri
30 éves középpályásom/edzõjelöltem eladó
99 999 Ft - árbecslés alatt

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 11/20 ragyogó
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Átadás: 6/20 megfelelõ
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

megfelelõ vezetõi képesség+pozitív tulajdonságok
VI.-ban erõsítést jelenthet, amennyiben nem játékszervezést edzel

REALista
Nekem a b csapatom pár felhozott értéktelen játékosból ill. azokból a védõkbõl áll akiket edzek.De nincs is értelme ennél erõsebb b csapatot tartani...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Zenszkij
Igen én is olvasta, de késõn. Sebaj, remélem feláll végre a rendszer rendesen 😄. Majd jobban figyelek...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kovacsgeri
2010-05-04 Ellenõrzés

Az utóbbi hetek hibái és üzenetei miatt kérünk mindenkit, hogy ellenõrizze a meccsbeállításait a heti kupa és bajnoki meccsek elõtt. Nézzétek meg, hogy elmentette-e a rendszer a felállást és a cseréket is!

persze ez csak azoknak segített, akik kedden is beléptek

Zenszkij
Nah a szerdai barimeccsen sikeresen nem mentette el rendesen a meccsmotor a felállásom, így összevissza játszott a B csapat. Edzésük tehát elveszett, kapusként is szerepelt egy. Gratula az új meccsmotornak!! PFF

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kovacsgeri
A legtöbb csapat itt a fórumon a középpályássorod fizetésétõl csõdbe menne 😊
Nekem is van most 600 000e, de csak jövõre költekezek, idén így is 11 védõm van, de csak 10-et edzhetek.

JimKirk
cheat!<#circling>
Manoboy
Jah és még lesz majd. 😄
Amennyiben eladnám az egész csapatot, úgy kb 6 milliárdom lenne, de most azt azért nem akarom. fõleg az ikrek miatt.

Magic Boy
Tele vagy manival látom.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Manoboy
Készpénz: 989 459 eFt (2 072 112 eFt)

\o/ 2 srácot eladtam, még 2 nek kellett volna elmennie, de azokat jövõ héten teszem ki újra azt hiszem.

Magic Boy
Nekem a Bajnokság a legfontosabb most, hiszen most jutottam föl.
Épp ezért a bajnokságban játszatom a legjobb és legjobb formában lévõ embereimet.
Éppen ezért a kupában és a barátságos meccseken azok játszanak, akik kevésbé jók vagy gyengébb formában vannak.
IRL is van ilyen.
Ezt hívják tartalék vagy B csapatnak.

Én soha se magyarázkodtam vagy vágtam föl azzal, ha a B (tartalék) csapatom veszített vagy nyert.
Egyszerûen csak jeleztem, hogy nem a legjobbakkal játszottam.

gercse
én nem is szeretem a B csapat kifejezést, mert olyan mint B csapat nincs,
én mindig azokat játszatom, akik szarok, vagy akik nem játszottak hétvégén

bírom ezt a B csapat dumát, mindig van kifogás ezáltal, ha valaki B csapattal nyer akkor, "látjátok, nekem még a tartalék csapatom is milyen ütõs brigád", ha meg kikap az ember, "mit vártatok hisz ez csak a B csapatom" (ezzel elsõsorban a kupára gondolok, a barátságos az más, mondjuk én ott se szoktam teljesen más csapattal felállni mint szombatonként). ahelyett hogy kiállnátok a legjobbal és nyernétek, én ma ezt tettem a kupában, azt hittem még így is kikapok, de bejött, egy edzés bukó, kibírom. a jövõ heti meccsel együtt keresek 52 milliót a bevétellel, az más kérdés hogy most a bajnokságban is kétszer egymás után otthon játszok, ami 2x 37 millió, szóval most megy a gyûjtögetés 😄

gercse
azért megnéztem, hogy nálad hogy alakulnak a formák...nos van egy kis különbség 😄
de fõleg a középpályán lévõ két játékosomon múlt a siker(Nechita, Sazan)
remélem feljavulnak idõvel

Magic Boy
Nekem is a B csapatom játszott, hogy õk is játéklehetõséget kapjanak és formába jöjjenek.<#vigyor0>

gercse
NIncs mit, nagy következtetéseket ne vonj azért le, inkább én voltam rossz, bár nem vitatom, hogy jó csapatod van, csak én direkt mindig a lehetõ legrosszabb formában lévõ játékosokat rakom be barira, hátha feljavulnak.(megfelelõ formájú játékosból volt kettõ kb. meg a kapusom jó formában van, többi mind középszerû, gyenge, meg csapnivaló)

matthias92
Jimmy 1 - 10 Csépa

mennyei egek 😄
következõ meccsemen hatodosztályú ellenfelem lesz, majd megnézzük van-e esélyem, ha van akkor az A csapattal állok ki. <#zavart1>

Ja nálam 261 nézõ volt a 12 612 férõhelyes stadionban. Jó kevés. Az elõzõ héten a kupafordulóban majdnem teltház volt.