Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasd el a többi cikket is:http://wiki.hattrick.org/wiki/Hu/TSI
2-0 ide az elsõ félidõben

anno 1987
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
http://www.twitch.tv/hegii
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szar Bayern, szar Bayern :)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Jah, és vannak eladó embereim.😊
Erre minden esélyem meg is lesz, mert egy hasonló csapatot fogadok itthon aki most a 7. helyen áll. A héten lett egy bot a csoportunkban, így egy biztos kiesõ már megvan, én viszont sajnálom mert így kicsivel unalmasabb lesz a játék. Jövõ héten héten pedig a spanyol Madrid tartományban játszok egy meccset 2004-óta játszó menedzser ellen.😊
anno 1987
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A kupázást se a 3. körig gondoltam...
Ez van. Jah hát a földöntúli kp-m fizuja 11 miska. 😄
99 999 Ft - árbecslés alatt
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 11/20 ragyogó
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Átadás: 6/20 megfelelõ
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
megfelelõ vezetõi képesség+pozitív tulajdonságok
VI.-ban erõsítést jelenthet, amennyiben nem játékszervezést edzel
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az utóbbi hetek hibái és üzenetei miatt kérünk mindenkit, hogy ellenõrizze a meccsbeállításait a heti kupa és bajnoki meccsek elõtt. Nézzétek meg, hogy elmentette-e a rendszer a felállást és a cseréket is!
persze ez csak azoknak segített, akik kedden is beléptek
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nekem is van most 600 000e, de csak jövõre költekezek, idén így is 11 védõm van, de csak 10-et edzhetek.
Amennyiben eladnám az egész csapatot, úgy kb 6 milliárdom lenne, de most azt azért nem akarom. fõleg az ikrek miatt.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\o/ 2 srácot eladtam, még 2 nek kellett volna elmennie, de azokat jövõ héten teszem ki újra azt hiszem.

Épp ezért a bajnokságban játszatom a legjobb és legjobb formában lévõ embereimet.
Éppen ezért a kupában és a barátságos meccseken azok játszanak, akik kevésbé jók vagy gyengébb formában vannak.
IRL is van ilyen.
Ezt hívják tartalék vagy B csapatnak.
Én soha se magyarázkodtam vagy vágtam föl azzal, ha a B (tartalék) csapatom veszített vagy nyert.
Egyszerûen csak jeleztem, hogy nem a legjobbakkal játszottam.
én mindig azokat játszatom, akik szarok, vagy akik nem játszottak hétvégén
de fõleg a középpályán lévõ két játékosomon múlt a siker(Nechita, Sazan)
remélem feljavulnak idõvel
mennyei egek 😄
következõ meccsemen hatodosztályú ellenfelem lesz, majd megnézzük van-e esélyem, ha van akkor az A csapattal állok ki. <#zavart1>#zavart1>