Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Remélem ez azt is jelenti, hogy ide is gyakrabban jársz majd.

A hétvégén meglesem az új igazolásokkal megerõsített csapatod meccsét.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rudee
Leírva nem láttam még, de pl a HT Organizer s nagyob fejlõdést ír nk. bari meccs esetén, mint egy bajnokit figyelembe véve.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kovacsgeri
A 2x-es edzés nemzetközi barátságoson szerintem csak valami városi legenda, de ha valaki megtalálja, hogy ez hol olvasható, akkor többet nem kötök le magyar csapattal meccset 😊

kovacsgeri
Csak a tisztánlátás kedvéért:

Ha a bajnoki meccseken szerzett tapasztalatot vesszük egységnek, a különbözõ mérkõzéseken a következõ mennyiségû tapasztalat szerezhetõ:

* Bajnoki: 1
* Kupa: 2
* Barátságos: 0,1
* Nemzetközi barátságos: 0,2
* Hattrick Masters: 2-3
* Válogatott tétmeccs: 10
* Válogatott barátságos: 3-4

holla mindenki

hosszú idõ után végre letudtam a szakdolgozatot meg a szakvizsgámat és lesz már idõm a játékra 😄

mivel jóideje nem foglalkoztam a csapattal az eredmények nem igazán jöttek, bentmaradtunk a 6. osztályban, de szerencsére a pénz az gyûlt egy kissé, úgyhogy most belevetettem magam a vásárlásba, két játékost már igazoltam is a héten

az elsõ 85 111 eFt volt

a második 42 345 eFt

Fabio Capello
mér engem hibáztat a szamárbagázs? 😄 nem tehetek róla hogy gyenge anyagból vagytok gyúrva, ennyire nem bírjátok a kiképzést.. látszik hogy nem minõségi az edzõkomplexumotok, nálunk komplett feketelacikat kell napi háromszor lenyomni és persze fekvenyomni a fél tonnát, ez a beugró 😄😄😄

Magic Boy
A hétvégén a csoport legjobb csapatával meccselek és akkor majd kiderül, hogy mennyien jönnek ki.

A szurkolóim hangulata karneváli és ha 19-20000-en kijönnek az már jó egyenlõre.

McFrost
Ahhoz a hatodban erõs csapat kell, hogy a kapacitás ki legyen használva.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
A szezon végére akár nagyobb lehet, mint az enyém (22 555), mert én mostantól a szezon végi erõsítésre gyûjtök.

McFrost
16.000

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Mekkora lesz a stadionod?

McFrost
7végi forduló elõtt kész lesz a stadion bõvítésem, de még így is - 42.000 a számlám....😞
Ha lesz bevételem, amit remélek, olyan 25.000 körül, akkor megsasolhatom õket.

Magic Boy
A jobbtól kikapni nem szégyen.

Eddig is szép teljesítmény volt, hogy eljutottál.

McFrost

McFrost
Jöhetne mind2...

banok
MAGYAR KUPA
Vép FC - Banok FC 6 - 3
56437 nézõ

1 - 0 Bálint Egervári 19'
2 - 0 Béla Nacsa 25'
3 - 0 Victorien Fontaine 30'
3 - 1 Aki Silvola 39'
4 - 1 Valentin Brie 41'
5 - 1 Bálint Egervári 43'
5 - 2 Mikko Kakkinen 70'
6 - 2 Béla Nacsa 89'
6 - 3 Feliks Karliñski 89'

hát kiestem 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Jövõ heti edzés után 1 vagy 2 fiatalt kirakok, addigra megint lépnek egy szintet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Magic Boy
Na ja, de annyi pénze szerintem nincs, hogy megtudja õket venni.

gabber_saviola
van kint 2 JÓ védõm, istenkirályok lennének nálad.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Banoktól és Lámatól se félek, akkor tõled miért félnék? <#vigyor0>

Azért ajánlottam föl, mert ennyi sérülttel sokat gyengülsz és az a Fair, ha felajánlom.

McFrost
Úgy hogy ebbõl kettõ alap védõ, szal vedd a kapust, mert vennem kell védõket😄
Vagy cseréljünk😄

gabber_saviola
na szép 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
de mondom. 😊

a lényeg, hogy nemzetközi meccsed legyen, az már teljesen mind1, hogy idegenbe vagy otthon.

Láma!
kapusokat edzek😊

a most eladott természetfelettibõl lesz a pénz a védõre😊

McFrost
Nyomjuk persze, vagy befostále?

Magic Boy
A te szinteden nem kellene egy jobb kapus is?

Láma!
jaja, és ha jövö hétre még a védelembe is jön egy 6-7 csillagos akkor még stabilabb leszek😊

Magic Boy
A középpályádnak köszönheted.

Grat.

Magic Boy
Nem lenne fer, ha most játszanánk, hiszen nekem mindenki egészséges.

Halasszuk sl a meccset vagy vállalod így is?

Zenszkij
Nem mondod? Ezt hol írják? Tényleg érdekel, mert eddig mindig otthon fogadtam nemzetközi csapatot. Ennyivel kevesebb edzést értem volna el? Ha így van felrobbanok <#falbav><#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
éééééés megint nyertem a kupában😄

a meccs izgalmas volt, hosszabbításban mentünk tovább, most már 2. alkalommal papíron erõsebb ellenféllel szemben.

jövõ héten egy 3. osztályú jön, az már keményebb lesz, de addigra a védelmem is erõsödik egy remélhetõleg titáni szélsõ védõvel😊

McFrost
Eljött hozzám a Rottyantott baromfi alakulat barira és agyonrugdalták a fél csapatom :|

gabber_saviola
több edzést is, pontosan 2x többet.

Zenszkij
Nem edzést, hanem tapasztalatot ad többet tudtommal...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Külföldi edzõmeccs:
rapid birds 1923 - Magic Family 1 - 3

Magic Boy
Én azóta részesítem elõnyben a nemzetközi meccseket, mióta ezt írtad.

ennek ellenére veled szívesen játszanék egy edzõmeccset, de nem mersz kiállni ellenem. <#szomoru1><#kacsint>

gabber_saviola
<#vigyor1>

gercse
mi ez a többes <#ejnye1><#alien>

gabber_saviola
jaja az, nálam is bejövõs 😊

gabber_saviola
márciusban már mondtam, hogy azt kell tolni, de akkor lehurrogtatok.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1021728945&no=12529

Rendben. Kösz a tanácsot.
gercse
kösz, azt hittem több nézõ lesz, de 1000 megvolt legalább
külföldi csapatok ellen sokan jönnek, te is folytasd szerintem azt, és ahogy nõ a szurkolók száma, egyre többen mennek majd ki

Gratulálok a 6-0-ás gyõzelmedhez ellenem.
Magic Boy
Én mostanában azt játszok, de ha kihív valaki mielõtt lekötöm annak állok a rendelkezésére.
Gabberral meg már régen akarok játszani, de ahogy látod nem mer kiállni ellenem <#kacsint> sajnos.

gercse
nemzetközit játszattok, én is inkább azt tolom most sokáig...
dupla annyi nézõ van

JimKirk
Murva jo!😊

gabber_saviola
Meglátjuk. Bár igaz, hogy közel a tûzoltóság, de elpicsáznál durván, és az megviselné az egómat. 😄

alratar
Nem tudom ki vesz iet... de ha eladom, megmondom! 😊
Magic Boy
Én szívesen játszom veled, de jövõhéten McFrost-al meccselek.

De utána való héten szívesen játszom veled nálad (nagy a stadionod és a tûzoltóság is biztos közel van <#vigyor0> ), ha te is úgy gondolod.

JimKirk
Somakam biztos megveszi!