22246
Hattrick
  • dartonita
    Hat hiaba kerestem,egesz egyszeruen csillagaszati osszegekert mennek el a ragyogo lenyugozo kepessegu vmennyire kieges kozeppalyasok.A legolcsobb is 200m folott volt boven.Igaz nem is uldogelek egesz nap gep elott piacolni,hanem felnezek neha ha van idom.
    Na mindegy jogom van tonkretenni a sajat csapatom :D
    Mai kupameccsen kikaptunk 2-1re de realisan kb 6gollal jobb volt az ellenfel.
  • jhetedikj
    Mennyi az edzésintenzitás és erőnlét?
  • gabber_saviola
    nem lehet, hogy a pocsék tapasztalatú, pocsék vezetői képességgel rendelkező edzővel van a baj?
  • Jakuza001
    Lehet elfelejtettem a kezdobe rakni de az edzest beallitottam ? :D

Player

Mérkőzésarchívum
    2010-08-18 (2/43) ZÚZZÓ FC - Tyúkszembrigád Csatár (90') **+-+b
    2010-08-14 (1/43) Tyúkszembrigád - Aranyszív SE Csatár (90') **+-+b
    2010-08-11 (1/43) MTK Szombathely - Tyúkszembrigád Csatár (90') **+-+b
    2010-08-04 (16/42) better the best - Tyúkszembrigád Csatár (90') **+-+b
    2010-07-31 (15/42) Elvis Emlékcsapat - Tyúkszembrigád Csatár (90') **+-+b
    2010-07-24 (14/42) Tyúkszembrigád - Józsa SI Csatár (90') **+-+b
    2010-07-17 (13/42) Botlábúak FC - Tyúkszembrigád Csatár (90') **+-+b
    2010-07-10 (12/42) Tyúkszembrigád - F.C. Fapuma Csatár (90') **+-+b+b
    2010-07-03 (11/42) Prütyi fc - Tyúkszembrigád Csatár (90') ***+b
    2010-06-26 (10/42) Tyúkszembrigád - Ba.Ro Fc Csatár (90') ****b

Mesterhármasok: 1
    A szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
    A szezonban lőtt kupagólok: 5
  • JimKirk
    Vagy inkabb Jakuza sux!

Erdekes, nalam ha jatszanak mindig emelkedik a formajuk.
  • JimKirk
    Megerte, bar en a jateszervezest fontosabbnak tartom, forditva lenne az igazi!:P
  • Jakuza001
    Vajon mi kell ahhoz, hogy a jatekosomnak a formaja feljebb menjen ?

Az elozo bajoksag vege elott mar format kezdtem el edzeni. A csatarom formaja jorol leesett megfelelore, majd kozepszerure forma edzes mellett, ma a csatarom 4 golt lott, ennek ellenere a formaja mar csapnivalo.
    Szal Hattrix sux.
  • sajtburger
    Elbíztam magam picit, azt hittem mai meccs sokkal könnyebb lesz, így a pihentető cserékkel a második félidőben végleg elszállt a remény, hogy továbbjussak.. pedig félidőig egál volt, minden szempontból. 4:2 :(

Sebaj, begurultam és vettem egy kp.-t. Kell az erősítés mert elég vékonyka vagyok, ha valaki kiesne onnan.

21 éves holland, nagyszerű átadás és jó játékszervezés képességgel, 48 ezerért, szerintetek megérte nem?
  • jhetedikj
    17 éves játékosoknál előfordulnak ilyen furcsaságok, majd ha megvették be kell jelenteni aztán levonják a túl nagy összeget
  • Tominho94
    Na véget ért a kupa számomra, ahogy várható volt.
    De a célomat, a tisztes helytállást tudtam teljesíteni, 0-2.
  • hapeti #15632
    A végeredmény 0-2, de legalább tudok a bajnokságra koncentrálni.
  • JimKirk
    Ezert a jatekosert 160 milliot?:D

17 éves és 71 napos, következő születésnap: 2010-09-28
    Germany

Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
    Szimpatikus fickó, aki higgadt és sunyi.
    Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
    Tulajdonos: ksv-weiher.de
    (2010-08-15 óta (1/43), 3n)
    TSI: 650
    Fizetés: 74 eFt/hét
    1 184 eFt /szezon
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    Betöltés... Betöltés...
    ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidő: 2010-08-18 13:28 (1ó 49p)

Kikiáltási ár: 10 000 eFt

Legmagasabb licit: 156 000 eFt Eintracht Selten Gewinn
    csak számok
    Licitálok a játékosra eFt

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 6/20 megfelelő
    Játékszervezés: 4/20 gyenge
    Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
    Átadás: 3/20 csapnivaló
    Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
    Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
  • JimKirk
    De jo!:) Regen nekem is mennyi ilyen utolso percben eldolt meccsem volt!:)
  • jhetedikj
    Szájgolyó-ZM 1 - 3 Pinnyéd CF

1 - 0 Baldvin Buga 37'
    1 - 1 Arsenio Florentín 85'
    1 - 2 Arsenio Florentín 87'
    1 - 3 M¶cibor Zimoñ 88'

Így kell ezt csinálni, utána rúgtunk egy utolsót a biztonság kedvéért.
  • jhetedikj
    87. Perc Bevágott mégegyet 1:2 ide!!!!!!!!!!!!
  • jhetedikj
    85. Percben egyenlített a most leigazolt új 17 éves középpályás növendék. YEEEESSS :D
  • JimKirk
    Megneztem miket vettel es vedd ugy, hogy le vagy baszva!

• JimKirk
    2-0 oda, valoszinuleg kiesek de ez varhato volt mert a "B" csapattal es a legfiatalabb, leggyengebb vedokkel alltam ki!(termeszetesen B csapat nem letezik)
  • hapeti #15624
    Szintén
  • Fabio Capello
    kupában megint sima továbbjutás :]
  • jhetedikj
    Félidőben 1-0 oda.
  • dartonita
    Nalam lassan megvannak a fiatal vedok,mar csak egy kell.A tobbi poszton oreg jatekosok fognak jatszani,sikeresen elkoltottem majdnem 700milliot 3kozeppalyasra,es csunyan le fogtok baszni az az erzesem szal be sem merem masolni oket :D
    Csutortok este eladom a tobbieket,es meg kell egy szelso,egy csatar es egy kapus.Na meg ahogy nezegettem a 6.osztalyu csapatok stadionjait,arra sem art felretennem egy keveset.
  • kovacsgeri
    Védekezéséről és szélsőjátékáról tudsz valamit? Attól, hogy a figyelő szélsőhátvédként találja meg, lehetséges, hogy full más pozíció lesz majd neki jó.
    Én a legjobb védőimet akkor találtam, amikor kapust kerestem pl :)

Szerintem a védekezését derítsd ki először, ha már elkezdted edzeni, ha 15 éves, akkor a többi skilljét is ki tudod edzeni, akármit mond az ifiedző.
  • jhetedikj
    Ha még nem váltottál edzést, akkor mind a két komment a védekezésére vonatkozott véleményem szerint.
  • sajtburger
    Srácok, erre varrjon valaki egy gombot nékem..

Van egy frissnek mondható ifim, aki szélső hátvéd pozícióba tűnt fel egyik figyelőmnek.. Ott is játszik, 7 csillagos, védekezést kap, oszt majd szélsőjátékot, ha egyik ifim maxolja a gólszerzést(1-2 hét).

Ma ez az üzenet jött: "Erik Egervári nagyon ígéretes, ha Védekezés képességét nézzük, de a jelenlegi edzéseken nem tud megfelelően fejlődni. Gondolkozz el ezen…"
    "Erik Egervári játékosban sok ki nem használt lehetőség van. Még a megfelelő edzéstípussal is több szezonra van szüksége, hogy el is érje őket."

Furcsa, mert 7 csillagos szélső hátvéd pozícióban, másol is próbáljam ki, mit tanácsoltok? :S

Jahm és 15 éves.. szal ígéretesnek mondható?!
  • kovacsgeri
    Tudtommal az új edzésrendszerben még csak 1 db edzés zajlott le, szóval a hatást majd érdemes lenne akkor mérni, ha valaki fejlődött, és megnézed, hogy az azt követő képességét mikor lépi.
  • Jakuza001
    Akkor most gyorsultak az edzesek, mert en nem latok semmifele robbanasszeru novekedest, 3 edzes utan a 18-19 eves jatekosok nem leptek egyaltalan szintet, mikozben az elozo edzesnel 4.-5. alatt kaptak a szintet. Tehat a kov edzesszint lepes most sem lehet nalam a 4. edzes elott.
  • dartonita
    Koszi!Akkor igy fogok keresni.
    Kiraktam a maradek eladandokat is listara,alacsonyabb osztalyuak talalhatnak koztuk talan meg hasznosat.Olyan 2-300m lesz egy-egy nem edzett poszton szereplo jatekosra,de sok fugg a csutortoki eladasoktol :)
  • pe28
    A szélsőknek a legfontosabb tulajdonsága a szélsőjáték, utána a játékszervezés majd átadás. Esetleg gólszerzés is minél magasabb annál jobb, de az már nagyon növeli az árat.
    Sztem neked olyan szélsőt kéne választani akinek legalább jó, de inkább remek játékszervezése és nagyszerű vagy annál jobb szélsőjátéka van. Függ attól hogy mennyi pénzed van, vagy hogy ha befelé akarod irányítani a szélsődet akkor inkább a játékszervezésnek kell többnek lennie.
    Átadása is minél több annál jobb, jobb lesz az értékelésed meccs végén.
    Kérdésedre a válasz ha klasszikus szélsőt akarsz aki támadó felfogású (véleményem szerint csak úgy érdemes) akkor minél magasabb legyen a szélsőjáték képessége és legyen valamennyi játékszervezése is.
  • Magic Boy
    Megjöttem a nyaralásból

A győzteseknek gratulálok a vesztesek meg ne bánkódjanak, mert lesz ez mégy így se.

A kupában én is simán továbbjutottam (Tatabánya Labdarúgó Klub - Magic Family 0 - 6), bár én is elfelejtettem lazázni, de az első bajnokin kikaptam (Magic Family - Kyrt 2 - 4), mert középpályán lefocizott az ellenfelem és a védelmem még mindig nem az igazi.
  • dartonita
    Kerdes:
    Szelsoknek a szelsojatek mennyivel fontosabb mint a jatekszervezes,ill atadas?Milyen aranyban legyen meg ez a 3skill a hatekonysaghoz szerintetek?Nemigazan foglalkoztattam meg kp szelsoket,viszont az 5-3-2t asszm lecserelem 5-4-1re es veszek egy brutalis csatart.Hatha a megerositett kp inkabb lesz hasznos.
    Elore is koszi.
  • Zenszkij
    2010-08-08 Beogradski Sindikat- Varangy FC 5 980 eFt
    2010-08-16 Varangy FC- Fc Maroy 38 200 eFt

Az üzleti érzék :D.
  • Fabio Capello
    3-7-re kikaptunk... Legalább lőttünk gólt :D
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - Nudlik 3 - 0

Kreatív játékkal végig uralva a játékot tudtunk diadalmaskodni. Jövő héten egy olyan csapat vendége leszünk, akik első fordulóban 8:0 arányba kaptak ki. Bizakodóak vagyunk, de hét közben még vár ránk egy Magyar kupa forduló, ahol szintén jó lenne győzni, úgy hogy sérülés ne legyen. :)
  • pe28
    Sportyka 0 - 7 Hajdu (290377744)

Közvetlen riválisom elfelejtett csapatot állítani
    Még jó hogy laza volt beállítva a kupa miatt.
  • dartonita
    Na hogy valami jo is tortenjen velem,eladtam a sracokat.

Miguel Ruedat 320-450mra becsulte a gep,elkelt:316
    Ernst Lerchet 300-400 koze,elkelt:270
    Nedo Serra Ruda-t 250-350 koze,elkelt:301

Szal lehetett volna jobb is.Sebaj 3masik hasonlo megy csutortok estere piacra,aztan nekiallunk csapatot 'kesziteni'.
  • AdamBeyer
    Oszy FC - Viola Stoners United 1 - 1

0 - 1 Carl-Ernst Schich 36'
    1 - 1 Hélder Huelves 74'

Kb ezt vártam, sokadik x ez nála, pedig jobb csapata van. Következő 2 meccsen biztos hogy kikapok a bajnokság esélyesei ellen, tőlük tavaly az első számú csapattal is kikaptam 2-3 góllal, úgyhogy most tartalék fog kiállni ezen a két hétvégén, és laza játék lesz beállítva, kifognak tömni, de legalább az A csapat formája nem romlik, és a kupában remélhetőleg megyek még 2 fordulót. Aztán ha letudom ezeket a meccseket visszakerül minden a rendes kerékvágásba, rohadt nehéz a sorsolás, szóval ki kellett valamit találnom..
  • jhetedikj
    Raczy 0 - 1 Pinnyéd CF

0 - 1 Piero Minardi 18

Új csatár igazolásom góllal kezdett.:)
    Egy nagyon nehéz meccsen vagyok túl, egyik nagy riválisomat sikerült legyőzni idegenben.
  • Immigrants
    BMSE - Great Hungary FC 0 - 2
    0 - 1 Fausto Del Prete 5'
    0 - 2 Nikolasz Czut 71'
    sárga lap Miklós Tóth 50'
    Csere Ki Viktor Biczkó
    Be Jesús Iturralde 48'
    Csere Ki Evren Göktürk
    Be Seweryn Gêbicz
    Alap > Támadó 65'
  • geo91
    szomszédok :DDD örültem mikor vége lett a vb-nek azóta újra adják az m1-en :D