Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Jövõhéten én is bizniszelek.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Banok FC - - Razesii - (moldáv I.) 6 - 1
7803 nézõ
1 - 0 Imre Géza 13'
2 - 0 Emil Sadeh 33'
3 - 0 Viggo Vad 34'
4 - 0 Emil Sadeh 64'
5 - 0 Viggo Vad 73'
6 - 0 Emil Sadeh 74'
6 - 1 Stefan Bertramshof 77'
csere védõm 3 hétre lesérült... :(
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én csak tanácsot kértem.
Azt hiszem, este veszek egy 30 éves kapust, akit majd kirugok.
a Mihail Damian-ért kapott pénzbõl mit akarsz? mert õt eladod ahogy látom, és meg is kapod sztem az árát (valószinûleg)
Olyan 6000 - 7000 eFT-ig gondoltam lemenni. (De ha olcsobb, nem baj. :))
30 felettinek az az elõnye, hogy jóval olcsóbbak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Hány hétre sérültek?
Állítólag egy szezon kell neki, ha elsõdleges a védekezés edzés! (És elsõdleges is)
Mihail Damian (272825923)
20 éves és 30 napos, következõ születésnap: 2010-09-12
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt
TSI: 2 340
Fizetés: 218 e Ft (181 Ft) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
3 488 Ft /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erõteljes
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: nagyszerû
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: pocsék
Határidõ: 2010-06-25 22:45 (1096 nap 0ó 0p)
Kikiáltási ár: 50 000 eFt
Nincs akadálya annak, hogy akkor is költhess pénzt, ha a számládon épp semennyi sincs. A bankban 100 000 eFt értékû hitelkereted van, de ha igénybe veszed, nagyon komoly kamatokat kell fizetned. Ha a 100 000 eFt-os limit alá érsz, csõdfigyelmeztetést kapsz. Ha a figyelmeztetés után két héttel sem sikerül feltornáznod az egyenleged a 100 000 eFt-os limit fölé, búcsút inthetsz a csapatodnak! Azonban még jóval a negatív limit elérése elõtt a hitelkamat – fõleg az elsõ néhány szezonban – kezelhetetlen nagyságúra nõ, úgyhogy óvakodj az ilyen adósság felhalmozásától! Arra ne is számíts, hogy 100 000 eFt alatt a közgazdászok hoznak kamatbevételt – így õk sem mentenek meg a csõdtõl!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
de szerinted számít valamiben, akkor viszont te majd gondolom ritkán használsz pl off cd-t vagy wtm-et vagy def csatiként középpályást. mindenhova rakd be a legtöbb csillagot hozó játékost és hajrá

Ezeket a használati útmutatókat olvastam már, mikor beléptem a Hattrickbe, amúgy köszi.
Én valami olyasmire vágyom, ami a meccsmotor valós felépítést taglalja (mit-miértbe), mondjuk visual basic alatt.
jó olvasgatást
http://www.hattrick.org/Community/Press/?ArticleID=4993 cikk1
http://www.hattrick.org/Community/Press/?ArticleID=5285 cikk2
http://www.hattrick.org/Community/Press/Default.aspx?ArticleID=5801 cikk3
sajnos azt írja 30 napig nem tudok linkelni, de remélem azért sikerül bemásolni
Lehet, hogy téged nem érdekel, de engem igen. Õ valami olyat tud, amire én már nagyon régóta keresem a választ. És ha most megosztja ezt a tudást, akkor ha figyelsz, akkor talán te is profitálhatsz belõle.
Lajos László (82505937)
15 éves és 64 napos, következõ születésnap: 2010-08-05NaN
Csapat: Completare Neumarkt
Ország: Magyarország
Elsõ napja a csapatban: 2010-06-15 22:33 (2 napja)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés: megfelelõ (maximum remek)
Játékszervezés: gyenge (maximum ismeretlen)
Szélsõjáték: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen (maximum megfelelõ)
Pontrúgás: ismeretlen
De ha te ezt ismered/birtokodban van, akkor KÉRLEK vezesd le az eseményalgebráját.
Izgatottan várom/várjuk, mivel sokunknak meg fogod könnyíteni a játékát ezzel.
pl ha játékszervezéses off cd-t raksz be, akkor az ha nem valami multis állat akkor kevesebb csillagot fog kapni mint egy sima védõ akit a helyére raktál volna, viszont a csapatod lehet, hogy azzal az off cd-vel viszi el a birtoklást mégjobban és nyeri meg a meccset!
Meg azért mire egy jó 17 évest olyan szintre edzenek, hogy használható legyen
annak ezután is kell jó pár edzés.
anno 1987