Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djrushboy
Sziasztok!Van 1 lenyügözõ 18 éves és 40 napos kapusom!Sajátnevelés!Valakit érdekel???Ár iránt érdeklödni privátban vagy ht-n.Nagykáta SE a csapatom!

Magic Boy
Ma újabb 2 középpályásom lett nagyszerû.

A Jövõhéten én is bizniszelek.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

volt mikor vettem, ma lett kiemelkedõ :)

JimKirk
En is erre jutottam, azt hiszem jovohet szerdan kirakom 4-5 "idosebb" vedomet atadora. Az utanpotlasban most van 3 jo kepessegu 16 eves remenysegem, abbol 2 mar maxolva van!:) A maradek helyeket meg majd kulfoldiekkel feltoltom! Ha jol szamolom, akkor 17 evesen 8-9 het alatt eleri egy jo fokepessegu jatekos a nagyszerut. Most a legjobb vedom ragyogo de o mar 21 eves es tavaly majus ota edzem!
banok
tegnapi bari meccs

Banok FC - - Razesii - (moldáv I.) 6 - 1

7803 nézõ

1 - 0 Imre Géza 13'
2 - 0 Emil Sadeh 33'
3 - 0 Viggo Vad 34'
4 - 0 Emil Sadeh 64'
5 - 0 Viggo Vad 73'
6 - 0 Emil Sadeh 74'
6 - 1 Stefan Bertramshof 77'
csere védõm 3 hétre lesérült... :(

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ezen agyaltam én is, hogy újra kell kezdeni az építkezést.. a gyorsabb edzés miatt, akár 1-2 szinttel is magasabb lehet majdan, egy pl. a mostani edzés sebességgel 20 évesen nagyszerû játékszervezéssel rendelkezõ játékos.. ha ezt kihagynám az nagy lemaradást jelentene a többi csapattal szemben a késõbbiekben akik meglépik ezt, és nagy elõny azokkal szemben akik nem. azért a 3 legjobb középpályásomat megtartom, de a többi hetet el kéne passzolni.. mit gondoltok errõl, mi lehet a legjobb taktika az átállásra?

alratar
Tudom.
Én csak tanácsot kértem.

Azt hiszem, este veszek egy 30 éves kapust, akit majd kirugok.
gercse
ahogy látod, nem tudok sajnos dönteni, nem vagyok a helyedben :), így nehéz

alratar
Az érte kapott pénzbõl középpályást szeretnék venni.
gercse
hát ennyiért megfelelõt kapsz, az a baj..., bár hetedbe még jó, csak ha feljutsz, akkor mindenképp venni kell egy jobbat, szóval nehéz ügy

a Mihail Damian-ért kapott pénzbõl mit akarsz? mert õt eladod ahogy látom, és meg is kapod sztem az árát (valószinûleg)

alratar
Én minimális összeget szeretnék költeni kapusra. Mivel nem terveztem, meg nem is azt edzek.
Olyan 6000 - 7000 eFT-ig gondoltam lemenni. (De ha olcsobb, nem baj. :))
gercse
hogy áll a számlád? vagy mennyit akarsz költeni?

gercse
jaja, vágom, csak #14627
(megnéztem a csapatát, és mindkettõ öregecske)

alratar
Hát igen.
De lehet fiatalt kéne venni, mert mindkét sérültem harminc feletti.
Tono34
Átmeneti megoldásnak jó, majd eladja ha felépülnek a többiek v kirúgja.
30 felettinek az az elõnye, hogy jóval olcsóbbak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

alratar
Nekem is ez jutott eszembe elõször.
De nem lesz három kapus kicsit sok?
Tono34
Így csütörtökön már a sok orvos felvétele sem segít. Venni kell kapust.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gercse
ja és ne 30 év felettit vegyél, mert azok könnyebben sérülnek

gercse
hát, ha fel akarsz jutni, akkor vegyél szerintem, amilyet a pénzedbõl tudsz

alratar
Nem bot ellen fogok menni Szombaton.

Az egyik kapus 2, a másik 3 hétre keresztes!
Tono34
Ellenfélfüggõ, bot csapat ellen nem kell nagyon beruházni.
Hány hétre sérültek?

alratar
Mit tudok csinálni, ha mindkét kapusom vörös keresztes, és nincs sok pénzem?
Tono34
Attól függ hány éves.

jhetedikj
és azt honnan veszed, hogy ezzel jól jársz?

Kiket veszel helyettük?

anno 1987

JimKirk
Az uj edzes rendszer miatt ugy dontottem, hogy kiarusitom a 18 ev feletti vedoimet. Te a szezon melyik reszen raknad ki oket atadora?
jhetedikj
Igen, sõt a keresztes is csak tovább tart.

anno 1987

Zenszkij
A tapaszos felgyógyul orvos nélkül?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

alratar
Az!
Állítólag egy szezon kell neki, ha elsõdleges a védekezés edzés! (És elsõdleges is)

Mihail Damian (272825923)
20 éves és 30 napos, következõ születésnap: 2010-09-12

Forma: megfelelõ, erõnlét:
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt
TSI: 2 340
Fizetés: 218 e Ft (181 Ft) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
3 488 Ft /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erõteljes

Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: nagyszerû
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: pocsék

Határidõ: 2010-06-25 22:45 (1096 nap 0ó 0p)
Kikiáltási ár: 50 000 eFt
Hitel és csõd

Nincs akadálya annak, hogy akkor is költhess pénzt, ha a számládon épp semennyi sincs. A bankban 100 000 eFt értékû hitelkereted van, de ha igénybe veszed, nagyon komoly kamatokat kell fizetned. Ha a 100 000 eFt-os limit alá érsz, csõdfigyelmeztetést kapsz. Ha a figyelmeztetés után két héttel sem sikerül feltornáznod az egyenleged a 100 000 eFt-os limit fölé, búcsút inthetsz a csapatodnak! Azonban még jóval a negatív limit elérése elõtt a hitelkamat – fõleg az elsõ néhány szezonban – kezelhetetlen nagyságúra nõ, úgyhogy óvakodj az ilyen adósság felhalmozásától! Arra ne is számíts, hogy 100 000 eFt alatt a közgazdászok hoznak kamatbevételt – így õk sem mentenek meg a csõdtõl!
banok
hát akkor annyi lesz a klubodnak

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

-100E után véged de ha kiakarsz lábalni akkor menj be az újoncok fogadása topikba Ht-n és ott van egy cikk róla!

Ha csõdbe vagyok a csapatommal mi lesz?:D
gabber_saviola
<#wink>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
Hát pedig jó lenne, mert 2 hete elkezdtem egy hattrick-szerû progit csinálni visual basic alatt. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

amúgy eseményalgebra nélkül is megérthetnéd, hogy a csillag az csak "dísz".

de szerinted számít valamiben, akkor viszont te majd gondolom ritkán használsz pl off cd-t vagy wtm-et vagy def csatiként középpályást. mindenhova rakd be a legtöbb csillagot hozó játékost és hajrá
Manoboy
Arra várhatsz szerintem pár évtizedet, mire esetleg ki adják a legelsõ meccsmotort leírását. Aztán a többit majd rá pár évtizedre.

gabber_saviola
Értem, amúgy elõre gondoltam, hogy nem lesz eseményalgebra. <#vigyor1>
Ezeket a használati útmutatókat olvastam már, mikor beléptem a Hattrickbe, amúgy köszi.

Én valami olyasmire vágyom, ami a meccsmotor valós felépítést taglalja (mit-miértbe), mondjuk visual basic alatt.

ja annyiban változott a dolog az elsõ cikkben írtakhoz képest, hogy most már nem fixen 10 helyzetet oszt ki a meccsmotor, de gondolom ezzel tisztában volt mindenki, mert vezércikkben errõl írtak a változáskor.
fúúú nagy gratula hozzá! és ahogy írták a gólszerzéssel ne foglalkozz hanem a védekezést told neki ezerrel!
ha nem gond nem vezetem le neked, de ha érdekel akkor az egyik többszörös szövkap és az egyik legnagyobb taktikázó srác írt errõl pár cikket a ht-n és levezette úgy hogy még talán neked is érthetõ lesz jó olvasgatást

http://www.hattrick.org/Community/Press/?ArticleID=4993 cikk1
http://www.hattrick.org/Community/Press/?ArticleID=5285 cikk2
http://www.hattrick.org/Community/Press/Default.aspx?ArticleID=5801 cikk3

sajnos azt írja 30 napig nem tudok linkelni, de remélem azért sikerül bemásolni
elsõdlegesbe menjen neki védekezés, másodlagosba jsz. hátha elárulja az edzõ a maximumát.

gabber_saviola
Olvasd el még egyszer, hogy mire válaszoltam.

Lehet, hogy téged nem érdekel, de engem igen. Õ valami olyat tud, amire én már nagyon régóta keresem a választ. És ha most megosztja ezt a tudást, akkor ha figyelsz, akkor talán te is profitálhatsz belõle.

kovacsgeri
Nagyon ígéretes tehetség! Mindenképpen a védekezését kell elõször kiedzeni, ne tévesszen meg a megfelelõ gólszerzés!

jhetedikj
:DDD

anno 1987

kovacsgeri
Ne köss már bele minden hozzászólásába, késõbb meg majd magyarázkodsz, hogy nem kötekedni akartál, csupán feltettél egy kérdést. szerintem nagyon átlátszó

alratar
Ehhez mitet szóltok?

Lajos László (82505937)
15 éves és 64 napos, következõ születésnap: 2010-08-05NaN
Csapat: Completare Neumarkt
Ország: Magyarország
Elsõ napja a csapatban: 2010-06-15 22:33 (2 napja)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés: megfelelõ (maximum remek)
Játékszervezés: gyenge (maximum ismeretlen)
Szélsõjáték: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen (maximum megfelelõ)
Pontrúgás: ismeretlen
gabber_saviola
Nem, nem tudjuk, mivel nem publikus a Hattrick valószínûség-számítás struktúrája.
De ha te ezt ismered/birtokodban van, akkor KÉRLEK vezesd le az eseményalgebráját.

Izgatottan várom/várjuk, mivel sokunknak meg fogod könnyíteni a játékát ezzel.

azt azért tudjuk, hogy a meccsmotor nem a csillagértékeléseket nézi
a csillagok csak díszítések a felhasználónak... nagyon sok meccsen nem az a csapat nyer akinek több a csillagértékelése.

pl ha játékszervezéses off cd-t raksz be, akkor az ha nem valami multis állat akkor kevesebb csillagot fog kapni mint egy sima védõ akit a helyére raktál volna, viszont a csapatod lehet, hogy azzal az off cd-vel viszi el a birtoklást mégjobban és nyeri meg a meccset!
jhetedikj
3-4 hét azért gondolom kell neki, mire érezhetõek lesznek ezek a változások. 
Meg azért mire egy jó 17 évest olyan szintre edzenek, hogy használható legyen 
annak ezután is kell jó pár edzés.

anno 1987