Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgeri
Most még csak bunkerfoci light megy.
A szerdai kupameccsen atombunkerfoci lesz, világklasszis védelemmel 😊

JimKirk
Bunkerfoci!<#alien2>
JimKirk
"C Bucks büntetõt lõhetett, melyet Juho Mikkola értékesített is. Ezzel az állás újra egyenlõ: 1 - 1."
kovacsgeri
Én vezetek 2-0ra, ebben a szezonban 2 meccs alatt rúgtam 2 gólt, most sikerült 20 perc alatt ugyanez 😊

JimKirk
tombol a 27 ezer nezo, egalizaltunk, 1-1!😊
matthias92
egy fajin fejessel már én is vezetek, tesómnak nem válik be a 4-5-1es taktika. még mindig 0-0. remélem szegény hülyegyerek minél hamarabb visszafog játékszervezésre váltani. (úgy véli, hogy olcsóbb saját magadnak kinevelni a kiemelkedõ-ragyogó játékosokat, mint azokat megvenni)

én már vezetek szabigóllal 😄 az új srác meg a második perben kihagyott egy helyzetet...
matthias92
hopp, vezetünk tono! 😄

matthias92
betettem egy pár meccset, de egyelõre nagyon unalmasnak tûnnek. még jó, hogy ilyen felhõs meg borult idõben nem váltottam jegyet sem karesz, sem tono, sem banok meccsére. : D

JimKirk
Eddig 0-1 az ellennek, remelem nem baszok ra a 5-4-1-re... A HO szerint sima hazai gyozelem!
kazai21
Jó😊Csak ahogy nézem az életkorát nem sokáig lesz csúcs formában :/

Mi equipo favorito: Real Madrid

gercse
jó lesz, sok sikert neki !😄

nekem is kell majd csatárt venni, mert csupán egy nagyszerû van, meg két jó, és az edzõm még remek, csak hát õ 36 évesen már nem az igazi 😄

kicsit sokat fizettem érte, mert az utolsó pár percben bekavart valaki, de mindenképpen kellett már egy jó kis csatár
gercse
nem rossz, pár szezont biztos kitart, és ha csökken a képessége, még akkor is bõven lesz benne pár gól, tapasztalt is, vezetõi képesség sem rossz, azt hogy megérte-e, nem tudom, árak terén nem vagyok otthon

éjszaka újítottam a srácot

gabber_saviola
na ne csigázz már <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zenszkij
Okítsd ki, adj neki tippeket 😉

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

jhetedikj
Hát ahol megmondják neked, hogy miazatsi.<#beka2>

Egy újoncot kaptam aki olyan 1,5 hónapja kezdte.

anno 1987

gabber_saviola
azmiaz a mentor program? <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Esemény:
Sander Groenendijk A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védés képessége lenyûgözõ szintrõl világklasszis szintre fejlõdött.
Jenõ Bucsi A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védés képessége remek szintrõl nagyszerû szintre fejlõdött.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kovacsgeri
somakam? 😊

jhetedikj
Kaptam a hattrick mentor programban egy tanítványt.😊

anno 1987

kovacsgeri
104 000e volt, mivel saját játékosból csináltam.

gabber_saviola
gratulálok, mibe fájt?

Tono34
Én is, le is vagyok törve mint a bilifüle.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

két 17 éves védõm fejlõdött ma remekre. 😊
kovacsgeri
Szerintem a ht organiser még a régi rendszer szerint számol.

Nekem ma fejlõdött egyik védõm remekre. 😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

dartonita
Ket 17eves vedo is szintet lepett nalunk,sot egy 30folotti kp is vedekezesbol.Elvileg a ht organiser szerint a 8.heten fognak ujra a picik.Kivancsi leszek.Szilagyi listan.

kovacsgeri
új edzõm:

Edzõ: Torkild Andersen

Egy jó edzõ, aki támadó szellemû
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata kiemelkedõ, és megfelelõ vezetõi képessége van

kovacsgeri
Nekem nem fejlõdött egy védõm sem, de az új igazolásoknak most számolni fogom, hogy hány hét után lépik a szintet.

Magic Boy
Mondjuk az érdekes, hogy a védekezõ csatárom már a 2. játékszervezés szintet lépi mióta új edzés van.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Nekem 7 játékosom játékszervezése fejlõdött, de ebbõl csak 2 játékos van edzett poszton.

kovacsgeri
A 36 éves az edzõ lesz, a keret pedig még nem állt össze.

Köszi szépen, erre nem is gondoltam.
matthias92
Magyar U20-ba középpályára mi kell szerintetek? Most néztem, valami 36 éves játékos van csak a játékosok között. Mi lett itt? 😮

McFrost
Eladó:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

matthias92
tetszik az új edzés! 😄
Fejlõdött a 28 éves középpályásom (kiemelkedõrõl ragyogóra), a nemrégen vásárolt 28 éves szélsõm (nagyszerûrõl kiemelkedõre), meg a 17 éves szélsõporonty, megfelelõrõl jóra.
Remélem jövõhéten is valami hasonló lesz! 😄 19 éves kissrác meg 21éves srác is lenyûgözhetne már végre 😄

kovacsgeri
Hello!
Mûködik az, csak mivel leállás volt, elég sok ideig nem került ki játékos a piacra. Érdemes 3 napon belül keresni játékost, nem pedig 2 órát beállítani.

Hi!
Nektek mûködik a játékos átigazolásnál a keresõ?
banok
kiestem a kupából.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kovacsgeri
5 hozzászólással elõbb én is leírtam ugyanezt, most csak azért másoltam be hattrickrõl egy sort, hogy Magic igazát erõsítsem. = JimKirk valószínûleg elnézett valamit

gabber_saviola
Amit te írsz, az azt jelenti , hogy akkortól figyelheted, hogy megtörtén-e az edzés-frissítés.

Amit Médzsik írt az reális, mert hatra szinte már biztos, hogy minden csapat megkapta az edzést.

kovacsgeri
Napi frissítések, edzés: 2010-08-26 17:45

Magic Boy
Máris?<#wow1>

Nem 18.00-kor jár le az edzéshét?<#help>

JimKirk
Ma fejlodott 2 vedom!
daver88
Kopters 2 - 1 Rubisco (298899878)

0 - 1 Levente Károly 9'
1 - 1 Stephen Spaul 82'
2 - 1 Niccolò Fasani 87'

Pedig azt hittem, hogy kapok 6-7 gólt...nagy meglepetés..alig volt neki a meccsen 5 és fél csillag alatti játékosa, amíg nekem kettõ összesen...
köv. körben IV. osztályú csapat ellen játszok, TSI alapján gyengébb, mint akivel ma játszottam...de sztem ott lesz a végállomás

kovacsgeri
Holnap 18:00-kor nézd meg a hattricket, ha akkor sem lesz fejlõdés, akkor már érdemes utánanézni, hogy mi a gond.

dartonita
En nemreg kezdtem hasznalni a HT organisert,ott 3-4ember is lepett pl atadast a holtidenyben.Na meg kiirogatja hogy melyik vedom elorelathatoan hanyadik heten fog szintet lepni.Szoval azt hiszem igen,a fejlodes adott.Mas kerdes hogy lovesem nincs ez mennyivel nagyobb merteku mint eddig,mert eddig nem figyeltem semmilyen segedprogrammal.

Jakuza001
Jo edzom van 9 segededzovel, szoval nem azert kerdeztem, hanem az uj edzesfejlodes es a mostani leallas miatt, hiszen a fiatal jatekosaim se fejlodnek mar hetek ota.
Az utolso jatekos juniusban fejlodott es mar lassan szeptember.
Marpedig egy honap alatt a 18 eves jatekosaim jorol, remekre fejlodtek a regi allitolag lassabb edzessel is, most pedig tovabbra se tortenik semmi tobb mint 1,5 honapja.