Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szerdai kupameccsen atombunkerfoci lesz, világklasszis védelemmel 😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
nekem is kell majd csatárt venni, mert csupán egy nagyszerû van, meg két jó, és az edzõm még remek, csak hát õ 36 évesen már nem az igazi 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egy újoncot kaptam aki olyan 1,5 hónapja kezdte.
anno 1987
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sander Groenendijk A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védés képessége lenyûgözõ szintrõl világklasszis szintre fejlõdött.
Jenõ Bucsi A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védés képessége remek szintrõl nagyszerû szintre fejlõdött.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Edzõ: Torkild Andersen
Egy jó edzõ, aki támadó szellemû
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata kiemelkedõ, és megfelelõ vezetõi képessége van
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Fejlõdött a 28 éves középpályásom (kiemelkedõrõl ragyogóra), a nemrégen vásárolt 28 éves szélsõm (nagyszerûrõl kiemelkedõre), meg a 17 éves szélsõporonty, megfelelõrõl jóra.
Remélem jövõhéten is valami hasonló lesz! 😄 19 éves kissrác meg 21éves srác is lenyûgözhetne már végre 😄
Mûködik az, csak mivel leállás volt, elég sok ideig nem került ki játékos a piacra. Érdemes 3 napon belül keresni játékost, nem pedig 2 órát beállítani.
Nektek mûködik a játékos átigazolásnál a keresõ?
Amit Médzsik írt az reális, mert hatra szinte már biztos, hogy minden csapat megkapta az edzést.
Nem 18.00-kor jár le az edzéshét?<#help>#help>
0 - 1 Levente Károly 9'
1 - 1 Stephen Spaul 82'
2 - 1 Niccolò Fasani 87'
Pedig azt hittem, hogy kapok 6-7 gólt...nagy meglepetés..alig volt neki a meccsen 5 és fél csillag alatti játékosa, amíg nekem kettõ összesen...
köv. körben IV. osztályú csapat ellen játszok, TSI alapján gyengébb, mint akivel ma játszottam...de sztem ott lesz a végállomás
Az utolso jatekos juniusban fejlodott es mar lassan szeptember.
Marpedig egy honap alatt a 18 eves jatekosaim jorol, remekre fejlodtek a regi allitolag lassabb edzessel is, most pedig tovabbra se tortenik semmi tobb mint 1,5 honapja.