Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alratar
Csaba Kis (298645760)
17 éves és 85 napos, következõ születésnap: 2010-10-08
Hungary

Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt
(2010-09-09 óta , 6sz 8h 2n)
TSI: 360
Fizetés: 58 eFt/hét
928 Ft /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsõjáték: megfelelõ
Átadás: csapnivaló
Gólszerzés:gyenge
Pontrúgás: katasztrofális

Határidõ: 2010-09-12
Kikiáltási ár: 200 eFt

------------------------------

Bendegúz Völgyi (270605491)
21 éves és 98 napos, következõ születésnap: 2010-09-25
Hungary

Forma: csapnivaló, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt (2009-12-18 óta)
TSI: 50
Fizetés: 62 eFt/hét
992 Ft /szezon

Jelenlegi képességek
Védés: pocsék
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsõjáték: katasztrofális
Átadás: gyenge
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: csapnivaló

Határidõ: 2010-09-12
Kikiáltási ár: 2 000 eFt

----------------------------

Árpád Oláh (298737685)
18 éves és 8 napos, következõ születésnap: 2010-12-24
Hungary

Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt
(2010-09-11 óta , )
TSI: 690
Fizetés: 74 eFt/hét
1 184 Ft /szezon

Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: megfelelõ
Játékszervezés: pocsék
Szélsõjáték: megfelelõ
Átadás: pocsék
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: katasztrofális

Határidõ: 2010-09-14
Kikiáltási ár: 5 000 eFt
matthias92
2010-09-10
Ghanem Al-Zeer játszott a válogatottban, ezért a csapatod 302 eFt-nyi bérkompenzációt kapott.

nekem jobbak pedig a játékosaim. 😞
eladtak egy régi játékosomat 360ezerért, így kaptam érte egy rakat lét. 😊

igen...köszi azért a tippet

15938#: visszatérve picit

nem nálam volt ez a 18 éves, hanem más csapatoknál láttam, hogy még mindig ott dekkolt 18 évesen egy egy ifijátékosa, na mondom azt még nem sikerült kinevelni, egyébként az is lehetséges, hogy még nincs vége a bajnokságnak illetve nincs meg a napszám aminek meg kell lenni ahhoz h valakit felvigyek a nagycsapatba...amúgy sztem ez a része a legérdekesebb a játéknak, ebbõl lehetne igazán pénzt csinálni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyugi, akkor félreértettél picit vannak képességek, csak nem igazán van olyan szuper tehetség, pedig dobtam már ki használhatatlan ifit is hívtam elõ, na azok közül van 1-2 aki jó szintû védõ lehet, illetve megfelelõ játékszervezésû...na mind1 majd elválik, mindenesetre a posztokat próbálgatni kell és a jelentést is mindig elolvasom az elég sokat segít gondolkodni kit és hogyan játszassak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jhetedikj
18 évesek lesznek mire végigpróbálgatod õket mindenhol?? ezt azért te sem gondoltad komolyan😊

Van 16 játékosod, ebbõl egy meccsen 11-nek + 3 csere összesen 14 játékos tudod megnézni a képességét valamely poszton.
A legtöbb idõbe természetesen a kapuban levõket tart megnézni mert ott egy meccsen csak 2 embert tudsz kipróbálni, ez 16 emberrel számolva 8 mérkõzés és mivel 3 hét alatt 4 meccset tudsz játszani barátságossal együtt az összesen 6 hét. Persze azt sem számoltam most bele, hogy olyan ember aminek valamely fõképessége ami nem a védés már elérte legalább a gyenge szintet vagy a lehetséges képességei ennél magasabb adott poszton azt eleve nem is kell berakni mert az úgy sem kapus. Eközben persze a többi poszton is tudsz próbálni mindenkit.

Szóval ha most alapítottad az akadémiádat akkor is maximum 6 hét, 1,5 hónap( 8 mérkõzés alatt) ki tudod deríteni az összes játékosod lehetséges csillag értékeléseit minden poszton. Persze kicsit számolnod kell elõtt kit hova fogsz majd rakni éppen.😊

Ugyanúgy mint a a nagy csapattal ezzel is foglalkozni kell, minden héten új játékost húzni, az újaknak megtalálni azt a helyet ahol a legjobban teljesítenek, a legnagyobb tehetségeknek folyamatosan biztosítani a számukra legjobb edzést, közben akirõl kiderült, hogy nem tud semmit kirugdosni. A játékosmegfigyelõk sem ajánlják mindig a legnagyobb tehetségeket ebben tényleg van igazság, de ha odafigyelsz akkor azért tehetséges ifiket fogsz tudni kinevelni.
Azért megvan ennek is a szépsége.😛

anno 1987

Oké értem!

kovacsgeri
Szerintem érdemes az ifiknél kiedzeni maximálisan.

Akkor holnap 17 éves! Viszont még csak 91 napja van a csapatba! De mindegy is mert kivárom ameddig a gólszerzése lesz! Vagy inkább vigyem majd fel és edzem a nagyoknál megfelelõ szintrõl? Õ a Csapat sztárja, 17 évesen jó gólszerzés képességével!

kovacsgeri
Egy hattrick év 112 napos.

Ugye a megfigyelõidet minden héten hívhatod az idõsebb játékosok közül minden héten kidobsz egyet, olyat aki nem a legjobb képességû és 18+
így mindig lesz 1-1 játékosod aki elér valamilyen "nagyobb" szintet!

értem...az azért hihetetlen hogy egyetlen csatár jelöltem az aki max megfelelõ szintet érhet el, a többieknél meg a másik képességek terén pedig középszerû lehet, meg gyenge, valahol pocsék, kapus posztra érdekes módon senki se jó 1 csillagnál😄😄😄 mire végig próbálgatná az ember õket minden poszton addigra már 18 évesek lesznek, az máris sokat veszít az értékébõl, mert mindenki a 17 évesekre bukik szinte...nem értettem itt a Fórumon hogy a fenébe lehetséges, hogy valakik 2 képességet is feltoltak remekre, vagy jóra és még a játékos nincs 18 éves se...mivel lehet azt megtenni, rengeteg képességet, sok játékost cserélgettem a posztokon és mégis nem engedett a rendszer fejleszteni egy bizonyos képességnél tovább...ifimegfigyelõk is gondolom befolyásolnak valamit, ott pl egy védõ ami lehet jó szintû max, azt jónapot...

jhetedikj
Van egy adott érték ameddig mehet, ezt vagy kiírja neked amikor felhúzod vagy neked kell kideríteni. Az ifiket csak addig tudod edzeni, az edzõ képessége itt nincs befolyással.

anno 1987

mitõl függ, hogy milyen ifiket tudsz kinevelni? úgy értem , hogy edzõtõl függ, h egy játékos maximum megfelelõ vagy gyenge lehet az adott képességben? hogy neveltetek ti ki remek gólszerzéses és jó játékszervezéses játékost amikor volt olyan h egy egy játékos megállt középszerûnél és semmit nem fejlõdött többet pff...ennek a gyenge edzõ az oka?

daver88
közben már megtaláltam...sztornóóó

Amikor írtam akkor még McFrost üzenetét nem láttam!

Am. akkor azt jelenti hogy pár napon belül jöhet a nagyokhoz!<#vigyor3>
Elvileg most megfelelõ a gólszerzése de lehet jó is! Azt kivárja az ifinél aztán jöhet fel!

daver88
segítsen valaki pls...ifiakadémiát mikor lehet megszûntetni??? csak bajnokság végén??? nekem nagyon nem vállt be...sokkal jobb emberkéket kaptam randomtól...kösz

pe28
2010-09-10 Nevelõegyesületként pénzt, 8 212 eFt-ot kaptál egy játékos után. 😊

gabber_saviola
nincs mit.

milyen dupla?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

THX! és bocs a dupláért!

McFrost
Így van, harmada itt. 120 nap körül.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kösz! És valaki tudja hogy mennyi nap egy Ht év?

gabber_saviola
Egy hattrick szezon olyan 4 valós hónap alatt megy le. Szal egy valós év alatt 3 évet öregszenek a játékosok.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Nem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Egy Hattrick év is 356 napos? Tehet 16 éves és 111 napos ifimet csak 245 nap múlva vihetem fel?

gabber_saviola
<#nyes>

nagy spanok vagyok tik 😄d , vágtam, hogy csak itt morogtok egymásra, valóságban meg összejártok haverkodni.

McFrost
Most hétvégén is együtt megyünk lekvárt kaszálni, majd utána orbitot hegeszteni!

gercse
az edzõre gondoltam term.

gercse
akkor váltásra érett, nem hiszem, hogy megéri megtartani

gabber_saviola
Az a durva, hogy igazából tök nagy haverok. <#smile>

JimKirk
<#wow1><#vigyor2> "2 szélsõ és egy középpályásom lett ragyogó végre 18.78 naposan"

<#worship>
jhetedikj
Nekem tegnap edzés: forma +3/-10<#zavart2>

5 szintlépés volt játékszervezésbõl ebbõl egy 26 éves védõ és egy 29 éves csatár is + 2 szélsõ és egy középpályásom lett ragyogó végre 18.78 naposan😊

- edzõm vezetõi képessége meg leesett katasztrofálisra...

anno 1987

alratar
Én nekem több Puskásom is van!
I'M very happy 😊
JimKirk
Egy Juhasznak jobban orulnek!😊
dartonita
Nalam is minden fiatal lepett,kiveve a magyar fiut 😞
Ez valami Vanczak Vili lesz ha felno.

JimKirk
En ugy vettem eszre, hogy nalam most eleg soknak emelkedett. Vegre!
REALista
Viszont megint esett több játékosom formája is...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Nekem most 3 védõm is szintet lépet.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

xDDD

Jakuza001
Oh micsoda fejlodes. A kapusom egy szintet fejlodott jatekszervezesbol. 😄
Vicc.

jhetedikj
Húztam egy 15 éves és 13 napos ifit akinek jó lehet az átadása most gyenge a játékszervezése, remélem még lesz valami frankó képessége e mellé.😊

anno 1987

celza8807
pocsék. <#vigyor> <#falbav>

A#1

JimKirk
Atadasa milyen? Az is baromi fontos egy csatarnak!
celza8807
Picit én is soknak találtam az árat érte, de a kora miatt döntöttem mellette. aztán majd kiderül bejött-e ez a vásárlás. Köszi a választ. (:

A#1

Jakuza001
15k TSI, bajkevero ? Nem valami nagyok lehetnek a tobbi tulajdonsagai, hacsak nem a gyenge formabol adodik, bar akkor is szvsz tul keves ez a TSI. Szvsz ennyiert nem egyszer lehet kapni jobb jatekost is.

<#vigyor>

celza8807
Raúl Cubas
Chile 22 éves és 74 napos

Forma: gyenge, erõnlét: csapnivaló
Bajkeverõ alak, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és csapnivaló vezetõi képessége van.

TSI: 15 540
Fizetés: 3 463 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve

Gólszerzés: 13/20világklasszis

Új szerzeményem. 500-ba fájt. Szerintetek megérte?

A#1

McFrost
<#vigyor3>

JimKirk
Igy van!<#eljen>
JimKirk
Neki aztan mondhatod...<#wow3> Szerintem mar csak reflexbol szivja a veredet<#vigyor4>
daver88
barátságos meccsen egyértelmûen azoknak kell játszania, akik edzést kapnak, azaz a fiatalok...a többi posztra csak azért kell játékost rakni, hogy meglegyen a csapat 😄