242
miben érdemes hinni?
-
Zsoldos #242 Inkabb az a kerdes, miert is nevezik a hivok a nemhivoket celtalan bolyongoknak? Mindenkinek van celja, o maga donti el mi az. A hivokre ugyanez vonatkozik, mert a hit nem egy cel. Azzal egyutt meg ugyanugy lehet valaki celtalan. Szvsz persze.. -
#241 teljesen igaza van ipszilonnak, mindennkinek kell hogy legyen hite, és aszerint próbálja meg rendezgetni az életét. enélkül, a céltalanul bolyongás vajon vezet e valamire? -
#240 hol vagy, ipszilon?? -
#239 Az egyház amiről ti beszéltek nem a hit a (hívő emberekkel semmi bajom s most nem a fanatistákat értem ez alatt)-> Szerintem is rossz(és most nagyon finomkodó voltam) dolog erre szerintem a legjobb példa a H.I.T. gyülekezete érdemes megnézni hogy húzzák le az embereket az 5 v. 10%-kukkal(bár lehet hogy azóta már emelkedett a havi "tagsági" díj.). Vasárnap d.e.-ként nektek is ajánlom az ATV-n élő H.I.T. gyüli->én nagyon jókat szoktam rajta szórakozni(érdemes megfigyelni az első sor hogy bekushad amikor a Nagyszónok Isten 1. számú hírnöke elhalad előttük) nem csinálják valami okosan, lehetne még 1001 ilyen dolgot fölsorolni ezzel a felekezettel kapcsolatosan de a legnagyobb és egyben legokosobb emberek gyülekezete mégiscsak a K.egyház(sunyik, pénz meg csak folyik-folyik-folyik és ha valamiért védekezniük kell: "mi a legrégebbi történelmi egyház vagyunk ami szent és sérthetelen." ügy lezárva->pénz tovább folyik) Ezért örültem a világszerte de főképp USA-ban kirobbant pedofil-pap-botránynak de meg kell nézni történt azóta valami e téren nem a Pápa helytelenítette tetteiket, esetleg áthelyezte őket máshová és ennyi. -
#238 aki keres az talál!:-) -
#237 jóvan megfogtál :) -
#236 Ezért hazárdjáték. -
#235 és honnan tudod előre, hogy érdemes-e? -
#234 minden olyanban hinni kell amiben lehet és érdemes -
#233 régi jó kis vitatopik :) -
#232 köszönöm:-) -
#231 kimondta, hogy én abban hiszek, hogy mindenkinek van hite? még Efreet is megértette, pedig ő inkább reálos... -
#230 és még te mondod magad humán beállítottságúnak...:-)
amúgy egyszóval: az életben! -
#229 amúgy ettől függetlenül, nekem még mindig nem világos, hogy miben is hisz ipszilon..... (bár az elején elsorolta) -
#228 izé, tényleg
akkor visszavonva.........
csak ez a kisbetűs, tagolatlan írás............... -
#227 az ott két mondat, és nincs közte kettöspont. szerintem félreérted ipszilont rendesen... -
#226 "a halálos ágyon ezzel a mondattal halsz meg"
azért fogalmazni is tudni kell :DDDDDDDDDDDDDD -
#225 ez mind rendben van, de abban hinni, hogy mindenkinek legyen hite?????
és??? még csak visszaigazolást sem kapsz, ergo teljes bizonytalanságban élheted le az életed, és a halálos ágyon ezzel a mondattal halsz meg : "Vajon van már mindenkinek HITE?".....
ez olyan, mint azért tanulni, hogy dolgozhass, ennek a logikának nincs befejezése............. csak értelmetlen, levegőben lógó kérdés....... -
#224 teljesen értelmes az a mondat.
a hit nem ér semmit? rengeteg embert az tart életben, az gyógyít meg... a psziché hatalmas erökkel rendelkezik, és a hit az egyik legegyszerübb, és legtisztább módszer ezeknek az eröknek a felszabadítására. -
#223 amúgy Y mondatának nem találtam értelmét........ -
#222 ........ami önmagában szart se ér....... -
#221 itt van a bizonyíték, hogy tényleg kell, hogy legyen mindenkinek hite. -
#220 "miben érdemes hinni?"
az alcímre válaszolva : bármiben, ami elérése után nyugodtan halnál meg......... de ahhoz TUDNI kell, mik az esélyeid......... -
#219 Sajnos a zsidó kereszténység erre épül. -
#218 "de azért van hitem! kell, hogy mindenkinek legyen hite"
most őszintén, ennek mi értelme?? -
#217 na, végre fellendült az eszmecsere:) -
#216 én nem a templomban való hitről beszéltem! egyáltalán nem vagyok hívő, sőt...
de azért van hitem! kell, hogy mindenkinek legyen hite! -
#215 gyertek és szeressétek az úrjézust!!! (ja, és hó vége van, pár testvérünk nem fizette be a tíz rugós tagságit)........... -
#214 Amellett, hogy önhülyítés, nem kis pénzgyár épült rá.
A birkák meg nem látják. -
#213 amúgy meg hinni a templomban kell, de az vallásos dolog, és a vallás csak önhülyítés a gyengéknek, szóval maradjunk a TUDÁS-nál -
#212 majd szólok, ha lenézlek, nem szoktam sejtésekre okot adni -
#211 csak egy sejtés... -
#210 ezt miből gondolod? -
#209 pl. most, szívem!:-) -
#208 nahát ez az, hogy ez az ELSÖ!!! -
#207 én nem voltam tiszteletlen
ez az első kedves szavam ipszilonhoz, és te belekötsz
na mindeeegy, majd csak túlélem :) -
#206 akkor is tiszteletet illik mutatni másokkal szemben. az pedig a világszemlélet felett áll. -
#205 nem kell görcsölni, senkit sem küldök lágerbe :) -
#204 hogy téged idézzelek : "ez is egy meglátás. nekem nem megy az a világszemlélet."
:)))) -
#203 freak, szállj le a magas lóról. vannak határok.