32
Trance Energy
-
#32 gyenge vagy mint az aszpirin :DDDD (NTD szabaJok) -
#31 kevés vagy mint gyiikban a joszándék :DD -
#30 -
#29 latod, ezert nem hiszunk, mert a joszandekbol van itt a legkevesebb :DD -
#28 az ok h joszándék meg minden,csak nézd meg elötte h hova irod..
mi köze egy dc hubnak a trance energyhez??? ha ezt megválaszolod,akkor én nem szolok semmit. -
#27 nem a reklám, csupán a jószándék vezérel -
#26 :)) ez így igaz, bevallom. -
#25 valld be, lusta voltal te is bekopizgatni ezt az egy sorodat az osszes topikba, ahova irt:D -
#24 ez nem a DC HUBreklám topic -
#23 Ha jó társaságot és sok jó muzsikát szeretnétek, gyertek az 1 éves HYPERSPACE DC++ hubra:
hyperspace.no-ip.info:3883
Várunk mindenkit sok szeretettel! -
#22 Nekem Johan Gielen 1 órás videója megvan (2003) nagyon fullos! dc-ről le lehet tölteni 700 mega... -
neménvoltam #21 Nekem sajna nincs. Nem tudjátok a amúgy, hogy mikor adnak ki valami videó szerűséget az idei Trance Energy-ről? Bár még korai? Mer a hanganyagok nagy része már fenn van DC-n -
DEx- #20 Sziasztok!
Tiesto In Concert DVD nincs valakinek? -
neménvoltam #19 Topic up! -
#17 VA_-_Hardbase_Mixed_By_Sven-R-G_vs_Bass-T.mp3
Ez kell nektek! -
Homaly #16 kb 1CD -
DEx- #15 Hány megásak?
-
Homaly #14 Soulseek, eDonkey, eMule, DC++
Mindegyiken fent van, de azota van mar egy idei is (2003-02-17) -
neménvoltam #13 hol lehet még ezt letölteni? nekem csak hanganyagjaim vannak róla. -
Homaly #10 MANY, MANY THX TO YEZy!!!!!!!
KURVA JÓ A VIDEÓ!!!
Mégegyszer nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!! -
#8 PowerDVD... -
Homaly #7 Egy kicsit "okosabb" lettem dvd2svcd-vel lett készítve a RIP! Mivel tudom lejátszani? -
Homaly #6 Na figyelem emberek!! Végre meg tudtam szerezni a videót , de sajnos nem indul el ! Vajon mit kéne csinálnom? HELP ME PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Homaly #5
Jó! Akkor most már mondhatna valaki egy címet, ahonnan le tudom tölteni, mert engem nagyon érdekel!!!!!!!
-
Homaly #3
Ez egy kb 50-60 perces összeállítás a party-ról! Tulajdonképpen videóklippnek is lehet nevezni, de mégsem az! Bemutatja a partyarcokat, meg a Dj-ket hogy kevernek, stb... És esetleg tudnál segíteni, hogy honnan tölthetném le?
Előre is thx!!
-
#2 azthiszem megtaláltam le tudom tölteni de mi ez? Videoklipp???? -
Homaly #1
Van egy party Hollandiában, ami ezt a nevet viseli (Trance Energy) (bár ezt biztos sokan tudjátok)! Na most 2002-02-16-án volt a legutolsó, és arról kiadtak egy DVD-t - persze nálunk ez nem szerezhető meg -, de a RIP-pel már találkoztam, csak elkéstem a letöltésével! Na ebbe kérem a segítségeteket, vajon honnan tudom megszerezni???
A segítségeket előre is köszönöm!!