Bassgitározás
← ElőzőOldal 41 / 41
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!!
Ajánlom mindenki figyelmébe John Patitucci-t, fõleg az Electric Band-es
tevékenységét és az oktatóvideóit!<#worship>#worship>
Engem a Wooten-es,Miller-es slappelõs basserek jobban szórakoztatnak, ám egyszer majd megértem az alábbiakat is talán: Pastorius,Gary Willis,Dave Holland... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ajánlom mindenki figyelmébe John Patitucci-t, fõleg az Electric Band-es
tevékenységét és az oktatóvideóit!<#worship>#worship>
Engem a Wooten-es,Miller-es slappelõs basserek jobban szórakoztatnak, ám egyszer majd megértem az alábbiakat is talán: Pastorius,Gary Willis,Dave Holland... <#fejvakaras>#fejvakaras>
na nehogy már átnyergelj bõgõre:P
amúgy igaz:RHCP 4ever<#eljen>#eljen>
amúgy igaz:RHCP 4ever<#eljen>#eljen>
szüleidet / szomszédaidat kérdezd :-)
Ha én most átállnék szóló gitárból basszusra, ohgyan viselne meg a dolog? mennyi idõ mire megtanulnám a basszugitár rejtelmeit?
én szeretnék bassgitározni, de csak a fõiskolás éveimre gondoltam majd, hogy beszerzek egyet...
valóban így van (már csak a fa kiszáradása miatt is) de az sem elhanyagolandó, hogy milyen állapotban van a gitártest... a fém alkatrészeket, elektronikát helyre lehet pofozni, meg ki lehet dzsuvázni...
1.Negyven alatt nem érdemes új gitárt venni!Ha veszel újat akkor vegyél drágábbat!Ha meg nincs keret rá mindenképp használtat ajánlok!
Csak irok, mint (al)basszusgitaros. Elvileg ket es fel eve tepem a hurokat, gyakrolatilag nem tudok jatszani. De mindenkepp itt a helyem! :)
van 1 "Gitározás" topic az általánosban, ami népszerûbb, mint ez a fórum, ott is feltehetitek a kérdéseiteket, hátha többen tudnak válaszolni.
Ha valakinek kell kotta irjon mailt!
Irjatok,ha valami problémátok,kérdésetek van!És egyéb,akár tájékoztató okokból is lehet írni!Szóval minden ami a bassgitározáshoz kapcsolódik!
Red Hot Chili Peppers 4 ever!
Red Hot Chili Peppers 4 ever!
← ElőzőOldal 41 / 41