The Sum of All Fears
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nemtom, de vmi terrorista-elhárítós izé, ergo kell nekem :o)
Már nyitottam is neki topicot, csak rájöttem van már :o)"
"© CHEAPBOY Törlés | Szerkesztés | ma 12:09 | Válasz erre | #105
Jon GCre is...😊
Válasz 'Dikkma' üzenetére (#3) "
Ezt most érti valaki?
Egyrészt nem értem, másrészt, kit érdekel? És mivel célzol? És van nekem GC-m?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Egy tipp a kicsit reálisabb játékokhoz (pl GR, SOAF): próbálj meg alacsonyan maradni, nem véletlenül van guggolás/fekvés...

Use google!
Die Hard mindenesetre játszhatóbbbnak tünik! Tudom, semmi közük egymáshoz!

http://deathfellows.hu/

Azert mert neked kurva jó a kapcsolatod attol meg a tobbi nepet nem kene lenezned.Mondjuk arra is gondolhatnál ,hogy nem rajtuk mulik a szar net kapcsolat.
Magyar országon nem a vevo mondja meg mit akar hanem el kell fogadja azt amit mondanak a multik.EZ VAN
Inkább a Die hardhoz csináltak volna multit!
http://deathfellows.hu/
Nem lehet hogy a refresh miatt akadt ki?
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Viszont ez a SOAF ez vmi röhej...
Use google!
egy misszió átlagban 8-9 perc volt 😞
remélem, a multija azért jobb lett.
Use google!
Jézusom...
Adversus solem ne loquitor
Kiprobaltam tegnap par kulfoldivel, nagyon jo volt, csak a vegen elkezdett laggolni. Ha valaki csinal magyar servert irja ide a cimet.
Pontosabban elég rapszódikusan ismerte fel (hol sikerült elindítani, hol meg nem).
Ami azt illeti, fenn van a crack a gamecopyworld-ön, és mûködik is.
Ez biztosabb 😛
Use google!
De én úgy írok minden cd-t, hogy daemonba bemountolom, és Neroval copy cd, tehát mintha egy cd-t írnál meg on the fly. HA kéne crack, akkor a dinbõl másold ki az origi exet de sztem jó lesz.
Esetleg azert kell mindenképp cloneCD-t csinálni, mert nincs hozzá crack (és ezért nem fog menni a bin-cue-bõl írt)?
Én egyenlõre csak deamon-tools-szal néztem meg (a bin/cue-t), így mûködik.
Köszi
Ez van az nfo fájlban. Tudom, hogy láma vagyok, de mi a rák ez? Az elejét értem, de milyen CD író progi kell hozzá? Hol lehet ilyet letölteni?
Köszi
Lehet hogy csá CS 😊)))
Ezért lehet páran kinyirnak 😊)
De ez már tényleg a legrealisztikusabb kommandós game.
Na jó még nem láttam sokat. De az eddigiek nagyon bejöttek 😊))))
Marlowe ajánlom nézz rá komolyabban, ha eddig nem tetszett 😊))
Egyéb vélemény?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egész hosszú mesét költöttem erre a "mozgás sux"-ra,amit szépen kitörölt az sg.Legyen elég annyi hogy jelen pillanatban ez az egyetlen olyan tac.fps amiben full motion captured anim van.Ha ez sem elég jó,akkor vigasznak még mindig ott marad a CS-csípõböl,ugrálva, AK-val tüzelõ terrorjai,Q3-UT modok pitt-patt-petijei,végsõ esetben MOHAA- gyalog-galopp szakasz😊(és még sorolhatnám)-na nem mintha ezek sux gamék lennének(sõt),dehát hogy pont a mozgás legyen sux a GR-ben?!Ha azt mondod:döcögõs az MP játékmenet:ok,ha azt mondod agybeteg az AI singleben:ok,de ez???Szvsz te háttal ültél a monitornak.
Use google!
Van egy kis gondom: Nincs hangja a saját fegyvereknek! Csak kattanást és becsapódás hangot hallok. Tudtok valamit segíteni ez ügyben? Valaki más tapasztalta ezt?
Ghost Reconban nincs ilyen gondom. SB LIVE hangkártyám van.
Köszi
Azért én igazi AK-t használtam már. Szét is tudom szedni, meg összerakni 😊)))
Ejj azok a szép nyumgalmas katonanapok 😊))