The Sum of All Fears

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
74 perces elég neki .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Kis Szabó
Hát elég gagi ez a progi. összvissz 11 küldetés és mind ugyanaz.

Csacsi
Nem tudja valaki hány perces cd-re lehet kiírni a gamet, mert a bin legalabb 752 mega

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dikkma
"Dikkma Törlés | Szerkesztés | 2002. máj. 15. 09:54 | Válasz erre | #3

Nemtom, de vmi terrorista-elhárítós izé, ergo kell nekem :o)
Már nyitottam is neki topicot, csak rájöttem van már :o)"

"© CHEAPBOY Törlés | Szerkesztés | ma 12:09 | Válasz erre | #105

Jon GCre is...😊
Válasz 'Dikkma' üzenetére (#3) "

Ezt most érti valaki?

Egyrészt nem értem, másrészt, kit érdekel? És mivel célzol? És van nekem GC-m?
Dikkma
Ez most mi?
CHEAPBOY
Jon GCre is...😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

verti.go
amennyiben a die hard olyan lett, amilyen a demoban volt, akkor az valami gigantikus nagy szar lehet 😊

Egy tipp a kicsit reálisabb játékokhoz (pl GR, SOAF): próbálj meg alacsonyan maradni, nem véletlenül van guggolás/fekvés...

Use google!

G. Joe
Bocs de a Quake-tõl hányok! Maradok a MOHAA-nál!Lehet hogy igazad volt a multiban , de eddig csak szar szervern voltamn, és pillanatokig éltem! Azt sem tudtam felfogni hol vagyok, máris leszedtek! Nekem nem jön be! Attol még másnak biztos jo lehet! 😊
Die Hard mindenesetre játszhatóbbbnak tünik! Tudom, semmi közük egymáshoz!

http://deathfellows.hu/

Azert azt ismerd el ,hogy van vér a pucájukban
"csak alig van normális szerver, a sok hülye 56k-ról hostol"

Azert mert neked kurva jó a kapcsolatod attol meg a tobbi nepet nem kene lenezned.Mondjuk arra is gondolhatnál ,hogy nem rajtuk mulik a szar net kapcsolat.
Magyar országon nem a vevo mondja meg mit akar hanem el kell fogadja azt amit mondanak a multik.EZ VAN
G. Joe
Probáltad már a multiját? Eléggé a rushon volt a lényeg ugy láttam!

Hustler_hu
mert ez Real game ... eletben sem elsz tovabb ha atsuhan rajtad nehany golyo ... nem a rushon van a lenyeg ... r6 RULEZ
G. Joe
A multija? Hmm Nos kb 1 pericg tart egy kör maximum, ,mivel ugy áltlagba eg lövés végez egy emberrel. Szoval hihetetlen szar!
Inkább a Die hardhoz csináltak volna multit!

marlowe
windows xp- vagy 2000 van?
Nem lehet hogy a refresh miatt akadt ki?

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

verti.go
Mint ahogy a többi in-game videó sem az...

Use google!

verti.go
Ha csak az intro hiányzik, sztem ne törd magad, nem nagy cucc.

Use google!

SarkanyfuaRUSH
Próbáljátok ki neten. Szerintem nagyon állat!!!!!!!!!!!
verti.go
Abból indultam ki, hogy a GhostRecon easyben is baromi nehéz volt (számomra).
Viszont ez a SOAF ez vmi röhej...

Use google!

Dikkma
Ne easy-ben nyomd?
marlowe
fel fel topic

verti.go
Emberek, ezt easyben kevesebb, mint 3 óra alatt végig lehet nyomni.
egy misszió átlagban 8-9 perc volt 😞

remélem, a multija azért jobb lett.

Use google!

Moby
Használjatok ReGet-et,azzal mennek innen is.

Adversus solem ne loquitor

I.C.ram
illetve lelehet csak nincs letoltes manager tamogatas tehat flashget nem birja lehuzni csak index.html-ek szedeket le 😞((
I.C.ram
innen pont nem lehet 😊))
coyote
I.C.ram
honnan lehet leszedni az isot?
Moby
Látom a héten megint néhányaknak megártott a hirtelen jött meleg.Devla legközelebb próbáld meg sebességbe tenni az agyad,mielõtt elindítod a szád(ha nemfogod a lényeget,hétfõn beteszed a topicot nyomtatva az uzsitasi mellé,szerintem az óvónéni szivesen elmagyarázza neked).
Jézusom...

29-en jelenik meg a full, de mar siman lehet jaccani vele.

Demo? Itt mar mindenki a teljes jatekkal nyomul 😊

Kiprobaltam tegnap par kulfoldivel, nagyon jo volt, csak a vegen elkezdett laggolni. Ha valaki csinal magyar servert irja ide a cimet.

verti.go
Én megpróbáltam kiírni clonecd 4-gyel, aztán felinstalláltam, viszont nem akarta felismerni a másolatomat eredetiként.
Pontosabban elég rapszódikusan ismerte fel (hol sikerült elindítani, hol meg nem).

Ami azt illeti, fenn van a crack a gamecopyworld-ön, és mûködik is.
Ez biztosabb 😛

Use google!

SarkanyfuaRUSH
OK, koszi
Dikkma
FEl hát, miért mást mibõl írsz fel? Csak ráértek a fiúk, és ezt megcsinálták ilyenre is :-)
De én úgy írok minden cd-t, hogy daemonba bemountolom, és Neroval copy cd, tehát mintha egy cd-t írnál meg on the fly. HA kéne crack, akkor a dinbõl másold ki az origi exet de sztem jó lesz.
SarkanyfuaRUSH
Szóval tudja-e valaki azt, hogy a soaf-ot a bin/cue formából is fel lehet-e írni, csak persze esetleg crack-kelni kell majd vagy csak a cloneCD-vel felírt fog mûködni?
Esetleg azert kell mindenképp cloneCD-t csinálni, mert nincs hozzá crack (és ezért nem fog menni a bin-cue-bõl írt)?
Én egyenlõre csak deamon-tools-szal néztem meg (a bin/cue-t), így mûködik.

Köszi
SarkanyfuaRUSH
Dikkma: Köszi, de akkor ha simán kiirom a Bin/cue-t az is mûködik csak crack kell hozzá ugye?
Dikkma
Válaszoltam a 0-day topicban :o)
SarkanyfuaRUSH
This is clone hybrid. Included in rars is clone.ppf, applyppf.exe, soaf.ccd, soaf.sub. To make clone image: Rename flt-soaf.bin to soaf.img; use following command line: applyppf.exe soaf.img clone.ppf. Burn with compatible clone SD2 version 2.60.52 burner.

Ez van az nfo fájlban. Tudom, hogy láma vagyok, de mi a rák ez? Az elejét értem, de milyen CD író progi kell hozzá? Hol lehet ilyet letölteni?

Köszi
Moby
Annak piszkosul örülnénk is(és monadnám is a további ígényeket😊 ),de sajnos az elõmenetelt ismerve nem valószínû,hogy valaha megoldható lesz linux alatt,mondjuk nem sértõdnék meg,ha csunyán beégném ezt a kijelentésemet.

Moby
Uj,kisebb,"hentelõsebb" mapok,uj fegyverek,modellek,átdolgozott hud.Akár modban kidobhatták volna,de így kb olyan rövid életû lesz szerverügyileg,mint ameddig singleben tart az egész(pár óra alatt lenyomható mind3 fokozatban).Így,hogy önálló gama,azt a pár mapot hamar meg fogják unni a népek,pár hét,és nem lesz sehol.Ennek ellenére nem érdemes kihagyni.Bár éppenséggel lehet,hogy a töményebb akcio miatt populárisabb lesz mint a GR/DS és ez életben tartja egy darabig.

marlowe
Pontosítok, nem nem tetszik, hanem nem fogott meg annyira, hogy sok idõt szánjak rá. Attól szivesen csinálok magyar szervert...lásd lentebb.

SarkanyfuaRUSH
Gyerekek ez istencsászááár! Játszottam neten cooperativeot és kurvajo. Mondom Kuuurvaaajooo!
Lehet hogy csá CS 😊)))
Ezért lehet páran kinyirnak 😊)
De ez már tényleg a legrealisztikusabb kommandós game.
Na jó még nem láttam sokat. De az eddigiek nagyon bejöttek 😊))))
Marlowe ajánlom nézz rá komolyabban, ha eddig nem tetszett 😊))

Egyéb vélemény?
marlowe
Naszóval természetesen a linuxos szerverhez kell a link 😊) A game az megvan. 😊

marlowe
Ha kijött a linuxos szerver szóljatok, adjatok egy linket, és próbaképp belövök egy szervert.

Shep
Az elején az van intro és ha van akkor milyen és mi van benne?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
LOL...Próbáld meg vhogy lebányászni a vibrátort az SD-d végérõl,rögtön lesz olyan csimbumm hogy ihaj😊))...LOL
Egész hosszú mesét költöttem erre a "mozgás sux"-ra,amit szépen kitörölt az sg.Legyen elég annyi hogy jelen pillanatban ez az egyetlen olyan tac.fps amiben full motion captured anim van.Ha ez sem elég jó,akkor vigasznak még mindig ott marad a CS-csípõböl,ugrálva, AK-val tüzelõ terrorjai,Q3-UT modok pitt-patt-petijei,végsõ esetben MOHAA- gyalog-galopp szakasz😊(és még sorolhatnám)-na nem mintha ezek sux gamék lennének(sõt),dehát hogy pont a mozgás legyen sux a GR-ben?!Ha azt mondod:döcögõs az MP játékmenet:ok,ha azt mondod agybeteg az AI singleben:ok,de ez???Szvsz te háttal ültél a monitornak.

verti.go
A hangtompítós cuccok elég halkak a játékban, nem lehet, hogy ezt hiszed "kattanásnak"? 😊

Use google!

SarkanyfuaRUSH
Emberek megnéztem! Köszi Marlowe a maradék filet!

Van egy kis gondom: Nincs hangja a saját fegyvereknek! Csak kattanást és becsapódás hangot hallok. Tudtok valamit segíteni ez ügyben? Valaki más tapasztalta ezt?

Ghost Reconban nincs ilyen gondom. SB LIVE hangkártyám van.

Köszi
SarkanyfuaRUSH
Jaja legalább olyan komoly mint én 😊))

Azért én igazi AK-t használtam már. Szét is tudom szedni, meg összerakni 😊)))

Ejj azok a szép nyumgalmas katonanapok 😊))
FREAK
na megvan a véleményem

biztos komoly fegyverszakértõ 😊))))

Riszpekk

SarkanyfuaRUSH
Mármint hogy nem látszik a fegyver 😊)))
SarkanyfuaRUSH
Pédig jó az a Ghost Recon, egy haverom végignyomta és fel se tûnt neki, hogy nincs benne fegyver, pedig sokat FPS-ezik. Akkor vette észre, mikor szóltam neki. 😊))
Oldal 1 / 3Következő →