111
The Sum of All Fears
-
#111 74 perces elég neki . -
#110 Hát elég gagi ez a progi. összvissz 11 küldetés és mind ugyanaz. -
#109 Nem tudja valaki hány perces cd-re lehet kiírni a gamet, mert a bin legalabb 752 mega
-
#107 "Dikkma Törlés | Szerkesztés | 2002. máj. 15. 09:54 | Válasz erre | #3
Nemtom, de vmi terrorista-elhárítós izé, ergo kell nekem :o)
Már nyitottam is neki topicot, csak rájöttem van már :o)"
"© CHEAPBOY Törlés | Szerkesztés | ma 12:09 | Válasz erre | #105
Jon GCre is...:)
Válasz 'Dikkma' üzenetére (#3) "
Ezt most érti valaki?
Egyrészt nem értem, másrészt, kit érdekel? És mivel célzol? És van nekem GC-m?
-
#106 Ez most mi? -
#105 Jon GCre is...:) -
#104 amennyiben a die hard olyan lett, amilyen a demoban volt, akkor az valami gigantikus nagy szar lehet :)
Egy tipp a kicsit reálisabb játékokhoz (pl GR, SOAF): próbálj meg alacsonyan maradni, nem véletlenül van guggolás/fekvés... -
#103 Bocs de a Quake-től hányok! Maradok a MOHAA-nál!Lehet hogy igazad volt a multiban , de eddig csak szar szervern voltamn, és pillanatokig éltem! Azt sem tudtam felfogni hol vagyok, máris leszedtek! Nekem nem jön be! Attol még másnak biztos jo lehet! :)
Die Hard mindenesetre játszhatóbbbnak tünik! Tudom, semmi közük egymáshoz! -
Nark #102 Azert azt ismerd el ,hogy van vér a pucájukban -
Nark #100 "csak alig van normális szerver, a sok hülye 56k-ról hostol"
Azert mert neked kurva jó a kapcsolatod attol meg a tobbi nepet nem kene lenezned.Mondjuk arra is gondolhatnál ,hogy nem rajtuk mulik a szar net kapcsolat.
Magyar országon nem a vevo mondja meg mit akar hanem el kell fogadja azt amit mondanak a multik.EZ VAN -
#97 Probáltad már a multiját? Eléggé a rushon volt a lényeg ugy láttam! -
#96 mert ez Real game ... eletben sem elsz tovabb ha atsuhan rajtad nehany golyo ... nem a rushon van a lenyeg ... r6 RULEZ -
#95 A multija? Hmm Nos kb 1 pericg tart egy kör maximum, ,mivel ugy áltlagba eg lövés végez egy emberrel. Szoval hihetetlen szar!
Inkább a Die hardhoz csináltak volna multit! -
#94 windows xp- vagy 2000 van?
Nem lehet hogy a refresh miatt akadt ki? -
#93 Mint ahogy a többi in-game videó sem az... -
#92 Ha csak az intro hiányzik, sztem ne törd magad, nem nagy cucc. -
#90 Próbáljátok ki neten. Szerintem nagyon állat!!!!!!!!!!! -
#89 Abból indultam ki, hogy a GhostRecon easyben is baromi nehéz volt (számomra).
Viszont ez a SOAF ez vmi röhej... -
#88 Ne easy-ben nyomd? -
#87 fel fel topic -
#86 Emberek, ezt easyben kevesebb, mint 3 óra alatt végig lehet nyomni.
egy misszió átlagban 8-9 perc volt :(
remélem, a multija azért jobb lett. -
#85 Használjatok ReGet-et,azzal mennek innen is. -
#84 illetve lelehet csak nincs letoltes manager tamogatas tehat flashget nem birja lehuzni csak index.html-ek szedeket le :((( -
#83 innen pont nem lehet :))) -
#82 pl. innen:
The_Sum_of_All_Fears-FLT -
#81 honnan lehet leszedni az isot? -
#80 Látom a héten megint néhányaknak megártott a hirtelen jött meleg.Devla legközelebb próbáld meg sebességbe tenni az agyad,mielőtt elindítod a szád(ha nemfogod a lényeget,hétfőn beteszed a topicot nyomtatva az uzsitasi mellé,szerintem az óvónéni szivesen elmagyarázza neked).
Jézusom... -
Devla #77 29-en jelenik meg a full, de mar siman lehet jaccani vele. -
Devla #73 Demo? Itt mar mindenki a teljes jatekkal nyomul :)
Kiprobaltam tegnap par kulfoldivel, nagyon jo volt, csak a vegen elkezdett laggolni. Ha valaki csinal magyar servert irja ide a cimet. -
#70 Én megpróbáltam kiírni clonecd 4-gyel, aztán felinstalláltam, viszont nem akarta felismerni a másolatomat eredetiként.
Pontosabban elég rapszódikusan ismerte fel (hol sikerült elindítani, hol meg nem).
Ami azt illeti, fenn van a crack a gamecopyworld-ön, és működik is.
Ez biztosabb :P
-
#69 OK, koszi
-
#68 FEl hát, miért mást miből írsz fel? Csak ráértek a fiúk, és ezt megcsinálták ilyenre is :-)
De én úgy írok minden cd-t, hogy daemonba bemountolom, és Neroval copy cd, tehát mintha egy cd-t írnál meg on the fly. HA kéne crack, akkor a dinből másold ki az origi exet de sztem jó lesz. -
#67 Szóval tudja-e valaki azt, hogy a soaf-ot a bin/cue formából is fel lehet-e írni, csak persze esetleg crack-kelni kell majd vagy csak a cloneCD-vel felírt fog működni?
Esetleg azert kell mindenképp cloneCD-t csinálni, mert nincs hozzá crack (és ezért nem fog menni a bin-cue-ből írt)?
Én egyenlőre csak deamon-tools-szal néztem meg (a bin/cue-t), így működik.
Köszi -
#66 Dikkma: Köszi, de akkor ha simán kiirom a Bin/cue-t az is működik csak crack kell hozzá ugye? -
#65 Válaszoltam a 0-day topicban :o) -
#64 This is clone hybrid. Included in rars is clone.ppf, applyppf.exe, soaf.ccd, soaf.sub. To make clone image: Rename flt-soaf.bin to soaf.img; use following command line: applyppf.exe soaf.img clone.ppf. Burn with compatible clone SD2 version 2.60.52 burner.
Ez van az nfo fájlban. Tudom, hogy láma vagyok, de mi a rák ez? Az elejét értem, de milyen CD író progi kell hozzá? Hol lehet ilyet letölteni?
Köszi -
#63 Annak piszkosul örülnénk is(és monadnám is a további ígényeket:) ),de sajnos az előmenetelt ismerve nem valószínű,hogy valaha megoldható lesz linux alatt,mondjuk nem sértődnék meg,ha csunyán beégném ezt a kijelentésemet. -
#62 Uj,kisebb,"hentelősebb" mapok,uj fegyverek,modellek,átdolgozott hud.Akár modban kidobhatták volna,de így kb olyan rövid életű lesz szerverügyileg,mint ameddig singleben tart az egész(pár óra alatt lenyomható mind3 fokozatban).Így,hogy önálló gama,azt a pár mapot hamar meg fogják unni a népek,pár hét,és nem lesz sehol.Ennek ellenére nem érdemes kihagyni.Bár éppenséggel lehet,hogy a töményebb akcio miatt populárisabb lesz mint a GR/DS és ez életben tartja egy darabig. -
#61 Pontosítok, nem nem tetszik, hanem nem fogott meg annyira, hogy sok időt szánjak rá. Attól szivesen csinálok magyar szervert...lásd lentebb. -
#59 Gyerekek ez istencsászááár! Játszottam neten cooperativeot és kurvajo. Mondom Kuuurvaaajooo!
Lehet hogy csá CS :))))
Ezért lehet páran kinyirnak :))
De ez már tényleg a legrealisztikusabb kommandós game.
Na jó még nem láttam sokat. De az eddigiek nagyon bejöttek :)))))
Marlowe ajánlom nézz rá komolyabban, ha eddig nem tetszett :)))
Egyéb vélemény?