608
Nem akarok a része lenni, nem akarom követni
-
#37 de én pont erről beszéltem, hogy ez valami pszichés zavar lehet nálam
a legjobb filmet is megutálom, ha túl nagy a sikere, a legjobb nő is ellenszenves lesz, ha túl sokan hajtanak rá
én NEM állok sorba.... -
#36 Ha valamit csak azért hagysz abba, mert a tömeg csinálja, az tök ugyan az mintha azért csinálnád, mert a tömeg csinálja - így is úgy is a tömegtől függsz
Én egy csomó mindent kipróbálok és ha tetszik akkor azt csinálom...Lényegtelen hogy az-e a középpont vagy a kutyát sem érdekli... -
#35 én akkor hagytam abba, mikor felkapták :))))))))) -
#34 vazz... egyébként ekkor nézek fel komolyan, és annyit mondok : _ne_ érj hozzám... -
#33 Én sok játékot csak azért töltök le, mert mindenki arról beszél
Azért kezdtem cs-zni, mert érdekel minden, ami másokat érdekel
De meg tudlak érteni téged is -
#32 nekem a machine head jelentett kis csalódást, régebben keményebben nyomták, most meg ez az új design............. -
#31 pont belevág a témába, és is erre gondoltam
tömeg és divat -
#30 Jártál már meccsen, hogy általánosítasz, baromarc? Akkor te is hülye vagy, nem? Ha nem jártál még, mi alapján hülyézel le te faszláma? -
Garrett #28 Zenével kapcsolatban is van utálni valóm bőven:
1. Nem tudom ki is meri a Bad Religion nevű együttest. Régen egy hatalmas punk csapat volt, ma a Blink előzenekara...
2. Limp Bizkit: Régen amikor még a saját elképzeléseik szerint nyomták a zenéket akkor még meg meg hallgattam őket (a Break stuffos idők) mostanában, hogy ezt a divat izézenét nyomják azóta hallani sem akarok róluk!
Az Aurához visszatérve: Van benne valami igazság, néha amikor sétálok az uccán kedvem lenne leverni a mellettem lévőt, mert egyszerűen idegesít hogy ott van! Ez néha fordul elő csak...
-
#27 DETTO!!!! Éjjel hallottam először, és odavoltam tőle, de 2 hónapra rá a piszoárból is ez folyt, azóta rosszul vagyok tőle!! :)))) -
Garrett #24 freak komolyan mondom még a végén egyetértünk! -
#22 ne csak a fizikailag összetömörült népről beszéljünk
nálam pl. az van, hogy a Matrixot azóta utálom, mióta minden buta tapló multiplexköcsög arra recskázik, és közben fel sem fogja, hogy valójában mit is akar a film jelenteni
ugyanez vonatkozik az összes népszerű zenekarra is -
#21 Nahát, mennyi ember kezd már itt összegyűlni! Tiszta tömeg! Koccolják itt egymás auráit, levámpírkodják az energiákat egymásról...
Én egyébként úgy-ahogy elviselem a tömeget, nem zavar, de ez a tapizós-súrlódós módi engem is ki tud akasztani néha. -
#19 na, megnyugodtam
nem csak én kattantam be :) -
#16 Baz egy albérlőtársam alkalmazta ezt... már gyűlöltem, mint az állat... erre odajön, hogy telfonálhat-e (neteztem) és megofja közben a vállam.. majdnem felugraottam, kíváncsi vagyok mennyit gondolkozhatott mielőtt kitalálta így kérdezze meg.
De utálom azt az embert.. -
#15 jaaaa, no politix........ ok :) -
#14 ???????? -
#13 FREAK: Fogd vissza magad! -
#12 Utálom, ha vki túl közel jön és esetleg bizalmaskodva megfogja a vállam, vagy vicceskedve megütöget. -
#11 Létezik az aura.
Úgy én is megtartom, meg minden, én sem szeretem azt a TÖMEGet, de pl. meccsen nagyon yoo egymás nyakában ugrálni, tombolni gólnál.
Fehérvárat lebontjuk utolsó fordulóban :) és ami a legjobb ők is velünk fognak ünnepelni..
Szal az idegeneket nem szeretem, metrón stb., de ha tudom, hogy egy szurkoló, akit még nem láttam előtte sohasem, de az én csapatomnak szurkol, és együtt áll el a lélegzetünk amikor helyzet van... testvér!
-
#10 ugye, hogy létezik az AURA?? én pl. ölni tudnék, amikor valaki közel áll hozzám, vagy mellém áll egy kirakatnál, az utcán velem egy tempóban sétál mellettem........ fizikai ingert érzek, amikor az aurák összekoccannak
ez persze idegenekre vonatkozik, baráti társaságban az ember leereszti ezt a pajzsot -
#9 Meg fiatal (17) voltam, amikor a metron edlloptak a taskambol a brifkomat. Addig sem szerettem a tomeget, azota meg undorodom tole. Nem szeretem, ha valaki egy meternel kozelebb van hozzam, es ez alol csak NAGYON_KEVES kivetel van. A menyasszonyom ilyen kiveteles :o))) -
Garrett #6 ezzel én is így vagyok ! Végre valamiben egyetértünk! Tömeg =divat=>nem szeretem
ez nálam is valami pszihés dologra vezethető vissza: 4. es volatm (ált isk) amikor kitaláltuk , hogy barátok+ szüleim kiséretében elmegyünk egy Densz show-ra... ott volt a shygys meg ilyenek... nah akkor ugy megutáltam a tömeget hogy csak na... ugye kicsik voltunk lökdöstewk összevissza stb...
szerintem ettől vagyok én is kicsit tömegkerülő. -
#3 újságba = újságban
sorry :))))) -
#2 a tömeg minden formáját gyűlölöm
buszon, munkahelyen, szórakozóhelyen........... mindenhol
de ez csak az egyik része
a másik szomorúbb
pl. anno megláttam Cindy Crawfordot egy Palmers reklámfotón (ez még nagyon régen volt, amikor nem volt sztár, ez is csak egy újságba volt, még 90 előtt), és nagyon megtetszett
aztán a világ felkapta, és én megutáltam
ugyanez történt a Prodigy-vel is
fanatikus voltam az első két albumig, de a Fat Of the Land - szerintem megalapozatlan - sikere csak undort váltott ki belőlem
na szóval, számomra a tömeg=divat, és az életben legjobban a divatot utálom
és lenézem azokat az embereket, akik mások után mennek
ha hosszú a sor, nyitok egy újat, de nem állok be más mögé
ez valami pszichés dolog nálam, csak azt akarom tudni, szenvednek-e mások is tőle? -
#1 Ja, én hát... :))) Ki más???