608
Nem akarok a része lenni, nem akarom követni
-
#147 hmmmm, most rémlik valami, de mindig mézga aladár vigyorog közbe...........
voltak benne nagy rovarok? -
#144 egy elég régi (80as évek eleje talán) magyar-francia scifi rajzfilm... van benne pár eszméletlen nagy gondolat... -
#143 a főnököt el lehet intézni, megoldás szintén a fight club-ban :))))))) -
#140 nem
miaz? -
#139 láttátok Az Idö Urait? és ott az 'egyformákat'? -
#138 kis sherlock :))) -
#136 mert egymással semmi bajunk, de mindketten rosszul lennénk, ha nem lennénk 100% egyéniségek..... -
#134 ha egyformák lennénk, mindketten lehánynánk magunkat :)))))))) -
#133 nem vagyunk egyformák.
egyébként azelött volt, hogy a FC-t láttam volna.. -
#131 akkor ezt a tapasztalatot baszhatom :) -
#130 megtörtént. sok minden közrejátszott, és nem fogok beszélni róla. -
#129 de megtetted? -
#128 én sem akartam kipróbálni :( -
#127 én sem akarom kipróbálni
csak az elmélet helyességére utaltam -
#126 szerintem nem igazán müködik a dolog... nálam legalábbis nem... a FightClubban müködött a dolog... -
#125 van ebben a Mélypont elméletben valami
a pont, ahonnan már mindent rózsaszínben látsz.... -
#123 velem se sokan bírják ki, de legalább tudom, hogy ők igazi barátok -
#122 naja, nyilván fizikai, anyagi szinten ezek hátrányos dolgok, de a szellemed csak fejlődik tőle -
#120 páran akik még nem ismertek meg, pár óra beszélgetés után közölték velem, hogy "te nem vagy normális..." persze, hogy nem vagyok, és nem is akarok az lenni. legalábbis nem az a normális, amire ö gondolt. -
#119 nálam az egész ott kezdődött, amikor 20 éves koromban a törzshelyemen befejelték az orromat.....
nos, maga a műtét iszonyatosan fájt, és kellemetlen volt, de NEM volt olyan pillanat, amikor megbántam volna
egyszerűen jó érzés volt, hogy már EZT IS TUDOM, ISMEREM
és amíg begipszelt orral feküdtem otthon, elgondolkodtam az életemen, és akkor nyílt ki a szemem : mindennek örülni kell, és keresni kell az új élményeket, gyakran a legrosszabb élmény a leghasznosabb, nem szabad elzárni az információs csapokat, nem szabad kirekeszteni a tudást
eltört az orrom??? nem baj, legalább tudom, hogy maga a törés teljesen fájdalommentes, azóta röhögök a filmeken, amikben ilyenkor jajgatnak..... az ambulancián kaptam folyékony kokaint, hurrá, mostmár ezt is ismerem..... egy 30 centis fémet dugtak a koponyámba???? fájt, mint a picsa, de LEGALÁBB TUDOM, milyen!! -
#118 A világ túl nagy ahhoz, hogy reszketve, becsukott szemmel, egyszerűen csak túl akarjak lenni az életen gond nélkül. Ha már élek, érezzem is! -
#117 még mindig jobb, mint szürkén elsorvadni..........
Petőfi az egyik kedvenc költőm, vicc nélkül. És az "Egy gondolat bánt engemet" a csatatéri részig akár a mottóm is lehetne.
Minek élni, ha nincs tétje??? Téged is kettévághat egy villamos, megrázhat a hajszárító, megölhet egy rossz gyógyszer. Mitől félsz akkor??? -
#116 ipszilon, igen, lehet hogy meghal egy balesetben. de ez megtörténik mással is. viszont melyikük élt addig olyan életet, ami neki tetszett? -
#115 huh, azon vagyok......
egyik megoldás a zene, de az én műfajom itthon tabu.............
másik a 3D, csak ebben a szakmában meg nem ismerek SENKIT, úgyhogy ez is döcögős lesz
egy a lényeg, MÁSNAK nem akarok pénzt keresni (már nagyon unom.....) -
#114 ...és egyszer csak meghalsz egy atubalesetben, vagy túllövöd magad, vagy egy akkora baromságot csinálsz, hogy mindenki csak lenéz, és úgy érzed nincs miért élni! -
#113 éljen a fogyasztói társadalom...
... azon, amit megföz önmagának. -
#112 :))))
-
#111 találni 1 olyan munkát amit szívesen csinálsz ÉS meg is fizetik az igényeid szerint... akinek sikerül, azt meghívom a Lancelotba kajálni -
#110 helyes, egy kurva rövid életed van, ne baszd el a felét egyetemre, csak azért, hogy utána nyugodtan DOLGOZHASS......
el van ez a rendszer kúrva, de kegyetlenül
-
#107 így van, én pl. szeretnék mocsok gazdag lenni, mert az én vágyaim pénzigényesek, de NEM fogom feladni az elveimet, csak hogy pénzhez jussak
nem csak melóval lehet pénzt keresni, csak nem könnyű megtalálni a saját módszeredet.... -
#106 gyerekböl 1.7, mert az az átlag nálunk... -
#105 nem kell megváltani, csak élj, ahogy szeretnél
kedvenc zombi típusom :
gimnázium - egyetem - egyetem 2 (mert 2 diploma alatt senki vagy :) - tanfolyam - 30. születésnap, és még egyszer nem csinált olyat, amit IGAZÁN szeretett volna - jól fizető állás - lakás, autó, család, gyereke - 40. születésnap, itt már majdnem mindegy, bár ha lenne is kedve új életet kezdeni, akkor sem adná fel az egszisztenciáját - 50, 60, 70, HALÁL.
De szép élet volt. -
#104 Vaszlavik csak 1 példa volt, hogy igenis lehetséges jól, és boldogan ÉLNI. de mindenkinek a saját kedve szerint kell. -
#102 pont ez az, hogy az emberek nem egyformák, még akkorsem, ha egy "tömeg" részei, és ezért hülyeség, szerintem, utálni őket! -
#101 nem kell megváltani. nem sok esély van arra, hogy pont Te megváltoztasd a világot, de ez még nem jelenti azt, hogy ne próbálj meg a saját kedved szerint élni. -
#100 nagyon jól beszélsz........ kicsit hülye példa, de erre tökéletesen rámutatnak a Harcosok Klubjá-ban
Szart sem ér a sok bútor, ruha, hifi, ha közben NEM ÉLSZ....... Ha nem tudod, milyen érzés, amikor szétverik a képed, ha nem kefélsz legalább egyszer bedrogozva, ha nincs autóbaleseted, ha soha nem mondod ki amit érzel, ha soha nem teszel meg "nem elfogadott" dolgokat.
1000-ből 999 ember nem a saját életét éli, hanem minden gond nélkül alkalmazkodik a "társadalom" szabályaihoz. De jobb lesz ettől az élete??? Szerintem csak szegényebb.....
Számomra egy fontos dolog van az életben : a tudás. Az információ, a tapasztalat, az emlékek. Amennyiben van túlvilág, ebből az egyből ott tutira csak profitálni lehet. De magaddal viheted-e a Suzukidat és a szépen berendezett nappalidat? -
#99 mindenki tudna másképp élni, ha nem az lenne az elsö gondolat, hogy hogy fog ebböl megélni... meg kell nézni pl. Vaszlawik Petöfi Velorex Ullmann Mónika Vitéz Lovag Lászlót... egy tanárember, de nem tanít... néha zenél, épített magának 1 házat Leányfalun, még csak áram sincs nála bevezetve... viszont ö ott boldog. minden széket, asztalt, berendezési tárgyat ö csinált... különc ö is. pedig lehetne pénze. de minek? nem érzi jól magát az "automata mosógép"-ben... -
#95 még akkor is, ha az annak 10 különlegesnek esetleg nincs "normális" munkája, lakása, autója, stb... mert nem arról szól az élet... legalábbis szerintem. -
#94 figyi, ha nem lenne igazam, akkor nem százévente lenne egy Dali, vagy Hendrix, vagy Colombus........
nagyon kevés ember vágyik többre, mint ami lehetne, és még kevesebb képes elérni
én mégis inkább őket értem meg, mint azokat, akiknek elég egy lakás, egy autó, két gyerek, és egy átlagos, szürke élet...... ÉN nem fogadom el a gondolatot, hogy azért születtem, hogy nyom nélkül éljek és haljak meg. De száz másik ember ezen el sem töpreng, mert csak dolgozó egy hangyabolyban...... Ezzel nem akarok bántani senkit, talán az átlagember fontosabb egy Picasso-nál, de én mégis szívesebben élnék 10 különleges, mint 10 millió átlagos ember között. -
#92 nem csak genetika a dolog.. söt, itt leginkább születés utáni nevelésröl, és társadalmi behatásokról van szó, és van akinek úgy jó, hogy ezekkel együtt halad, és van, aki ezt nem bírja elviselni. meg persze rengeteg egyéb is, rengeteg fokozattal..