2506
Mit tutdtok róla?
-
Ystee #820 Találkoztam már ilyennel. A KT7A egy nagyon szar alaplap, alig van belőle normális széria, a legtöbbnek volt valamilyen hibája, de ez a jelenség nagyon soknál előfordult, sajna az én példányomnál is. Szabaduljon meg tőle mindenki aki tud, csak nyerhet vele. -
#819 Nem éppen segítség de mostanábban az ABIT-ról CSAK ROSSZAT HALLOK !!!
TUTI hogy semmijen ABIT cuccot nem fogok venni !!! -
mtubi #818 Sracok!!! HELP!!!
Vettem szombaton 1 Inno3d Ti4200-as 64 megas VGA-t es az Abit KT7A alaplapomban sehogyse akar indulni.A bolt szervizeben 2 gepben is elindul es az 1-ik haveromnal is megy rendesen.A mostaniban 1 Asus Gef2Mx400 van es azota is rendesen megy.Van valami otletetek?Talalkozott mar valaki ilyennel?
Bisofrissites segithet? PLS HELP!!!! -
#817 Abból tudtommal nincsen olyan ami 3.6ns -os -
#811 Hát akkor veheted a Radeont is de szerintem jobb a gef. Szerintem több benne a tartalék mint a radeonban, az elvileg/amiről én tudok/ csak a Jedi2 ben jobb vmennyivel, de nem számottevő. -
#809 Hát mivel ez a Gef Ti4200 topic így azt javaslom, amúgy attól függ milyen proci mellé akarod, de szerintem mindenképp az. Amúgy Borg meg Anne biztos leírjék majd hogy miért a Radeont ha megkéred őket, de ha gyengébb a procid 1200 alatt akkor mindenképpen jobb a gef, mert jobb fpseket produkál és van benne tartalék is -
#807 Nemtom, próbálkozz, én megyek haza, soxerencsét! -
#806 Na az egyik része a problémának megoldva, mostmár nincsenek rácsok/640x480 ban kell játszani hát ugye vmit vmiért/ De a másik dolog még mindig ott van a videókat miért csak 256 színben játsza le? Mi lehet a hiba? A 2 ben meg ha 640x480 ban játszom akkor egy ki kockában játca a videót, ellenben 320x200 ban meg jó. -
#805 Akkor sajna télleg nincs más ötletem... -
#804 Köszi, én is ismerem az oldalt, le is szedtem tegnap egy másik progit de semmi. -
#803 Hát ez pech. Nincs most más ötletem, esetleg nézd meg a Guru3D-t hátha ott van valami jó kis eszköz erre a problémára. -
#802 Néztem, de az csak openGL alatt van ez meg direct3d ben megy -
#801 Elvieg a GeForce Tweak Utility-ben van valami TNT/régebbi GF emuláció, próbáld meg azt. De lehet, hogy nem abban a programban volt, az viszont biztos, hogy abban le lehet tiltani a speciális GeForce-os utasításokat. Nézd meg, hátha bejön. -
#800 Nem 30.62est hanem 29.42est, de most megnézem a 30.82est is hátha, bár nem hiszem. -
#799 Próbáltam a 30.82est is, sőt egy hülye ötletől vezérelve még azt is megnéztem hogy mi van ha TNT drivert installálok, de ugyanaz, szóval már semmi ötletem nincs a tweaker progival is mindent/asszem/ megnéztem de semmi, a végén még veszek valami régi használt TNT mert azzal még kifogástalanul ment, mostmár úgyis szinte ingyen adják. -
#798 Próbáltál már másik detonatort telepíteni? Nekem a 29.42-essel semmi gondom, igaz nekem gf3ti200-am van, vagy kijött a 30.82-es hivatalos detonator is, próbáld ki, hátha segít. -
#797 Borg, pls. milyen beállításokra gondolsz, mert elég elszomorító, hogy a kedvenc trilódiám ilyen szarul megy az új kártyával. -
#796 Mekkora felbontást használsz? Milyen beállításokkal, és melyik detonatorral? -
Borg #792 ja de most mar vége az OFFnak, Ti4200 a téma! -
Borg #791 Akár neked is:) de főleg annak aki itt 1.7es cerkét akart venni.
Amúgy én is csak I850E P4 2.53B + 512MB RIMM4200 RDRAM combora fizetnék be max.
Üt mint az ipariáram:) Majd ha nyerek a lottón. -
#790 Ha ezt nekem címezted, akkor:
Nem csodálkozom, ezt eddig is tudtam, és szerintem hasonló lesz a helyzet az "őszi" cerkákkal, mint annakidején a Celeron 300 és Celeron 300A-val. Mindegy, egy biztos, én nem veszek, sem ebből, sem az újakból, mert ha véletlenül valamilyen baleset folytán mostanában Intel-t vennék, akkor az biztos, hogy 533-as FSB-vel megfejelt P4 lesz, nem pedig cerka... De asszem otthonra marad az AthlonXP, esetleg majd egy TBred, vagy ha jó ára lesz, akkor egy Hammer... -
#789 Hááát, szerintem igen. Nekem 512MB (2x256) PC2100-as DDR van a gépemben (AthlonXP 1800+), és sokkal jobban nyomja a dolgokat, mint egy SD-s. -
Borg #788 1.7-1.8 celeron amugy is gyenge Willamette mag, ráadásul fele annyi cache, tehát 128k.
Northwood meg alapbol erősebb, 0.13mikron, és 512 kb cache.. ne csodálkozz ha gyorsab...
Amúgy ősszel jönnek a ráncfelvarrt celeronok, Northwood maggal állitolag. -
#787 mármint athlon xp-t... -
#786 Hi kérdés!
Az sd ram nagyon visszafogja az xp-s rendszert? -
#785 Szerintem most az 1400-as TUA cerka a legjobb vétel Celeron téren, mert 256k L2 Cache van benne, jól lehet tuningolni, olcsó (22e+áfa), egyetlen ellenérv, hogy nem lehet már továbbfejleszteni, mert az nem S478-as, ja mégvalami nálam járt most 2db 1700-as, hát nem voltam tőlük elájulva... 1800+os XP-m úgy alázta őket, mint a sz*rt, szóval, ha valaki S478-as alaplapot vesz, az vegyen bele P4-et, mert az dolgozik rendesen, ellentétben ezzel a harmatgyenge 1700-as cerkával. -
Borg #784 Igen, ez igy van.
Csakhogy az 1200as cerka SIMÁN lehagyja mindenben az 1.7est, főleg ha azt nézed, hogy akár 1600ig is tuningolható. -
Borg #782 akkor most az árakat is hasonlitsd össze, meg nézz meg más teszteket, aztán meglátod miért retek:) -
#780 Mégis milyen beállításokra gondolsz, mert én akármit próbáltam, nem hozott sikert. -
vrob98 #779 1700-as cerka eleg retek, de a P4 alapok miatt a kesobbi bovitest figyelembe veve talan azt.
Vagy ha jo ideig nem akarsz hozzanyulni, akkor 1200-1300as TuaCerkat. -
#778 Hát ez egy kicsit hule kérdés mert te mejjiket venéd ha van rá péndzed?
1200
vagy
1700
???
Szerited mejjik lessz elég 1-2 évig???
Logikus hogy a gyorsabbat ha van rá kereted! -
#776 Ja igen és a RE2 ben a videós dologra ötlet? mert elég zavaró. -
#775 Asszem nem változik a szöge talán csak a területe lesz más hol nagyobb hol kisebb, akkor azt mondod a Z buffert nézegessem? -
Borg #774 a kockázott textúra szögben dől esetleg? tehát forgatva a nézetet változik a probléma?
Mert akkor Z-buffer bug. Nemtom milyen beállitásai vannak gef4en mondjuk, de játsz el vele valami twikerben. -
#773 Van egy kis problémám, a Resident Evil 3 ban a videók olyanok mintha 256színben játszaná le őket, pedig ha csak simán a winben nézem meg őket akkor jók, a másik hogy a játék alatt apró téglalapok láthatóak a textúráknál, olyan az egész mintha a képernyő be lenne rácsozva. Régen a TNTmel jó volt de az új kártyával ilyen, mi lehet a megoldás rá? Megnéztem a 2őt is az meg jó abban nincsen rács. de abban meg a videók egy apró kockában kerülnek lejátszásra a képernyő bal oldalán középen. -
#771 Az a baj hogy a sok sw készítő gyorsan akar meggazdagodni kevés munkával/persze ki nem ebben a romlott világban/ és ez az alapvető hiba. -
#770 Az UT2003 engem nem tud lekötni, nincs normális single mission benne ha jól tudom, majd az unreal2 talán -
#769 Szrintem annyira NEM NYÚJT többet! Mert mikor be jött a DOOM 1 az nagyobb duranás volt akkor mint Most a ut 2003 SZERNTEM...............
Szal erröl ennyit...... -
#768 Azok a játékok még most is mennek egy 286-oson. :)
Ha meg az újakról beszélsz, akkor azt el kell ismerned, hogy pl egy UT2003 kicsit többet nyújt, mint a Doom 1. :)))) -
#764 És igazából a mi hibánk, ill azoké akik mindjg megveszik az új cuccokat, mert "fussa" nekik rá.