Képek házi állatodról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
koszontem.
Azt kipróbáltad már, a farkánál fogva megemeled és akkor elkezd a mellső lábaival kaparni? -jó vakarógépek :)) így vakarom néha a hasamam :))))))))))))))))))))
koszontem.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
nemnemnemnemnem
pedig a linkek azok jók!!!!
én midnenütt csak piros xeket látok
ti?
Miután felkeltettem:)
Hapci
Hapci2
Hapci4
Hapci6
Piciúr a nagy öreg:)
hehe:)
Ezen a képen egy akkorát harap belém, de még bírom:)
Na itt már kevésbé:)
Na ezek az én kishörcsögeim. hapci és Dundi testvérek Piciur meg a nagyapjuk
na mar csak 10perc és meglátjátok kedvenc hörcsögeimet:)
Utolsó próbálkozás mára.
Kacsacsőrük környékéről eltünteted a space-t, a webcímet értelemszerűen kitöltöd és kész.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Namégegyszer:
A webcímet értelemszerűen kitöltöd és kész.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"
Namármost a legelején és a legvégén levő idézőjelet lehagyod, a webcímet értelemszerűen kitöltöd és kész.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

amugy van egy képen amin éppen a kezembe harap egy akkort. humennyit hergeltem mig bbeleharapott:)))namjad holnap meglátjátok:)