18
Esküvői meghivókat keresek
-
jennyyy #18 Amikor elkezdtem érdeklődni az online társkeresők iránt, fontos volt számomra, hogy ne csak időpazarlás legyen, hanem valóban találkozhassak olyan emberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak. Tapasztalatom szerint sok oldal túl általános, és emiatt nehéz megtalálni a hozzám illő partnereket. A helyirandik oldalon viszont rögtön szembetűnt, hogy kifejezetten a helyi kapcsolatokra épít, ami leegyszerűsíti az ismerkedést. Tetszett, hogy gyors a keresőrendszere, jól működik a szűrés, és érezhetően figyelnek a biztonságra, például az adatvédelemre és a hamis profilok kiszűrésére. Nekem az is előny volt, hogy mobilon gond nélkül lehet használni, így rugalmas marad az egész folyamat. Egy társkereső választásánál ezek a szempontok szerintem sokat számítanak.
Utoljára szerkesztette: jennyyy, 2025.09.20. 21:24:48 -
manson222 #17 "lol", hogy miből lehet pénzt csinálni -
Coco #16 Selfie tükör is jó jó ötlet esküvőkre. Fotózni és egyből nyomtatni, bár nem meghívó. -
https://vimeo.com/128457580 -
Ha nem csak a zene érdekel hanem esküvőd lesz akkor érdekes lehet a Eskuvovarazslo.hu oldal, ami egy esküvőtervező honlap. -
Esküvői fotózás és videózás. Esküvői meghívók, brosúrák és DVD-k. Az ország egész területén:
Aranykarika médiaműhely -
Polgári esküvő esküje jobb lenne. -
Üdv, nekem az esküvői esküre lenne szükségem. Egy egyszerű, rövid is jó lenne. Meg egy viccesebb, poénosabb változat is jól jönne. Tud valaki? -
Mirázs #10 Ajánlom "Az esküvő" című könyvet, Palásti Andrea írta. Abban is van sok féle szokás.
Meg van valami vőfélyes könyv is, de erről még csak hallottam, nem láttam. -
őőő... hát annyira nem fontos, viszont annál sürgősebb. 6-ára kell. -
bobey #8 Ha komolyan érdekel a dolog, vannak "Vőfély találkozók", ott aztán megtudhatsz mindent ami a falusi lagzikra jellemző! Ez Nyíregyházán minden nyáron van, Július körül, a Sóstói Falumúzeumban. Ott megpróbálhatsz érdeklődni. Számot viszont nem tudok.
Csak aztán ne panaszkodj, hogy fáj a hasad a sok röhögéstől! -
Egy haveromnak ez volt az esküvői meghívóján:
-
Felénk az a szokás, hogy a lakodaolom alatt egy tizenéves kisfiú ellopja a menyasszony cipőjét, amit aztán annak vissza kell valahogy szereznie. -
Mirázs #5 Van olyan szokás is felénk, hogy kap az ifjú pár a vőfélytől egy tortát és fel kell szeletelniük, csakhogy a torta fából van. Be van kenve tortabevonóval, amitől totál torta-kinézete van. Erre a férjem már esküvő előtt gondolt és odaragasztott egy bazi nagy fűrészt az asztal aljára. Hogy ne érje meglepetés... 
Majd még gondolkozok, hogy miket ismerek még -
nem pont ebbe a topikba kéne, de emiatt nem akarok új topikot nyitni. szóval:
filmet csinálok, amiben egy rész egy igazi népies falusi lagzi lesz. kérdésem az lenne, hogy milyen szokások vannak ilyen lagzikon, pl. van az amikor széttörnek egy tányért, a pár próbálja összesöpörni, közben pénzt dobálnak nekik. ez hogy is van pontosan? asszem közbe még a állandóan kiboprítják amit eddig összeszedtek.
még ilyen szokások kellenének.
köszönöm -
nézz körül itt:
www.mindenamieskuvo.hu
meg...
ITT is...
saját célra lesz? :) -
Capo #1 Olyan oldalt keresek ahol meg tudnék nézni egy pár esküvői meghívó mintát, angol magyar mindegy