85
Érettségi :P
  • Laalee
    khmm khmm :D

1-2 ev huzos nagyon feoleg az 1. utana mar lazitos a dolog
  • Laalee
    ma van erettsegi? :D

sok sikert
  • Efreet
    biztos forrásból tudom, hogy a mai tételek a következök:
    A szerelem motívuma Csokonai Vitéz Mihály költészetében
    Radnóti Miklós Hetedik ecloga címü versének értelmezése
    Jókai Mór egy szabadon választott regényének elemzö bemutatása
  • Dikkma
    Mármint én már érettségiztem, de akkor is :)
  • Dikkma
    Na, vki mondja már meg, mi az ami az elmúlt 15 évben nem volt, de tétel, és mi a 3 tippje :)
  • KeKKSZike
    De arra még mindig senki se válaszolt, hogy tavaly fenn voltak az írásbeli tételek előre? :)
  • Coine
    kihagytál még 1 sulitípust !!! de most lécci ne írd be, sztem beugrott már neked is, nem ?
    na mind1, lépjük át !
  • Efreet
    múlt hétvégén volt oszt.tali, meghívtuk a volt ofönket is, vele is beszélgettünk erröl... igen, sajnos az "állami" oktatást le kell rontani. az alapítványosdi meg magánsulik maradhatnának profik...
  • Coine
    sajnos ha Eu Uniós tagok akarunk lenni, akkor le kell rontanunk az oktatást az ő szintjükre :-(
  • Efreet
    mindegy a szak. a müegyetem legalább ennyire a szivatásról szól. alapvetöen anyagi okai vannak, amik valahol megérthetöek... de emiatt sajna nagyon leromlik pl a BME világhírü profizmusa.
  • Coine
    igen, sajnos erről szól az egyetem, kussoljál, tanuld azt AMIT MI AKARUNK, de az nem feltétlenül igaz vagy jó, vagy helyes, de mi csak ezt fogadjuk el és ez van, ha nem kussolsz akkor meg pápá.
    ezért is kell nagyon vigyázni aki a töri szakkal, veszélyes a mai világban az igazság, és ki tudja mi jöhet még ?
  • Efreet
    mondom, az a kérdés, hogy hajlandó vagy-e az egyéniséged feladni... mert azt nem szereti az oktatóközösség... ezért nem viseltem én el az 1etemet.

én reál beállítottságú vagyok inkább... ehez képest mostanság nagyon beleástam magam a filozófiába...
  • Coine
    sokmindenre képes vagyok, ha akarom, majd meglátom érdemes-e ?
    körülszaglászok még mik azok, amik nekem bejönnek, mondjuk nuku reál tárgy az alap.... (vagyis ne az legyen a fő tantárgy)
  • Efreet
    ha tényleg érdekel, és hajlandó vagy önmagadból kifordulni érte, akkor menni fog.
  • Coine
    bátor bizony...most nehezítették a doktorátust is báz !
    de hát, majd meglássuk mi lesz...
  • Efreet
    jog? bátor ötlet... soksikert hozzá.
  • Coine
    még nem tudom pontosan, de körvonalozódik, aztán tudod, ha nem sikerül, akkor oda ami még szimpi és felvesznek stb.
    1ébként : jog és annak minden ágazata :)
  • Efreet
    merrefele mész?
  • Coine
    én nem mondtam ki és nem is fogok itt és most

amúgy, persze, h. tovább fogok tanulni, nem fogok érettségivel rohangálni...
  • Efreet
    a második is nagyon igaz. majd meglátod te is, ha továbbtanulsz...

a thx to-t meg hagyjuk, mert nagyrésze politika.
  • Coine
    első mondat mennyire igaz, és mennyire igaz lesz a jövőben, thx to...
  • Efreet
    lassan de biztosan sikerül az érettségi színvonalát leszorítani a nagy európai átlagra...

érettségi, felvételi... vicc... az elsö vizsgaidöszak majd bebüntet és megtudjátok mi az a tanulás...
  • KeKKSZike
    Én nekem még van két évem az érettségire, de én már most félek! :)
  • Coine
    Szvsz az érettségi eltörpül a központi vagy a felvételi mellett, majd meglátjátok ;)
  • KeKKSZike
    Tavaly fenn volt?
  • cSuwwi
    Hétfőn indul a nagy meccs :) Hajrá, minden szerencsétlennek, akik a 7végét a tanulással töltik.
    Ja, és nem most kéne elkezdeni tanulni :)))
  • Coine
    most kezdtél el tanulni ? :-D