Érettségi - 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Szerinted azért nem mond senki semmit az SVCD-lejátszóra ps2-höz, mert nincs, vagy mert parasztok írnak az emu topicba?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
http://www.felvi.hu/tetel/targy.ofi?mi=ANG
az érettségiket nem találom...
Léccilécciléccilécci!!!!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Két nappal korábban érettségiztek három iskolában
2002.05.17. 7:50:46
Három szakközépiskolában a pénteki nap helyett szerdán íratták meg tévedésbõl a diákokkal a német írásbeli érettségi dolgozatot. A pénteken felbontandó tételek így nyilvánosságra kerültek.
A Kis Árpád Országos Közoktatási Szolgáltató Intézmény és az Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközpont (OKÉV) - nem kevés plusz költséggel - az ilyen esetekben szokásos eljárás szerint, a készenlétben tartott póttételeket sokszorosította és - a regionális igazgatóságok segítségével - eljuttatta azokat az érintett iskoláknak - tájékoztatta a Magyar Hírlapot Pongrácz László, az OKÉV fõigazgató-helyettese. Így a mai szakközépiskolai német érettségi rendben lebonyolítható. Az érvénytelenné vált tételeket az iskoláknak le kellett adniuk.
A tévedésre érdekes módon egy gimnáziumban derült fény, mivel ott rossz érettségi tételt bontottak fel, s mikor értesítették a középiskolákat errõl, akkor tudódott ki, hogy egyes helyeken két nappal korábban estek át a német írásbeli vizsgán a diákok.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Így oké, ebben igazad van!
De ne felejtsük el, nem véletlenül világszínvonalúak a magyar műszaki/informatikus szakemberek!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem tudom KLTE-n milyen karra/szakra gondolsz, egy dologban hajlandó vagyok kompromisszumot kötni: műszaki karokon általában valóban komolyabb próbatétel tud lenni a vizsgázás és általában a bentmaradás. De most majd jön valaki, és bebizonyítja az ellenkezőjét :-)
Szóval úgy látszik ezt személye válogatja...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
de qrvára nem vagyok stréber 1ébként.
szal máyer lett.
nem kell annyira parázni, MAJD az egyetemen...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://www.sulinet.hu/cgi-bin/db2www/lm/forum/fo?fid=9&tid=2002-02-06%2014%3A34%3A06.404273
amúgy sok szerencsét a matekhoz (ugye, az lesz holnap?)!!!!
1-2 ev huzos nagyon feoleg az 1. utana mar lazitos a dolog
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A szerelem motívuma Csokonai Vitéz Mihály költészetében
Radnóti Miklós Hetedik ecloga címü versének értelmezése
Jókai Mór egy szabadon választott regényének elemzö bemutatása
na mind1, lépjük át !