NBA Live 2003

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki föltöltötte az egy jo nagy hülye!!!!!$$$$$
http://fbl.jatekok.hu/letoltescenter/index.php?ev=2003

akit erdekelnek patch-ek 2003hoz az nezze meg ezt a linket
ha hibat ir ki akkor rakd fel ea hivatalos patch-ét, asszem azt pont az ilyen hibak miatt csinaltak

EA PATCH
precision
nem kell, már megoldottam...😊

Bazinga!

precision
Ha nem túl nagy kérés, valaki elküldené nekem az ubi.viv file-t! Nagyon fontos lenne, sûrgõs!!! Elõre is köszönöm a segítséget😊

Bazinga!

KG21
Bedugeszolsz egy gamepadet, aztán úgy! Sajna egy billrõl két játékost nem enged úgy, mint a korábbi verziókban.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

FrezeR
frissült az oldalam, csekk it😊
Nba Live 2003

zaki
de ha van kedve valakinek lenyomni 1-2 meccset csak úgy multiban, akkor írjatok

zaki
hát nekem kínai ezek a online bajnokságok

jól mondod

He\'s Got the Mojo Workin\'

KG21
Zaki! ide gyere
Én is itt nyomom😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
rendben

zaki
1ébként nincs kedve valakinek multizni 1et?

zaki
csak kérdeztem, nem halok bele, ha nincs magyarosítás

zaki
létezik a játékhoz magyarosítás?

társadalmi célú hírdetés következik

sok sok banner😊))
Ramore
ha te mondod!?
FrezeR
ok, hogy az a legjobb de az én honlapom legalább magyar!! 😛

akit érdekel 1on1 bajnoksag az itt jelentkezhet
KeKKSZike
Van olyan lehetõség, hogy Dennis Rodmant bepakolni a 2003ba?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Van 91-92-es estleg elöbbrõl meccseid? nekem csak a döntõk vannak meg.89-90-es detroit döntõk lennének a legfaszábbak.

Ramore
Én a legjobbat ajánlottam, ezért ne haragudjál. 😊
FrezeR
nahát nahát, inkább a magyar honlapot az én honlapomat ajánld hisz ez is nagyon jó😊)

Nba Live 2003

Akkor mind 1!Én 91-tõl kezdve vagyok Bulls/Jordan fan.Gyûjtök mindent,mezt cipõt stb... Ha van esetleg valami....
Ramore
http://www.sportplanet.com/nbalive/nba2003/index.shtml
KeKKSZike
Nem tud vki mondani Nekem egy címet, ahonnan Patch-eket tudok leszedni a játékhoz?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hát az nagyon nagy meló,talán lehet találni valahol a neten.Látom a nevedbõl ítélve nagy Jordan fan vagy.93-tol kezdve majdnem hogy láttam az összes chicago meccset amiket annó a Screan Sport,DSF,Sport1 leadott.Én igazándiból Chicago fan voltam 98-ig, amig szét nem hullott a csapat.Elég sok kazetát tele is vettem ezekkel, meg cd-k is vannak.
Sajna nem biztos hogy érdemes lenne belekezdeni így a Rosterba.Mire befejeznénk kijönne a 2k4.

Ja,és nálam mûködik a 91-92-es szezon!
Ok! Szólni fogok! Támadt egy ötletem,hogy meg kéne csinálnunk mondjuk a 97-98-as szezont!Megvan a lista a ki hol játszott,milyen magas,súly stb..... Csak az a kérdés,hogy hogyan álljunk neki,mert én egyedül,még két év múlva sem végzek!Össze kéne szedni valami csapatot! ötlet?
Szólj, ha találsz mert a Roster patch engem is érdekelne.Sajna csak Old Scool-okat találtam meg én is.Nálam a 92-es lefagy, ha seasont akarok játszani, te próbáltad már?

Hagyd,a nevében minden benne van! 😊
Azért köszi,erre nem is gondoltam! Ne csodálkozzunk,hogy ilyen a világ!A jó szándék már rég a múlté!
Te kurva hülye vagy

Senki sem tud Nba Live 2003-hoz 96,97,98-as season roster?
Köszike! 1 kérdés mi a cím??
Mert van egy de ott csak a 91-92-es szezon van!
Thanks
Tényleg van valakinek 96,97,98 -as roster-je?
Én meg nem azért írtam,hogy egy új vitát kezdjünk! 😊
Egyébként úgy emlékszem, hogy lori-val én már lezártam ezt a vitát, úgy hogy tulajdonképpen teljesen feleslegesen írtam az elõzõ (#573) néhány mondatot!!
1.A zsákolóbajnok egy összetett szó. A zsákoló (ember), meg a bajnok szóból áll, tehat bajnok is, meg zsákoló is.
2. Én 91 elõtti idõpontot írtam (89), de te vagy a Jordan Fan, úgy hogy biztos tudod mikor is volt, én nem vagyok biztos a 89-ben, csak asszem, ahogy írtam.
A történet: amikor megnyerte a büntetõugrással a versenyt,DR J-hez lépett,és megkérdezte,hogy milyet ugorjon,erre Julius Erwing azt mondta,hogy próbáld meg a büntetõtõl!És megcsinálta!

És még valami nagyon fontos-bár én Jordan fan vagyok és gyûjtök mindent ami Jordan- nem tudom,hogy mond valakinek ez a név valamit: CLYDE DREXLER!Õ az egyetlen olyan játékos,aki a büntetõ vonal elõttõl ugrott el,és zsákolta be a labdát(20-30cm-rel elõbb)!Valahol megvan még videón,majd utánanézek,hogy feltudom-e rakni!

A másik a JUMPMAN történet: Nem abból a képbõl született a JUMPMAN!Ha megfigyeled a zsákolásait(zsákolóbajnokságon)egy ugrása sem hasonlít arra a JUMPMAN-re! Azt a terpeszben ugró figurát,egy utcai kosarazásnál fotózták le a reklám emberek,mondták,hogy csináljon vm-en ugrást,ami jól mutat majd a cipõjén,hát ez lett belõle!

üdv all
Hi!
1. A zsákolóbajnok az nem bajnok!Az csak zsákolóbajnok!
2.Jordan is 91 elõtt volt zsákolóbajnok,és utána visszavonult ettõl a versenytõl,mivel õ úgy gondolta,hogy a többieknek is legyen esélyük megnyerni ezt a dicsõ címet!
FrezeR
sziasztok!
Újra frissült az oldalam!
Nba Live 2003

Iori
hlc.warez.hu

I love this game!

dtk1985
en alcohol 120%-kal irtam fel de nalam nincs semmi problema. kolcsonadtam egypar haveromnak nekik meg nem lehet beinstallalni

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Tikal
Nero-val szoktak problémák lenni iso iráskor, nekem is az volt szar elõször. Ajánlom a blindwrite-ot, én azzal irtam és jo lett.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Joke
Én is furának találom, mert iso-ból írtam fel! És az elején nem volt ilyen probléma! De két cd-n is ez a két file a rossz. Bazira nem értem, lehet szar a nero, bár eddig nem volt vele problémám!

dtk1985
Hali!
Nem tudja valaki hogy miert jelentkezik sok embernel az ubi.viv problema install kozben. Nekem nem csinal ilyet, de sok haveromnak es ahogy latom itt is par embernek igen.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Oldal 1 / 13Következő →