NBA Live 2003
Oldal 1 / 13Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki föltöltötte az egy jo nagy hülye!!!!!$$$$$
http://fbl.jatekok.hu/letoltescenter/index.php?ev=2003
akit erdekelnek patch-ek 2003hoz az nezze meg ezt a linket
akit erdekelnek patch-ek 2003hoz az nezze meg ezt a linket

ha hibat ir ki akkor rakd fel ea hivatalos patch-ét, asszem azt pont az ilyen hibak miatt csinaltak
EA PATCH
EA PATCH
Ha nem túl nagy kérés, valaki elküldené nekem az ubi.viv file-t! Nagyon fontos lenne, sûrgõs!!! Elõre is köszönöm a segítséget😊
Bazinga!
Bedugeszolsz egy gamepadet, aztán úgy! Sajna egy billrõl két játékost nem enged úgy, mint a korábbi verziókban.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
frissült az oldalam, csekk it😊
Nba Live 2003
Nba Live 2003
jól mondod 

He\'s Got the Mojo Workin\'
Zaki! ide gyere
Én is itt nyomom😊
Én is itt nyomom😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
akit érdekel 1on1 bajnoksag az itt jelentkezhet
Van olyan lehetõség, hogy Dennis Rodmant bepakolni a 2003ba?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Van 91-92-es estleg elöbbrõl meccseid? nekem csak a döntõk vannak meg.89-90-es detroit döntõk lennének a legfaszábbak.
Akkor mind 1!Én 91-tõl kezdve vagyok Bulls/Jordan fan.Gyûjtök mindent,mezt cipõt stb... Ha van esetleg valami....
Nem tud vki mondani Nekem egy címet, ahonnan Patch-eket tudok leszedni a játékhoz?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Hát az nagyon nagy meló,talán lehet találni valahol a neten.Látom a nevedbõl ítélve nagy Jordan fan vagy.93-tol kezdve majdnem hogy láttam az összes chicago meccset amiket annó a Screan Sport,DSF,Sport1 leadott.Én igazándiból Chicago fan voltam 98-ig, amig szét nem hullott a csapat.Elég sok kazetát tele is vettem ezekkel, meg cd-k is vannak.
Sajna nem biztos hogy érdemes lenne belekezdeni így a Rosterba.Mire befejeznénk kijönne a 2k4.
Sajna nem biztos hogy érdemes lenne belekezdeni így a Rosterba.Mire befejeznénk kijönne a 2k4.
Ja,és nálam mûködik a 91-92-es szezon!
Ok! Szólni fogok! Támadt egy ötletem,hogy meg kéne csinálnunk mondjuk a 97-98-as szezont!Megvan a lista a ki hol játszott,milyen magas,súly stb..... Csak az a kérdés,hogy hogyan álljunk neki,mert én egyedül,még két év múlva sem végzek!Össze kéne szedni valami csapatot! ötlet?
Szólj, ha találsz mert a Roster patch engem is érdekelne.Sajna csak Old Scool-okat találtam meg én is.Nálam a 92-es lefagy, ha seasont akarok játszani, te próbáltad már?
Hagyd,a nevében minden benne van! 😊
Azért köszi,erre nem is gondoltam! Ne csodálkozzunk,hogy ilyen a világ!A jó szándék már rég a múlté!
Azért köszi,erre nem is gondoltam! Ne csodálkozzunk,hogy ilyen a világ!A jó szándék már rég a múlté!
Te kurva hülye vagy
Senki sem tud Nba Live 2003-hoz 96,97,98-as season roster?
Köszike! 1 kérdés mi a cím??
Mert van egy de ott csak a 91-92-es szezon van!
Thanks
Mert van egy de ott csak a 91-92-es szezon van!
Thanks
Tényleg van valakinek 96,97,98 -as roster-je?
Én meg nem azért írtam,hogy egy új vitát kezdjünk! 😊
Egyébként úgy emlékszem, hogy lori-val én már lezártam ezt a vitát, úgy hogy tulajdonképpen teljesen feleslegesen írtam az elõzõ (#573) néhány mondatot!!
1.A zsákolóbajnok egy összetett szó. A zsákoló (ember), meg a bajnok szóból áll, tehat bajnok is, meg zsákoló is.
2. Én 91 elõtti idõpontot írtam (89), de te vagy a Jordan Fan, úgy hogy biztos tudod mikor is volt, én nem vagyok biztos a 89-ben, csak asszem, ahogy írtam.
2. Én 91 elõtti idõpontot írtam (89), de te vagy a Jordan Fan, úgy hogy biztos tudod mikor is volt, én nem vagyok biztos a 89-ben, csak asszem, ahogy írtam.
A történet: amikor megnyerte a büntetõugrással a versenyt,DR J-hez lépett,és megkérdezte,hogy milyet ugorjon,erre Julius Erwing azt mondta,hogy próbáld meg a büntetõtõl!És megcsinálta!
És még valami nagyon fontos-bár én Jordan fan vagyok és gyûjtök mindent ami Jordan- nem tudom,hogy mond valakinek ez a név valamit: CLYDE DREXLER!Õ az egyetlen olyan játékos,aki a büntetõ vonal elõttõl ugrott el,és zsákolta be a labdát(20-30cm-rel elõbb)!Valahol megvan még videón,majd utánanézek,hogy feltudom-e rakni!
A másik a JUMPMAN történet: Nem abból a képbõl született a JUMPMAN!Ha megfigyeled a zsákolásait(zsákolóbajnokságon)egy ugrása sem hasonlít arra a JUMPMAN-re! Azt a terpeszben ugró figurát,egy utcai kosarazásnál fotózták le a reklám emberek,mondták,hogy csináljon vm-en ugrást,ami jól mutat majd a cipõjén,hát ez lett belõle!
üdv all
És még valami nagyon fontos-bár én Jordan fan vagyok és gyûjtök mindent ami Jordan- nem tudom,hogy mond valakinek ez a név valamit: CLYDE DREXLER!Õ az egyetlen olyan játékos,aki a büntetõ vonal elõttõl ugrott el,és zsákolta be a labdát(20-30cm-rel elõbb)!Valahol megvan még videón,majd utánanézek,hogy feltudom-e rakni!
A másik a JUMPMAN történet: Nem abból a képbõl született a JUMPMAN!Ha megfigyeled a zsákolásait(zsákolóbajnokságon)egy ugrása sem hasonlít arra a JUMPMAN-re! Azt a terpeszben ugró figurát,egy utcai kosarazásnál fotózták le a reklám emberek,mondták,hogy csináljon vm-en ugrást,ami jól mutat majd a cipõjén,hát ez lett belõle!
üdv all
Hi!
1. A zsákolóbajnok az nem bajnok!Az csak zsákolóbajnok!
2.Jordan is 91 elõtt volt zsákolóbajnok,és utána visszavonult ettõl a versenytõl,mivel õ úgy gondolta,hogy a többieknek is legyen esélyük megnyerni ezt a dicsõ címet!
1. A zsákolóbajnok az nem bajnok!Az csak zsákolóbajnok!
2.Jordan is 91 elõtt volt zsákolóbajnok,és utána visszavonult ettõl a versenytõl,mivel õ úgy gondolta,hogy a többieknek is legyen esélyük megnyerni ezt a dicsõ címet!
en alcohol 120%-kal irtam fel de nalam nincs semmi problema. kolcsonadtam egypar haveromnak nekik meg nem lehet beinstallalni
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Nero-val szoktak problémák lenni iso iráskor, nekem is az volt szar elõször. Ajánlom a blindwrite-ot, én azzal irtam és jo lett.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én is furának találom, mert iso-ból írtam fel! És az elején nem volt ilyen probléma! De két cd-n is ez a két file a rossz. Bazira nem értem, lehet szar a nero, bár eddig nem volt vele problémám!
Oldal 1 / 13Következő →