4926
-
#2118 és milyen igaz -
Dexantreal #2117 Engem? Miért? Csak töltök, fórumba is anno egyszer-kétszer írtam, hogy mi a helyzet az oldallal. Tölteni meg tudok, úgyhogy annyira nem érdekel. -
#2116 nemlehet, hogy bannoltak? -
Dexantreal #2115 Nem:P.
-
#2114 az állítás igaz??
:))) -
Dexantreal #2113 Egyébként főoldalon welcome résznél látom a cikkeket, csak akkor írja ki, ha bal oldalt megyek rá. -
Dexantreal #2112 Haverom is ezt mondta.....itt dőlök a röhögéstől már vazz.....de miért írja ki? -
#2111 looooooool
nekem nincs ilyen:)
csak te vagy a kiváltságos:))))))))))))))))))))) -
Dexantreal #2110 jah és katt a képre a nagyobb méretért, emg ott is mégegyszer, mert úgy látjátok jól a feliratot.....vagy írjam le spoilerbe? -
Dexantreal #2109 Ti nem látjátok ezt?....
Mer nekem ezt írja ki.....és, ha ti ezt látjátok és erre mondjátok, hogy mi ebben a hiba hát akkor.... -
#2108 és mi? -
#2107 ebben mi a hiba? -
Dexantreal #2106 flashget pfff......más nincs? Mer azt annyira nem komálom, a többit amit elkezdtél sorolni nem annyira ismerem... de azért thanks! -
Dexantreal #2105 loooooool
looooool
Másnak is volt már ez? SP Hungarian HQ - bal oldalt Cikkek - és ez..... -
#2104 Én is most néztem újra a bnőmmel.
Jó nagyon:)))
Én is várom a feliratot
szerintem ma már felejtős:( -
#2103 Ilyenkor már kint szokott lenni :( -
Seten #2102
Hát, te ígérted. :)
-
#2101 Most néztem meg a World of Warcraftos részt, hát ez qrva nagy!!! -
#2100 Lassan elkészülhetne már az a felirat... -
#2099 606 Chaos professor -
#2098 kérdés: mi a cime vagy hányadik epizód az mikor keresnek a srácok új barátot Kenny halála után? -
#2097 én nemtalálom a 1008 as ban lévő "live to win" számot a wikipedian azt írja hogy a kiss -é de én letötltöttem egyet és kurvára nem az volt!
linket nem tudna vki adniM?? -
062020 #2096 és azt honnan lehet letölteni?
a 3. évadhoz is kéne -
Daveee #2095 nincs csak magyar szinkron -
062020 #2094 A második évadhoz nincs magyar felirat? -
#2093 A letöltésmenedzserek; vagy letöltésvezérlők lehetővé teszik, hogy letöltéseidet ütemezd, megszakadt letöltéseket folytass; alternatív forrásokat keresnek,több szálon tölthetsz velük Ilyen a Flashget, getright, reget... -
Prof William #2092 Szánalmas.
Melleleg a chipokomos részben nem is úgy néznek ki a állatkák! :)
ÉS Pikachu 1500 -t tud sebezni kártyában!
Tényleg a YU GI OH-t vagy mit kifigurázó rész nincs? -
#2091 mér került volna bele?
asszem Stan, v Kyle meg is említi, h duel nélkül nem ölheti meg őket, de mégis; mivel már mindenekfelett áll a user. -
Vlala #2090 Ebből sem sokat értettem. :) -
#2089 Azt kihagyták hogy duel nélkül tud playert ölni. -
#2088 Mint mindegyik részhez, ehhez is készül. -
Seten #2087
S10E09-hez készít már vki feliratot?
-
#2086 708 - South Park is Gay (hetedik évad, nyolcadik rész, a félreértések elkerülése végett:D) -
MagyaR #2085 Csá! A rák emberek melyik részben is vannak? Mármint melyik évad hányadik része... -
Vlala #2084 Ez már tényleg a kockaság ékes bizonyítéka.
Persze, ugyanezeknek az embereknek természetes a varázsolgatás és a szellemidézés...
(A GTA:SA kapcsán én is éreztem már, hogy Tarjánban át kellene fújni egy-egy lilával fújt taget zöldre :) A Mafiás időkben pedig életveszélyes voltam az utakon a fekete hosszúkabátosokra.)
A cikkből sokat nem is értek, miért ne lehetne egy hunteron pajzs, ha éppen ez a divat, miért ne lopakodhatna egy harcos, ha éppen úgy tartja kedve, annyit viszont értek, hogy a headsetet a monitormikrofon nagyszerűen pótolhatja. Ebbe belekötni elég abszurd.
Viszont tudok kávét és tojást főzni, ezt csináltassa utánam egy WoW-os a karakterével! ;) -
#2083 Na szóval itt látszik a gyökérség a Wow-os SP nézőknél!
Csak azt bizonyítják be, hogy olyan elvetemülten nincs életük, hogy ilyeneket figyelnek meg...
Áhh....akkoris reális képet festett a wow-osokról! :D -
Vlala #2082 Igen, szerintem is ez a lényege... bele kell kötni.
(lemaradtam a részről :( ) -
#2081 WoW rajongók belekötöttek a South Parkba
[2006. október 10. @ 20:40 - Bad Sector]
A legtöbb WoW-fan már látta azt az internetre is felrakott South Park epizódot, amelyben a jól ismert kölykök a World of Warcraftban szerepeltek. Néhány WoW-rajongó belekötött a részletekbe.
A Wikipedia oldalon rajongók szinte ízekre szedték a rajzfilmet. Íme néhány megjegyzés a kukacoskodók panaszáradatából:
"Randy (Stan apja) azt mondja, hogy hunter, ami nyílvánvaló baromság, hiszen pajzsot is visel"
"Cartman egy Unyielding Mault használ és mindig utoljára hal meg. Nyílvánvaló, hogy warrior, az actionbarján mégis olyan rogue képességek vannak, mint a stealth és az eviscerate."
"Amikor Randy odaadja Stannek az 1000 igazság kardját, beszélni tud Stanhez, pedig nincs a fején headset. Az összes srác headsetet használ, úgyhogy nyílvánvaló, hogy ezen keresztül kommunikálnak."
"A "gonosz" kockaplayer a fején warrior sisakot visel és mégis fire blastot és arcane explosiont varázsol, amire csak a mágusok képesek. Ráadásul skorpiókat idéz meg, amit még a mágusok sem tudnak."
A rajzfilmet egyébként sajnos copyright okokból már leszedték a netről, úgyhogy aki még nem látta, az maximum egy hazai, vagy külföldi adón tudja majd megtekinteni.
gamestar.hu -
Dexantreal #2080 Váhhh....rohadtul nem értem a SP HQ-t....mi ez a letöltésmenedzser?? Leakartam szedni a Cartoon Wars két részét, miután Mystery of the Urinal Deuce-t letöltöttem és nemtom sehogyan se lekapni....valaki pls magyarázza már el, hogy mi a pálya....előre is thanks! -
Vlala #2079 Nem semmi :)