South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most néztem azt amikor Kenny a menybe megy és õ lessz.... Kiánú Rívvsz, valamint végre tudom mi is a PSP és láttam a történelem legnagyobb csatáját. 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ennek örömére....
Blood orgia! Blodd orgia!
Magyarul amúgy mit mondank itt? Nem tudtam kivenni.
Feeding angels with despair - flameout\'s reigning everywhere
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Szerzõdést kötött a South Park két szülõatyja, Trey Parker és Matt Stone a sorozatot sugárzó Comedy Central-lal további három évadra. Így mindannyiunk örömére 2008-ig évente 14 új epizódot nézhetünk minden évben. - debgay, Cool "
<#worship>#worship>
Your suffers will be legendary even in hell!
és bocs de nem tok segíteni Herr Lehrer<#miaz>#miaz>
A 8as epizód uccsó elötti részében,amikor Cartman leesik a tetõröl és kómába esik utána látnok lesz és a rendõrségnek segit elkapni egy gyilkost aki levágja az áldozatai bal kezét,abban van egy zene ami akkor megy amikor a rendõrfõnök ilyen kezeket vizsgál meg heggeszt meg minden lofasz na annak a zenének a címe kéne.köszi.
Your suffers will be legendary even in hell!
mert itt már csak a 9. sorozat nincs szinkronizálva, azt várom 😊
letölthetõ lesz az összes South park rész, de egyenlõre csak az elsõ évad van fent...a héten viszont felkerül az összes😊
Egy kérdésem lenne. A You got fucked in the ass (magyarul: Leégetlek!) címû részben, amikor a darkos csaj szobájában verseket olvasnak fel(a közepe felé), megy alatta egy zene. Az érdekelne, ha valaki tudja, hogy micsoda.
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Egyébként tudja valaki hogy miért kell novemberig várni a kilences season folytatására?
Pedig kiváncsi vagyok erre: Mr. Garrison nõvé operáltatja magát...